Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
461 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Spletni programer m/ž Shrani Spletni programer m/ž

Ljubljana

Primerni kandidati/-tke imajo: aktivno znanje nemškega jezika, vsaj V. stopnja izobrazbe računalniške ali druge tehnične smeri, obvezno napredno poznavanje Joomla CMS sistema, najmanj štiri (4) leta izkušenj s spletnim programiranjem, dobro znanje angleškega jezika, dobro poznavanje WEB tehnologij PHP, JavaScript, MySQL, HTML5, CSS3.

APPUS, d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Konstrukter m/ž Shrani Konstrukter m/ž

Ljubljana-Črnuče

Uspešno podjetje išče novega sodelavca, ki ima VI. ali VII. stopnjo izobrazbe oz. opravljeno I. oz. II. bolonjsko stopnjo strojne smeri (zaželjena smer konstrukterstvo), ki bi zasedel prosto delovno mesto. Nudimo delo v urejenem okolju s stimulativnim nagrajevanjem.

KOLEKTOR ETRA d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

CNC-operater m/ž in CAM-programer m/ž Shrani CNC-operater m/ž in CAM-programer m/ž

osrednja Slovenija

Za našega naročnika, uveljavljeno in priznano podjetje, ki se ukvarja z izdelavo orodij, s 35 zaposlenimi iz osrednje Slovenije, iščemo sposobna, izkušena in visoko motivirana sodelavca v orodjarni: CNC-operater m/ž in CAM-programer m/ž. Zaposlitev je za nedoločen čas s poskusno dobo za določen čas.

Atama, agencija za zaposlovanje d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

VZDRŽEVALEC ORODIJ IN STROJEV (m/ž) Shrani VZDRŽEVALEC ORODIJ IN STROJEV (m/ž)

Mirna Peč

VZDRŽEVALEC ORODIJ IN STROJEV – delo za nedoločen čas s poskusno dobo. Delovne naloge: vzdrževalna dela na različnih strojih in orodjih; nastavitev, montaža in demontaža orodij; odprava okvar in zastojev; skrb za pravočasno nabavo rezervnih delov in popravil orodij; drugo. Pričakujemo: 4 leta delovnih izkušenj.

CECOMP d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vzdrževalec strojev m/ž Shrani Vzdrževalec strojev m/ž

Slovenske Konjice

Pričakujemo: •strojni tehnik ali mehatronik, najmanj 3 leta delovnih izkušenj, poznavanje pnevmatike in hidravlike, poznavanje strojev Siemens, natančnost, samostojnost, vestnost, pripravljenost delati v treh izmenah.

Powerserv d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Pospeševalec prodaje (m/ž), za področje Murske Sobote Shrani Pospeševalec prodaje (m/ž), za področje Murske Sobote

Murska Sobota

Za pospeševanje prodaje na območju Murske Sobote iščemo nove sodelavce/ke. Pričakujemo prijave kandidatov, ki so zanesljivi, organizirani, odgovorni ter sposobni za samostojno opravljanje dela na terenu.

Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Vodja prodaje m/ž za področje Ljubljane Shrani Vodja prodaje m/ž za področje Ljubljane

Ljubljana

Za širitev prodaje na področju Ljubljane iščemo sodelavca za delo na delovnem mestu Vodja prodaje m/ž za področje Ljubljana. Opis delovnega mesta: organizira in vodi celoten proces prodaje na območju Ljubljane, sodeluje pri pripravi javnih naročil, pripravlja samostojno ponudbe, vodi mrežo komercialistov, išče nove kupce in tržne niše.

Biroprodaja d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Tržnik m/ž Shrani Tržnik m/ž

Litija

Pričakujemo : VII. Stopnjo tehnične ali ekonomske strokovne izobrazbe s smerjo trženja. ( 2. Bolonjska stopnja ali univerzitetna izobrazba po starem), aktivno znanje italijanskega ali francoskega jezika, pripravljenost na službena potovanja v tujino po vsej Evropski uniji, odlične prodajne in pogajalske sposobnosti, dobro obvladovanje mednarodnega trgovskega poslovanja.

Predilnica Litija d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Serviser - ključavničar m/ž Shrani Serviser - ključavničar m/ž

Celje

Serviserja- ključavničarja z izkušnjami v varjenju iščemo za ugledno, zelo uspešno podjetje v Savinjski regiji, ki deluje na globalnem trgu na področju proizvodnje opreme za termično obdelavo materialov.

Naton d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Prodajalec m/ž v Ljubljani Shrani Prodajalec m/ž v Ljubljani

Ljubljana

Če: imate dokončano trgovsko šolo oziroma zaključeno IV. stopnjo izobrazbe, imate radi urejeno delovno okolje, ste vestni in natančni, vas veseli delo z ljudmi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, potem je ta priložnost kot nalašč za vas!

Mercator d.d.

Področje: Trgovina  

Prodajalec m/ž Shrani Prodajalec m/ž

Kisovec

Če: imate dokončano trgovsko šolo oziroma zaključeno IV. stopnjo izobrazbe, imate radi urejeno delovno okolje, ste vestni in natančni, vas veseli delo z ljudmi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, potem je ta priložnost kot nalašč za vas!

Mercator d.d.

Področje: Trgovina  

Komercialist na terenu (m/ž) Shrani Komercialist na terenu (m/ž)

Maribor z okolico, Ljubljana z okolico

Komercialist na terenu.

PROTECT-INFRA Varnostni inženiring d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Tehnik alarmno varnostnih naprav m/ž Shrani Tehnik alarmno varnostnih naprav m/ž

Štajerska

Pričakujemo: V. stopnjo izobrazbe - elekto oz. tehnične smeri, organiziranost, dinamičnost in natančnost, vozniški izpit B-kategorije, NPK-certifikat VARNOSTNI TEHNIK.

PROTECT-INFRA Varnostni inženiring d.o.o.

Področje: Osebne storitve in varovanje   Tehnične storitve  

Vodje poslovalnic m/ž Shrani Vodje poslovalnic m/ž

Ljubljana, Kranj, Novo mesto, Maribor, Celje in Ptuj

Iščemo odgovorne osebe z zaključeno srednješolsko izobrazbo ter z najmanj enoletnimi izkušnjami v maloprodaji (zaželene izkušnje s področja vodenja manjšega tima). Prednost imajo osebe, ki posedujejo odlična komunikacijska znanja ter imajo občutek za timsko delo. Od vodij pričakujemo motiviranost za preseganje zadanih mesečnih planov prometa in ob enem sposobnost motiviranja svoje ekipe.

Tally Weijl Lesce, d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Trgovina  

Pozicioniranje izdelkov - Shop visual merchandiser m/ž Shrani Pozicioniranje izdelkov - Shop visual merchandiser m/ž

Ljubljana, Kranj, Novo mesto, Maribor, Celje in Ptuj

Iščemo osebe z zaključeno poklicno ali srednješolsko izobrazbo ter z najmanj enoletnimi delovnimi izkušnjami na področju urejanja vizualne podobe trgovin. Od kandidatov pričakujemo komunikativnost, pozitivno naravnanost, zavzetost ter pripravljenost za delo v timu.

Tally Weijl Lesce, d.o.o.

Področje: Kreativa, design   Trgovina  

Prodajalec m/ž Shrani Prodajalec m/ž

Ljubljana, Kranj, Novo mesto, Maribor, Celje in Ptuj

Iščemo odgovorne osebe z zaključeno poklicno ali srednješolsko izobrazbo ter z najmanj enoletnimi delovnimi izkušnjami na področju maloprodaje. Od kandidatov pričakujemo komunikativnost, pozitivno naravnanost, zavzetost ter pripravljenost za delo v timu.

Tally Weijl Lesce, d.o.o.

Področje: Trgovina  

Razvojni inženir m/ž Shrani Razvojni inženir m/ž

Slovenske Konjice

Od kandidatov pričakujemo; zaključena VII. stopnja izobrazbe tehnične smeri (elektotehnika), napredna znanja s področja koncepiranja in razvoja elektronike na področju LED krmilnikov, načrtovanje tiskanih vezij-napredno poznavanje programa Altium Designer, zaželeno znanje programiranja v C++ in poznavanje programskega orodja AutoCAD ali Solidworks.

SG Automotive d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Finančni in poslovni kontrolor za Adriatik regijo m/ž Shrani Finančni in poslovni kontrolor za Adriatik regijo m/ž

Ljubljana

Od kandidatov pričakujemo: zaključena univerzitetna stopnja izobrazbe ekonomske smeri ali druge ustrezne smeri, najmanj 3 let delovnih izkušenj na področju financ, kontrolinga ali revizije, zaželene so izkušnje v mednarodnem delovnem okolju.

ADECCO H.R. Executive search

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Sistemski inženir za upravljanje informacijskih sistemov m/ž Shrani Sistemski inženir za upravljanje informacijskih sistemov m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: vsaj 2 leti delovnih izkušenj z delom na IT področju, ustno in pisno izražanje v slovenskem in angleškem jeziku, poznavanje operacijskih sistemov Windows Server, Unix, Linux, poznavanje podatkovnih baz MS SQL, Oracle, poznavanje Microsoft Exchange strežnika in aktivnega imenika, visoka motivacija, samoiniciativnost, urejenost in veselje do dela v timu.

S&T Slovenija d.d.

Področje: Računalništvo, programiranje