Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
241 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Obdelovalca kovin m/ž Shrani Obdelovalca kovin m/ž

Medvode

Zadolženi boste za laserski in plazemski odrez, strojno krivljenje pločevine, CNC programiranje ter druga dela v proizvodnji.

Brinox inženiring d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Upravljalec strojev za obdelavo pločevine m/ž Shrani Upravljalec strojev za obdelavo pločevine m/ž

Dobrova pri Ljubljani

K sodelovanju vabimo kandidate, ki so željni novih izzivov. Če so vam blizu vrednote, kot so odgovornost, vztrajnost, delavnost ter želja po izboljšavah in uspehu, potem vas vabimo, da se nam pridružite koz upravljalec strojev za razrez, krivljenje, varjenje,… nerjaveče pločevine.

Plevnik d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Ključavničar / varilec m/ž Shrani Ključavničar / varilec m/ž

Dobrova pri Ljubljani

K sodelovanju vabimo kandidate, ki so željni novih izzivov. Če so vam blizu vrednote, kot so odgovornost, vztrajnost, delavnost ter želja po izboljšavah in uspehu, potem vas vabimo, da se nam pridružite, kot ključavničar oz. varilec za pripravo, sestavljanje in varjenje pločevine in delov naprav.

Plevnik d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Zavarovalni zastopniki m/ž Shrani Zavarovalni zastopniki m/ž

Ljubljana

Od kandidatov pričakujemo: najmanj IV. stopnjo izobrazbe, dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja je zaželeno, ni pa obvezno; izkušnje pri prodaji v zavarovalništvu ali v podobnih panogah; samoiniciativnost, samostojnost in kreativnost pri delu; poznavanje dela z računalnikom; vozniški izpit B-kategorije.

SOP - Sklad obrtnikov in podjetnikov

Področje: Komerciala, prodaja   Zavarovalništvo  

Vodja izobraževalnih skupin m/ž Shrani Vodja izobraževalnih skupin m/ž

Ljubljana

Iščemo mlado ambiciozno osebo za delo na področju izobraževanja prodajnih skupin, ki jim delo z ljudmi ni tuje . Hkrati pa bi radi: z znanjem in delom uspeli, sprejemali nove izzive in oblikovali svojo prihodnost. Kandidati naj imajo vozniški izpit B kategorije ter lasten prevoz.

ELEKTROTEHNA Interset d.d.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Delo v prodaji m/ž Shrani Delo v prodaji m/ž

Ljubljana z okolico

V naše delovno okolje vabimo kader, ki je z delom, motiviranostjo, mogoče tudi inovativnostjo pripravljen prispevati k viziji podjetja. Delo je pisano na kožo tistim, ki verjamejo vase, so vztrajni pri svojih odločitvah, hkrati pa jim posel omogoča, da se osebnostno in poslovno razvijejo. Znanje, ki ga potrebujete za uspeh ne zahteva visoke stopnje izobrazbe.

ELEKTROTEHNA Interset d.d.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Marketing, PR  

Lakirar m/ž Shrani Lakirar m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, iščemo grafičnega tehnika za delo v lakirnici. Če se prepoznate v oglasu vas vabimo, da nam pošljete Avš podroben življenjepis.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Preddelavec m/ž Shrani Preddelavec m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, iščemo preddelavca v proizvodnji. Iščemo perspektivne strojne tehnike, ki imajo izkušnje z nastavljanjem linij in vodenjem zaposlenih. Če se prepoznate v oglasu, nam svojo prošnjo s podrobnim življenjepisom na manca.stanta@manpower.si.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Zavarovalni zastopnik m/ž Shrani Zavarovalni zastopnik m/ž

Ljubljana, Domžale, Celje, Šentjur, Velenje, Rogaška Slatina, Brežice, Bizeljsko, Dobova, Krško, Sevnica, Trebnje, Otočec, Novo mesto, Kisovec, Trbovlje, Zagorje

Radi bi zaposlili nekaj novih sodelavcev na navedenih območjih in jih usposobili v dobre zastopnike in kasneje v vodje skupin. Zanimajo nas tudi sodelavci, ki že imajo izkušnje v zavarovalništvu oz. imajo licenco, še posebej pa sodelavci, ki želijo v tem poslu narediti poklicno kariero. Zaposlitev je na začetku pogodbena, v roku treh mesecev pa je možna tudi redna.

PRIMIT d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Zavarovalništvo  

Prodajalec na delikatesi m/ž Shrani Prodajalec na delikatesi m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanega obsega dela v naše vrste vabimo prodajalca na delikatesi (m/ž). Zaposlimo organizirano in predano osebo, ki ima posluh za stranko in je ustrežljiva. Prodaja, svetovanje in spremljanje stranke so del našega vsakdana.

E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.

Področje: Trgovina  

Prodajalec na oddelku velikih in malih gospodinjskih aparatov m/ž Shrani Prodajalec na oddelku velikih in malih gospodinjskih aparatov m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanega obsega dela v naše vrste vabimo prodajalca na oddelku bele tehnike oz. malih in velikih gospodinjskih aparatov (m/ž). Zaposlimo organiziranega in predanega sodelavca, ki ima posluh za stranko in ustrežljiv. Svetovanje in spremljanje stranke je del vsakdana

E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.

Področje: Trgovina  

Vodja programa m/ž Shrani Vodja programa m/ž

Ljubljana

Mlado, dinamično podjetje ponuja zelo zanimivo zaposlitev inženirju elektrotehnike z iskušnjami s področja elektromotornih pogonov, frekvečnih pretvornikov in servo regulatorjev. Ponujamo polno zaposlitev, stimulativno nagrajevanje in izpopolnjevanje v tujini.

Tipteh d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Operativni nabavnik m/ž Shrani Operativni nabavnik m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: zagnanost in samoiniciativni pristop; organiziranost in natančnost pri delu s podatki; aktivno znanje angleškega jezika; vsaj 2 leti delovnih izkušenj na področju nabave, zaželjeno v mednarodnem okolju.

EKWB d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika   Tehnične storitve  

Vodja izmene / proizvodne ekipe m/ž Shrani Vodja izmene / proizvodne ekipe m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: zagnanost in samoiniciativni pristop; organiziranost in sposobnost dela v ekipi; aktivno znanje angleškega jezika; vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih.

EKWB d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve  

Tržnik - Specialist za marketing m/ž Shrani Tržnik - Specialist za marketing m/ž

Ljubljana

Iščemo mlade komunikativne in urejene ljudi za delo v našem podjetju. Nudimo šolanje oz. dodatno izobraževanje, veliko možnosti za napredovanje, mobilni telefon, moderno in prijetno delovno okolje, mlad in dinamičen kolektiv. Želimo si sodelavce z izrazito željo po nadpovprečnem zaslužku.

FORO CM d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Referent v računovodstvu (m/ž) Shrani Referent v računovodstvu (m/ž)

Trzin

Za uspešno proizvodno podjetje iz Trzina na področju higiene iščemo pomoč v računovodstvu in administraciji. Najmanj V. st. izobrazbe, ekonomske smeri, najmanj 5 let delovnih izkušenj s področja dela. Delo v prijetni in pozitivni ekipi.

Naton d.o.o.

Področje: Administracija   Računovodstvo in revizija  

Vodja poslovne enote v trgovini z gradbenim materialom m/ž Shrani Vodja poslovne enote v trgovini z gradbenim materialom m/ž

Sežana, Ajdovščina, Brežice, Škofljica

Uspešno srednje veliko podjetje za veleprodajo in maloprodajo gradbenega materiala vabi k sodelovanju podjetne osebe za vodenje maloprodajnih enot, ki želijo rasti skupaj z nami.

TERRA-R.B., d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Voznik tovornega vozila m/ž Shrani Voznik tovornega vozila m/ž

Brežice, Sežana, Škofljica

Uspešno srednje veliko podjetje vabi v svoje vrste voznika tovornega vozila v trgovini z gradbenim materialom.

TERRA-R.B., d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Skladiščni delavec v trgovini z gradbenim materialom m/ž Shrani Skladiščni delavec v trgovini z gradbenim materialom m/ž

Brežice, Sežana, Škofljica

Uspešno srednje veliko podjetje za veleprodajo in maloprodajo gradbenega materiala vabi k sodelovanju skladiščne delavce.

TERRA-R.B., d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika   Trgovina  

Izkušeni razvijalec m/ž Shrani Izkušeni razvijalec m/ž

Ljubljana

Iščemo izkušenega spletnega razvijalca na tehnologijah ASP.NET MVC in programskim jezikom C#. Kandidat bo sodeloval pri razvoju novih funkcionalnosti produktov SAOP, kjer bo skupaj s preostalo ekipo odgovoren za načrtovanje in uspešno izvedbo posameznih nalog. To vključuje delo na zalednem sistemu in na uporabniškem vmesniku in/ali podatkovni bazi.

SAOP d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje