Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
4 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja Mediji na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Direktor podjetja m/ž Shrani Direktor podjetja m/ž

Ljubljana

Direktor podjetja bo zadolžen za izvajanje strategije podjetja, vodenje zaposlenih, razvoj novih produktov in povečanje tržnega deleža. Od kandidatov pričakujemo: odlično poznavanje medijskega trga, odlično poznavanje internetnega trga, izkušnje z vodenjem ljudi, prodajna naravnanost, poznavanje finančnih podatkov, razvit poslovni in družabni network.

ADpartner, d.o.o.

Področje: Mediji   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Marketing, PR  

Asistent v administraciji in komunikacijah m/ž Shrani Asistent v administraciji in komunikacijah m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, iščemo asistenta za področje administracije in pri komunikacijah. Iščemo kandidata, ki ima izkušnje z zahtevnejšo administracijo in urejanjem spletnih strani. Izbrani kandidat bo desna roka direktorja.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Administracija   Kreativa, design   Mediji  

Pomočnik urednika (m/ž) Shrani Pomočnik urednika (m/ž)

Maribor

Iščemo pomočnika urednice ženskih revij L&Z in GRAZIA. Izbran kandidat bo prevajal in pisal članke na določene teme, preverjal vsebino in izvajal korekture v reviji. Delo poteka na sedežu podjetja Videotop Color Media v Mariboru.

Videotop d.o.o.

Področje: Mediji  

Inženir m/ž za tehnično podporo z odličnim znanjem nemščine Shrani Inženir m/ž za tehnično podporo z odličnim znanjem nemščine

Sofia

Inženir za tehnično podporo strankam je pomemben člen v odnosih med podjetjem Convergys in strankami. Dela s poslovnimi strankami in jim aktivno pomaga pri reševanju problemov, povezanih z določenim spektrom informacijskih tehnologij. Poudarek je predvsem na visoki stopnji zadovoljstva strank in na pravočasnem reševanju vseh vprašanj s pomočjo širokega nabora orodij in virov.

Convergys

Področje: Mediji   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Marketing, PR