Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
21 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Računovodstvo in revizija

Želiš prejemati aktualna dela s področja Računovodstvo in revizija na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Finančni kontroler – za področje proizvodnega procesa m/ž Shrani Finančni kontroler – za področje proizvodnega procesa m/ž

Kamnik

K sodelovanju vabimo novega/-o sodelavca/-ko, ki bo del globalnega oddelka financ v diviziji District Energy (DEN). Zaposlen/-a bo na lokaciji v Kamniku, kjer bo prevzel/-a lokalno odgovornost za kontroling proizvodnje Prenosnikov toplote. Tesno bo sodeloval/-a z oddelki na lokaciji, prevzemal/-a pa bo tudi globalne odgovornosti v okviru divizije

Danfoss Trata d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Implementator ERP poslovno računovodskih aplikacij m/ž Shrani Implementator ERP poslovno računovodskih aplikacij m/ž

Trzin

Iščemo kandidata za delovno mesto: Implementator ERP poslovno računovodskih aplikacij m/ž. Naloge bodo: izvajanje zahtevnejših poslovno informacijskih storitev in samostojno implementiranje ERP rešitev, sodelovanje pri projektih, reševanje HelpDesk zahtevkov povezanih z ERP problematiko, komuniciranje s kupci in partnerji, pomoč pri prodaji, delo na področju marketinga,...

Stroka produkt d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Računovodstvo in revizija   Marketing, PR  

Referent v računovodstvu m/ž (Medvode) Shrani Referent v računovodstvu m/ž (Medvode)

Medvode

Naloge: poznavanje osnov kontrolinga (kalkulacije, priprava planov,…); vodenje osnovnih sredstev.. Odlično poznavanje ddv in ostale davčne zakonodaje. Najmanj 5 let delovnih izkušenj enakega / primerljivega delovnega mesta. Prednost pri prijavi predstavlja poznavanje finančnega kontrolinga v proizvodnem podjetju.

Goričane d.d.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Asistent/ka v računovodstvu Shrani Asistent/ka v računovodstvu

Ljubljana

Vaše naloge: samostojno opravljanje računovodsko-knjigovodskih del, vodenje glavne in pomožnih knjig (saldakonti, materialne in trgovinske evidence, ...), vodenje registra osnovnih sredstev, izvajanje domačega in tujega plačilnega prometa, vodenje hišne blagajne, izdelava periodičnih in letnih zaključnih obračunov,...

Deichmann d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Računovodja m/ž Shrani Računovodja m/ž

Koper

Za uspešno podjetje s področja storitvene dejavnosti (računovodstvo in svetovanje) iščemo motiviranega in zagnanega Računovodjo m/ž.

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Računovodstvo in revizija  

Vodja računovodstva m/ž Shrani Vodja računovodstva m/ž

Koper

Za uspešno podjetje s področja storitvene dejavnosti (računovodstvo in svetovanje) iščemo motiviranega in zagnanega Vodjo računovodstva m/ž.

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Računovodstvo in revizija  

Vodja računovodstva in kontrolinga m/ž Shrani Vodja računovodstva in kontrolinga m/ž

Ljubljana

V svoj tim vabimo strokovnjaka na področju računovodstva in kontrolinga, ki ga odlikujejo inovativnost, dinamičnost, vztrajnost, ciljna usmerjenost ter sposobnost vodenja področja računovodstva in kontrolinga.

LITOSTROJ JEKLO d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Računovodstvo in revizija  

Finančni analitik m/ž za določen čas Shrani Finančni analitik m/ž za določen čas

Ljubljana

Od vas pričakujemo najmanj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri, minimalno eno leto delovnih izkušenj na delovnih mestih v finančno računovodskem sektorju, zaželeno v kontrolingu, poznavanje računovodskih standardov in DDV, usposobljenost za zahtevno delo z računalnikom, odlično poznavanje Excela,...

PERNOD RICARD SLOVENIJA d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Notranji revizor m/ž Shrani Notranji revizor m/ž

Ljubljana

Vaše naloge bodo: izvajanje notranjih revizij na vseh področjih poslovanja zavarovalnice skladno z mednarodnimi standardi strokovnega ravnanja pri notranjem revidiranju, poročanje o področjih, predlaganje aktivnosti za izboljšanje delovanja notranjih kontrol in obvladovanja tveganj, predlaganje ukrepov za izboljšanje procesov in/ali zmanjšanje stroškov,...

GENERALI zavarovalnica d.d.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Vodja računovodstva m/ž Shrani Vodja računovodstva m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, hitro rastoče, mednarodno uveljavljeno proizvodno slovensko podjetje v okolici Ljubljane iščemo sodelavca/sodelavko za delo na delovnem mestu Vodja računovodstva m/ž. Naloge bodo: celovito vodenje in nadzor področja Računovodstva, skrbi, da so procesi in postopki jasno opredeljeni in dokumentirani, sokreira poslovno politiko podjetja ter jo izvaja na svojem področju.

Selectiva Pro

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Računovodstvo in revizija  

Računovodja m/ž v Kopru (ref. št.: SI2014977988) Shrani Računovodja m/ž v Kopru (ref. št.: SI2014977988)

Koper

Za našega naročnika iščemo Računovodjo m/ž z izkušnjami. Pričakujemo: zaključena V., VI., VII. stopnje ekonomske ali druge ustrezne smeri, 5-10 let delovnih izkušenj s področja računovodstva, osnovno poznavanje programa Vasco je prednost, ni pa pogoj.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Administracija   Računovodstvo in revizija  

Računovodja m/ž Shrani Računovodja m/ž

Žalec

Odgovorni boste za samostojno opravljanje vseh finančno - računovodskih del za potrebe podjetja.

Trgotur d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Izkušeni svetovalci (m/ž) v oddelku finančnega svetovanja (transaction services) Shrani Izkušeni svetovalci (m/ž) v oddelku finančnega svetovanja (transaction services)

Ljubljana

Zaradi hitre rasti in številnih projektov, oddelek Strateškega svetovanja išče visoko motivirane svetovalce, ki bodo vodili projekte finančnega svetovanja. Ekipa naših svetovalcev svetuje strankam na področju finančnih skrbnih pregledov, združitev in pridobitev podjetij (M&A), cenitev, neodvisnih pregledov in podobno.

PricewaterhouseCoopers svetovanje d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Samostojni računovodja - bilancist m/ž (Novo mesto) Shrani Samostojni računovodja - bilancist m/ž (Novo mesto)

Novo mesto

Razpisujemo prosto delovno mesto Samostojni računovodja - bilancist m/ž v Novem mestu. Pričakujemo znanje in izkušnje s področja računovodstva, poznavanje davčne zakonodaje in splošno podjetniško razgledanost, vsaj 5 let delovnih izkušenj, poznavanje programov saop in pantheon.. Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s 6-mesečno poskusno dobo.

Vizija računovodstvo d.d.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Samostojni referent za restrukturiranje terjatev m/ž v Celju Shrani Samostojni referent za restrukturiranje terjatev m/ž v Celju

Celje

K prijavi vabimo natančne in taktne kandidate, sposobne analitičnega mišljenja in presojanja, s poznavanjem področja restrukturiranja terjatev. Sprejmite izziv ter se pridružite uspešnemu kolektivu na delovnem mestu samostojni referent za restrukturiranje terjatev.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Računovodja/Samostojni računovodja m/ž Shrani Računovodja/Samostojni računovodja m/ž

Ljubljana

Iščemo kandidata za delovno mesto: Računovodja/Samostojni računovodja m/ž. Naloge bodo: kontrolo in knjiženje dokumentov; izdelavo mesečnih in letnih poročil AJPES/DURS; obračun plač in ostalih virov prihodkov; izterjavo in kompenzacije; intrastat. Nudimo: pogodbo za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Protokorp d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Strokovni sodelavec v financah m/ž Shrani Strokovni sodelavec v financah m/ž

Ljubljana

Uspešno mednarodno podjetje, vodilno na področju telekomunikacij v svoje vrste vabi Strokovnega sodelavca v financah m/ž.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Komerciala, prodaja   Računovodstvo in revizija  

Samostojni sodelavec za računovodsko in kadrovsko področje m/ž Shrani Samostojni sodelavec za računovodsko in kadrovsko področje m/ž

okolica Celja

Mednarodno podjetje z ponudbo namestitev in premestitev proizvodnih strojev in naprav, ki ponuja tudi rešitve v s področja projektiranja, proizvodnje posebnih delov naprav, vabi v svoj kolektiv v Sloveniji Samostojnega delavca za računovodsko in kadrovsko področje m/ž.

ADECCO H.R. Poslovalnica CELJE

Področje: Računovodstvo in revizija  

Računovodja/knjigovodja m/ž Shrani Računovodja/knjigovodja m/ž

Kranj

Vaše delo bo: priprava in obračun davkov, knjiženje faktur in izvajanje plačilnega prometa, priprava mesečnih, letnih ter statističnih poročil, izdelava in kontrola davčnih bilanc in obračunov DDV, obračunavanje plač in ostalih prejemkov zaposlenih, vodenje evidence osnovnih sredstev,...

Gostinsko podjetje Kranj d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Vodja knjigovodstva - bilancist m/ž Shrani Vodja knjigovodstva - bilancist m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: osebo, ki ima večletne izkušnje, vsaj 7 let na področju vodenja knjigovodstva in sestavljanja računovodskih izkazov ter davčnih obračunov. Od kandidata/ke pričakujemo aktivno znanje angleškega jezika.

Registrator d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija