Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
6 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Nepremičnine

Želiš prejemati aktualna dela s področja Nepremičnine na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Nepremičninski posrednik m/ž Shrani Nepremičninski posrednik m/ž

Ljubljana in okolica

Iščemo prodajno usmerjene nepremičninske posrednike (m/ž), ki bodo z uporabo sodobne podporne platforme (lasten razvoj) sistematično proučevali in izkoriščali potencial trga ter ga spreminjali v rezultate. Plačo narekujejo postavljeni načrti – plačilo določa vaša uspešnost – nagrado določajo vaši presežki.

FORMAL d.o.o., nepremičninska družba

Področje: Komerciala, prodaja   Nepremičnine  

Nepremičninski posrednik m/ž Shrani Nepremičninski posrednik m/ž

Ljubljana

V mednarodni nepremičninski agenciji v Ljubljani zaposlimo nepremičninskega posrednika začetnika z licenco za posredovanje pri oddaji poslovnih nepremičnin. Zagotovljeno plačilo za prvo leto je 1.300€ na mesec, možnost hitrega napredovanja in odličnega zaslužka. Obravnavali bomo samo kandidate, ki imajo licenco za nepremičninskega posrednika. Svoj CV pošljite na maja.ostanek@s-invest.si

S-Invest d.o.o.

Področje: Nepremičnine  

Nepremičninski posrednik (preko s.p.) m/ž Shrani Nepremičninski posrednik (preko s.p.) m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: nepremičninska licenca, poznavanje razmer na nepremičninskem trgu, zanimajo nas samo kandidati z delovnimi izkušnjami, samostojnost, komunikativnost in urejenost, poznavanje dela z računalnikom, lasten prevoz.

TA-BU Poslovanje z nepremičninami, inženiring, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Nepremičnine  

Nepremičninski agent m/ž Shrani Nepremičninski agent m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanega obsega dela iščemo urejenega, komunikativnega, ambicioznega, profesionalnega in samoiniciativnega nepremičninskega posrednika m/ž. Pogoj za delo je opravljena licenca, lasten prevoz in znanje angleškega jezika.

STOJA TRADE, d.o.o.

Področje: Nepremičnine  

Upravnik zgradb m/ž Shrani Upravnik zgradb m/ž

Ljubljana

Upravnik zgradb m/ž - izobrazba najmanj VI. stopnje gradbene smeri, najmanj 3 leta delovnih izkušenj na področju gradbeništva, upravljanja nepremičnin, izkušnje iz vodenja manjših skupin, zanesljivost, pridnost, delavnost, pozitivna naravnanost, vozniški izpit B-kategorije, poznavanje MS orodij, zaželeno je poznavanje stanovanjske zakonodaje.

Valina d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Nepremičnine   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Prodajni zastopnik za trženje montažnih hiš m/ž Shrani Prodajni zastopnik za trženje montažnih hiš m/ž

Območje Slovenije

Potrebujemo predstavnika za področje Slovenije z lastnim podjetjem s.p. ali d.o.o. Nudimo stimulativno plačilo, dinamično delo in prilagodljiv urnik, delo v timu strokovnjakov, na področju prodaje in izgradnje vrhunskih montažnih hiš, pogodbeno zaposlitev z možnostjo kasnejše sklenitve pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas, priložnost za začetek kariere.

Testa d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Nepremičnine