Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
94 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Proizvodnja

Želiš prejemati aktualna dela s področja Proizvodnja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Orodjar / operater erozije m/ž Shrani Orodjar / operater erozije m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: zaključeno vsaj srednjo izobrazbo tehnične smeri, 2 leti izkušenj na področju orodjarstva, natančnost in odgovornost pri delu. Nudimo: zaposlitev za določen čas s podaljšanjem za nedoločen čas, delo v urejenem delovnem okolju in redno plačilo.

ELESTRA d.o.o. Ljubljana

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Izkušeni tehnolog za konstruiranje orodij in proizvodnjo m/ž Shrani Izkušeni tehnolog za konstruiranje orodij in proizvodnjo m/ž

Danska (Billund)

Imate izkušnje s konstruiranjem orodij in proizvodnjo in ste pripravljeni, da razširite svoje obzorje in se pridružite zelo inovativnemu okolje? To je priložnost za delo v podjetju z najmodernejšo tehnologijo konstruiranja na strateško pomembnem delovnem mestu podjetja LEGO®, ki ima eno od najboljših svetovnih blagovnih znamk igrač.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vulkanizer m/ž Shrani Vulkanizer m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika v Ljubljani iščemo delavce za delo v vulkanizerski delavnici. Zaželene so že predhodne izkušnje s podobnimi deli.

Kariera d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Skladiščni delavec m/ž Shrani Skladiščni delavec m/ž

Ankaran

Podjetje v svoj kolektiv vabi skladiščne delavce. Pričakujemo: interes za delo v skladišču, dobra fizična kondicija, urejenost, samostojnost, samoiniciativnost in vztrajnost, osebo, ki je komunikativna, iznajdljiva, pozitivno usmerjena in rada dela v kolektivu, pripravljenost za delo v treh izmenah.

Geaprodukt d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Trgovina  

Tehnik proizvodnje m/ž Shrani Tehnik proizvodnje m/ž

Lendava

Uspešno podjetje v Prekmurju išče novega sodelavca, ki bo odgovoren za odpravljanje zastojev v proizvodnji in zagotavljanje nemotenega proizvodnega procesa.

ADECCO H.R., d.o.o., Poslovalnica MARIBOR

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Proizvodnji delavec m/ž Shrani Proizvodnji delavec m/ž

okolica Tržiča

K prijavi vabimo kandidate z izkušnjami z delom v proizvodnji.

Adecco H.R. d.o.o. PE Kranj

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve  

Proizvodni delavec m/ž Shrani Proizvodni delavec m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, iščemo kandidatke za delo v proizvodnji. Gre za natančno delo. iŠčemo kandidatke, ki imajo zelo dobro razvite ročne spretnosti in so pripravljene na delo v več izmenah.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Proizvodnja  

Strokovni delavec na področju operativne priprave dela m/ž Shrani Strokovni delavec na področju operativne priprave dela m/ž

Maribor

Pričakujemo: končano najmanj V. stopnjo strokovne izobrazbe tehnične smeri, poznavanje terminiranja proizvodnje, zaželene so vsaj 3 leta delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu, poznavanje ISO standardov (ISO 9001, 14001).

Primat d.d.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Strokovni sodelavec na področju kakovosti m/ž Shrani Strokovni sodelavec na področju kakovosti m/ž

Maribor

Pričakujemo: zahtevana strokovna izobrazba: najmanj VI./2 stopnja strojne smeri, dobro poznavanje ISO standardov 9001 in 14001, 4 leta delovnih izkušenj, računalniška pismenost, zaželeno znanje 2 tujih jezikov (obvezno angleščina), odgovornost za delo, komunikativnost, samoiniciativnost, sposobnost timskega dela.

Primat d.d.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Proizvodnja   Tehnične storitve  

Operater m/ž Shrani Operater m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje na področju ogrevalne tehnike, iščemo operaterje za delo v proizvodnji. Kandidati bodo odgovorni za ročno in strojno sestavljanje izdelkov, nastavljanje strojev in naprav. Kandidati morajo imeti zaključeno 5. stopnjo tehnične smeri - strojna, elektro, mehatronika, avtomehanik.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Sodelavec/ka v proizvodnji elektronike – Nočna izmena Shrani Sodelavec/ka v proizvodnji elektronike – Nočna izmena

Graz

Vaš profil: zaključena višja tehnična šola (Višješolski program smer elektronika) in/ali poklicne praktične izkušnje v proizvodnji elektronike, natančnost pri delu, timski delavec, pripravljenost na dolgoročno delo v nočni izmeni, dobro poznavanje nemškega jezika.

XAL GmbH

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Proizvodnja  

Monter strojnih instalacij m/ž Shrani Monter strojnih instalacij m/ž

Švica

Iščemo izkušene monterje strojnih instalacij m/ž. Pričakujemo izkušnje na ogrevalnih sistemih, vodovodne instalacije, prezračevalni sistemi.. Pogovorno sporazumevanje v nemškem jeziku. Zaposlitev v švicarskem podjetju, pošteno plačilo po zakonodaji, urejeno zdravstveno zavarovanje ter prijava v delovno razmerje.

Direkt marketing, Andrej Ljubec s.p.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Ključavničar - m/ž Shrani Ključavničar - m/ž

Domžale

V našo sredino vabimo dodatne sodelavce(-ke), ki bodo opravljali vzdrževalna dela v proizvodnji kartona na delovnem mestu KLJUČAVNIČAR (m/ž). Pričakujemo poklicno ali srednjo izobrazbo tehnične smeri. Delovne izkušnje na področju dela, za katero je razpisano delovno mesto, niso potrebne.

Količevo Karton d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Pomoč pri pobiranju odpadkov m/ž Shrani Pomoč pri pobiranju odpadkov m/ž

Cerknica

Naš naročnik je podjetje, katerega dejavnost je odvoz smeti in skrb za čistočo iz Cerknice. Zaradi nadomeščanja bolniške, dopustov in ostalih izostankov z dela in občasno povečanega obsega dela, iščemo nove sodelavce m/ž.

Kariera d.o.o.

Področje: Proizvodnja  

Kovinostrugar m/ž Shrani Kovinostrugar m/ž

okolica Brežic

Vaše naloge v proizvodnji bodo povezane z delom s kovinami: vrtanje, razrez pločevine, sestavljanje, kovičenje, rezkanje, struženje, pakiranje, testiranje izdelka. Poleg dela v proizvodnji bo delo potekalo tudi na terenu - montaža izdelkov.

ADECCO H.R. Poslovalnica NOVO MESTO

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Razvojni tehnolog m/ž Shrani Razvojni tehnolog m/ž

Poljane nad Škofjo Loko

V podjetju Polycom Šk. Loka d.o.o iščemo kandidata za zaposlitev na delovnem mestu Razvojni tehnolog m/ž. Delo je I. izmensko in zajema razvoj in dokumentiranje kompleksnejših sistemov. Delo za nedoločen čas.

POLYCOM Škofja Loka d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Znanost, tehnologija   Proizvodnja  

Merilni tehnolog m/ž Shrani Merilni tehnolog m/ž

Črnomelj

V podjetju Polycom Škofja Loka d.o.o., iščemo kandidata za zaposlitev na delovnem mestu merilni tehnolog na lokaciji Črnomelj. Delo je II. izmensko in zajema določanje in spremljanje merilnih postopkov, izdelave EMPB oz. PPAP dokumentacije ter skrb za razvoj sodelavcev.

POLYCOM Škofja Loka d.o.o.

Področje: Proizvodnja  

Vodja proizvodnje m/ž Shrani Vodja proizvodnje m/ž

dolenjska

Adecco H.R. d.o.o. za svojega naročnika, uspešno slovensko podjetje z tradicijo, ki se ukvarja z proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva išče osebo na delovnem mestu Vodje proizvodnje m/ž.

ADECCO H.R. Poslovalnica NOVO MESTO

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve  

Varilec (MAG / TIG) m/ž Shrani Varilec (MAG / TIG) m/ž

Nemčija

Zaradi povečanega obsega dela trenutno iščemo več izkušenih in samostojnih Varilcev m/ž. Delo se opravlja na terenu, pretežno v Nemčiji. Pričakujemo vsaj 3 leta delovnih izkušenj pri samostojnem opravljanju dela Cevarja, poznavanje branje načrtov, dobro znanje izometrije in pogovorno znanje enega tujega jezika. Nudimo vam konkurenčne delovne pogoje in možnost napredovanja.

MONTPRO d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Proizvodnja   Tehnične storitve  

Cevar m/ž Shrani Cevar m/ž

Nemčija

Zaradi povečanega obsega dela trenutno iščemo več izkušenih in samostojnih Cevarjev m/ž. Delo se opravlja na terenu, pretežno v Nemčiji. Pričakujemo vsaj 3 leta delovnih izkušenj pri samostojnem opravljanju dela Cevarja, poznavanje branje načrtov, dobro znanje izometrije in pogovorno znanje enega tujega jezika. Nudimo vam konkurenčne delovne pogoje in možnost napredovanja.

MONTPRO d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo