Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
244 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Strojni ključavničar, strojni mehanik m/ž Shrani Strojni ključavničar, strojni mehanik m/ž

Žabnica

Zaposlimo strojnega ključavničarja / strojni mehanik z izkušnjami . Nudimo zaposlitev za določen čas s poskusno dobo 3. mesecev in z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, zaposlitev v stabilnem podjetju in redno plačilo, plačilo ali koriščenje nadur, opravljanje dela v prijetnem kolektivu.

FORMA MONT, PROIZVODNJA IN STORITVE, D.O.O.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Nepremičninski agent m/ž Shrani Nepremičninski agent m/ž

Ljubljana in bljižnja okolica

Zaposlimo nepremičninskega posrednika z licenco. Nudimo zaposlitev za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, osnovno in stimulativno plačo, glede na uspešnost prodaje, dodatno stimulativno nagrajevanje, službeni telefon, zaposlitev v prijetnem manjšem kolektivu, povračilo potnih stroškov, ki nastanejo v sklopu vseh službenih poti.

MIKLJIČ - HRIBAR COMPANY poslovno svetovanje in posredništvo d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Nepremičnine   Trgovina  

Zavarovalni zastopnik / zastopniški kandidat m/ž (Ljubljana) Shrani Zavarovalni zastopnik / zastopniški kandidat m/ž (Ljubljana)

Ljubljana z okolico

Pričakujemo IV. stopnjo izobrazbe, prodajno naravnanost, ambicioznost, kreativnost, samostojnost, marljivost, lojalnost, strokovnost, samoiniciativnost. Nudimo priložnost za graditev in razvijanje kariere, redno izobraževanje in usposabljanje, redno plačilo, navzgor neomejen zaslužek, pridobivanje izkušenj v prodaji in pri delu s strankami,…

Merkur zavarovalnica d.d.

Področje: Komerciala, prodaja   Zavarovalništvo  

Planer proizvodnje m/ž Shrani Planer proizvodnje m/ž

Ljubljana

Naš naročnik je podjetje za inženiring, ki oblikuje, razvija, proizvaja, prodaja in servisira visoko tehnološke terapevtske in diagnostične (optične in laserske) sisteme, za uporabo v oftalmologiji in kirurgiji.

Naton d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve  

Business Developer, Produktni vodja in Vodja ključnih kupcev m/ž Shrani Business Developer, Produktni vodja in Vodja ključnih kupcev m/ž

Ljubljana in občasna potovanja po Evropi

Naš naročnik je mednarodno proizvodno podjetje, ki zaradi dobrega poslovanja in širitve v svoje vrste vabi več oseb m/ž na področju tehnične prodaje: Business Developer, Produktni vodja ter Vodja ključnih kupcev.

COMPETO d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Delavec v proizvodnji pekovskih izdelkov m/ž (delo v Ljubljani) Shrani Delavec v proizvodnji pekovskih izdelkov m/ž (delo v Ljubljani)

Ljubljana

Za našega naročnika iščemo Delavca v proizvodnji m/ž. Delo poteka v Ljubljani, v treh izmenah, pogodba se sklepa za določen čas, kasneje možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Kariera d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Proizvodni delavec m/ž Shrani Proizvodni delavec m/ž

Novo mesto

Zaposlujemo! Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, iščemo večje število proizvodnih delavcev. Izkušnje v proizvodni so zaželjene. Kandidati so lahko iz celotne dolenjske regije, Bele krajine, Zasavja, Posavja in Ljubljane. Podjetje ima organizirane avtobusne prevoze do kraja dela. Zaposlitev za nedoločen čas.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Svetovalec m/ž Shrani Svetovalec m/ž

Medvode

Vaše ključne naloge bodo: Priprava in (energetska) podpora udeležencev med izvajanjem SITINIH programov. Predstavitev in promocija produktov SITE v podjetjih in ustanovah. Pričakujemo; prepričljive komunikacijske sposobnosti, splošno razgledanost in prepričljiv nastop, sposobnost empatije, dajanja podpore, "dviganja" energije, izpit B kategorije in lasten prevoz.

SITA sistem super učenja d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Zdravstvo, nega   Marketing, PR  

Farmacevtski strokovni sodelavec m/ž - 2 prosti delovni mesti Shrani Farmacevtski strokovni sodelavec m/ž - 2 prosti delovni mesti

Ljubljana

Pričakujemo: dokončan študij z univ. izobrazbo farmacevtske ali medicinske smeri oz. univ. izobrazbo naravoslovne ali biomedicinske smeri; obvezno materni jezik HRVAŠČINA; proaktiven in fleksibilen odnos do dela; veselje do komunikacije ter novih izzivov; pozitivna naravnanost ter želja po delu; računalniška znanja – poznavanje MS Office; znanje angleškega jezika.

SONARA d.o.o., member of pharmexx group

Področje: Farmacija, kemija   Marketing, PR  

Tehnična podpora kupcem m/ž Shrani Tehnična podpora kupcem m/ž

Ljubljana

Od kandidatk in kandidatov pričakujemo tehnično izobrazbo VII. stopnje, dobro pisno in govorno poslovno komuniciranje vsaj v slovenščini, angleščini in (srbo)hrvaščini, obvladovanje računalniških programskih in komunikacijskih orodij za pisarniško delo, vozniški izpit b kategorije, visoko stopnjo samostojnosti, prilagodljivosti in predanosti delu, komunikativnost,...

COMMERCE TRGOVINA d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

SAP SVETOVALEC (m/ž) za področje XI/PI strokovnjaka, BC/HANA strokovnjaka, EWM/WM področje logistike ter EPM/BPC planiranje in konsolidacija Shrani SAP SVETOVALEC (m/ž) za področje XI/PI strokovnjaka, BC/HANA strokovnjaka, EWM/WM področje logistike ter EPM/BPC planiranje in konsolidacija

Koper ali Ljubljana

Od kandidatov pričakujemo, da imajo univerzitetno izobrazbo iz računalništva, informatike, ekonomske ali elektro smeri. Obvezno je aktivno znanje angleškega jezika, dobre komunikacijske sposobnosti ter naravnanost na timsko delo. Prednost pri izboru bodo imeli kandidati z izkušnjami na SAP področju in že opravljenimi izobraževanji/certifikati na posameznih SAP segmentih.

Actual I.T. d. d.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Prodajni svetovalec na področju HR m/ž Shrani Prodajni svetovalec na področju HR m/ž

Ljubljana in Maribor

Vaše naloge bodo zajemale: Analiza stanja pri potencialnih strankah, iskanje rešitev in svetovanje, priprava ponudb, iskanje in pridobivanje novih strank in poslov ter skrb za njihovo uspešno izvedbo, negovanje odnosov z obstoječimi strankami, upravljanje s CRM sistemom.

Kadrovska asistenca

Področje: Kadrovanje, HR   Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

SEM specialist ali specialistka m/ž Shrani SEM specialist ali specialistka m/ž

Ljubljana

Če veš kaj pomenijo izrazi CTR, CPO, CVR, CPA in ROI, potem bo ta oglas zate. Iščemo strokovnjaka ali strokovnjakinjo, ki bo odgovoren za načrtovanje in optimizacijo celotnega SEM oglaševanja za potrebe povečevanja obiska in prodaje na področju spletnih trgovin, on-line rezervacij in pridobivanje kontaktov, vse s pomočjo spletnih oglasnih kampanj.

Atama agencija za zaposlovanje, d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Marketing, PR  

Serviser enot SPTE m/ž Shrani Serviser enot SPTE m/ž

Ljubljana

Iščemo mladega, ambicioznega, strojnega/elektrotehnika tehnika ali mehatronika za vzdrževanje in servisiranje soproizvodnih naprav iz našega prodajnega programa. Nudimo redno zaposlitev za nedoločen čas s 6. mesečno poskusno dobo. Delo večinoma poteka na terenu.

Energen d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Account Manager / tržnik m/ž Shrani Account Manager / tržnik m/ž

Ljubljana

Iščemo mlade komunikativne in urejene ljudi za delo v našem podjetju. Nudimo šolanje oz. dodatno izobraževanje, veliko možnosti za napredovanje, mobilni telefon, moderno in prijetno delovno okolje, mlad in dinamičen kolektiv. Želimo si sodelavce z izrazito željo po nadpovprečnem zaslužku.

FORO CM d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Marketing, trženje izdelave spletnih strani m/ž Shrani Marketing, trženje izdelave spletnih strani m/ž

Ljubljana

Vaše delo bo: prodaja storitev izdelave spletnih strani novim naročnikom, vodenje prodanih projektov - komunikacija med naročnikom, programerji in oblikovalci; sodelovanje pri načrtovanju projektov izdelave spletnih strani; iskanje novih priložnosti za povečanje prodaje (iskanje potencialnih naročnikov); prodaja in vodenje spletnih oglaševalskih akcij.

Novisplet.com, Atribut d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Strokovni sodelavec za nadzor kakovosti m/ž v Ljubljani Shrani Strokovni sodelavec za nadzor kakovosti m/ž v Ljubljani

Ljubljana

Strokovni sodelavec (m/ž) na področju nadzora kakovosti je v sodelovanju z vodstvom podjetja odgovoren za vzdrževanje in delovanje sistema za nadzor kakovosti in podobo trgovine. Nadzoruje spoštovanje normativov kakovosti in skrbi za pravilno uporabo higienskih postopkov, hkrati pa je odgovoren za pravilno izvajanje smernic strokovnega dela,...

E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.

Področje: Znanost, tehnologija   Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Vodja proizvodnje m/ž Shrani Vodja proizvodnje m/ž

okolica Maribora

Naš naročnik je priznano proizvodno podjetje, ki deluje na mednarodni ravni. V svoje vrste vabijo izkušenega in ambicioznega sodelavca/ko na področju vodenja proizvodnje.

ADECCO H.R.d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Proizvodnja  

Kuhar / Slaščičar m/ž Shrani Kuhar / Slaščičar m/ž

Ljubljana

Vaše delo bo: priprava hrane, sprejem naročil hrane in pijače, priprava in ureditev jedilnih prostorov, blagajniško poslovanje.

Powerserv d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje