Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
15 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Računovodstvo in revizija

Želiš prejemati aktualna dela s področja Računovodstvo in revizija na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Vodja odseka Službe za reševanje, v Vodstvu Banke Slovenije, Specialist analitik – dve prosti delovni mesti – v odseku Služba za reševanje m/ž Shrani Vodja odseka Službe za reševanje, v Vodstvu Banke Slovenije, Specialist analitik – dve prosti delovni mesti – v odseku Služba za reševanje m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: najmanj VII. raven izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri (prejšnja univerzitetna izobrazba/druga bolonjska stopnja), najmanj 10 let delovnih izkušenj na bančnem področju za specialista analitika in najmanj 5 let delovnih izkušenj na bančnem področju za vodjo odseka, zaželene so delovne izkušnje s področja organizacije poslovanja, prestrukturiranj in državnih pomoči,...

Banka Slovenije

Področje: Bančništvo, finance   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Računovodstvo in revizija  

Finančni kontrolor m/ž Shrani Finančni kontrolor m/ž

okolica Ljubljane

Naš naročnik je vodilni svetovni proizvajalec originalnih delov za avtomobilsko industrijo.V svoje vrste vabijo strokovnjaka za delovno mesto Finančni kontrolor.

Kariera d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Kontroling asistenta m/ž Shrani Kontroling asistenta m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo samoiniciativnost, odločnost in zanesljivost, višjo izobrazbo ekonomske smeri, najmanj tri leta delovnih izkušenj na področju kontrolinga in finančnih analiz, izkušnje iz proizvodnega okolja in poslovanja mednarodnih korporacij ter aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Referent za obračun osebnih prejemkov m/ž Shrani Referent za obračun osebnih prejemkov m/ž

Ljubljana

Kandidat naj izpolnjuje naslednje pogoje: visokošolska ali univerzitetna izobrazba ekonomske/finančne/ poslovne ali podobne smeri, odlično znanje angleškega jezika, zadovoljivo znanje nemškega in srbo-hrvaškega jezika je prednost, odlično poznavanje programa SAP, sposobnost samostojnega obračunavanja osebnih prejemkov, sposobnost delovanja v skupini,...

TMF d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Strokovni sodelavec v kontrolingu (m/ž) v Mariboru (referenčna številka: SI2015443340) Shrani Strokovni sodelavec v kontrolingu (m/ž) v Mariboru (referenčna številka: SI2015443340)

Maribor

Mednarodno proizvodno podjetje z lastnim razvojem in prodajo, išče novega sodelavca, z izkušnjami na področju knjigovodstva in proizvodnega kontrolinga. V kolikor ste se prepoznali kot primerni kandidat in si želite osebnega razvoja, vas vabimo, da se prijavite na razpisano delovno mesto: Strokovni sodelavec za kontroling (m/ž) v Mariboru

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Proizvodnja   Računovodstvo in revizija  

Obračunski referent upravljanja m/ž Shrani Obračunski referent upravljanja m/ž

Ljubljana

Naloge: samostojna priprava obračuna stroškov, knjiženje računov dobaviteljev, vodenje registra stanovanjskih enot, vnos stanja števcev v obračunski program. Pričakujemo V. stopnja izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri, 2 leti delovnih izkušenj s področja fakturiranja in knjigovodstva, znanje MS Office, odgovornost za opravljeno delo.

Valina d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Računovodja / knjigovodja m/ž Shrani Računovodja / knjigovodja m/ž

Ljubljana

Pričakujemo 2 leti delovnih izkušenj v oddelku računovodstva. Zahtevana znanja: poznavanje stanovanjske zakonodaje, napredno poznavanje računovodskih standardov in davčne zakonodaje, zaželeno poznavanje programske opreme Imagine, zaželeno poznavanje programa Vasco.

Valina d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Višji računovodja z znanjem slovenskega jezika m/ž Shrani Višji računovodja z znanjem slovenskega jezika m/ž

Varšava

Pričakujemo: tekoče znanje angleškega in slovenskega jezika, magisterij iz računovodstva, ekonomije ali financ, najmanj 3 leta dokazljivih izkušenj na podobnem delovnem mestu, zelo izkušen pri implementaciji novih procesov, dobro znanje na področju kontrolnih procedur vključno z SOX, izkušnje pri vodenju in motivaciji skupin.

Accenture

Področje: Računovodstvo in revizija  

Samostojni računovodja – skrbnik strank m/ž (Koper) Shrani Samostojni računovodja – skrbnik strank m/ž (Koper)

Koper

Pričakujemo: samostojno obvladovanje knjiženja, obračuna davkov, plač ter izdelave zaključnih računov, izkušnje samostojnega dela z naročniki v računovodskem servisu, spretnost pri uporabi računovodskih programov. Z izbranim kandidatom bomo sklenili zaposlitev za nedoločen čas. Kraj dela je Koper.

Vizija računovodstvo d.d.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Senior za področje davčnega svetovanja - DDV (m/ž) Shrani Senior za področje davčnega svetovanja - DDV (m/ž)

Ljubljana

Potrebna znanja in izkušnje: 2-4 leta izkušenj na področju posrednih davkov (DDV, carine, trošarine ipd.), odlično znanje angleščine (nivo C1, C2), odlične komunikacijske in organizacijske sposobnosti, timska naravnanost, sposobnost identificiranja poslovnih priložnosti in obvladovanja tveganj.

Ernst & Young d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Samostojni računovodja m/ž Shrani Samostojni računovodja m/ž

Ljubljana

Zaradi hitre rasti Računovodskega servisa Zeus potrebujemo novega sodelavca ali sodelavko, ki bo lahko takoj prevzela komunikacijo in delo z novimi strankami v računovodskem programu Pantheon. Delovno razmerje za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja na nedoločen čas.

RAČUNOVODSKI SERVIS ZEUS, D.O.O.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Asistent finančnega direktorja m/ž Shrani Asistent finančnega direktorja m/ž

Ljubljana

Iščemo proaktivne in nadarjene posameznike z več kot 3-letnimi izkušnjami iz revizije in financ. Vloga zahteva samostojno delo s podružnicami družbe in direktnim poročanjem centralnemu finančnemu direktorju v London. Delovno mesto asistenta finančnega direktorja nudi odlične možnosti profesionalnega in osebnega razvoja ter dinamično in izzivov polno delo.

Httpool, Internet Marketing, d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Računovodja m/ž Shrani Računovodja m/ž

Ljubljana

Uspešno mednarodno podjetje zaradi želje po širitvi ekipe v svoje vrste vabi Računovodjo (m/ž). Pričakujemo: najmanj 3 leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, tekoče znanje angleškega jezika (govorno in pisno).

ADECCO H.R., Iskanje in selekcija

Področje: Računovodstvo in revizija  

Finančni administrator m/ž Shrani Finančni administrator m/ž

Ljubljana

Uspešno mednarodno podjetje v svoj kolektiv vabi Finančnega administratorja m/ž. Pričakujemo prijave kandidatov m/ž: z zaključeno diplomo ali magistrskim študijem, z vsaj petimi leti izkušenj na primerljivih delovnih mestih, tekoče znanje angleškega jezika (pisno in ustno)..

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Administracija   Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Samostojni računovodja m/ž Shrani Samostojni računovodja m/ž

Celje

Zaradi povečanega obsega dela želimo zaposliti samostojnega računovodjo(m/ž) Od kandidata se pričakuje poznavanje računovodske, davčne, finančne in delovne zakonodaje.

ŠUMER d.o.o.

Področje: Administracija   Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija