Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
32 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Gostinstvo, turizem, potovanje

Želiš prejemati aktualna dela s področja Gostinstvo, turizem, potovanje na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Vodja turistične agencije m/ž Shrani Vodja turistične agencije m/ž

Celje

Ste prepotovali že skoraj pol sveta? Imate veliko izkušenj iz turizma? Ste že kdaj vodili sojo turistično poslovalnico? Za našega naročnika iščemo vodjo turistične agencije v Celju.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana I

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Komerciala, prodaja  

Kuharski pomočnik m/ž Shrani Kuharski pomočnik m/ž

Bled

Iščemo kuharskega pomočnika m/ž z znanjem peke slaščic. Potrebno je znati samostojno pripraviti zajtrke, malice (tudi A la carte), priprava solat. Kraj dela je Bled. Nudimo raznoliko in dinamično delo v prijetnem delovnem okolju in redni osebni dohodek. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za določen čas 12 mesecev s poskusno dobo 1 mesec in možnostjo podaljšanja za nedoločen čas...

ABC DINAMIKA d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Natakar m/ž Shrani Natakar m/ž

Ljubljana

Iščemo natakarja (ž/m) šankistko za delo v urejeni gostilni z dolgoletno tradicijo. Delo je izmensko. Nedelje in prazniki zaprto.

Kolman d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Natakar - 2 osebi m/ž Shrani Natakar - 2 osebi m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: vsaj 5 let delovnih izkušenj, izobrazbo gostinske ali druge ustrezne smeri, izkušnje na primerljivem delovnem mestu, aktivno znanje angleščine ter vsaj pasivno poznavanje enega od svetovnih jezikov

Top-gost d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Pomožni kuhar - picopek m/ž Shrani Pomožni kuhar - picopek m/ž

Ljubljana

Vaše delo bo: peka pic in skrb za celoten proces picerije, predpriprava surovin in lažjih jedi po navodilih nadrejenih, kontroliranje kakovosti sestavin za jedi, skrb za čistočo na delovnem mestu.

Top-gost d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Vodja kuhinje m/ž Shrani Vodja kuhinje m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: V. ali VI. stopnjo izobrazbe gostinske smeri, najmanj 5 let delovnih izkušenj, zaželene izkušnje na vodilnih mestih, vodilne sposobnosti, občutek za delo z ljudmi,...

Top-gost d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Natakar - receptor m/ž Shrani Natakar - receptor m/ž

Idrija

Vaše delo bo: priprava in postrežba odprte, steklenične in mešane pijače ter napitkov, postrežba rednih in izrednih obrokov, sprejem in vodenje rezervacij storitev, prevzem odgovornosti za storitev,....

Nebesa Gostinske storitve d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Prodajalec- menjalniški delavec- delovno mesto v Jelšanah m/ž Shrani Prodajalec- menjalniški delavec- delovno mesto v Jelšanah m/ž

Jelšane

Opis delovnega mesta: prodaja v trgovini na drobno, opravljanje menjalniških poslov in pomoč v gostinskem lokalu (strežba gostov). Zaposlitev za določen čas, do 30.9.2015, s poskusno dobo 1 mesec. Pričakujemo srednjo poklicno izobrazbo, 2 leti delovnih izkušenj, osnovno znanje angleškega, italijanskega in nemškega jezika.

Adriamia INT, turizem, trgovina in storitve, d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Gostinstvo, turizem, potovanje   Komerciala, prodaja  

Turistični delavec-delo v menjalnici m/ž Shrani Turistični delavec-delo v menjalnici m/ž

Sežana

Iščemo sodelavca za urejanje turističnih aranžmajev, delo v menjalnici po razporedu. Trajanje zaposlitve: določen čas do 30.9.2015, polni delovni čas, z 1 mesečnim poskusnim delom. Pričakujemo: srednjo poklicno izobrazbo, znanje jezikov.

Adriamia INT, turizem, trgovina in storitve, d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Gostinstvo, turizem, potovanje  

Oskrbniški par m/ž za dom Zorka Jelinčiča na Črni prsti Shrani Oskrbniški par m/ž za dom Zorka Jelinčiča na Črni prsti

Podbrdo

Planinsko društvo Podbrdo išče oskrbniški par za delo oskrbikov v Domu Zorka Jelinčiča na Črni prsti. Delo bo potekalo med 12. junijem in 20. septembrom 2015. Prednost pri izbiri bo imel oskrbniški par, ki bo ob izpolnjevanju zgoraj navedenih zahtev pripravljen prevzeti oskrbništvo za daljši čas. Pričakujemo: poznavanje dela z blagajno, poznavanje skladiščne evidence materiala,..

Planinsko društvo Podbrdo

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Oskrbnik doma na Uršlji gori m/ž Shrani Oskrbnik doma na Uršlji gori m/ž

Koroška

Planinsko društvo Prevalje išče par (zaželena mlajša upokojenca), ki bi oskrboval Dom na Uršlji gori. Če imate izkušnje pri delu in oskrbi planinskih koč ali izkušnje v gostinstvu, ste prilagodljivi, vestni, urejeni, imate veselje do dela z ljudmi, ste ljubitelji gora, potem se čim prej prijavite.

PLANINSKO DRUŠTVO PREVALJE

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Oskrbniški par koče m/ž Shrani Oskrbniški par koče m/ž

Radovljica

Planinsko društvo Radovljica išče oskrbniški par ali študente za delo na Pogačnikovem domu na Kriških podih. Delo bo potekalo v času poletne sezone, med 25. junijem in 30. septembrom. Če imate izkušnje pri delu in oskrbi planinskih koč ali izkušnje v gostinstvu, potem se čim prej prijavite.

Planinsko društvo Radovljica

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje