Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
25 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Farmacija, kemija

Želiš prejemati aktualna dela s področja Farmacija, kemija na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Ekspert kontrole kakovosti m/ž Shrani Ekspert kontrole kakovosti m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, farmacevtsko proizvodno podjetje Lek d.d., iščemo kandidata za delovno mesto: Ekspert kontrole kakovosti m/ž. Od kandidatov pričakujemo : visokošolsko stopnjo izobrazbe farmacevtske, kemijske ali druge naravoslovne smeri, aktivno znanje angleškega jezika in MS Office, 1 leto delovnih izkušenj s področja kakovosti, razvoja ali proizvodnje.

Kariera d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija  

Ekspert kontrole kakovosti m/ž Shrani Ekspert kontrole kakovosti m/ž

Ljubljana

Naš naročnik Lek d.d. k sodelovanju vabi Eksperta kontrole kakovosti (m/ž) - osebo z zaključeno izobrazbo kemijske, farmacevtske ali druge naravoslovne smeri VII. stopnje, z dobrim znanjem angleškega jezika. Zaposlitev za določen čas, možnost kasnejše dolgoročne zaposlitve.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Znanost, tehnologija   Proizvodnja  

Tehnolog - komercialist m/ž Shrani Tehnolog - komercialist m/ž

Škofja Loka

Za našega naročnika, uspešno slovensko podjetje, iščemo kandidata za zasedbo delovnega mesta Tehnolog m/ž. Oseba bo odgovorna za samostojno mešanje, barvanje in razvoj lakov in barv za lesno in kovinsko industrijo. Delovno mesto se nahaja v Škofji Loki, delo poteka v prvi izmeni.

FMG kadrovska agencija d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Komerciala, prodaja   Lesarstvo  

Operater v proizvodnji m/ž Shrani Operater v proizvodnji m/ž

Lendava

Naš naročnik je podjetje Lek d.d. obrat Lendava - ugledno podjetje, ki se ukvarja z razvojem in izdelavo kakovostnih zdravil. Zaradi povečanega obsega dela, k sodelovanju vabijo kandidate m/ž za izvajanje posameznih proizvodnih operacij.

ADECCO H.R., d.o.o., Poslovalnica MARIBOR

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Farmacija, kemija   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Pomoč v laboratoriju - študentsko delo m/ž Shrani Pomoč v laboratoriju - študentsko delo m/ž

Ljubljana

Naš naročnik, uspešno farmacevtsko podjetje Lek d.d., v svoj kolektiv vabi študente za delo Pomoč v laboratoriju m/ž.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Farmacija, kemija   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Operater v farmacevtski industriji m/ž Shrani Operater v farmacevtski industriji m/ž

Ljubljana

Za delo v farmacevtski družbi Lek d.d. iščemo več kandidatov m/ž za turnusno delo v proizvodnji. Pogoj: izobrazba tehničn ali naravoslovne smeri IV., V. ali VI/1 stopnje. Zaželene izkušnje s proizvodnim delom.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Produktni vodja za marketing in prodajo izdelkov brez recepta v Regiji Slovenija (Ljubljana) m/ž Shrani Produktni vodja za marketing in prodajo izdelkov brez recepta v Regiji Slovenija (Ljubljana) m/ž

Ljubljana

Pogoji: končan univerzitetni študij (2. bolonjska stopnja) farmacije, medicine, veterine ali druge naravoslovne smeri, odločnost in odgovornost, komunikativnost in samoiniciativnost, ambicioznost in ciljna usmerjenost, aktivno znanje angleškega jezika,...

Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto

Področje: Farmacija, kemija  

Raziskovalec v farmacevtskem razvoju biofarmacevtike (m/ž) Shrani Raziskovalec v farmacevtskem razvoju biofarmacevtike (m/ž)

Mengeš

Medse vabimo raziskovalca v farmacevtskem razvoju biofarmacevtike, odgovornega za izvedbo raziskovalnih eksperimentov, razvoj formulacij, robustnih proizvodnih procesov, sodelovanje pri transferjih iz laboratorijskega na pilotni in proizvodni nivo, ter sodelovanje pri postopkih karakterizacije, validacije in registracije.

LEK farmacevtska družba d.d.

Področje: Farmacija, kemija   Znanost, tehnologija  

Direktor hčerinske družbe m/ž Shrani Direktor hčerinske družbe m/ž

Gorenjska

Od kandidatov pričakujemo: univerzitetno izobrazbo kemijske tehnologije (zaključen MBA je prednost), 7-10 let delovnih izkušenj pri delovanju v primerljivi proizvodni organizaciji, delujoči v tehnični panogi ter dobro poznavanje aktualnih razmer na trgu, 5 let vodstvenih izkušenj...

Hill International d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Koordinator v marketingu in asistent vodji marketinga m/ž Shrani Koordinator v marketingu in asistent vodji marketinga m/ž

Ljubljana

Uspešno mednarodno farmacevtsko podjetje, vodilno na področju prodaje zdravil in izdelkov na recept, v svoje vrste vabi izkušenega koordinatorja v marketingu oz. asistenta vodji marketinga m/ž.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana I

Področje: Farmacija, kemija   Marketing, PR  

Pomoč v farmacevtski proizvodnji - pakiranje, študentsko delo m/ž Shrani Pomoč v farmacevtski proizvodnji - pakiranje, študentsko delo m/ž

Ljubljana

Naš naročnik, uspešno farmacevtsko podjetje Lek d.d., v svoj kolektiv vabi študente za delo Pakiranje v farmacevtski proizvodnji m/ž.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja  

Strokovne storitve v proizvodnji, PE Lendava, študentsko delo m/ž Shrani Strokovne storitve v proizvodnji, PE Lendava, študentsko delo m/ž

Lendava

Naš naročnik, uspešno farmacevtsko podjetje Lek d.d., v svoj kolektiv vabi študente za delo Strokovne storitve v proizvodnji, PE Lendava m/ž.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Farmacija, kemija   Proizvodnja  

Administrativna podpora in obdelava podatkov, študentsko delo m/ž Shrani Administrativna podpora in obdelava podatkov, študentsko delo m/ž

Ljubljana

Naš naročnik, uspešno farmacevtsko podjetje Lek d.d., v svoj kolektiv vabi študente za administrativno podporo in obdelavo podatkov.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Administracija   Farmacija, kemija  

Podpora proizvodnemu procesu - študentsko delo m/ž Shrani Podpora proizvodnemu procesu - študentsko delo m/ž

Ljubljana

K prijavi vabimo študente/ke: ki izkazujejo zanimanje za proizvodne in IT procese ter delo s strankami, ki so na voljo za začetek dela v avgustu.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Administracija   Farmacija, kemija   Računalništvo, programiranje  

Proizvodni delavec v produkciji m/ž Shrani Proizvodni delavec v produkciji m/ž

Maribor

Uspešno podjetje v Mariboru, ki je s svojimi mednarodno priznanimi izdelki prisotno na svetovnem tržišču, vabi med svoje vrste kandidata za delo v proizvodnji, v oddelku produkcije.

ADECCO H.R. Poslovalnica Maribor

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja  

Pomoč v laboratoriju, PE Lendava, kontrola kakovosti - študentsko delo m/ž Shrani Pomoč v laboratoriju, PE Lendava, kontrola kakovosti - študentsko delo m/ž

Lendava

Pričakujemo prijave študentov univerzitetnega študija kemijske ali farmacevtske smeri.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija  

Strokovni sodelavec za izobraževanja m/ž Shrani Strokovni sodelavec za izobraževanja m/ž

Ljubljana

Za uspešno mednarodno podjetje iz področja farmacije, iščemo zagnano in visoko dinamično osebo, ki si želi narediti velik korak v svoji karieri in prevzeti delovno mesto Strokovni sodelavec za izobraževanja (m/ž) v ECEMEA regiji.

ADECCO H.R. Executive search

Področje: Farmacija, kemija   Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport   Zdravstvo, nega  

Vodja kakovosti (m/ž) Shrani Vodja kakovosti (m/ž)

okolica Kranja

Pričakujemo: VI. ali VII. stopnjo izobrazbe strojne smeri,oz. kemijske smeri, vsaj tri leta delovnih izkušenj na področju kakovosti in vodenja, aktivno znanje angleškega in nemškega jezika jezika, poznavanje standardov ISO 9001, 14001.

Adecco H.R. d.o.o. PE Kranj

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja  

Produktni vodja I m/ž Shrani Produktni vodja I m/ž

Ljubljana

Izbrani kandidat bo skrbel: za stabilno portfolijo produktov in njihovo uspešno predstavljanje zainteresirani javnosti, za samostojno organiziranje strokovnih srečanj za ciljne skupne, za ustrezno strokovno izobraženost strokovnih sodelavcev o produktih.

Berlin Chemie AG, podružnica Ljubljana

Področje: Farmacija, kemija   Zdravstvo, nega  

Komercialni referent za področje molekularne biologije m/ž Shrani Komercialni referent za področje molekularne biologije m/ž

Slovenija, republike bivše Jugoslavije, Albanija

V kolikor ste samoiniciativni, imate sposobnost dela v timu, ste komunikativni in imate veselje do dela z ljudmi, potem je delovno mesto komercialnega referenta za promocijo aparatov, reagentov in potrošnih materialov v glavnem s področja molekularne biologije, priznanih svetovnih proizvajalcev, ki ga nudimo, pravšnje za vas.

Mediline d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Komerciala, prodaja   Zdravstvo, nega