Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
19 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Bančništvo, finance

Želiš prejemati aktualna dela s področja Bančništvo, finance na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Strokovni sodelavec upravljanja problematičnih naložb m/ž Shrani Strokovni sodelavec upravljanja problematičnih naložb m/ž

Maribor

Znanje in sposobnosti, katere pričakujemo: univerzitetno izobrazbo ali magisterij - druga bolonjska stopnja, zaželena smer finance in bančništvo, dobre analitične, pogajalske in komunikacijske sposobnosti s poudarkom le teh na velikih gospodarskih družbah, dobro poznavanje bančnega sistema in bančnih produktov.

Raiffeisen banka d.d.

Področje: Bančništvo, finance  

Direktor m/ž Shrani Direktor m/ž

Ljubljana

Opis dela: planiranje razvoja Centra za korporativno komuniciranje in strategijo v skladu z usmeritvami razvoja banke in NLB Skupine, vključno z razvojem blagovne znamke in ugleda NLB, spremljanje izvajanja, preverjanje izvrševanja in ocenjevanje uspešnosti Centra za korporativno komuniciranje in strategijo, nadziranje in usmerjanje dela Centra za korporativno komuniciranje...

NLB d.d.

Področje: Bančništvo, finance   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Samostojni svetovalec za izterjavo pravnih in fizičnih oseb m/ž Shrani Samostojni svetovalec za izterjavo pravnih in fizičnih oseb m/ž

Ljubljana

Svetovalec za izterjavo bo odgovoren za izterjavo zapadlih neplačanih terjatev, kar vključuje aktivnosti od poizvedb strank, različnih metod izterjave, pravnih zahtevkov in sodelovanja z zunanjimi agencijami. Svetovalec mora imeti sposobnost delati z zaupnimi podatki in opravljati raznolike delovne naloge. Upoštevali bomo samo prijave, ki bodo tudi v ANGLEŠKEM JEZIKU.

B2 KAPITAL, poslovne storitve d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Komerciala, prodaja   Pravo in družboslovje  

Finančni vodja za Evropo m/ž/ Europe Region Controller f/m Shrani Finančni vodja za Evropo m/ž/ Europe Region Controller f/m

Barasso (Italija) ali Tolmin (Slovenija)

Finančni vodja za Evropo bo poročal kontrolorju na globalnem nivoju in bo odgovoren za usmerjanje in usklajevanje dejavnosti regionalne finančne politike. Oseba na tem delovnem mestu bo odgovarjala za približno $ 100M prihodkov za trge v Evropi in opravljala naloge finančnega poročanja in analiziranja ter internega finančnega nadzora.

ITW Metalflex d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Računovodstvo in revizija  

Samostojni analitik m/ž Shrani Samostojni analitik m/ž

Ljubljana

Od novega sodelavca / sodelavke pričakujemo: VII/1. ali VII. stopnja ekonomske ali druge smeri, najmanj 5 let delovnih izkušenj, standardna in specializirana orodja za PC, aktivno znanje angleškega jezika.

NLB d.d.

Področje: Bančništvo, finance  

Vodja glavne knjige m/ž Shrani Vodja glavne knjige m/ž

Novo mesto

Družba CGP, d.d., v svoje vrste vabi izkušenega strokovnjaka ekonomske stroke za zasedbo delovnega mesta v finančnem računovodstvu kot glavni knjigovodja. Pogodba o zaposlitvi bo s kandidatom (m/ž) sklenjena za nedoločen čas s polnim delovnim časom in poskusno dobo 6 mesecev. Delo bo potekalo v Novem mestu.

CGP, družba za gradbeništvo, inženiring, proizvodnjo in vzdrževanje cest, d.d.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Plant controller m/ž v okolici Maribora Shrani Plant controller m/ž v okolici Maribora

okolica Maribora

Mednarodno proizvodno podjetje, išče novega sodelavca, z izkušnjami na področju knjigovodstva in proizvodnega kontrolinga. V kolikor ste se prepoznali kot primerni kandidat in si želite osebnega razvoja, vas vabimo, da se prijavite na razpisano delovno mesto PLANT CONTROLLER.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Proizvodnja   Računovodstvo in revizija  

Računovodja m/ž Shrani Računovodja m/ž

Nova Gorica

Od vas pričakujemo: poznavanje finančnih in računovodskih predpisov, poznavanje davčnih predpisov, poznavanje delovne zakonodaje, natančnost in zanesljivost, samoiniciativnost, željo po izobraževanju, željo in sposobnost za doseganje visoko zastavljenih ciljev,...

Slovenia Business Consulting Group - Neto d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Strokovni sodelavec za kontroling m/ž v Pomurju Shrani Strokovni sodelavec za kontroling m/ž v Pomurju

Pomurje

Za proizvodni obrat, ki je del uspešnega in priznanega mednarodnega koncerna s področja kovinskopredelovalne industrije, iščemo sodelavca m/ž z izkušnjami na področju proizvodnega kontrolinga. V kolikor vam komunikacija v tujem jeziku ne predstavlja problemov, ste timsko naravnani in si želite osebnega ter kariernega razvoja, vas vabimo, da se prijavite na razpisano delovno mesto.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Proizvodnja   Računovodstvo in revizija  

Strokovni sodelavec v kontrolingu m/ž v Ljubljani Shrani Strokovni sodelavec v kontrolingu m/ž v Ljubljani

Ljubljana

Za uspešno mednarodno proizvodno podjetje iz neposredne okolice Ljubljane zaradi dolgotrajno povečanega obsega dela iščemo novega sodelavca m/ž v kontrolingu. Od vas pričakujemo: najmanj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske ali sorodne smeri, najmanj tri leta delovnih izkušenj v kontrolingu (lahko tudi v reviziji ali financah) v proizvodnem podjetju.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Računovodstvo in revizija  

Finančni analitik / kontrolor m/ž Shrani Finančni analitik / kontrolor m/ž

Novo mesto

Naš naročnik je mednarodno zelo priznano in med vodilnim prevozniškimi podjetji v Evropi, ki v svoj kolektiv vabi novega sodelavca/-ko za delovno mesto »Finančni analitik/kontrolor m/ž«.

ADECCO H.R.d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Kadrovanje, HR   Računovodstvo in revizija  

Računovodja m/ž Shrani Računovodja m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: tekoče znanje ruskega jezika (govorno in pisno) in vsaj osnovno znanje angleškega jezika, visokošolsko izobrazbo ekonomske smeri, željo po delu v računovodstvu, veliko mero natančnosti in prilagodljivosti, ambiciozno osebo, željno znanja.

RAČUNOVODSKI SERVIS ZEUS, D.O.O.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Vodja finančne službe m/ž Shrani Vodja finančne službe m/ž

Ljubljana

Stabilno in hitro rastoče podjetje s področja trgovinske dejavnosti v svojo ekipo vabi natančno, proaktivno in dobro organizirano Vodjo računovodstva m/ž.

MANPOWER d.o.o., PE Kranj

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Knjigovodja m/ž Shrani Knjigovodja m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, urejeno in dobro stoječe mednarodno podjetje iščemo Knjigovodjo m/ž z obveznim znanjem vsaj enega tujega jezika (angleščina/nemščina). Prijavite se preko portala moje delo.

Kariera d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Finančnik/Računovodja m/ž Shrani Finančnik/Računovodja m/ž

Nova Gorica

Opis delovnega mesta: Priprava poslovnih načrtov in študij izvedljivosti projektov; priprava poslovnih poročil in podpora vodstvu podjetja pri poročanju ter odločanju; sodelovanje pri pripravi in razvoju poslovnih in finančnih planov ter napovedi; priprava proračunov in spremljanje denarnega toka; spremljanje relevantnih sprememb na zakonodajnem področju (vključno z davčno zakonodajo),...

Hadriae Tau d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Pravo in družboslovje   Računovodstvo in revizija  

Sodelavec za finance m/ž Shrani Sodelavec za finance m/ž

Lendava

Glavna odgovornost je načrtovanje in nadzor denarnega toka družbe. Pričakuje se VII. stopnja izobrazbe s področja financ in računovodstva. Nudi se zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

DAIHEN VARSTROJ D.D.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Manager za prihodke m/ž Shrani Manager za prihodke m/ž

Maldivi

Agencija ClarusApex išče Managerja za prihodke m/ž na Maldivih. Vaše delo bo: izdelava strategije za povečanje prihodkov, izvajanje cenovnih strategij. Pričakujejo: dobro znanje angleščine, univerzitetno izobrazbo in izkušnje. Nudijo: pogodbo za določen čas, plačilo letalskih kart, dobro plačilo. V kolikor vas delo zanima se prijavite v angleškem jeziku preko spletne strani do 13.8.2015.

ClarusApex Human Resource Limited

Področje: Bančništvo, finance   Gostinstvo, turizem, potovanje   Komerciala, prodaja  

Manager za prihodke m/ž Shrani Manager za prihodke m/ž

Avstrija

ILWIS HR e.U. Relations & Recruiting išče Managerja za prihodke m/ž v Avstriji. Naloge bodo: dosegati najvišje možne prihodke na podlagi optimalne zasedenosti hotelov. Pričakujemo: izkušnje pri prodaji, dobro znanje nemščine. Nudimo: dobro plačilo. Prijavite se lahko v nemškem jeziku preko spletne strani do 10.8.2015.

ILWIS HR e.U. Relations & Recruiting

Področje: Bančništvo, finance   Gostinstvo, turizem, potovanje  

Blagajnik m/ž Shrani Blagajnik m/ž

Svet

Employment Power Ltd. išče Blagajnike m/ž za delo v casinoju na križarkah širom sveta. Če ste navdušeni nad potovanji in spoznavanju drugih kultur ter želite izkoristiti odlične priložnosti v turizmu, se lahko prijavite preko e-sistema do 29.7.2015, v angleškem jeziku. Pričakujemo: odlično znanje angleškega jezika in izkušnje pri delu z denarjem.

Employment Power Ltd.

Področje: Bančništvo, finance   Gostinstvo, turizem, potovanje   Trgovina