Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
4 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Pravo in družboslovje

Želiš prejemati aktualna dela s področja Pravo in družboslovje na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Pomočnik direktorja m/ž za splošne zadeve Shrani Pomočnik direktorja m/ž za splošne zadeve

Ljubljana

Pričakujemo: pravna izobrazba s pravniškim državnim izpitom, petletne ustrezne strokovne in organizacijske izkušnje, aktivno znanje angleškega jezika.

Kemijski Inštitut Ljubljana

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Pravo in družboslovje  

Pravnik m/ž Shrani Pravnik m/ž

Ljubljana

Podrobno poznate pravne zadeve v zvezi z bančnim poslovanjem in procesi ter imate aktiven pristop do dela? V službi Pravna pisarna in skladnost poslovanja želimo zaposliti Pravnika, ki bo imel/a pomembno vlogo pri zagotavljanju pravnih okvirjev za korektno poslovanje banke.

Sberbank banka d.d.

Področje: Pravo in družboslovje  

Pravnik - pripravnik m/ž Shrani Pravnik - pripravnik m/ž

Ljubljana

Iščemo kandidata za delovno mesto: Pravnik - pripravnik m/ž. Naloge bodo: svetovanje s področja izterjave, vlaganje predlogov za izvršbo in drugih vlog na sodišče, zastopanje banke pred sodišči, državnimi organi ter drugimi za banko pristojnimi organi, vodenje postopkov pravne izterjave in dogovarjanje z dolžniki o poplačilu dolga, vlaganje kazenskih prijav in ovadb.

NLB d.d.

Področje: Bančništvo, finance   Pravo in družboslovje  

Višji pravnik m/ž Shrani Višji pravnik m/ž

Ljubljana

Iščemo kandidata za delovno mesto: Višji pravnik m/ž. Naloge bodo: svetovanje s področja izterjave, pripravljanje, pregledovanje, verificiranje sklepov, pogodb, aktov, vlaganje predlogov za izvršbo in drugih vlog na sodišče, zastopanje banke pred sodišči, državnimi organi ter drugimi za banko pristojnimi organi, vodenje postopkov pravne izterjave in dogovarjanje z dolžniki o poplačilu dolga.

NLB d.d.

Področje: Bančništvo, finance   Pravo in družboslovje