Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
181 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Električarji-elektroinštaleterji m/ž Shrani Električarji-elektroinštaleterji m/ž

Nemčija - okolica Frankfurta

Zaradi povečanega obsega dela zaposlimo večje število električarjev - elektroinštalaterov za delo v Nemčiji. Delo kandidatov bo zajemalo branje elektro načrtov, polaganje kabeljskih tras, polaganje kablov, mehanske montaže naprav, vezave in priklopi elektro omar, motorjev, robotov in ostalih elementov.

BAGERKOM, montaže in gradbena mehanizacija, Matej Justinek s.p.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve  

Elektromonterji m/ž za industrijo (Nemčija) Shrani Elektromonterji m/ž za industrijo (Nemčija)

Nemčija

Takoj zaposlimo večje število samostojnih elektroinštalaterjev za delo v Nemčiji. Delo kandidatov bo zajemalo branje elektro-načrtov, polaganje kabeljskih tras, polaganje kablov, mehanske montaže naprav, vezave in priklopi elektro-omar, motorjev, robotov in ostalih elementov.

BAGERKOM, montaže in gradbena mehanizacija, Matej Justinek s.p.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Koordinator tržnega komuniciranja – naravni govorec slovenščine m/ž Shrani Koordinator tržnega komuniciranja – naravni govorec slovenščine m/ž

Kraków

Iščemo sodelavca, ki bo zadolžen za implementacijo evropskega komuniciranja, portfelja in digitalnih strategij na trgu ter zagotavljanja storitve tržnega komuniciranja za slovenske partnerske programe.

Amway Polska Sp. z o.o.

Področje: Marketing, PR  

Rezkar na CNC stroju m/ž Shrani Rezkar na CNC stroju m/ž

Nemčija

Iščemo kandidata za zasedbo pozicije Rezkar na CNC stroju m/ž. Obvezne so delovne izkušnje na podobnem delovnem mestu (CNC stroj) in tekoče znanje nemškega jezika.

AJDAS, d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Ličar za industrijsko lakiranje m/ž Shrani Ličar za industrijsko lakiranje m/ž

Avstrija

Zaradi povečanega obsega vabimo k sodelovanju Ličarja za industrijsko lakiranje m/ž. Pogoj za zaposlitev je osnovno znanje nemškega jezika. Potrebne delovne izkušnje – najmanj eno leto na podobnih delovnih mestih. Nudimo vam urejeno delovno okolje, dobro in redno plačilo, prevoz in bivanje uredi delodajalec, kasneje možnost zaposlitve za nedoločen čas...

AJDAS, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Tehnik m/ž za risanje v A-Cad programu Shrani Tehnik m/ž za risanje v A-Cad programu

Avstrija

Za delo v Avstriji zaposlimo tehnika za risanje v A-Cad programu. Pričakujemo: obvezno znanje nemškega jezika, pripravljenost za odsotnost od ponedeljka do petka, izkušnje v risanju okenskih profilov, kjer se uporablja sistem Shuco.

AJDAS, d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Operativni vodja m/ž Shrani Operativni vodja m/ž

Abu Dhabi

Zahtevane kvalifikacije in spretnosti: najmanj 3 leta izkušenj na področju upravljanja, izkušnje v industriji upravljanja z odpadki, odlične pogajalske sposobnosti, pozornost do podrobnosti in dejstev, izkušnje pri delu s financami in logistiki, odlične spretnosti na področju IT, zavezanost k raznolikemu delovnemu mestu (idealno delovne izkušnje na Bližnjem vzhodu).

HILL-AOT GmbH

Področje: Računalništvo, programiranje   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Turistični animator m/ž Shrani Turistični animator m/ž

Slovenija in Tailand

Če imate izkušnje pri delu z otroki, želite plesati, igrati ali pa se ukvarjati z različnimi športnimi aktivnostmi ter organizirati kreativne delavnice za otroke in odrasle, ne izpustite te priložnosti in se nam oglasite.

Carpe Diem d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Voznik tovornega vozila m/ž Shrani Voznik tovornega vozila m/ž

Lesce - Evropa

Pričakujemo: vsaj III. stopnjo ustrezne izobrazbe, vozniški izpit C in E kat. z vpisano kodo E95, voznikovo kartico, zaželene so delovne izkušnje, natančnost in vestnost, državljan RS

Ažman, d.o.o., Lesce

Področje: Transport, nabava in logistika  

Električar m/ž Shrani Električar m/ž

EU, ZDA

Zaposlimo električarja za delo v tujini ( EU, ZDA). Obvezno je osnovno znanje nemškega jezika. Zaposlimo le EU državljane. Glavne naloge bodo skrb za nemoteno delovanje vseh električnih naprav in inštalacij ter izvajanje rednih vzdrževalnih del.

Pro monting d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Inštalater vodovodnih inštalacij ali inštalater ogrevalnih naprav m/ž Shrani Inštalater vodovodnih inštalacij ali inštalater ogrevalnih naprav m/ž

Nemčija

Takoj zaposlimo več inštalaterjev vodovodnih inštalacij in ogrevalnih naprav z izkušnjami. Vabimo Vas, da se za več informacij oglasite v naši pisarni v Mariboru ali nas pokličete. Za prijavo na razpis je potreben življenjepis (Europass) ter dokazila o izobrazbi. Ob Vašem obisku Vam bomo pripravili informativno ponudbo. Prijava možna do konca aprila. Veselimo se Vaše prijave!

KÖNIG GmbH & Co KG

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve  

Električar m/ž Shrani Električar m/ž

Nemčija-Švica

Iščemo nekaj izkušenih Električarjev m/ž za delo v tujini Nemčija in Švica. Zaposlitev v uspešnem slovenskem podjetju, nudijo pošteno plačilo, službeni prevoz in plačano prenočitev.

Direkt marketing, Andrej Ljubec s.p.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Nabavni specialist m/ž Shrani Nabavni specialist m/ž

Švica

Pričakujemo: vsaj V. stopnja izobrazba ekonomske ali druge ustrezne smeri , vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu (nabava ali prodaja), dobro poznavanje poslovnih procesov v izvozu, izkušnje z trgovanjem in poslovanjem na tujih trgih, dobro poznavanje prodajnih in / ali nabavnih procesov.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Strokovnjaki za spletno in informacijsko varnost m/ž Shrani Strokovnjaki za spletno in informacijsko varnost m/ž

Grčija (Heraklion)

Delovne naloge bodo obsegale zbiranje in analizo informacij in znanj o varovanju, dobrih praksah, ukrepih in standardih; za kar želimo kandidata, ki ima diplomo s področja računalništva, tehnične smeri ali naravoslovja, 3 leta relevantnih strokovnih izkušenj, izkušnje s področja varovanja podatkov, risk menedžmenta,

ENISA - European Union Agency for Network and Information Security

Področje: Računalništvo, programiranje   Javni sektor, nevladne organizacije  

Koordinator prevodov /slovensko–francosko m/ž Shrani Koordinator prevodov /slovensko–francosko m/ž

Zagreb

Mednarodno podjetje Decathlon, ki je prisotno na trgih 21 držav in z več kot 60.000 zaposlenimi, je odprl novo trgovino na Hrvaškem, kmalu pa tudi v SLO. Delovne naloge obsegajo koordinacijo prevodov, optimizacijo procesov in potrjevanje prevodov ter lektoriranje. Pričakujemo strokovno znanje francoščine, angleščine in slovenščine, odlično znanje MS office; odlične pogajalske sposobnosti,...

Decathlon Zagreb d.o.o

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik m/ž Shrani Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik m/ž

Avstrija

Zaposlimo večje število diplomiranih medicinskih sester/diplomiranih zdravstvenikov. Delo poteka v bolnišnicah in domovih za ostarele. Kaj pričakujemo: ustrezno izobrazbo, dokazila o pridobljeni izobrazbi, obvezno znanje nemškega jezika, delovne izkušnje.

ASF FUN d.o.o.

Področje: Zdravstvo, nega   Znanost, tehnologija  

Izkušeni električar m/ž Shrani Izkušeni električar m/ž

Tujina

Vaše delo bo: popis in izračun opravljenega dela na posameznih gradbišč, vodenje evidenc, sposobnost vodenja skupine, znanje tujega jezika (nemščina). Zaposlitev v tujini. Bivanje in potni stroški pokriti iz strani firme. Urejene pogoje in dobro plačilo. Pričakujemo: vsaj 5 let delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, državljanstvo EU.

Kranos d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve  

Skrbnik ključnih kupcev m/ž Shrani Skrbnik ključnih kupcev m/ž

Beograd

NCR Corporation išče Skrbnika ključnih kupcev m/ž. Odgovorni boste za prodajo portfelja, povečanja tržnega deleža, zagotavljanja novih prodajnih priložnosti. Nudimo vam delo v Srbiji - Beogradu. Pričakujemo izkušnje v marketingu s poudarkom na raziskovanju trgov in iskanja novih poslov. Nujno je odlično znanje angleškega jezika. Prijavite se lahko preko spletne strani.

NCR Corporation

Področje: Kreativa, design   Marketing, PR  

Tesar v gradbeništvu m/ž Shrani Tesar v gradbeništvu m/ž

Švica

Iščemo izkušene tesarje v gradbeništvu za zaposlitev v švicarskem podjetju. Plačilo po zakonodaji, tedensko plačilo ter organzirano prenočišče. Potrebno pogovorno znanje nemškega jezika

Direkt marketing, Andrej Ljubec s.p.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija  

Diplomirana medicinska sestra m/ž Shrani Diplomirana medicinska sestra m/ž

Švica

Adecco H.R. d.o.o., vodilno mednarodno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri, v svoje vrste vabi odgovorno in zanesljivo osebo, ki bo opravljala delo na delovnem mestu Diplomirana medicinska sestra (m/ž) v Švici. Diplomirana medicinska sestra (m/ž) bo svoje delo opravljala bodisi v bolnici, na kliniki ali v domu za ostarele.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Zdravstvo, nega