Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
64 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Računalništvo, programiranje

Želiš prejemati aktualna dela s področja Računalništvo, programiranje na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Programer DELPHI in/ali SQL m/ž Shrani Programer DELPHI in/ali SQL m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: dobro poznavanje baz podatkov (SQL); Delphi, objektno programiranje; osnovno poznavanje PANTHEON™-a; tekoče govorno in pisno znanje angleškega jezika; napredna znanja iz IT tehnologije; dobro poznavanje poslovnih procesov je prednost,...

DataLab Tehnologije d.d.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Razvijalec mobilnih aplikacij iOS, ANDROID m/ž v Podravju Shrani Razvijalec mobilnih aplikacij iOS, ANDROID m/ž v Podravju

Podravje

Mlado, kreativno in razvojno naravnano podjetje, z rešitvami prisotno na globalnem trgu, v svoj kolektiv vabi sodelavca z izkušnjami na področju razvoja mobilnih aplikacij. V kolikor ste navdušenec nad mobilnimi napravami in rešitvami zanje ter radi svoje znanje nenehno nadgrajujete in s tem prispevate v dobrobit podjetja, vas vabimo da se nam predstavite.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Programer za EMBEDDED okolja, za WEB in mobilne aplikacije m/ž Shrani Programer za EMBEDDED okolja, za WEB in mobilne aplikacije m/ž

Ljubljana

Iščemo dva programerja in sicer za embedded okolja (Linux ali Windows embedded ali RTOS) in za web in mobilne aplikacije, kjer pričakujemo poglobljena znanja: WEB(C#, HTML5, CSS3, jQuery, Rest, SOAP) ter osnovna znanja Mobile (Android studio, Java). Ponujamo vam delo v urejenem in zelo dinamičnem okolju, kjer se razvijajo tehnološko napredne rešitve.

Etrel d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve  

Specialist v sektorju ITS m/ž Shrani Specialist v sektorju ITS m/ž

Zreče

Pričakujemo: VII. stopnja izobrazbe tehnične smeri, informatike ali računalništva, izkušnje iz razvoja in implementacije programskih rešitev, poznavanje poslovnih procesov (prodaja, nabava, finance, proizvodnja, skladiščno poslovanje), znanje in izkušnje s področja vodenja projektov, poznavanje Oracle SQL, PL/SQL, poznavanje integracij sistemov, osnovno znanje iz Oracle podatkovnih baz...

Unior, d.d.

Področje: Računalništvo, programiranje  

OBIEE administrator m/ž Shrani OBIEE administrator m/ž

Ljubljana

Za uspešno mednarodno podjetje, ki deluje na področju storitev, iščemo strokovnjaka za delo na področju poslovnega poročanja na platformi Oracle Business Intelligence Enterprise Edition (OBIEE) 11g. Kandidat bo odgovoren za strojno opremo, produkcijski sistem, podatkovne baze in dostopnost do sistema. K sodelovanju vabimo kandidate, ki iščejo nove izzive v dinamičnem mednarodnem okolju.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Računalništvo, programiranje  

Backend spletni razvijalec m/ž Shrani Backend spletni razvijalec m/ž

Ljubljana

Httpool, največja centralno in vzhodno evropska spletna oglaševalska mreža storitev, s prisotnostjo v Aziji in z obširnim mednarodnim dosegom, ponuja delovno mesto Backend spletni razvijalec m/ž.

Httpool, Internet Marketing, d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Tržnik v marketinško-promocijskih storitvah m/ž Shrani Tržnik v marketinško-promocijskih storitvah m/ž

Ljubljana

Iščemo tržnika v marketinško-promocijskih storitvah, ki pozna področje tiska, računalniške priprave (DTP) ter spletnih aplikacij. Zahtevano je poznavanje osnovnih računalniških programov (Microsoft Office) in spletnega okolja in programskih orodij (Android, iOS).

Mobinet d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja   Mediji  

Samostojni komercialist m/ž Shrani Samostojni komercialist m/ž

delno na sedežu podjetja (Trzin), delno na terenu

Iščemo komercialista za prodajo Industrijske računalniške opreme, industrijskih napajalnikov in ostale pretežno industrijske elektronske opreme. Delo se izvaja delno na sedežu podjetja, delno na terenu (poslovni in prodajni sestanki).

LCR d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja  

Strokovnjak za podatkovna skladišča m/ž Shrani Strokovnjak za podatkovna skladišča m/ž

Maribor

Pričakujemo: VI. ali VII. stopnja izobrazbe računalniške, informacijske ali druge ustrezne smeri, 3 leta primernih delovnih izkušenj - izkušnje z Microsoftovimi orodji za podatkovna skladišča, odlična ekspertiza na področju podatkovnih baz ter podatkovnih skladišč (načrtovanje, optimiziranje, napredno znanje jezika SQL, ...), znanje angleškega jezika, odgovornost, natančnost in zanesljivost...

Amis d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Samostojni grafični oblikovalec m/ž Shrani Samostojni grafični oblikovalec m/ž

Laško

Si inovativen, kreativen in v iskanju novega poslovnega izziva? Imaš polno glavo norih idej, ogromno oblikovnih rešitev in spretnost, da misel hitro spraviš tudi v življenje? Če si na vsa vprašanja odgovoril z da, potem se čim prej prijavi na spodnji kontakt, ker nate že nestrpno čaka ekipa mladih in optimističnih sodelavcev.

Thermana d.d.

Področje: Računalništvo, programiranje   Kreativa, design  

Vodja podpore za tehnološke rešitve m/ž Shrani Vodja podpore za tehnološke rešitve m/ž

Ljubljana

Httpool, največja centralno in vzhodno evropska spletna oglaševalska mreža storitev, s prisotnostjo v Aziji in z obširnim mednarodnim dosegom, ponuja mesto Vodje podpore za tehnološke rešitve m/ž. Vsaj 3 leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, izkušnje z digitalnim oglaševanjem (npr. Google AdWords, Facebook Ads, ...), veščine vodenja predstavitev in izobraževanj..

Httpool, Internet Marketing, d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve   Marketing, PR  

Iščemo super programerje m/ž za reševanje zapletenih programerskih izzivov (Razvijalka ali Razvijalec) Shrani Iščemo super programerje m/ž za reševanje zapletenih programerskih izzivov (Razvijalka ali Razvijalec)

Ljubljana

Priznani proizvajalci ShakeSpeare™ ogrodja – skupina ŽEJN, proizvajalka edinstvenega SOA ogrodja z lastnim integriranim BPM (Business Process Management) in DMS (Document Management Systems) podsistemoma, išče simpatične in iznajdljive programerje, vešče in podkovane v J2EE okoljih. Nudimo znanje, dobro voljo in množico visokotehnoloških projektov, veliko izmed njih tudi v Research področjih.

Žejn d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Razvijalec/Programer m/ž Shrani Razvijalec/Programer m/ž

Gorenjska

Ste proaktivni, samoiniciativni in obenem timski človek? Z veseljem sprejemate nove projekte ter si želite novih znanj? Vam delo v okolju, kjer je delovna ekipa zelo povezana, predstavlja izziv in priložnost? Za našega naročnika na področju informacijskih rešitev iščemo razvijalca /programerja.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana I

Področje: Računalništvo, programiranje  

Drugi nivo tehnične podpore strankam in uporabnikom internetnih storitev (ž/m) Shrani Drugi nivo tehnične podpore strankam in uporabnikom internetnih storitev (ž/m)

Ljubljana

Pogoji zaposlitve: tekoče pisno in govorno znanje slovenščine, znanje angleščine, izkušnje z upravljanji Linux / Unix sistemov, izkušnje s postavljanjem oz. vzdrževanjem internetnih rešitev (na aplikacijskem ali strežniškem nivoju), poznavanje osebnega računalnika in programov MS Office ali OpenOffice.org, dobro poznavanje spletnih brskalnikov in e-pošte...

Domovanje d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve  

Tehnična podpora strankam in uporabnikom spletnih storitev (ž/m) Shrani Tehnična podpora strankam in uporabnikom spletnih storitev (ž/m)

Ljubljana

Pogoji zaposlitve: tekoče pisno in govorno znanje slovenščine, znanje angleščine, poznavanje osebnega računalnika in programov MS Office ali OpenOffice.org, dobro poznavanje spletnih brskalnikov in e-pošte, vozniški izpit »B« kategorije in lasten prevoz.

Domovanje d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve  

PHP Programer m/ž Shrani PHP Programer m/ž

Ljubljana

Pričakovana znanja in izkušnje: tekoče pisno in govorno znanje slovenščine, znanje angleščine, OO PHP 5, MySQL baze, Javascript (Dojo, jQuery), HTML, XML, CSS, Linux, Apache, Nginx, Git.

Domovanje d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Projektni vodja/Programer m/ž Shrani Projektni vodja/Programer m/ž

Celje

Iščemo izkušenega sodelavca/ko na področju IT vodenja projektov in programiranja. Nudimo širok spekter različnih znanj, možnost za profesionalni razvoj ter razgibano in kreativno delovno okolje. Pričakujemo samostojnost, samoiniciativnost in kreativnost.

INEL d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve  

Arhitekt in razvijalec za real - time programsko opremo m/ž Shrani Arhitekt in razvijalec za real - time programsko opremo m/ž

Združene države Amerike

Cosylabovi strokovnjaki daljša obdobja delajo na lokaciji. S tem oglasom iščemo razvijalca in programerja rešitev za kontrolne sisteme v realnem času, ki se bo pridružil naši ekipi v Palo Altu v Kaliforniji, ZDA.

Cosylab d.d.

Področje: Računalništvo, programiranje   Znanost, tehnologija  

PHP programer - razvijalec spletnih strani m/ž Shrani PHP programer - razvijalec spletnih strani m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno slovensko spletno agencijo, iščemo PHP programerja. Pričakujemo: odlično poznavanje PHP in MySQL, CSS, HTML5, JS, Responsive, izkušnje z odprtokodnimi CMS sistemi (Wordpress ali Drupal ali Magento), poznavanje najnovejših spletnih tehnologij.

Manpower d.o.o., PE Ljubljana 1

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Kreativa, design  

Spletni oblikovalec - front end programer Shrani Spletni oblikovalec - front end programer

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno slovensko spletno agencijo, iščemo spletnega oblikovalca. Od kandidata je zaželjeno kreativno in izvedbeno oblikovanje za splet - od načrtrovanja, idejne zasnove, oblikovnega koncepta, do priprave predlog za razrez.

Manpower d.o.o., PE Ljubljana 1

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Kreativa, design