Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
7 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Lesarstvo

Želiš prejemati aktualna dela s področja Lesarstvo na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Samostojni komercialist za program ALU stavbno pohištvo in ALU fasade m/ž Shrani Samostojni komercialist za program ALU stavbno pohištvo in ALU fasade m/ž

Vojnik

Zadolženi boste za: pridobivanje novih kupcev ter povečanje prodaje na ciljnem področju (ALU stavbno pohištvo, ALU fasade, zimski vrtovi in lažje jeklene konstrukcije), iskanje in vodenje stikov s strankami ter sklepanje poslov od začetnega kontakta s stranko preko vmesnih razgovorov do izdelave končne potrditve naročila in kompletnega finančnega pokritja projekta, na razpisnem področju,...

MIK d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Lesarstvo  

Mizar m/ž - Nemčija Shrani Mizar m/ž - Nemčija

Bavarska

Za naše poslovne partnerje v Nemčiji posredujemo delovno mesto Mizar m/ž. Od vas pričakujemo: slovensko državljanstvo ali državljanstvo katerekoli članice EU, razen hrvaško državljanstvo, saj velja prepoved za vstop na trg dela v Nemčiji do leta 2018, življenjepis v nemškem jeziku, osebno sliko, kopije spričeval, dobro znanje nemškega jezika (pisno in ustno).

FMG kadrovska agencija d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Lesarstvo  

Monter m/ž Shrani Monter m/ž

tujina

monterja na montaži ter v mizarski delavnici v tujini. Pričakujemo: strokovnost do dela, ter samostojnost dela delavne izkušnje na montaži minimalno 3 leta. Obvezno znanje nemškega jezika. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za določen čas z poskusno dobo 2 mesecev z možnostjo kasnejše redne zaposlitve.

Kernol d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve   Lesarstvo  

Komercialist - potnik z lastnim s.p. m/ž Shrani Komercialist - potnik z lastnim s.p. m/ž

področje Koroške, Celja, Slovenskih Konjic in Slovenske Bistrice

Pričakujemo, da imate lasten s.p., V. ali VI. stopnjo lesarske, strojne ali komercialne smeri in nekajletne izkušnje s podobnimi deli, vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz. Zaželeno je znanje nemškega jezika.

Odorfer d.o.o. Ljubljana

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo   Lesarstvo  

Mizar/lesarski tehnik m/ž Shrani Mizar/lesarski tehnik m/ž

Dolenjska

Za našega naročnika, družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v mizarstvu, iščemo kandidata m/ž za delo na lesno-obdelovalnih strojih. Proizvodnja je sodobno opremljena, vključno z ekološko lakirnico. Finalna obdelava poteka strojno in ročno.

Manpower d.o.o., PE Ljubljana 1

Področje: Tehnične storitve   Lesarstvo  

Mizar v lakirnici m/ž Shrani Mizar v lakirnici m/ž

Dolenjska

Za našega naročnika, družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v mizarstvu, iščemo kandidata za delo mizarja v lakirnici. Proizvodnja je sodobno opremljena, vključno z ekološko lakirnico. Finalna obdelava poteka strojno in ročno.

Manpower d.o.o., PE Ljubljana 1

Področje: Tehnične storitve   Lesarstvo  

Samostojni tesar - delo v Nemčiji m/ž Shrani Samostojni tesar - delo v Nemčiji m/ž

Nemčija

Opis delovnega mesta: samostojna zidarska dela za dela v Nemčiji. Trajanje zaposlitve: določen čas, 3 mesece oz. MOŽNOST PODALJŠANJA, polni delovni čas, s poskusno dobo 1 mesec. Pričakujemo 3 leta delovnih izkušenj.

Apoprojekt, gradnje, inženiring in storitve, d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Lesarstvo