Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
246 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Vodja pisarne m/ž Shrani Vodja pisarne m/ž

Ljubljana

Iščemo samostojnega in marljivega sodelavca, ki ga zanima delo na področju cenitve nepremičnin. Pričakujemo: skrb za organizacijo dela, priprava ponudb in pogodb, priprava dokumentov plačilnega prometa, skrb za izvajanje tehničnih predpisov, predpisov o varstvu pri delu, požarnem varstvu in varovanju okolja, urejanje poslovne dokumentacije.

Atama, agencija za zaposlovanje d.o.o.

Področje: Administracija   Nepremičnine  

Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž Shrani Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž

Slovenija

Iščemo komunikativne tržnike za telefonsko trženje oglasnega prostora znotraj lastnih razvedrilnih TV-oddaj in za dogodke (evente). V prvi vrsti pričakujemo, da ste resni in da si službe res želite. Prihodek, osnovan od delovne učinkovitosti (realizacija prodaje), urejene delovne razmere (možno delo od doma // ali pisarna, telefon in prijetni sodelavci). Možnost dogovora glede delovnega časa.

PRODUKCIJA DGU d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Mediji  

Vodja poslovne enote v trgovini z gradbenim materialom m/ž Shrani Vodja poslovne enote v trgovini z gradbenim materialom m/ž

Škofljica

Vodenje maloprodajne trgovine z gradbenim materialom s približno sedmimi zaposlenimi.

TERRA-R.B., d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Trgovina  

Ključavničar - m/ž Shrani Ključavničar - m/ž

Domžale

V našo sredino vabimo dodatne sodelavce(-ke), ki bodo opravljali vzdrževalna dela v proizvodnji kartona na delovnem mestu KLJUČAVNIČAR (m/ž). Pričakujemo poklicno ali srednjo izobrazbo tehnične smeri. Delovne izkušnje na področju dela, za katero je razpisano delovno mesto, niso potrebne.

Količevo Karton d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Pomoč pri pobiranju odpadkov m/ž Shrani Pomoč pri pobiranju odpadkov m/ž

Cerknica

Naš naročnik je podjetje, katerega dejavnost je odvoz smeti in skrb za čistočo iz Cerknice. Zaradi nadomeščanja bolniške, dopustov in ostalih izostankov z dela in občasno povečanega obsega dela, iščemo nove sodelavce m/ž.

Kariera d.o.o.

Področje: Proizvodnja  

Razvijalec v okolju Microsoft .NET m/ž Shrani Razvijalec v okolju Microsoft .NET m/ž

Ljubljana

Prednost imajo kandidati, ki so vešči načrtovanja in programiranja uporabniških aplikacij, objektnega usmerjenega razvoja, že poznajo Microsoftova razvojna orodja (Visual Studio.NET), programske jezike (C#, Delphi), razvoj spletnih rešitev (ASP.NET, XML, jQuery, MVC, AJAX, SignalR, HTML, JScript, CSS, ActiveX), načrtovanje in izvedbo podatkovnih zbirk,...

CREA d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Frizerji m/ž (frizerski saloni Simple v Domžalah, na Vrhniki in Jesenicah) Shrani Frizerji m/ž (frizerski saloni Simple v Domžalah, na Vrhniki in Jesenicah)

Domžale, Vrhnika, Jesenice

K sodelovanju vabimo izkušene frizerje ali/in frizerke za delo v frizerskih salonih SIMPLE na Jesenicah, Vrhniki/Logatcu in Domžalah. Vaše naloge bodo opravljanje vseh frizerskih del (striženje, barvanje, feniranje, svetovanje strankam itd.). Izmenski delovni čas. Delo v mladem in dinamičnem timu.

Pravi raj d.o.o.

Področje: Osebne storitve in varovanje  

Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž Shrani Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž

celotna Slovenija

Nudimo delo v mladem kolektivu, priložnost za razvoj kariere, saj iščemo prve prodajnike, ki bodo kasneje postali vodje prodajnikov, samostojno razporejanje sestankov in delovnega časa, pridobivanje komunikacijskih sposobnosti in učenje od "mojstrov prodaje", možnost podpisati letne pogodbe in kasneje le še "ohranjati stike" z že sklenjenimi klienti ter pridobivati plačila tudi za vnaprej.

FINANČNI TRGI, finančno svetovanje, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Komercialist za slovenski trg m/ž (ref. št.: SI2015291424) Shrani Komercialist za slovenski trg m/ž (ref. št.: SI2015291424)

Osrednja Slovenija

K prijavi vabimo kandidate za delovno mesto Komercialist (m/ž) za slovenski trg. Uspešno in rastoče podjetje s področja prodaje logističnih rešitev ponuja zaposlitev za nedoločen čas prodajno usmerjenim posameznikom z odličnimi komunikacijskimi in pogajalskimi sposobnostmi.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Komisionar v hladilnici m/ž Shrani Komisionar v hladilnici m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno podjetje v Ljubljani, iščemo 2 komisionarja za delo v hladilnici. Iščemo kandidata za daljše časovno obdobje. Dela se v hladilnici pri -15 stopinj celzija. Če ste se prepoznali v oglasu, vas vabimo, da nam pošljete vaš podroben življenjepis.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Transport, nabava in logistika  

Vodja obrata v proizvodnji m/ž Shrani Vodja obrata v proizvodnji m/ž

Borovnica

Pričakujemo: dokončano izobrazbo: univerzitetni diplomirani inženir kemijske tehnologije ali druge ustrezne tehnično naravoslovne smeri, 5 let delovnih izkušenj na primerljivih vodstvenih delovnih mestih v proizvodnji, dobro znanje angleškega jezika, poznavanje dela z osebnim računalnikom.

Fenolit, d.d.

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja  

Voznik m/ž Shrani Voznik m/ž

Zg. Jarše pri Domžalah

SAM d.o.o. Domžale išče voznika v PE Jarše za prevoz gradbenega materiala. Nudimo zaposlitev za določen čas 3 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pričakujemo vsaj IV. stopnjo izobrazbe, vozniški izpit B, C, E kategorije, izpit za viličarja, izpit za HIAB.

SAM d.o.o., Domžale

Področje: Transport, nabava in logistika   Trgovina  

Administrator m/ž Shrani Administrator m/ž

Radomlje

Pričakujemo: zaključena vsaj V. stopnja ekonomske ali druge ustrezne smeri, vsaj 2 leti delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, osnovno poznavanje zakonodaje s področja financ, dobro računalniško znanje, dobro poznavanje okolja Windows, Microsoft Office (predvsem Excel), poznavanje sistema Navision je prednost, ni pa pogoj.

Aqua viva d.o.o.

Področje: Administracija  

Mehanik m/ž Shrani Mehanik m/ž

Ljubljana

Za Lek d.d. iščemo kandidate z izobrazbo V. stopnje tehničnih smeri (elektrotehnika, mehatronika, strojništvo) za opravljanje dela mehanika na proizvodnih napravah, linijah in strojih. Možnost dolgoročnega sodelovanja. Izmensko delo.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Farmacija, kemija   Tehnične storitve  

Promotor/ka - Degustator/ka S.P. (izključno pogodbeno sodelovanje preko s.p.) Shrani Promotor/ka - Degustator/ka S.P. (izključno pogodbeno sodelovanje preko s.p.)

Ljubljana

V svoje vrste vabimo sodelavce (s.p.) za izvedbo degustacij v trgovinah po Sloveniji. Pričakujemo odlične prodajne sposobnosti, urejenost, spretnost z kuhalnico ter obvladanje komunikacijskih veščin. Še posebej cenimo zanesljivost, pripadnost in pripravljenost na pomoč znotraj ekipe. Poudarek je na zelo STIMULATIVNEM zaslužku, dolgoročnem sodelovanju in samoiniciativnosti.

Promina d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Administrator in urejevalec poslov v zobozdravstvenem centru m/ž Shrani Administrator in urejevalec poslov v zobozdravstvenem centru m/ž

Ljubljana

Ustna Medicina, d.o.o. išče administratorja in urejevalca posla v zobozdravstvenem kliniki, ki bi dopolnil tim k razvoju in napredku usmerjenih ustvarjalcev ustnega zdravja.

USTNA MEDICINA,D.O.O.

Področje: Administracija   Zdravstvo, nega   Marketing, PR  

Samostojni pravni svetovalec za izterjavo m/ž Shrani Samostojni pravni svetovalec za izterjavo m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: pridobljena poklicna/strokovna izobrazba: univerzitetni diplomirani pravnik, opravljen PDI, najmanj 3 leta delovnih izkušenj na področju izvršb, izterjave finančno-bančnega področja, sposobnost za delo v mladem, dinamičnem, hitro rastočem kolektivu, sposobnost odličnega pisnega in ustnega izražanja.....

B2 KAPITAL, poslovne storitve d.o.o.

Področje: Pravo in družboslovje  

Sodelavec/ka v orodjarni Shrani Sodelavec/ka v orodjarni

Škofja Loka, Ljubljana

Pričakujemo: ustrezno izobrazbo: III., IV., ali V. stopnja kovinarske ali tehnične smeri (orodjar, kovinar, strojni tehnik), poznavanje osnovnih CAD programov, poznavanje osnovnih materialov, razumevanje konstrukcijskih načrtov, znanje iz tehnologije izdelave orodij, usposobljenost za delo na različnih obdelovalnih strojih, vestnost ter zanesljivost pri delu

LTH Castings d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Procesni tehnolog obdelovalnih tehnologij m/ž Shrani Procesni tehnolog obdelovalnih tehnologij m/ž

Savinjska regija

Za uspešno, visoko tehnološko podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo elementov za mehanski prenos energije, iščemo novega sodelavca/-ko za delovno mesto procesnega tehnologa obdelovalnih tehnologij. Pričakujemo izkušnje na primerljivih delovnih mestih, zaželeno v kovinarski stroki, ter veselje do področja CNC tehnologij.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo