Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
45 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Računalništvo, programiranje

Želiš prejemati aktualna dela s področja Računalništvo, programiranje na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Tehnik za izvedbo tolmaških dogodkov m/ž Shrani Tehnik za izvedbo tolmaških dogodkov m/ž

Ljubljana

Imaš izkušnje iz tehnične podpore na konferenčnih dogodkih? Si po duši IT-jevec in zanesljiv tonski mojster, ki zna dogodke tudi ozvočevati? Te odlikuje komunikativnost in prijaznost ter veseli delo na terenu? Si visoko motivirana, odgovorna in organizirana oseba, ki ji količina dela ne predstavlja preglavic, tudi tedaj, ko je potrebno postavljati in prenašati tolmaške kabine?

Prevajalska agencija Julija d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve  

.NET razvijalec m/ž Shrani .NET razvijalec m/ž

Ljubljana

Iščemo izkušenega C# programerja, poznavanje SharePoint strežnika in razvoja zanj je prednost. Nujno je tudi poznavanje front-end tehnologij, kot so jQuery, Node.JS ali KnockOut. Nuno je veliko veselje do dela z novimi tehnologijami in želja po nenehnem izobraževanju na teh področjih.

Virtua IT, d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Skrbnik informacijskih sistemov in komunikacij (informatik) m/ž Shrani Skrbnik informacijskih sistemov in komunikacij (informatik) m/ž

Ljubljanska regija

Pričakujemo: zaključeno V., VI. ali VII. stopnjo izobrazbe informacijske oz. računalniške smeri ali druge ustrezne smeri, najmanj tri leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, aktivno znanje angleškega jezika, znanje uporabe računalniških programov (prednost poznavanje INFOR LN informacijskega sistema), razumevanje poslovnih procesov in IT procesov,...

Selectiva Pro

Področje: Računalništvo, programiranje  

Iščemo super programerje m/ž za reševanje zapletenih programerskih izzivov (Razvijalka ali Razvijalec) Shrani Iščemo super programerje m/ž za reševanje zapletenih programerskih izzivov (Razvijalka ali Razvijalec)

Ljubljana

Priznani proizvajalci ShakeSpeare™ ogrodja – skupina ŽEJN, proizvajalka edinstvenega SOA ogrodja z lastnim integriranim BPM (Business Process Management) in DMS (Document Management Systems) podsistemoma, išče simpatične in iznajdljive programerje, vešče in podkovane v J2EE okoljih. Nudimo znanje, dobro voljo in množico visokotehnoloških projektov, veliko izmed njih tudi v Research področjih.

Žejn d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Informatik m/ž Shrani Informatik m/ž

Ljubljana, Novo mesto

Za našega naročnika vabimo k sodelovanju informatika, ki bo skrbel za namestitev strojne in programske opreme, za nadzor nad delovanjem strojne in komunikacijske opreme, za odpravo napak in pomoč pri delu zaposlenih z vidika informacijskih rešitev. Prav tako bo sodeloval pri vodenju projektov z ostalimi izvajalci – razvijalci na področju poslovne informatike.

Telesistemi, informacijske rešitve d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje