Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
51 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Računalništvo, programiranje

Želiš prejemati aktualna dela s področja Računalništvo, programiranje na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Tehnični vodja razvoja aplikativne programske opreme m/ž Shrani Tehnični vodja razvoja aplikativne programske opreme m/ž

Gorenjska

Naš naročnik je podjetje z dolgoletno tradicijo, ki je specializirano za razvoj IT rešitev ter e-podjetniško poslovanje. V svojo ekipo vabi izkušenega, motiviranega in k rezultatom usmerjenega posameznika, ki bo skupaj s podjetjem svetoval in sodeloval pri implementaciji rešitev informacijskega sistema strank.

MANPOWER d.o.o., PE Kranj

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve  

Koordinator informacijske tehnologije m/ž Shrani Koordinator informacijske tehnologije m/ž

Rogaška Slatina

Od vas pričakujemo: dobro poznavanje delovanja poslovnih procesov proizvodnega podjetja, 5 let delovnih izkušenj na delih povezanih z implementacijo IS podjetja, najmanj VI. stopnja računalniške ali ekonomske smeri (praksi dajemo prednost pred izobrazbo), poznavanje Windows okolja, SQL baz, pisanje SQL poizvedb, Pripravljenost nuditi pomoč uporabnikom tudi izven delovnega časa...

Kozmetika AFRODITA d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Strokovnjaki za spletno in informacijsko varnost m/ž Shrani Strokovnjaki za spletno in informacijsko varnost m/ž

Grčija (Heraklion)

Delovne naloge bodo obsegale zbiranje in analizo informacij in znanj o varovanju, dobrih praksah, ukrepih in standardih; za kar želimo kandidata, ki ima diplomo s področja računalništva, tehnične smeri ali naravoslovja, 3 leta relevantnih strokovnih izkušenj, izkušnje s področja varovanja podatkov, risk menedžmenta,

ENISA - European Union Agency for Network and Information Security

Področje: Računalništvo, programiranje   Javni sektor, nevladne organizacije  

Senior .NET developer m/ž Shrani Senior .NET developer m/ž

Ljubljana

Senior .NET developer Naloge: Razvoj celovitih rešitev na sodobnih tehnologijah na področju telekomunikacij. Zahtevana znanja: programski jeziki in tehnologije: C#,.Net, JavaScript, AJAX, DHTML, CSS, Ext JS, znanje vsaj ene izmed vodilnih relacijskih baz: Oracle PL/SQL, MS SQL T/SQL, karierni nivo: izkušeni strokovnjak. Obiščite nas: www.hex-group.com .

Planet 6 d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Poslovni analitik na področju logistike m/ž Shrani Poslovni analitik na področju logistike m/ž

Koper

POSTANITE DEL SAP SVETOVALNE EKIPE! Podjetje Actual I.T. je že 20 let med največjimi informacijskimi podjetji v Adriatik regiji. Naša glavna dejavnost je zagotavljanje poslovnih rešitev z visoko dodano vrednostjo. Dopolnjujemo ambiciozen in mlad kolektiv, vedno pripravljen na sodelovanje in razvoj. Zaradi krepitve ekipe želimo v svoje vrste pritegniti sodelavke ali sodelavce za delovno mesto:

Manpower d.o.o., PE Ljubljana 1

Področje: Računalništvo, programiranje   Marketing, PR  

Programer m/ž (Nova Gorica) Shrani Programer m/ž (Nova Gorica)

Nova Gorica

Pričakujemo poznavanje produktnih procesov in izkušnje z razvojem. Zahtevano je poznavanje okolji C, C++, JSON baz, embedded Linux, user-space device drivers , WLAN, HTML in JavaScript. Zaželeno je tudi splošno poznavanje področja energetike in fotovoltaike. Področje dela zajema vodenje razvoja softwera in produktni management.

Letrika Sol d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Razvijalec programske opreme m/ž Shrani Razvijalec programske opreme m/ž

Avstrija, Nemčija

Nudimo: redno zaposlitev za določen čas, nadpovprečno dobro plačilo, dodatke ter 13. in 14. plačo, individualno svetovanje in podporo. Pričakujemo: zelo dobro znanje JAVA, C+/C++, C#, - LINUX, UNIX, dokončano ustrezno izobrazbo, dobro znanje nemškega in angleškega jezika, delovne izkušnje, motiviranost.

Trummer osebni servis d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

CAD konstrukter m/ž Shrani CAD konstrukter m/ž

Avstrija, Nemčija

Nudimo: redno zaposlitev za določen čas, nadpovprečno dobro plačilo, dodatke ter 13. in 14. plačo, individualno svetovanje in podporo. Pričakujemo: dobro poznavanje CAD programov: Catia V5, Pro/E, Solid Edge, Solid Works, dobro poznavanje SAP programa, dokončano ustrezno izobrazbo, tekoče znanje nemškega in angleškega jezika, delovne izkušnje, motiviranost.

Trummer osebni servis d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Računalništvo, programiranje   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Razvojni inženir m/ž Shrani Razvojni inženir m/ž

Ljubljana

V podjetju Halcom pri vseh sodelavcih vzpodbujamo osebnostno rast in izobraževanje. Skupne cilje dosegamo v ustvarjalnem in dinamičnem okolju, v katerem pridejo do izraza posameznikove ideje in predlogi. Vsak sodelavec se počuti kot pomemben član ekipe. V podjetju vzdržujemo klimo, v kateri vlada duh sodelovanja in pretakanja informacij.

Halcom d.d.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Prodajni skrbnik m/ž Shrani Prodajni skrbnik m/ž

Ljubljana

Prodajni skrbnik v okviru obstoječih in novih strank skrbi za doseganje svojega plana preko aktivne prodaje in sodelovanja v marketinških dogodkih in aktivnostih. Celovito skrbi za svoje obstoječe stranke in je kot ključna oseba v komunikaciji s strankami odgovoren za pridobivanje informacij o novih potencialnih prodajnih priložnostih ter za izvedbo prodajnih aktivnosti.

Halcom d.d.

Področje: Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja  

Tehnik varnostnih sistemov m/ž Shrani Tehnik varnostnih sistemov m/ž

Celotna Slovenija

Zaposlimo Tehnika varnostnih sistemov za: montažo, zagon sistemov tehničnega varovanja, servis sistemov teh. varovanja na terenu in v delavnici, občasna elektroinstalacijska dela.

VTZ d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve