Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
47 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Računalništvo, programiranje

Želiš prejemati aktualna dela s področja Računalništvo, programiranje na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Senior .NET developer m/ž Shrani Senior .NET developer m/ž

Ljubljana

Senior .NET developer Naloge: Razvoj celovitih rešitev na sodobnih tehnologijah na področju telekomunikacij. Zahtevana znanja: programski jeziki in tehnologije: C#,.Net, JavaScript, AJAX, DHTML, CSS, Ext JS, znanje vsaj ene izmed vodilnih relacijskih baz: Oracle PL/SQL, MS SQL T/SQL, karierni nivo: izkušeni strokovnjak. Obiščite nas: www.hex-group.com .

Planet 6 d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Izkušeni front-end Java razvijalec m/ž Shrani Izkušeni front-end Java razvijalec m/ž

Ljubljana

Če imate večletne bogate izkušnje kot vodilni razvijalec in načrtovalec na področju JAVANSKIH tehnologij, ste pravi za nas. Ker pa tehnično znanje ni vse pričakujemo, da ste v prvi vrsti komunikativni, prilagodljivi, odgovorni, timsko naravnani in imate izkušnje z delegiranjem.

Halcom d.d.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Programer m/ž Shrani Programer m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: Zaželeno je dobro poznavanje OOP (Object-Oriented Programming); Poznavanje relacijskih baz (MySQL); Poznavanje Linux OS; Dobro znanje angleškega in hrvaškega jezika; Pripravljenost za timsko delo.

MOBIK D.O.O.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Razvijalec v tehnologiji microsoft m/ž Shrani Razvijalec v tehnologiji microsoft m/ž

Ljubljana

Prepričani smo, da je temelj naše uspešnosti močna izkušena ekipa strokovnjakov, v katero zaradi širitve vabimo novega sodelavca, ki bo odgovoren za razvoj in vzdrževanje informacijskih sistemov na Microsoft tehnologijah, skrb za optimalno delovanje rešitev pri strankah, skrb za urejeno tehnično dokumentacijo.

RRC d.d.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Projektni vodja m/ž Shrani Projektni vodja m/ž

Ljubljana

Prisotnost naših rešitev na tako različnih tržiščih in v tako pomembnem področju, kot je upravljanje z denarjem, od projektnega vodje zahteva popolno osredotočenost in predanost. Če imate bogate izkušnje pri vodenju projektov s področja razvoja programskih produktov in vam sodelovanje z naročnikom iz različnih kulturnih področij predstavlja veselje in izziv, potem ste lahko oseba, ki jo iščemo.

Halcom d.d.

Področje: Bančništvo, finance   Računalništvo, programiranje  

Informatik/programer m/ž Shrani Informatik/programer m/ž

Ljubečna

Podjetje Šumer d.o.o. želi zaposliti novega sodelavca na področju informacijske tehnologije. Pogoj za zasedbo delovnega mesta je odlično poznavanje programa Pantheon.

ŠUMER d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Vodja validacije m/ž Shrani Vodja validacije m/ž

Ljubljana

Vodja skupine validacije ima izkušnje pri vodenju sodelavcev in jih podpira pri njihovem strokovnem in osebnem razvoju. S svojim aktivnim vodenjem skrbi za nemoten potek validacij tako iz vidika sistemskih, kot tudi ostalih virov. Dobro razume agilne metodologije in izvajanje validacije znotraj tega. Stremi h konstantni izboljšavi procesov in ljudi.

Halcom d.d.

Področje: Računalništvo, programiranje