Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
452 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Komercialist za Scania Rent m/ž Shrani Komercialist za Scania Rent m/ž

Ljubljana

Scania je dinamična globalna družba, ki nenehno išče motivirane sodelavce, ki bodo še naprej razvijali naš vodilni položaj na trgu. Komercialist za storitev SCANIA RENT je odgovoren za floto tovornjakov in polpriklopnikov za krajši ali daljši najem. Vzpostavlja tesne odnose s strankami, razume njihove potrebe ter prilagaja naše storitve, išče nove priložnosti in zagotavlja dobičkonosno prodajo.

Scania Slovenija d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika   Trgovina  

Razvojni inženir, Implementator CRM rešitev (m/ž) Shrani Razvojni inženir, Implementator CRM rešitev (m/ž)

Ljubljana

Opis dela: zajem uporabniških zahtev, svetovanje strankam, priprava specifikacij za delovanje sistema, implementacija CRM rešitve, testiranje delovanja sistema, priprava uporabniških navodil in uvajanje uporabnikov.

SRC d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Prodajalec na Gorenjskem m/ž Shrani Prodajalec na Gorenjskem m/ž

Korensko sedlo

Delo bo zajemalo: izvajanje aktivne prodaje in svetovanja strankam v trgovini, naročanje, prevzemanje in priprava blaga za prodajo, delo na blagajni,...

Tagro d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Prodajalec na Štajerskem m/ž Shrani Prodajalec na Štajerskem m/ž

Šentilj

Pričakujejo: delovne izkušnje s področja prodaje v trgovini, vestnost pri delu, angažiran pristop do dela s kupci, komunikativnost, vozniški izpit B kategorije.

Tagro d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Promotor za gorenjsko regijo m/ž Shrani Promotor za gorenjsko regijo m/ž

Gorenjska regija - od Jesenic do Rateč

Pričakujejo: izkušnje s področja prodaje in promocije, izkušnje z ličenjem, vestnost pri delu, angažiran pristop do dela s strankami, komunikativnost....

Tagro d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Administracija – back office manager m/ž (Šenčur pri Kranju) Shrani Administracija – back office manager m/ž (Šenčur pri Kranju)

Šenčur pri Kranju

Pogoji: 5 let delovnih izkušenj na delovnem mestu Back Office Manager - adiministrator, asistent direktorja. PRIJAV, KI NE IZPOLNJUJEJO VSEH POGOJEV NE BOMO UPOŠTEVALI.

SABEX d.o.o.

Področje: Administracija  

Čistilec m/ž v Ljubljani Shrani Čistilec m/ž v Ljubljani

Ljubljana

Vaše delo bo čiščenje prostorov. Pričakujemo: vozniški izpit B kategorije, veselje do dela, zaželene so delovne izkušnje na podobnih delih.

Sodexo d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

SPS-programer m/ž Shrani SPS-programer m/ž

Maribor

Kot član naše ekipe za krmilno tehniko boste odgovorni za SPS-programiranje in vizualizacijo. To vključuje: razvoj in vpeljavo programskih rešitev na naših sistemih, oblikovanje posameznih rešitev, ki temeljijo na zahtevah kupcev, pojasnilo pomoč pri specifikaciji strojne opreme, priključitev naprav, vključno z zagonom, preizkušanjem in prevzemom pri stranki.

SSI Schaefer d.o.o

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Izkušeni projektni vodja m/ž Shrani Izkušeni projektni vodja m/ž

Maribor

Kot izkušeni vodja projektov boste prevzeli ključno vlogo v fazi realizacije projektov in pri uresničevanju kompleksnih rešitev logističnih sistemov na osnovi inovativnih, modularnih produktov. Od dneva sklenitve pogodbe do končnega prevzema boste poleg tehnične odgovornosti skrbeli tudi za upoštevanje časovnih rokov ter proračunov.

SSI Schaefer d.o.o

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve  

Pomočnik direktorja m/ž za splošne zadeve Shrani Pomočnik direktorja m/ž za splošne zadeve

Ljubljana

Pričakujemo: pravna izobrazba s pravniškim državnim izpitom, petletne ustrezne strokovne in organizacijske izkušnje, aktivno znanje angleškega jezika.

Kemijski Inštitut Ljubljana

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Pravo in družboslovje  

Vodja proizvodnega programa m/ž Shrani Vodja proizvodnega programa m/ž

Grosuplje

Pričakujemo cilno naravnanega in proaktivnega posameznika z vodstvenimi izkušnjami v proizvodnem podjetju z zaključeno VII. stopnjo tehnične izobrazbe (strojništvo, elektro). Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami v mednarodnem okolju.

Belimed d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Pravnik m/ž Shrani Pravnik m/ž

Ljubljana

Podrobno poznate pravne zadeve v zvezi z bančnim poslovanjem in procesi ter imate aktiven pristop do dela? V službi Pravna pisarna in skladnost poslovanja želimo zaposliti Pravnika, ki bo imel/a pomembno vlogo pri zagotavljanju pravnih okvirjev za korektno poslovanje banke.

Sberbank banka d.d.

Področje: Pravo in družboslovje  

Skrbnik stran m/ž Shrani Skrbnik stran m/ž

Ljubljana

Uspešno podjetje za uvoz in distribucijo laboratorijskih kemikalij v svoj kolektiv vabi Skrbnika strank (m/ž).

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Medicinski svetovalec za regijo m/ž - Regijski Medical Advisor Shrani Medicinski svetovalec za regijo m/ž - Regijski Medical Advisor

Ljubljana ter tujina

Naš naročnik je inovativno mednarodno farmacevtsko podjetje, ki v svoje vrste vabi novega sodelavca na delovnem mestu Medicinski svetovalec za regijo – »Medical Advisor« (m/ž).

COMPETO d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija  

Komercialist za slovenski trg m/ž Shrani Komercialist za slovenski trg m/ž

teren Slovenija

K prijavi vabimo kandidate za delovno mesto Komercialista za slovenski trg. Uspešno in rastoče podjetje s področja prodaje logističnih rešitev ponuja zaposlitev za nedoločen čas prodajno usmerjenim posameznikom z odličnimi komunikacijskimi in pogajalskimi sposobnostmi.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Kuhar m/ž Shrani Kuhar m/ž

Ljubljana

Uspešen ljubljanski hotel v svoj kolektiv vabi izkušenega Kuharja (m/ž).

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Monter elektro sklopov m/ž Shrani Monter elektro sklopov m/ž

Polzela, teren

Podjetje Dat-Con d.o.o. iz Polzele je ponudnik sistemske integracije, namenske elektronike, specialne merilne opreme in multimedijske opreme. Sklepanje partnerstev z vodilnimi podjetji na področju termovizije, optike, namerilnih naprav, komunikacijske opreme je podjetju odprlo nove razvojne poti.

Trgotur d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Proizvodnja   Tehnične storitve  

Iščemo znanstvenike in inženirje v Evropski pisarni za patente m/ž Shrani Iščemo znanstvenike in inženirje v Evropski pisarni za patente m/ž

Munchen, Haag

Evropski patentni urad namerava v letu 2015 zaposliti več kot 150 inženirjev in znanstvenikov za delovna mesta patentnih preizkuševalcev. Naši inženirji in znanstveniki – izbrani iz več kot 30 evropskih držav – delajo v samem vrhu tehnologije ter preučujejo najnovejše izume na vseh tehničnih področjih z namenom zaščite in pospešitve inovacij v Evropi.

The European Patent Office

Področje: Farmacija, kemija   Znanost, tehnologija   Matematika, fizika in naravoslovje  

Prodajalec m/ž (Nova Gorica) Shrani Prodajalec m/ž (Nova Gorica)

Nova Gorica

Od kandidata se pričakuje IV.stopnjo izobrazbe, delo z računalnikom. Poleg tega pa je priporočljivo, če boste urejeni, samoiniciativni, pripravljeni za timsko delo, kreativni, komunikativni, natančni ter imeli predvsem veselje do dela z ljudmi. Prednost bodo imeli kandidati z delovnimi izkušnjami pri podobnih delih, vendar delovne izkušnje niso pogoj za izbiro kandidata. Krajši delovni čas.

Erato d.o.o.

Področje: Trgovina  

Kontrolor izdelkov na merilnem stroju m/ž Shrani Kontrolor izdelkov na merilnem stroju m/ž

Lesce

Pričakujemo: končano izobrazbo najmanj 5 stopnje tehnične smeri, zaželjene delovne izkušnje na podobnih delovnih mestih oziroma na področju mehanskih obdelav ali konstrukcije, poznavanje osnovnih programskih orodij, predvsem MS Excel … natančnost, odgovornost, vestnost in samostojnost, zmožnost timskega dela,...

Hypex d.o.o.

Področje: Tehnične storitve