Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
7 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Pravo in družboslovje

Želiš prejemati aktualna dela s področja Pravo in družboslovje na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Specialist za usklajevanje z zdravstveno zakonodajo / Healthcare compliance specialist m/ž Shrani Specialist za usklajevanje z zdravstveno zakonodajo / Healthcare compliance specialist m/ž

Ljubljana

Pogoji: VII. stopnja izobrazbe pravne smeri predstavlja prednost pri izbiri; najmanj triletne izkušnje na podobnem delovnem mestu; aktivno znanje angleškega jezika; računalniško pismenost; razumevanje poslovanja farmacevtske družbe; sposobnost vplivanja in razvite komunikacijske veščine.

Astellas Pharma d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Pravo in družboslovje  

Pravni svetovalec m/ž Shrani Pravni svetovalec m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: zaključena II. stopnja študijskega programa Pravo ali pridobljen naziv univerzitetni diplomirani pravnik po predbolonjskem sistemu, najmanj pet let izkušenj na delovnem mestu s področja pravnih storitev (odvetniške pisarne, pravni oddelki podjetij, sodišče, itd.), napredno znanje angleščine (delo poteka enakovredno v slovenskem in angleškem jeziku), ...

P&S CAPITAL d.o.o.

Področje: Pravo in družboslovje  

Pravnik m/ž Shrani Pravnik m/ž

Ljubljana

Naš naročnik je javni zavod, ki deluje na področju gradnje in upravljanja omrežne infrastrukture ter ponuja raznolike inovativne omrežne storitve. Na tem področju veliko sodelujejo z javnimi inštitucijami ter se aktivno vključujejo v evropske projekte. Potrebujejo radovednega, dobro organiziranega, komunikativnega Pravnika (m/ž), ki bi s svojim delom in znanjem prispeval k uspešnosti projekta.

Kadis d.o.o.

Področje: Administracija   Javni sektor, nevladne organizacije   Pravo in družboslovje  

Vodja pravno kadrovskega oddelka m/ž Shrani Vodja pravno kadrovskega oddelka m/ž

Medvode

Kot pravnik boste samostojno delovali pri sestavi pogodb, dogovorov, sporazumov in drugih dokumentov s področja obligacijskega in delovnega prava, vlagali izvršilne predloge za dolžnike in pripravljali dokumentacijo v zvezi s statusno pravnimi zadevami. Vaše delo bo vključevalo tudi sodelovanje z zunanjimi institucijami (odvetniki in notarji).

Trescon d.o.o.

Področje: Kadrovanje, HR   Pravo in družboslovje  

Strokovni sodelavec m/ž Shrani Strokovni sodelavec m/ž

Ljubljana

Delo zajema svetovanje/posredovanje na področju specialističnih/kompleksnih odgovornostnih zavarovanj za: največja podjetja v regiji, podjetja s posebnimi zahtevami po zavarovalnih kritjih, zavarovalnice v Adria regiji.

Advisio d.o.o.

Področje: Pravo in družboslovje   Zavarovalništvo  

Pravnik m/ž Shrani Pravnik m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: pravnika z vsaj 7-letnimi delovnimi izkušnjami (zlasti s področja gospodarskega in delovnega prava, zaključeno univerzitetno izobrazbo pravne smeri; vodstvene kompetence; samostojnost pri delu; razumevanje potreb podjetnikov.

RAČUNOVODSKI SERVIS ZEUS, D.O.O.

Področje: Pravo in družboslovje  

Davčni ali pravni svetovalec m/ž Shrani Davčni ali pravni svetovalec m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo, da imate najmanj 5 let delovnih izkušenj na področju korporacijskega, delovnega ali obligacijskega prava in/ali davčnega prava, zelo zaželen je pravosodni izpit, lahko se prijavite tudi kandidati, ki ste odvetniki in vas zanima delo v 35 članskem ambicioznem in multidisciplinarnem kolektivu.

Taxgroup d.o.o.

Področje: Pravo in družboslovje