Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
7 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport

Želiš prejemati aktualna dela s področja Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Prevajalec za hrvaški jezik m/ž Shrani Prevajalec za hrvaški jezik m/ž

Ljubljana

Naš naročnik je zelo uspešno slovensko podjetje, ki svojim strankam že vrsto let ponuja različne izdelke za dom, vrt, prosti čas, hišne ljubljenčke ipd. Zaradi stalne rasti v svojo ekipo vabijo prevajalca za hrvaški jezik. Delovno mesto je v Ljubljani.

MANPOWER d.o.o., PE Kranj

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport  

Ste podjetnik ali zaposleni v rastočem podjetju in želite Vaše strokovne izkušnje prenesti na naslednje generacije? Shrani Ste podjetnik ali zaposleni v rastočem podjetju in želite Vaše strokovne izkušnje prenesti na naslednje generacije?

Maribor

Na Višji strokovni šoli Academia Vas vabimo, da se pridružite kolektivu predavateljev iz prakse, ki z medsebojnim sodelovanjem, inovativnostjo in strokovnostjo izvaja poslanstvo šole in sledi zastavljenim ciljem poslovnega sistem Academia. Uspešnost šole in zadovoljstvo študentov namreč gradimo na strokovno podkovanih in dobro usposobljenih kadrih.

Academia d.o.o.

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport  

Vodja prevajalskih projektov m/ž Shrani Vodja prevajalskih projektov m/ž

Ljubljana

Vaše delo bo: koordinacija prevajalskih projektov, pripravljanje ponudb naročnikom in komunikacija v slovenščini in angleščini, pregledovanje besedil, spremljanje napredovanja posameznega projekta, končni pregled besedil pred oddajo naročniku,...

Prevajalska agencija Julija d.o.o.

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Osebni asistent direktorja m/ž Shrani Osebni asistent direktorja m/ž

Štajerska

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje, ki deluje na področju medicinskih in wellness storitev. V svojo ekipo vabijo visoko motivirano in proaktivno osebo za področje administracije, organiziranja in vodenja različnih aktivnosti, osnovnih kadrovskih zadolžitev na poziciji Osebni asistent direktorja m/ž.

ADECCO H.R.d.o.o.

Področje: Administracija   Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport  

Inštruktor za fitnes in aerobiko m/ž Shrani Inštruktor za fitnes in aerobiko m/ž

Tujina

MSC AGENCY – Cruise Line Jobs & Career Consulting išče Inštruktorja za fitnes in aerobiko m/ž na križarkah širom sveta. Pričakujemo: znanje angleščine, certifikat, 1 leto delovnih izkušenj, prednost imajo tisti, ki inštruirajo več vadb. Prijavite se lahko v angleškem jeziku preko spletne strani ali e-maila AGENCY_2691386@client.jobs4hotels.hr, do 22.7.2015.

MSC AGENCY – Cruise Line Jobs & Career Consulting

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport   Zdravstvo, nega  

Animatorji za otroke m/ž na križarkah Shrani Animatorji za otroke m/ž na križarkah

Svet

Employment Power Ltd. išče več Animatorjev za otroke m/ž za delo na križarkah širom sveta. Če ste navdušeni nad potovanji in spoznavanju drugih kultur ter želite izkoristiti odlične priložnosti v turizmu, se lahko prijavite preko e-sistema do 29.7.2015, v hrvaškem ali angleškem jeziku. Pričakujemo: dobro znanje angleškega jezika, podpis pogodbe o delu za začetno obdobje 6 mesecev.

Employment Power Ltd.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport  

Inštruktor za fitnes in aerobiko m/ž Shrani Inštruktor za fitnes in aerobiko m/ž

Svet

Employment Power Ltd. išče Inštruktorje za fitnes in aerobiko m/ž za delo na križarkah širom sveta. Če ste navdušeni nad potovanji in spoznavanju drugih kultur ter želite izkoristiti odlične priložnosti v turizmu, se lahko prijavite preko e-sistema do 29.7.2015, v angleškem jeziku. Pričakujemo: dobro znanje angleškega jezika in izkušnje.

Employment Power Ltd.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport