Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
23 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Administracija

Želiš prejemati aktualna dela s področja Administracija na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Saldakontist m/ž Shrani Saldakontist m/ž

Žalec

Spekter d.o.o., naš dologoletni poslovni partner, je podjetje, ki je specializirano za prodajo lakov in barv. Zaradi povečanega obsega dela med svoje vrste vabijo izkušenega saldakontista.

Trgotur d.o.o.

Področje: Administracija   Računovodstvo in revizija  

Asistent direktorice m/ž Shrani Asistent direktorice m/ž

Ljubljana

Pogoj je študentski status. Izkušnje na področju nepremičnin niso nujne, ključno je zanimanje za naš posel. Pogoj je dvojezičnost (slovenščina / srbo-hrvaščina) in odlično pisno in govorno znanje angleščine.

S-Invest d.o.o.

Področje: Administracija   Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport   Nepremičnine  

Referent m/ž na tehničnih pregledih za motorna vozila Shrani Referent m/ž na tehničnih pregledih za motorna vozila

Ljubljana

Referent na tehničnih pregledih izdaja dokumentacijo o tehničnih pregledih, sklepa avtomobilska zavarovanja, izdaja dokumentacijo o homologaciji ter opravlja druga administrativna dela na tehničnih pregledih.

Produkt d.o.o.

Področje: Administracija  

Referent za registracijo vozil m/ž Shrani Referent za registracijo vozil m/ž

Ljubljana

Iščemo sodelavca, ki ima opravljen izpit iz Zakona o upravnem postopku,za referenta registracije vozil in iz zavarovalništva;veselje do dela s strankami; dobre komunikacijske sposobnosti, organizacijske sposobnosti; samostojnost; natančnost; zanesljivost; urejenost.

Avtotehna Vis, d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja  

Referent spremljave zlorab m/ž Shrani Referent spremljave zlorab m/ž

Ljubljana

V imenu naročnika k sodelovanju vabimo novega sodelavca (m/ž), katerega delo bo obsegalo: spremljavo in analizo sumljivih transakcij s pomočjo različnih aplikacij, obveščanje imetnikov kartic, sodelovanje z zunanjimi institucijami, administrativna dela povezana s procesom dela.

S&T Effective HRM

Področje: Administracija   Bančništvo, finance  

Nadzornik - avtorizator m/ž Shrani Nadzornik - avtorizator m/ž

Ljubljana

V imenu naročnika k sodelovanju vabimo novega sodelavca (m/ž), katerega delo bo obsegalo: telefonska pomoč uporabnikom storitev družbe, nadzor mreže bankomatov, administrativna dela povezana s procesom dela.

S&T Effective HRM

Področje: Administracija   Bančništvo, finance  

Referent za izdelavo ponudb za stavbno pohištvo m/ž Shrani Referent za izdelavo ponudb za stavbno pohištvo m/ž

Domžale

Iščemo izkušenega sodelavca, od katerega pričakujemo: najmanj 1 leto delovnih izkušenj s stavbnim pohištvom, vestnost, urejenost in odgovornost do dela; aktivno znanje angleškega jezika; izredno natančnost; aktivno znanje uporabe orodij MS Office; dobre komunikacijske lastnosti; samoiniciativnost.

TIP-TOP DESIGN d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja  

Asistent/ka v administraciji z odličnim znanjem francoščine Shrani Asistent/ka v administraciji z odličnim znanjem francoščine

Ljubljana

Iščemo zrelo, suvereno, komunikativno in urejeno osebo z izkušnjami na področju administracije in organizacije dela v mednarodnem okolju. Cenimo organiziranost, samoiniciativnost in prilagodljivost.

E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.

Področje: Administracija  

Koordinator pisarne m/ž / Office Coordinator (m/f) Shrani Koordinator pisarne m/ž / Office Coordinator (m/f)

Ljubljana

Naloge: vsakodnevna podpora generalnim direktorjem RWE v Sloveniji; kontaktna oseba za poslovne partnerje za kadrovske zadeve RWE v Sloveniji – zagotavlja, da so ad hoc kadrovske naloge, kot so seznami prisotnosti, plačilne liste, zahtevki za dodatne ugodnosti itd., pravočasno opravljene, sprejemanje telefonskih klicev, poizvedb in zahtev ter primerno ravnanje z njimi,...

RWE

Področje: Administracija  

Asistent / Delo na recepciji m/ž Shrani Asistent / Delo na recepciji m/ž

Ljubljana

Na delovno mesto Receptor/asistent zaposlimo osebo m/ž z odličnim znanjem nemškega in angleškega jezika, s predhodnimi izkušnjami pri delu na recepciji in z administrativnimi deli. Predhodne izkušnje v odvetniški pisarni so prednost. Nudimo vam zaposlitev za določen čas z namenom dolgoročne zaposlitve. Vaša prošnja naj vsebuje življenjepis (slo/en) ter fotografijo.

Odvetniška pisarna Wolf Theiss-Podružnica v Sloveniji

Področje: Administracija  

Tajnica v prodaji analitske opreme m/ž Shrani Tajnica v prodaji analitske opreme m/ž

Ljubljana

Pričakovanja: pozitivna oseba, sposobnost samoorganizacije, sposobnost timskega dela in sodelovanja s sodelavci, lojalnost in pripadnost podjetju, sposobnost učinkovitega in uspešnega zaključevanja dodeljenih nalog v roku, sprejemanje delovnih izzivov,..

LABENA d.o.o.

Področje: Administracija  

Administrator m/ž Shrani Administrator m/ž

Ljubljana

Naš naročnik je uspešno podjetje, ki v svoje vrste vabi administratorja (m/ž), za delo v pisarni. Pričakujemo: V. ali VI. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, zelo dobro znanje MS orodij (excell na višji ravni), najmanj 3 leta izkušenj na primerljivih delovnih mestih.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Administracija   Računovodstvo in revizija  

Telefonist za delo v telefonskem studiju m/ž Shrani Telefonist za delo v telefonskem studiju m/ž

Kranj

Priučimo in zaposlimo telefonista ali telefonistko za delo v klicnem centru v PE Kranj. Kandidati-ke naj za dodatne informacije ali za osebni razgovor pokličejo na tel.: 051435145 (Miha Bitežnik) po 16-i uri.

Fantom international d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja  

Pomočnik tajnika članice VII/2 J017903 (kadrovska služba) Shrani Pomočnik tajnika članice VII/2 J017903 (kadrovska služba)

Ljubljana

Iščemo vodjo kadrovske službe za nedoločen čas s polnim delovnim časom in 3-mesečnim poskusnim delom,aktivno znanje ANG jezika,5 let delovnih izkušenj.Prednost imajo kandidati, ki bodo poznali kadrovsko zakonodajo v javnem sektorju in akademsko okolje.

UL FRI

Področje: Administracija   Javni sektor, nevladne organizacije   Kadrovanje, HR  

Komercialist (m/ž) na Dolenjskem Shrani Komercialist (m/ž) na Dolenjskem

Dolenjska

Pričakujemo: najmanj VI. stopnjo izobrazbe, družboslovne, upravne, ekonomske ali druge ustrezne smeri, izkušnje z delom z ljudmi in s področja prodaje ter trženja predstavljajo prednost, vozniški izpit B-kategorije, priporočljivo znanje uporabe CRM orodja, obvladovanje elektronskega tržnega komuniciranja...

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Telefonist m/ž Shrani Telefonist m/ž

Celje

Iščemo telefoniste za pridobivanje novih strank. Nudimo redno plačilo in vse pogoje za delo. Od kandidatov pričakujemo komunikativnost in iznajdljivost.

IGA d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja  

Administrator z znanjem nemškega jezika m/ž Shrani Administrator z znanjem nemškega jezika m/ž

Koper

Za uspešno mednarodno podjetje, ki je specializirano za področje upravljanja podatkov, iščemo več sodelavcev za opravljanje dela administratorja z znanjem nemškega jezika (m/ž).

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Administracija  

Dodatno delo na področju raziskovanja trga m/ž Shrani Dodatno delo na področju raziskovanja trga m/ž

po Sloveniji

Želite pametno izkoristitit svoj prosti čas in dodatno zaslužiti? Postanite član MindTake Panela in osvojite privlačne nagrade (darilni boni, naročnine na razne časopise itd.) ali pa zasluženi denar darujte v dobrodelne namene! Vse te ugodnosti lahko pridobite z rednim sodelovanjem v raziskavah trga in javnega mnenja.

MindTake Research GMBH

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Občasna pomoč na recepciji m/ž - študentsko delo Shrani Občasna pomoč na recepciji m/ž - študentsko delo

Ljubljana

Za občasno delo v ACER (The Agency for the Cooperation of Energy Regulators) iščemo kandidate za pomoč na recepciji. Zahtevano je aktivno znanje angleškega jezika!

Atama agencija za zaposlovanje, d.o.o.

Področje: Administracija  

Account manager m/ž Shrani Account manager m/ž

Ljubljana

Od kandidata pričakujemo visoko stopnjo samoinciativnosti, iznajdljivost, prodajne spretnosti, urejenost in natančnost. Zbiramo account managerje za področje Italije in Avstrije, zato je kandidaturo za delovno mesto account manager Italija ali Avstrija pomembno odlično znanje nemškega oz. italijanskega jezika.

OBS d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja