Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
127 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Komerciala, prodaja

Želiš prejemati aktualna dela s področja Komerciala, prodaja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž Shrani Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž

celotna Slovenija

Nudimo delo v mladem kolektivu, priložnost za razvoj kariere, saj iščemo prve prodajnike, ki bodo kasneje postali vodje prodajnikov, samostojno razporejanje sestankov in delovnega časa, pridobivanje komunikacijskih sposobnosti in učenje od "mojstrov prodaje", možnost podpisati letne pogodbe in kasneje le še "ohranjati stike" z že sklenjenimi klienti ter pridobivati plačila tudi za vnaprej.

FINANČNI TRGI, finančno svetovanje, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Komercialist - potnik z lastnim s.p. m/ž Shrani Komercialist - potnik z lastnim s.p. m/ž

področje Koroške, Celja, Slovenskih Konjic in Slovenske Bistrice

Pričakujemo, da imate lasten s.p., V. ali VI. stopnjo lesarske, strojne ali komercialne smeri in nekajletne izkušnje s podobnimi deli, vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz. Zaželeno je znanje nemškega jezika.

Odorfer d.o.o. Ljubljana

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo   Lesarstvo  

Komercialist za slovenski trg m/ž (ref. št.: SI2015291424) Shrani Komercialist za slovenski trg m/ž (ref. št.: SI2015291424)

Osrednja Slovenija

K prijavi vabimo kandidate za delovno mesto Komercialist (m/ž) za slovenski trg. Uspešno in rastoče podjetje s področja prodaje logističnih rešitev ponuja zaposlitev za nedoločen čas prodajno usmerjenim posameznikom z odličnimi komunikacijskimi in pogajalskimi sposobnostmi.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Prodajni inženir m/ž Shrani Prodajni inženir m/ž

Bled

Zaposlimo diplomiranega inženirja strojništva za izdelavo tehnoloških postopkov v odvisnosti od tipa proizvodnje, oblikovanje prodajnih cen, izdelavo ponudb, predračunov in pogodb, fakturiranje,...

Kovinska Bled, d.d.

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Tržnik oglasnega prostora m/ž Shrani Tržnik oglasnega prostora m/ž

Obalna, Notranjsko-kraška in Goriška regija

Podjetje, ki se ukvarja s športnim marketingom zaposli žensko ali moškega za trženje oglasnega prostora na Obali, Krasu in Goriškem. Pričakujemo: zaželjene izkušnje v prodaji; status s.p. ali študent; vozniški izpit B in lasten osebni avtomobil; pozitivna naravnanost, veselje do dela s strankami; znanje italijanskega jezika je prednost.

MODUS KOMUNIKACIJE, Aleš Košuta s.p.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Prodajalec/svetovalec v erotični trgovini m/ž Shrani Prodajalec/svetovalec v erotični trgovini m/ž

Domžale

Opis delovnega mesta: prodaja blaga v erotični trgovini. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev, polni delovni čas. Pričakujemo: 3 leta delovnih izkušenj.

VENERA SHOP, d.o.o. UPRAVA IN SKLADIŠČE

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Prodajalec m/ž Shrani Prodajalec m/ž

Ljubljana

Prodajalec pri nas: polni prodajne police in stojala,prevzema blago in nadrejenega opozori na morebitne razlike,dela premike blaga med prodajalnami po nalogu nadrejenega,streže stranke, jim pomaga pri nakupu blaga oz. jim svetuje, je zadolžen za urejenost in založenost prodajnih polic in stojal,tekoče kontrolira zaloge v prodajalni in poroča nadrejenemu o manjku blaga in dopolnjuje zaloge,...

Metro trgovska družba, d.d.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina