Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
158 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Komerciala, prodaja

Želiš prejemati aktualna dela s področja Komerciala, prodaja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Prodajno tehnični svetovalec, m/ž Shrani Prodajno tehnični svetovalec, m/ž

Celotna Slovenija (svetovanje strankam)

Vas zanima dinamično delo v prijetnem kolektivu? Smo uspešno mednarodno podjetje, ki na slovenskem trgu zastopa vodilnega svetovnega proizvajalca aluminijskih konstrukcij v gradbeništvu, nemško podjetje SCHÜCO. Za širitev prodajne mreže, obdelavo trga in za tehnično podporo naših partnerjev, izvajalcev in projektantov želimo zaposliti novega sodelavca.

ALU KONIG STAHL d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve   Trgovina  

Nabavni specialist m/ž Shrani Nabavni specialist m/ž

Švica

Pričakujemo: vsaj V. stopnja izobrazba ekonomske ali druge ustrezne smeri , vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu (nabava ali prodaja), dobro poznavanje poslovnih procesov v izvozu, izkušnje z trgovanjem in poslovanjem na tujih trgih, dobro poznavanje prodajnih in / ali nabavnih procesov.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Terenski komercialist m/ž Shrani Terenski komercialist m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: več let izkušenj na podobnem delovnem mestu v prodaji; veselje do prodaje in svetovanje strankam; delovne izkušnje s področja gradbeništva so prednost; tehnična usmerjenost; znanje uporabe računalnike, MS Word in Excel programov; vozniški izpit B kategorije; samostojnost, samoiniciativnost; natančnost, komunikativnost; pripravljenost na popoldanski delovni čas (izmensko delo).

KIP KOP d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Sodelavci za prevzem franšize m/ž Shrani Sodelavci za prevzem franšize m/ž

teren po Sloveniji, izhodišče domača regija

Iščemo več novih sodelavcev, ki bi se nam želeli priključiti in skupno delovati v prihodnosti. Snujemo projekt, kjer bi novi sodelavci prevzeli franšizo Mlekarne Krepko, postavili prikolice na dobro obiskane lokacije ter tržili iz prodajnih prikolic naše izdelke.

Kele & Kele d.o.o., Mlekarna Krepko

Področje: Komerciala, prodaja  

Prodaja izdelkov preko telefona obstoječim in novim strankam m/ž Shrani Prodaja izdelkov preko telefona obstoječim in novim strankam m/ž

Maribor

V našem podjetju sta dobro počutje in uspeh delavcev zelo pomembna. Zato nudimo delo v sproščenem in urejenem klicnem centru, kjer motivacija poteka preko svetovanja in učenja, tako individualno kot skupinsko. Vaše delo bo prodaja izdelkov preko telefona obstoječim in novim strankam.

TELEMARKETING d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Komercialist na terenu m/ž Shrani Komercialist na terenu m/ž

Severna in Južna Primorska. Notranjska.

Zaposlimo komercialista za delo na terenu. Prodaja in trženje izdelkov za avtopralnice, servisne, avtomehanične ter kleparske delavnice. Nudimo samostojno, zanimivo, razgibano delo, prijazno delovno okolje, strokovni in osebni razvoj.

JUVI Domžale, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Tržnik - prodajnik m/ž Shrani Tržnik - prodajnik m/ž

Ljubljana

Iščemo sodelavca za trženje in prodaja sistema LIPS (www.lips.si). Iskali boste nove kupce sistema LIPS in jih kontaktirali neposredno – tako končne stranke kot potencialne distributerje. Uporabili boste tudi naše obstoječe baze leadov, ki so vam takoj na voljo za remarketing. Učinkovitost objav boste spremljali z uveljavljenimi orodji in kvantitativno merili učinek izvedenega doseganja leadov.

MULTILOC D.O.O. (LTD.)

Področje: Komerciala, prodaja  

Prodajni komercialist / Area Sales Manager m/ž - pripravnik Shrani Prodajni komercialist / Area Sales Manager m/ž - pripravnik

Ljubljana

Smo podjetje, ki uspešno prodaja svoj produkt tako na slovenskem kot tudi na mednarodnem trgu. Za iskanje novih poslovnih priložnosti za naš produkt, ki ga odlikuje visoka kvaliteta, iščemo ambicioznega, zagnanega kandidata, ki še nima delovih izkušenj ter ga zanima delo v komerciali.

KOLEKTOR ETRA d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Terenski prodajni predstavnik m/ž Shrani Terenski prodajni predstavnik m/ž

celotna Slovenija

Vodilno podjetje v distribuciji LED osvetljave visoke kvalitete v svoje vrste vabi terenskega prodajnega predstavnika za Slovenijo in trge jugovzhodne Evrope, ki bo skrbel za prodajo celotnega spektra produktov in storitev podjetja (B2B), ki bo prevzel aktivno vlogo pri razvoju novih poslovnih priložnosti in skrbel za gradnjo dolgoročnih poslovnih odnosov s kupci v vseh fazah prodaje.

ADECCO H.R. Executive search

Področje: Komerciala, prodaja  

Prodajalec m/ž v novi trgovini v Ljubljani Shrani Prodajalec m/ž v novi trgovini v Ljubljani

Ljubljana

Znani otroški brand išče prodajalce za novo trgovino v Ljubljani. Od vas pričakujemo: znanje slovenskega in angleškega jezika, dinamičnost, izredno motiviranost in odlično sposobnost stikov s strankami, urejen videz, delovne izkušnje v trgovini.

Janmar d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Komercialist na strojnem področju m/ž Shrani Komercialist na strojnem področju m/ž

Grosuplje

Uspešno podjetje, ki se ukvarja s servisom in prodajo strojev ter opreme za brizganje plastičnih mas, v svoj kolektiv vabi Komercialista na strojnem področju m/ž.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Komercialist (m/ž) na Dolenjskem Shrani Komercialist (m/ž) na Dolenjskem

Dolenjska

Pričakujemo: najmanj VI. stopnjo izobrazbe, družboslovne, upravne, ekonomske ali druge ustrezne smeri, izkušnje z delom z ljudmi in s področja prodaje ter trženja predstavljajo prednost, vozniški izpit B-kategorije, priporočljivo znanje uporabe CRM orodja, obvladovanje elektronskega tržnega komuniciranja...

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Komercialist za tuje trge m/ž Shrani Komercialist za tuje trge m/ž

Grosuplje, teren tujina

Pričakujemo ambiciozne, visoko motivirane, prodorne, samoiniciativne in odločne kandidate. Drugi pogoji: izobrazba: vsaj VI. stopnja ekonomske, komercialne, tehnične ali druge ustrezne smeri; pripravljenost na redna službena potovanja; odlično znanje nemškega jezika je prednost; znanje angleškega, italijanskega ali drugih jezikov je prednost; 2 leti izkušenj prodaje podjetjem (B2B).

TORNADO PLUS d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Vodja projekta v Belgiji m/ž Shrani Vodja projekta v Belgiji m/ž

Belgija

Naš naročnik k sodelovanju vabi osebo z aktivnim zanjem francoskega jezika. Delo poteka v Belgiji, kjer boste odgovorni za prevajanje tehnične dokumnetacije, koordinacijo dela in vodenje sestankov.

ADECCO H.R., d.o.o., Poslovalnica MARIBOR

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Tržnik za spletni portal Edinomesto.com m/ž Shrani Tržnik za spletni portal Edinomesto.com m/ž

Slovenija

Za naš spletni portal Edinomesto.com iščemo kandidate, ki bi bili pripravljeni sprejeti izziv kot Tržnik za spletni portal Edinomesto.com.

FMG kadrovska agencija d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Account Manager / tržnik m/ž Shrani Account Manager / tržnik m/ž

Ljubljana

Iščemo mlade komunikativne in urejene ljudi za delo v našem podjetju. Nudimo šolanje oz. dodatno izobraževanje, veliko možnosti za napredovanje, mobilni telefon, moderno in prijetno delovno okolje, mlad in dinamičen kolektiv. Želimo si sodelavce z izrazito željo po nadpovprečnem zaslužku.

FORO CM d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Komercialist za avstrijski trg m/ž Shrani Komercialist za avstrijski trg m/ž

Avstrija

Ste tehnični tip človeka, z veseljem do dela v sektorju prodaje s podjetniškim razmišljanjem in sposobnostjo iskanja rešitev? Uspešno slovensko podjetje, ki nudi celostne, kakovostne in napredne rešitve za področje gospodarstva, gradbeništva in elektro industrije, nudi zanimivo priložnost osebnega in profesionalnega razvoja na delovnem mestu komercialist za avstrijski trg.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Izkušeni prodajnik za prodajo končnim strankam m/ž / Expert Salesperson – Business to Customers (B2C) Shrani Izkušeni prodajnik za prodajo končnim strankam m/ž / Expert Salesperson – Business to Customers (B2C)

Beograd

FXLider širi svoje aktivnosti v Sloveniji in razpisuje natečaj za delovno mesto: Expert Salesperson - Business to Customers (B2C). Vkolikor obvladate umetnost prodaje, je Vaše mesto pri nas!

Global marketing solutions d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Vodja trženja m/ž Shrani Vodja trženja m/ž

Maribor

Iščemo kandidata, katerega dosedanje delo je obsegalo delo tako v trženju kot komerciali predvsem v kovinsko – predelovalni industriji. Kandidata, ki ima veščine, da postavi tržne in prodajne poti znotraj podjetja na novo.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Dodatno delo na področju raziskovanja trga m/ž Shrani Dodatno delo na področju raziskovanja trga m/ž

po Sloveniji

Želite pametno izkoristitit svoj prosti čas in dodatno zaslužiti? Postanite član MindTake Panela in osvojite privlačne nagrade (darilni boni, naročnine na razne časopise itd.) ali pa zasluženi denar darujte v dobrodelne namene! Vse te ugodnosti lahko pridobite z rednim sodelovanjem v raziskavah trga in javnega mnenja.

MindTake Research GMBH

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja   Marketing, PR