Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
25 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Administracija

Želiš prejemati aktualna dela s področja Administracija na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Anketar m/ž Shrani Anketar m/ž

Delo na terenu

Za potrebe našega projekta terenskega anketiranja v trgovskih centrih, iščemo več oseb na področju celotne Slovenije za delovno mesto Anketar (m/ž).

DEKRA zaposlitev d.o.o.

Področje: Administracija   Osebne storitve in varovanje  

Sekretar/ Asistent uprave m/ž Shrani Sekretar/ Asistent uprave m/ž

Ljubljana

Pričakovanja: Pet (5) ali več let delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, zaželena vsaj VI. stopnja izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri, izkušnje in znanja s področja poslovne korespondence in internega komuniciranja, odlično znanje slovenskega in angleškega jezika, odlično poznavanje in uporaba MS Office (predvsem Excel in Power Point),...

HRM d.o.o.

Področje: Administracija   Bančništvo, finance  

Referent za vračljivo embalažo m/ž Shrani Referent za vračljivo embalažo m/ž

Ljubljana

Za veliko in uspešno mednarodno proizvodno podjetje iz Ljubljane z dolgoletno tradicijo dela iščemo Referenta za vračljivo embalažo m/ž, zaželena tehnična izobrazba. Zaposlitev za določen čas, z možnostjo podaljšanja, stimulativen in reden osebni dohodek.

Naton d.o.o.

Področje: Administracija  

Asistent vodstva m/ž Shrani Asistent vodstva m/ž

Ljubljana

Vaše naloge bodo obsegale: planiranje dnevnih aktivnosti in organizacija urnika direktorja, vodenje in razporejanje terminskih načrtov delovnih obveznosti, skrb za realizacijo sprejetih odločitev na vodstvenih in strokovnih ravneh s spremljanjem izvajanja, sprejemanje, presojanje in posredovanje poslovnih informacij in drugih informacij v organizaciji in zunaj nje,...

Heta Asset Resolution, d.o.o.

Področje: Administracija   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Asistent v administraciji m/ž Shrani Asistent v administraciji m/ž

Dobrla vas / Eberndorf

Pričakujemo: odlično znanje nemškega in/ali italijanskega jezika (govorno in pisno), pripravljenost preseliti se v Avstrijo, V. ali VI. (VII.) stopnja izobrazbe, izkušnje pri administrativnih delih, dobro poznavanje MS Office orodij, samoiniciativnost, samoodgovornost in motiviranost.

Rutar Group

Področje: Administracija  

Referent za sprejem in odpremo blaga v spletni trgovini m/ž Shrani Referent za sprejem in odpremo blaga v spletni trgovini m/ž

Ljubljana

Administrator in skladiščnik za nadomeščanje delavke med porodniškim dopustom, za sprejem in odpremo blaga (knjige, zgoščenke, nakit...) v spletni trgovini za zdravo življenje. Delo za polni delovni čas v Ljubljani.

Naton d.o.o.

Področje: Administracija   Transport, nabava in logistika   Trgovina  

Asistent m/ž Shrani Asistent m/ž

Maribor

Na tem delovnem mestu bo uspešna oseba, ki ima rada delo s podatki, po drugi strani pa uživa tudi v komunikaciji z večjim številom sodelavcev. Delo s podatki zahteva, da je oseba natančna, analitična, da hitro prepozna napake, vendar je kljub temu pri obdelavi in vnosu podatkov hitra. Področje dela zahteva dosledno upoštevanje zakonodaje in delovnih navodil.

Kadrovska asistenca

Področje: Administracija   Zavarovalništvo  

Administrator m/ž Shrani Administrator m/ž

Maribor

Za našega naročnika iščemo samoinciativno osebo za delo v administraciji. Naloge in obveznosti na delovnem mestu: samostojno delo z bazami podatkov, vsa administrativna dela, urejanje baz, dokumnetiranje, kontrola računov in priprava računov,

ADECCO H.R., d.o.o., Poslovalnica MARIBOR

Področje: Administracija  

Telefonist m/ž Shrani Telefonist m/ž

Koper

Za uspešno mednarodno podjetje, ki je specializirano za področje upravljanja podatkov, iščemo več sodelavcev za opravljanje dela v oddelku klicnega centra. Kandidati bodo zasedali delovno mesto Telefonist m/ž.

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Administracija  

Administrator m/ž Shrani Administrator m/ž

Koper

Za uspešno mednarodno podjetje, ki je specializirano za področje upravljanja podatkov, iščemo več sodelavcev za opravljanje dela administratorja (m/ž).

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Administracija  

Agent v klicnem centru m/ž Shrani Agent v klicnem centru m/ž

Ljubljana

Opis delovnega mesta: telefonska prodaja, vsakodnevni stiki s strankami, delo poteka od pon. do petka, od 8 h-16h.

Mediaorbis d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja  

Prodajni svetovalec v salonu m/ž Shrani Prodajni svetovalec v salonu m/ž

LJUBLJANA

Zaradi širitve poslovanja zaposlimo prodajnega svetovalca v salonu. Poleg komunikacijskih sposobnosti in veselja do dela s strankami, je zaželjeno, da je kandidat tehnično naravnan oziroma izhaja iz arhitekturno – oblikovalskega segmenta. V prijetnem delovnem okolju nudimo redno delo za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas osebam z najmanj 2 leti delovnih izkušenj.

PIRNAR d.o.o.

Področje: Administracija   Trgovina  

Grafični oblikovalec m/ž Shrani Grafični oblikovalec m/ž

Portorož

Naš klient je Obalno podjetje z dolgoletno tradicijo. Svojim strankam nudijo široko paleto sodobnih in atraktivnih iger na srečo. V svoj kolektiv vabijo novega sodelavca na delovno mesto Grafičnega oblikovalca (m/ž).

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Administracija   Kreativa, design  

Vodja pisarne m/ž Shrani Vodja pisarne m/ž

Ljubljana

Iščemo samostojnega in marljivega sodelavca, ki ga zanima delo na področju cenitve nepremičnin. Pričakujemo: skrb za organizacijo dela, priprava ponudb in pogodb, priprava dokumentov plačilnega prometa, skrb za izvajanje tehničnih predpisov, predpisov o varstvu pri delu, požarnem varstvu in varovanju okolja, urejanje poslovne dokumentacije.

Atama, agencija za zaposlovanje d.o.o.

Področje: Administracija   Nepremičnine  

Finančni administrator m/ž Shrani Finančni administrator m/ž

Ljubljana

Uspešno mednarodno podjetje v svoj kolektiv vabi Finančnega administratorja m/ž. Pričakujemo prijave kandidatov m/ž: z zaključeno diplomo ali magistrskim študijem, z vsaj petimi leti izkušenj na primerljivih delovnih mestih, tekoče znanje angleškega jezika (pisno in ustno)..

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Administracija   Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Administrator m/ž Shrani Administrator m/ž

Radomlje

Pričakujemo: zaključena vsaj V. stopnja ekonomske ali druge ustrezne smeri, vsaj 2 leti delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, osnovno poznavanje zakonodaje s področja financ, dobro računalniško znanje, dobro poznavanje okolja Windows, Microsoft Office (predvsem Excel), poznavanje sistema Navision je prednost, ni pa pogoj.

Aqua viva d.o.o.

Področje: Administracija  

Administrator in urejevalec poslov v zobozdravstvenem centru m/ž Shrani Administrator in urejevalec poslov v zobozdravstvenem centru m/ž

Ljubljana

Ustna Medicina, d.o.o. išče administratorja in urejevalca posla v zobozdravstvenem kliniki, ki bi dopolnil tim k razvoju in napredku usmerjenih ustvarjalcev ustnega zdravja.

USTNA MEDICINA,D.O.O.

Področje: Administracija   Zdravstvo, nega   Marketing, PR  

Komercialni referent m/ž Shrani Komercialni referent m/ž

Škofljica

Podjetje Terra - R.B., d.o.o. trgovina z gradbenim materialom zaposli Komercialnega referenta m/ž. Kandidat mora imeti vsaj V. stopnjo izobrazbe, je komunikativen in samoiniciativen, ima interes za delo v prodaji in nekaj letne izkušnje na podobnem delovnem mestu. Nudimo zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas in redno plačilo.

TERRA-R.B., d.o.o.

Področje: Administracija   Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja  

Vodja poslovne enote v trgovini z gradbenim materialom m/ž Shrani Vodja poslovne enote v trgovini z gradbenim materialom m/ž

Sežana, Ajdovščina

Uspešno srednje veliko podjetje za veleprodajo in maloprodajo gradbenega materiala vabi k sodelovanju podjetne osebe za vodenje maloprodajnih enot, ki želijo rasti skupaj z nami.

TERRA-R.B., d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja   Trgovina