Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
464 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Varnostnik m/ž Shrani Varnostnik m/ž

Ljubljana

Zaposlimo varnostnika m/ž. Pričakujemo minimalno osnovnošolsko izobrazbo, opravljena NPK (opravljena nacionalna poklicna kvalifikacija za varnostnika), nimajo zadržkov javnega reda, so državljani RS, fleksibilnost (urnik dela je gibljiv-izmensko delo). Ponujamo dinamično in stimulativno delo z možnostjo osebnega razvoja, usposabljanja in napredovanja.

Fit varovanje d.d.

Področje: Osebne storitve in varovanje  

Svetovalec za produkt iCenter - svetovalec za področje trgovine m/ž Shrani Svetovalec za produkt iCenter - svetovalec za področje trgovine m/ž

Šempeter pri Gorici

Delo svetovalca za področje trgovine za produkt iCenter vključuje uvajanje uporabnikov v delo z aplikacijami SAOP iCenter, vodenje izobraževalnih seminarjev, skrbništvo aplikacij in ostale aktivnosti povezane s prodajnim inženirstvom ter sodelovanje s proizvodnimi skupinami.

SAOP d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja   Trgovina  

Skladiščnik m/ž Shrani Skladiščnik m/ž

Ljubljana

Za proizvodno podjetje v Ljubljani iščemo skladiščnika za nočno delo. Obvezne so izkušnje na enakem delovnem mestu, znanje slovenskega jezika, natančnost in urejenost.

Kariera d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Kuhar m/ž Shrani Kuhar m/ž

Lahovče, Cerklje na Gorenjskem

Gostilna Zajc zaposli kuharja z delovnimi izkušnjami m/ž. Od kandidata/kandidatke se pričakuje: poznavanje kulinarike, vestnost in čistoča pri delu. Nudimo vam zaposlitev za določen čas z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas.

Gostilna ZAJC

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje