Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
128 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Komerciala, prodaja

Želiš prejemati aktualna dela s področja Komerciala, prodaja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Tržnik m/ž Shrani Tržnik m/ž

Ljubljana

Zaposlimo Tržnika za trženje obstoječega prodajnega programa in uveljavljanje novih prouktov s področja zunanjega vodovoda in kanalizacije.

Coma commerce d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Vodjo prodaje za program materiala v gradbeništvu m/ž Shrani Vodjo prodaje za program materiala v gradbeništvu m/ž

Slovenija

Naš naročnik, veliko uspešno mednarodno storitveno podjetje na področju kemičnih izdelkov za gradbeništvo

ADECCO H.R. Executive search

Področje: Komerciala, prodaja  

Agent v klicnem centru m/ž Shrani Agent v klicnem centru m/ž

Ljubljana

Opis delovnega mesta: telefonska prodaja, vsakodnevni stiki s strankami, delo poteka od pon. do petka, od 8 h-16h.

Mediaorbis d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja  

Success coach za inbound marketing kampanje m/ž Shrani Success coach za inbound marketing kampanje m/ž

Šenčur

Pričakujemo: univerzitetna stopnja izobrazbe, izkušnje na področju digitalnega marketinga ali prodaje na področju poslovnih rešitev (solution selling), veščine in izkušnje iz projektnega vodenja in dobre komunikacijske sposobnosti, prodajalski talent ter veselje do tehnologije in digitalnega sveta,...

Frodx d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Maribor, Ljubljana

IV ZALOŽBA d.o.o. - partner Policijskega sindikata Slovenije išče na področju cele Slovenije sodelavce za telefonsko dejavnost. v Mariboru in Ljubljani.

IV založba d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Svetovalec / prodajalec vozil m/ž Shrani Svetovalec / prodajalec vozil m/ž

Ljubljana

Medse vabimo novega sodelavca za delovno mesto Svetovalec - prodajalec vozil m/ž. Delovne naloge bodo: organiziranje in pospeševanje prodaje novih vozil, sprejem strank, svetovanje, pripravljanje ponudb ter pridobivanje zahtevanih informacij za prodajo, priprava dokumentacije za prodajo, financiranje, zavarovanja in ostale dodatne storitve avto hiše... Urejene delovne razmere.

Avtohiša Malgaj, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Zastopnik za terensko prodajo izdelkov za osebno nego m/ž Shrani Zastopnik za terensko prodajo izdelkov za osebno nego m/ž

terensko

Podjetje Sinkopa d.o.o. išče zastopnike in vodje skupin za terensko prodajo izdelkov iz lastnega prodajnega programa. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, delo v dopoldanskem času, proste vikende in nadpovprečen osebni dohodek.

Sinkopa d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Samostojni komercialist m/ž v Sloveniji in v tujini (ref. št.: SI2015121735) Shrani Samostojni komercialist m/ž v Sloveniji in v tujini (ref. št.: SI2015121735)

Slovenija, tujina

Prodajno naravnane in samostojne kandidate z dobrimi komunikacijskimi in pogajalskimi veščinami vabimo k prijavi na prosto delovno mesto Samostojni komercialist m/ž. Uspešno podjetje pričakuje kandidata, ki bo odgovoren za izvajanje prodajnih strategij tehnologije strojne obdelave v Sloveniji in v tujini.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vodja servisnih svetovalcev m/ž Shrani Vodja servisnih svetovalcev m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: V.-VI. stopnja izobrazbe tehnične smeri, obvezne najmanj 3-letne delovne izkušnje enakega / primerljivega delovnega mesta, izkušnje z vodenjem (tim do 6 ljudi), optimalno organizacijo in določanjem nalog, sposobnost postavljanja prioritet in sprejemanja odločitev. Dobro poznavanje avtomobilske tehnologije.

Avtohiša Malgaj, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Disponent z znanjem nemškega jezika m/ž Shrani Disponent z znanjem nemškega jezika m/ž

Ptuj

V podjetju Transport Frangež d.o.o. iščemo Disponenta m/ž . Vaše naloge bodo obsegale: iskanje potencialnih strank, spremljanje pošiljk in tovornih vozil, pripravljanje ponudb za stranke, prevzem in realizacija naročil s tovornimi vozili. Nudimo zaposlitev za določen čas, 12 mesecev, zanimivo in dinamično delo.

TRANSPORT FRANGEŽ d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Terenski predstavnik m/ž Shrani Terenski predstavnik m/ž

Teren

Za uspešno proizvodno podjetje s področja prehrambene industrije iščemo več terenskih predstavnikov (agentov) z obmejnih območij z Italijo, Avstrijo in Madžarsko, ki bodo v sosednjih državah razvijali sodelovanje B2B z manjšimi trgovci. Delo bo potekalo preko s.p.-ja, lahko tudi kot dodatna dejavnost.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Komerciala, prodaja  

Vodja projektov m/ž Shrani Vodja projektov m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: univerzitetno stopnjo izobrazbe, pet let delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih, nadpovprečno znanje angleškega ali nemškega jezika (ustno in pisno) ter spretnost, natančnost, vestnost pri delu.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Vodja komerciale m/ž Shrani Vodja komerciale m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: VI. stopnjo izobrazbe; 5 let delovnih izkušenj kot komercialist; triletno uspešno vodenje tima vsaj 5 ljudi; aktivno znanje angleškega jezika; računalniška znanja, obvladanje sodobnih tržnih poti in programskega paketa Microsoft Office; komunikativnost, samoiniciativnost, dinamičnost in motiviranost k doseganju zastavljenih ciljev; vozniški izpit B-kategorije.

Atama, agencija za zaposlovanje d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Komunikativni in prodajno usmerjeni sodelavci v uveljavljenem klicnem centru m/ž Shrani Komunikativni in prodajno usmerjeni sodelavci v uveljavljenem klicnem centru m/ž

Ljubljana

Iščete delo in fleksibilen urnik? Ste študent ali zaposleni, pa bi radi zaslužili še v prostem času? Ali si želite kakšen dodaten evro v vaši denarnici vsak mesec? Ste uspešni, pa si želite dodatnega izziva? Pridružite se ekipi uspešnih tržnikov.

DIRECTA d.o.o., komunikacijski inženiring

Področje: Komerciala, prodaja  

Prodajni inženir/svetovalec m/ž Shrani Prodajni inženir/svetovalec m/ž

Ljubljana

Ali ste prodajno in ciljno naravnani? Ste proaktiven in znate dobro poslušati stranko? Ste sposobni dosegati dobre dogovore s kupci in Vas odlikuje strast do prodaje? Naš naročnik je uspešno podjetje, ki je vodilni ponudnik PLM rešitev v jugovzhodni Evropi.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana I

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja  

Strokovni sodelavec za oceno tveganj in izterjavo dolgov m/ž Shrani Strokovni sodelavec za oceno tveganj in izterjavo dolgov m/ž

Ljubljana

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje, vodilno na področju uvoza in prodaje nafte, naftnih derivatov in njihovega lastnega kartičnega poslovanja. V svoje kroge vabijo izkušenega strokovnjaka na področju ocene tveganj in izterjave dolgov. Idealni kandidat izpolnjuje naslednje pogoje: visokošolska ali univerzitetna izobrazba ekonomske/finančne/poslovne ali podobne smeri...

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Bančništvo, finance   Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Prodajni inženir m/ž Shrani Prodajni inženir m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: VII. stopnjo ekonomske ali elektrotehniške smeri, 3-5 let delovnih izkušenj na področju prodaje programske opreme, zelo dobro znanje angleškega in hrvaškega jezika,poznavanje informacijskih tehnologij.

CADCAM Lab d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Komerciala, prodaja  

Gradbeni inženir m/ž Shrani Gradbeni inženir m/ž

Ljubljana

Imate zaključeno srednje, višje, visoko ali univerzitetno izobrazbo smer gradbeništvo in ustrezne delovne izkušnje na podobnem položaju. Poleg tega, obvladate nemški in priporočljivo tudi angleški jezik in delo z računalnikom. Odlikuje vas zanesljivost, fleksibilnost, timsko delo in predanost ter pogajalske in komunikacijske sposobnosti.

ISG Personalmanagement GmbH

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja