Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
294 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

CNC operater Shrani CNC operater

Po Sloveniji

Ste vešči nastavitev na CNC strojih in vas to delo veseli? Potem smo pravi naslov za vas. Za uspešna slovenska in mednarodna podjetja, iščemo CNC operaterje. Priložnost ponujamo na področju kovinske industrije, lesne industrije in industrije umetnih mas.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Profesionalni prevajalci in lektorji za slovenščino m/ž Shrani Profesionalni prevajalci in lektorji za slovenščino m/ž

delo od doma

Od kandidatov pričakujemo: najmanj dve leti izkušenj na področju prevajanja in lokalizacije, poznavanje dela s prevajalskimi orodji (CAT), obvezno visokošolsko izobrazbo z diplomo jezikovne smeri (prednost, vendar ni pogoj), odlično poznavanje programskega paketa MS Office.

Ciklopea d.o.o.

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport  

Serviser medicinske opreme m/ž Shrani Serviser medicinske opreme m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: vsaj 5. stopnja tehnične izobrazbe; najmanj 3 leta delovnih izkušenj na področju servisiranja medicinskih naprav; občutek za delo z ljudmi; aktivno znanje angleškega jezika; vozniški izpit B kategorije.

Pharmamed-mado, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve  

Komercialsit na terenu m/ž Shrani Komercialsit na terenu m/ž

Ljubljana (Slovenija)

Pričakujemo: strast za prodajo in servis strank, izkušnje s prodajo na terenu, pogajalske sposobnosti, odločnost, komunikativnost, poslovno razmišljanje in delovanje, računalniško znanje (MS Office), dolgoročna poklicna naravnanost, tehnično znanje (predstavitev delovanja strojev).

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Pravnik m/ž Shrani Pravnik m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: pravnika z vsaj 7-letnimi delovnimi izkušnjami (zlasti s področja gospodarskega in delovnega prava, zaključeno univerzitetno izobrazbo pravne smeri; vodstvene kompetence; samostojnost pri delu; razumevanje potreb podjetnikov.

RAČUNOVODSKI SERVIS ZEUS, D.O.O.

Področje: Pravo in družboslovje  

Živilec III m/ž Shrani Živilec III m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno živilsko podjetje, iščemo delavca za delo v proizvodni.

Kariera d.o.o.

Področje: Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Skladiščnik m/ž Shrani Skladiščnik m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno živilsko podjetje, iščemo komisionarja za delo skladišču m/ž. Delo poteka 5 dni v tednu v dopoldanskem delovnem času

Kariera d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika   Trgovina  

Živilec III m/ž Shrani Živilec III m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno živilsko podjetje, iščemo delavca za delo v proizvodnji na oddelku sendvičarne.

Kariera d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Sodelavec v računovodstvu m/ž Shrani Sodelavec v računovodstvu m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: najmanj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne finančno-računovodske smeri, dobro poznavanje slovenskih računovodskih standardov in davčne zakonodaje, samoiniciativnost, motiviranost, proaktivnost, sistematičnost ter veselje do dela v timu, natančnost in odgovornost pri delu, najmanj 3 leta delovnih izkušenj v računovodstvu, aktivno znanje nemškega jezika...

dm drogerie markt d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Komercialni vodja knjižnega programa m/ž Shrani Komercialni vodja knjižnega programa m/ž

Ljubljana

Zaposlimo komercialnega vodjo knjižnega programa za: administrativno-tehnična opravila pri načrtovanju prodaje, skrb za stranke, podpora proizvodnji in prodaji izdelkov iz programa založniške dejavnosti (knjige).

DZS GRAFIK d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Zastopnik za terensko prodajo izdelkov za osebno nego m/ž Shrani Zastopnik za terensko prodajo izdelkov za osebno nego m/ž

terensko

Podjetje Sinkopa d.o.o. išče zastopnike in vodje skupin za terensko prodajo izdelkov iz lastnega prodajnega programa. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, delo v dopoldanskem času, proste vikende in nadpovprečen osebni dohodek.

Sinkopa d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Prodajalec (Grosuplje) m/ž Shrani Prodajalec (Grosuplje) m/ž

Lenart

Od vas pričakujemo: vsaj IV. ali V. stopnjo izobrazbe, vsaj 2 leti izkušenj na podobnem delovnem mestu, računalniško pismenost, dinamično osebo, ciljno in prodajno usmerjenost, odgovornost in zanesljivost,...

Wit b, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Servisni tehnik oz. inženir m/ž Shrani Servisni tehnik oz. inženir m/ž

Ljubljana

Iščemo vestnega, odgovornega in zanesljivega sodelavca, s prepoznavnimi lastnostmi samoiniciativnosti in natančnosti pri delu. Delovno mesto servisnega tehnika oz. servisnega inženirja želimo nadgraditi tudi s smislom za vodenje, organizacijo in nadzor dela v skupini. Nudimo sklenitev delovnega razmerja za nedoločen čas, s polnim delovnim časom.

KOMP-R družba za energetske rešitve, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Skladiščnik m/ž Shrani Skladiščnik m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: pripravljenost delati na -21C° in +4C°; odgovornost, samostojnost, vestnost; hitro odzivnost; sposobnost razumevanja in upoštevanja navodil; računalniška pismenost; natančnost, točnost, fleksibilnost, skrb za red in čistočo; prilagodljivost glede delovnika in motiviranost za delo; pripravljenost delati tudi ob sobotah; izkušnje z opravljanjem dela v skladišču (zaželjeno).

Alebon d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Voznik m/ž Shrani Voznik m/ž

Slovenija

Pričakujemo: dobro fizično in psihično kondicijo; odgovornost, samostojnost, vestnost; hitro odzivnost; sposobnost razumevanja in upoštevanja navodil; natančnost, fleksibilnost, skrb za red in čistočo; prilagodljivost glede delovnika in motiviranost za delo; pripravljenost delati tudi ob sobotah in nedeljah,; vozniški izpit B kategorije vsaj 3 leta; bivališče v okolici Ljubljane (zaželjeno).

Alebon d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

KAM za veleprodajo m/ž za NorthFinder Slovenija (ref.št.: SI2015357469) Shrani KAM za veleprodajo m/ž za NorthFinder Slovenija (ref.št.: SI2015357469)

celotna Slovenija

Za podjetje Northfinder iščemo Skrbnika ključnih strank m/ž za slovenski trg, ki že trenutno dela na zahtevanem področju. Kandidate z dobrimi komercialnimi in pogajalskimi izkušnjami vabimo, da se pridružijo uspešnemu mednarodnemu kolektivu. Pogodba za ndč. Pričetek dela je možen takoj.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Poslovna sekretarka ž/m Shrani Poslovna sekretarka ž/m

Trzin

Pričakujemo: smer izobrazbe družboslovna ali ekonomska smer, 1 leto delovnih izkušenj na enakih ali primerljivih delovnih mestih, aktivno znanje angleškega jezika (govorno in pisno), zaželeno znanje nemškega jezika, odlično znanje strojepisja, zlasti pri delu z računalnikom s programskimi orodji Word, Excel, Outlook in uporabo interneta..

Maar d.o.o.

Področje: Administracija  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Ljubljana - Črnuče

Pričakujemo: višjo izobrazbo; aktivno znanje angleškega jezika; komunikativnost in dimaničnost; zaželjene delovne izkušnje s področja metalurgije; vozniški izpit »B« kategorije.

Kovintrade, Mednarodna trgovina d.d.

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Komercialist/kadrovski referent m/ž Shrani Komercialist/kadrovski referent m/ž

Maribor

V naši poslovni enoti v Mariboru iščemo kandidata s sposobnosti prodaje in pridobitvijo novih strank in poznavanje kadrovske službe.

FMG kadrovska agencija d.o.o.

Področje: Kadrovanje, HR   Komerciala, prodaja  

Komercialni predstavnik za Slovenijo m/ž Shrani Komercialni predstavnik za Slovenijo m/ž

Slovenija - teren

Kandidat mora izpolnjevati sledeče pogoje: VSS/VŠS, zahtevana delovne izkušnje in znanje pohištvenega okovja, izrazita prodajna naravnanost, usmerjenost v kupce, vztrajnost, komunikativnost, podjetniški duh, delo na računalniku, znanje hrvaškega jezika, vozniško dovoljenje B-kategorije.

Conty plus d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja