Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
105 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Komerciala, prodaja

Želiš prejemati aktualna dela s področja Komerciala, prodaja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Produktni vodja m/ž Shrani Produktni vodja m/ž

Ljubljana

Naš naročnik je podjetje z dolgoletno tradicijo, ponudnik prepoznanih produktov in celovitih rešitev s področja klinične diagnostike, ki v svoje vrste zaradi širitve ekipe vabi ambiciozno in visoko motivirano osebo na delovno mesto Produktni vodja (m/ž).

ADECCO H.R., Iskanje in selekcija

Področje: Farmacija, kemija   Komerciala, prodaja  

Tržnik m/ž Shrani Tržnik m/ž

Ljubljana

Vaše delo bo: pridobivanje novih strank, iskanje strateških kupcev, priprava ponudb, poprodajne aktivnosti.

Prevajalska agencija Julija d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Teren pri strankah in na sedežu podjetja v Ljubljani

Zaradi povečanega obsega dela iščemo Komercialista m/ž za delo na terenu. Gre za stalen dopoldanski urnik od ponedeljka do petka. Dela se po terenu pri strankah in na sedežu podjetja v Ljubljani. Prodaja se tehnični material in rezervni deli.

Vetis d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika   Trgovina  

Disponent m/ž Shrani Disponent m/ž

Naklo

Naš naročnik je transportno podjetje in v svoje vrste vabi novega sodelavca/-ko za delovno mesto disponenta. Poslanstvo podjetja je postati trden člen na področju transporta. S kvalitetnimi rešitvami želijo doseči predvsem zadovoljstvo svojih strank ter utrditi položaj na trgu tako doma kot v tujini. Želijo biti sinonim za kvalitetno, natančno ter zanesljivo izpeljane prevoze vseh vrst blaga.

FMG kadrovska agencija d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Transport, nabava in logistika  

Vodja operativnega upravljanja kategorije blagovnih znamk m/ž Shrani Vodja operativnega upravljanja kategorije blagovnih znamk m/ž

Ljubljana

Eno izmed najbolj uspešnih podjetij na področju prehrambene industrije v svoje vrste vabi izkušenega in ambicioznega Vodjo operativnega upravljanja kategorije blagovnih znamk (Category Brand Operations Manager).

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana I

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina   Marketing, PR  

Sensilab spletni urednik za Romunijo m/ž Shrani Sensilab spletni urednik za Romunijo m/ž

Ljubljana

Sensilab, eden vodilnih ponudnikov prehranskih dopolnil in rešitev za zdravo življenje v Sloveniji ter širši regiji. Iščemo ambicioznega spletnega urednika za spletno trgovino in portale Sensilab v Romuniji.

Farmicom d.o.o.

Področje: Kreativa, design   Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Sodelavec za področje poslovanja s Hrvaško m/ž Shrani Sodelavec za področje poslovanja s Hrvaško m/ž

Ljubljana, Škofja Loka

Za našega naročnika, iščemo kandidate za delovno mesto Sodelavec v kontaktnem centru m/ž, in sicer za področje Hrvaške. Delo se opravlja v pisarni v Škofji Loki in v Ljubljani. Vabimo vas, da se pridružite manjšemu, urejenemu kolektivu, kjer zaradi povečanega obsega dela potrebujemo nove sodelavce.

Atama agencija za zaposlovanje, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Vodja komerciale m/ž na Dolenjskem Shrani Vodja komerciale m/ž na Dolenjskem

Dolenjska

Za našega naročnika, uspešno podjetje na Dolenjskem, iščemo ambicioznega kandidata za delovno mesto Vodja komerciale m/ž. Pričakujemo: VI., VII. ali višjo stopnjo izobrazbe ekonomske ali tehnične smeri, najmanj 5 let delovnih izkušenj na področju prodaje, nabave ali logistike, dobre komunikacijske in pogajalske sposobnosti,...

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Produktni vodja m/ž Shrani Produktni vodja m/ž

Grosuplje, teren Slovenija

Pričakujemo: vsaj V. st. izobrazbe tehnične smeri (prednost pri izbiri bodo imeli strojni tehniki in mehatroniki), znanje angleškega jezika, prednost znanje tudi nemškega ali italijanskega jezika; vozniški izpit B, prednost bodo imeli kandidati z izpitom za viličarja; računalniška znanja (obvladovanje Microsoft Office-a); leto dni izkušenj na podobnem delovnem mestu.

Motvoz plast d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Podpora prodaji analitskih aparatur m/ž Shrani Podpora prodaji analitskih aparatur m/ž

Ljubljana

Delovno mesto Podpora prodaji analitskih aparatur je na kožo napisano komunikativni osebi z naravoslovnim predznanjem, najraje iz kemije. Izkušnje z delom na področju masne spektroskopije, sklopljene s tekočinsko kromatografijio so zaželene in so velika prednost.

Omega d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Komerciala, prodaja   Znanost, tehnologija  

Pospeševalec prodaje na terenu m/ž (področje Primorske in Notranjske regije) Shrani Pospeševalec prodaje na terenu m/ž (področje Primorske in Notranjske regije)

področje Primorske in Notranjske regije

Pričakujemo: status samostojnega podjetnika, najmanj srednjo izobrazbo ekonomske ali druge ustrezne smeri, znanje uporabe računalnika, izpit B-kategorije, opravljanje storitev izključno za naše podjetje. Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje s področja trženja drobnega inventarja in opreme za gostinstvo ter široko potrošnjo in imajo domicil v eni izmed omenjenih regij.

Alpeks, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Komerciala, prodaja  

Top prodajalec na terenu m/ž Shrani Top prodajalec na terenu m/ž

Teren po Sloveniji

Iščemo komunikativno osebo, ambiciozno osebo, osebo z izkušnjami (ni obvezno!), osebo z lastnim prevozom in vozniškim dovoljenjem, fleksibilno osebo, ki si želi več! nudimo: edinstveni produkt, v naprej dogovorjene sestanke s potencialnimi kupci, šolanje, fiksno plačo, provizijo, bonuse.

Vital Line GmbH

Področje: Komerciala, prodaja  

Prodajni predstavnik (m/ž) na terenu Shrani Prodajni predstavnik (m/ž) na terenu

Dolenjska

Za našega naročnika, uspešno manjše podjetje na območju Dolenjske, z 20-letno tradicijo, iščemo ustreznega kandidata za delovno mesto Prodajni predstavnik na terenu (m/ž).

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Delo v mednarodni trgovini Shrani Delo v mednarodni trgovini

Radomlje

V podjetju AQUA VIVA iščemo osebo za delo s tujimi kupci in dobavitelji. Na delovnem mestu bo naloga kandidata predvsem nadzor nad naročili naših kupcev, ter vodenje dela v skladišču, proizvodnje. Nudimo vam stimulativno delovno okolje ter samostojnost pri delu. Od kandidata pa pričakujemo široko razmišlanje ter multidisciplinarnost.

Aqua viva d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika   Proizvodnja  

Delo v prodaji m/ž Shrani Delo v prodaji m/ž

Ljubljana z okolico

V naše delovno okolje vabimo kader, ki je z delom, motiviranostjo, mogoče tudi inovativnostjo pripravljen prispevati k viziji podjetja. Delo je pisano na kožo tistim, ki verjamejo vase, so vztrajni pri svojih odločitvah, hkrati pa jim posel omogoča, da se osebnostno in poslovno razvijejo. Znanje, ki ga potrebujete za uspeh ne zahteva visoke stopnje izobrazbe.

ELEKTROTEHNA Interset d.d.

Področje: Komerciala, prodaja  

Vodja ključnih kupcev m/ž Shrani Vodja ključnih kupcev m/ž

Maribor

Pričakujemo: pridobljena najmanj srednješolska izobrazba, pasivno znanje angleškega jezika, visoka stopnja komunikativnih sposobnosti, prednost dajemo tistim, ki že imajo izkušnje v telekomunikacijski prodaji ali v komerciali.

Dental-medical d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Dodatno delo na področju raziskovanja trga m/ž Shrani Dodatno delo na področju raziskovanja trga m/ž

po Sloveniji

Želite pametno izkoristitit svoj prosti čas in dodatno zaslužiti? Postanite član MindTake Panela in osvojite privlačne nagrade (darilni boni, naročnine na razne časopise itd.) ali pa zasluženi denar darujte v dobrodelne namene! Vse te ugodnosti lahko pridobite z rednim sodelovanjem v raziskavah trga in javnega mnenja.

MindTake Research GMBH

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Komercialist - potnik m/ž Shrani Komercialist - potnik m/ž

Petrovče oz. po Sloveniji

V naši družbi si želimo inovativne, samoiniciativne, ciljno naravnane, kreativne sodelavce. Izkušnje so dobrodošle. Zaželena znanja in lastnosti: izkušnje z vidika prodaje in trženja na terenu, komunikativnost in delo s strankami, samostojnost in samoiniciativnost, delo v timu, angleški jezik (pisno in ustno sporazumevanje), osnove računalništva...

GeoEnergetika d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Asistent v trgovini m/ž Shrani Asistent v trgovini m/ž

Tujina

MSC AGENCY – Cruise Line Jobs & Career Consulting išče Asistenta v trgovini m/ž na križarkah širom sveta. Pričakujemo: odlično znanje angleškega ter italijanskega ali španskega jezika, izkušnje v prodaji. Prijavite se lahko v angleškem jeziku preko spletne strani ali e-maila AGENCY_2691377@client.jobs4hotels.hr, do 22.7.2015.

MSC AGENCY – Cruise Line Jobs & Career Consulting

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Komerciala, prodaja   Trgovina  

Asistent managerja v trgovini s spominki m/ž Shrani Asistent managerja v trgovini s spominki m/ž

Tujina

MSC AGENCY – Cruise Line Jobs & Career Consulting išče Asistenta managerja v trgovini s spominki m/ž na križarkah širom sveta. Pričakujemo: odlično znanje angleškega ter italijanskega, nemškega ali španskega jezika, izkušnje v prodaji, izkušnje pri vodenju. Prijavite se lahko v angleškem jeziku preko spletne strani ali e-maila AGENCY_2691376@client.jobs4hotels.hr, do 22.7.2015.

MSC AGENCY – Cruise Line Jobs & Career Consulting

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Komerciala, prodaja   Trgovina