Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
8 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Mediji

Želiš prejemati aktualna dela s področja Mediji na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Tržnik oglasnega prostora na območju Ljubljane m/ž Shrani Tržnik oglasnega prostora na območju Ljubljane m/ž

območje Ljubljane

Ker na trgu vidimo še veliko priložnosti in želimo jutri biti še boljši, v svoj tim vabimo novega sodelavca. Iščemo zanesljivo osebo z obveznimi izkušnjami iz področja trženja oglasnega prostora v medijih.

Mega line d.o.o. - Radio Ekspres

Področje: Komerciala, prodaja   Mediji  

Zunanji sodelavec (sp) za urejanje in trženje spletnega portala Shrani Zunanji sodelavec (sp) za urejanje in trženje spletnega portala

Ljubljana

Iščemo zunanjega sodelavca (sp) za urejanje in trženje spletnega portala Adut za dom in vrt www.adut.si.

Adut marketing d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Mediji   Marketing, PR  

Strokovnjak za socialna omrežja - Social media expert m/ž Shrani Strokovnjak za socialna omrežja - Social media expert m/ž

Ljubljana

Poglavitne naloge: Celostna skrb in odgovornost za spletno podobo podjetja in posameznih produktov, strokovno delo na področju socialnih omrežij: urejanje in posodabljanje spletnih strani in Facebook strani podjetja, vzpostavitev in urejanje strani ostalih socialnih omrežij, sooblikovanje marketinške strategije na področju socialnih omrežij,...

HRM d.o.o.

Področje: Mediji   Marketing, PR  

Manager oglaševalskih kampanj m/ž Shrani Manager oglaševalskih kampanj m/ž

Ljubljana

Zahtevane so bogate izkušnje iz dela s strankami. Sklenitev delovnega razmerja nudimo za nedoločen delovni čas s šestmesečnim poskusnim delom v podjetju Ekipa2 d.o.o., s sedežem v Ljubljani.

EKIPA2 d.o.o.

Področje: Administracija   Mediji  

Izkušeni vodja »performance marketing« projektov m/ž Shrani Izkušeni vodja »performance marketing« projektov m/ž

Ljubljana

Delo obsega: priprava in izvajanje prodajnih predstavitev, uspešno upravljanje odnosa z naročniki – »client service«, vodenje projektov in podpora sodelavcem, določanje optimalnega digitalnega spleta medijev in kanalov oglaševanja,.. Nudimo: edinstveno karierno priložnost v vodilni slovenski agenciji z dolgoletnimi izkušnjami in jasnimi načrti za prihodnost in nadaljnji razvoj.

Renderspace d.o.o.

Področje: Mediji   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Marketing, PR  

Izkušeni vodja projektov web/mobile storitev m/ž Shrani Izkušeni vodja projektov web/mobile storitev m/ž

Ljubljana

Si pravi vodja tima, ki vedno ohrani pregled nad nalogami posameznikov in stanjem projekta? Veš, kako se pripravi ponudba in navduši stranko? Imaš večletne izkušnje s spletnimi in mobilnimi tehnologijami? Iščeš nove izzive v digitalnem marketingu? Če se v tem najdeš, vas vabimo k prijavi!

Renderspace d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Mediji   Marketing, PR  

Delo na področju odnosov z javnostmi in pomoč v pisarni m/ž Shrani Delo na področju odnosov z javnostmi in pomoč v pisarni m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: OBVEZNO je znanje in izkušnje iz piara (odnosov z javnostmi), poznavanje novinarskega dela in medijev, pisanja, nastopanja, znanje iz priprave powerpoint prezentacij, uporabe excella, komunikativnost, urejenost, hitrost dela, obvezen je vozniški izpit B kategorije.

LIN&NIL, svetovanje in izobraževanje d.o.o.

Področje: Administracija   Mediji   Marketing, PR  

Samostojni tržnik m/ž Shrani Samostojni tržnik m/ž

Ljubljana

Delo bo obsegalo: samostojno trženje storitev družbe, organizacija in vodenje prodajnih sestankov na terenu pri strankah, prodaja oglasnega prostora in drugih komunikacijskih rešitev kupcem, usmerjeno izobraževanje in udeležba na seminarjih,... Nudimo: zaposlitev za določen čas enega leta, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Kadrovski inženiring, KI d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Mediji   Marketing, PR