Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
572 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Inženir za brezžično omrežje (m/ž) / Wireless engineer (m/f) Shrani Inženir za brezžično omrežje (m/ž) / Wireless engineer (m/f)

Slovenija

V kolikor razmišljate o novih izzivih in svoji bodoči vlogi v hitrorastoči mednarodni družbi, ste profesionalno in ciljno usmerjeni, sposobni proaktivno in učinkovito zagotavljati podporo različnim panogam, potem vas vljudno vabimo, da se pridružite prodajni ekipi za kreiranje rešitev naročnikom. Huawei Technologies Co. Ltd.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Samostojni kuhar m/ž Shrani Samostojni kuhar m/ž

Savinjska regija

Za družinski hotel v objemu neokrnjene narave iščemo Samostojnega kuharja m/ž. Naročnik od kandidatov pričakuje: poklicna izobrazba kuharja, izkušnje na primerljivih delovnih mestih.

MANPOWER d.o.o., PE Maribor

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Vodja turistične agencije m/ž Shrani Vodja turistične agencije m/ž

Celje

Ste prepotovali že skoraj pol sveta? Imate veliko izkušenj iz turizma? Ste že kdaj vodili sojo turistično poslovalnico? Za našega naročnika iščemo vodjo turistične agencije v Celju.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana I

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Komerciala, prodaja  

Inženir za planiranje in optimizacijo (m/ž) po Sloveniji / Planning and optimization engineer (m/f) Shrani Inženir za planiranje in optimizacijo (m/ž) po Sloveniji / Planning and optimization engineer (m/f)

Slovenija

Na področju informacijsko-komunikacijske tehnologije za podjetje Huawei technologies, iščemo Inženirja (m/ž) za planiranje in optimizacijo brezžičnih telekomunikacijskih omrežij.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Inženir jedrnega omrežja (m/ž) v Sloveniji / Core network engineer (m/f) in Slovenia Shrani Inženir jedrnega omrežja (m/ž) v Sloveniji / Core network engineer (m/f) in Slovenia

Slovenija

V kolikor iščete nov izziv v hitro rastočem globalnem podjetju, ki potrebuje navdušenega tehničnega inženirja za jedrno omrežje, ki bo z ekipo sodelavcev in kupcev prispeval k dobrim rezultatom podjetja, je to odlična priložnost, da postanete del visoko učinkovitega tima.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Vodja projektov za montaže m/ž Shrani Vodja projektov za montaže m/ž

Maribor

Za našega naročnika iščemo izkušenega vodjo s področja montaž konstrukcij.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana I

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

SPS/PLC-programer (m/ž) / kraj zaposlitve Maribor Shrani SPS/PLC-programer (m/ž) / kraj zaposlitve Maribor

Maribor

Za našega naročnika večje mednarodno podjetje s podružnicami v več kot 50 državah iščemo SPS / PLC programerja.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana I

Področje: Računalništvo, programiranje   Transport, nabava in logistika   Tehnične storitve  

Organizator transporta- disponent m/ž Shrani Organizator transporta- disponent m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanega obsega poslovanja iščemo sodelavca/ sodelavko za delovno mesto Organizator transporta-disponent v Ljubljani. Naloge bodo: sprejemanje naročil in organiziranje prevozov, iskanje potencialnih strank, spremljanje pošiljk in tovornih vozil. Pogoj je znanje angleškega jezika.

Bonta d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Samostojni računovodja m/ž Shrani Samostojni računovodja m/ž

Ljubljana

Zaradi hitre rasti Računovodskega servisa Zeus potrebujemo novega sodelavca ali sodelavko, ki bo lahko takoj prevzela komunikacijo in delo z novimi strankami v računovodskem programu Pantheon. Delovno razmerje za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja na nedoločen čas.

RAČUNOVODSKI SERVIS ZEUS, D.O.O.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Prodajni inženir m/ž Shrani Prodajni inženir m/ž

Bled

Zaposlimo diplomiranega inženirja strojništva za izdelavo tehnoloških postopkov v odvisnosti od tipa proizvodnje, oblikovanje prodajnih cen, izdelavo ponudb, predračunov in pogodb, fakturiranje,...

Kovinska Bled, d.d.

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vodja marketinga m/ž Shrani Vodja marketinga m/ž

Ljubljana

Iščemo osebo z univerzitetno izobrazbo in ima vsaj 3 leta izkušenj na področju marketinga, ki zna ljudi voditi in motivirati, spretno komunicirati, ima organizacijske sposobnosti, piše prodorna marketinška besedila in akcije, zna na dolgi rok pozicionirati nabor storitev družbe. Obvezna pogoja sta odlično poznavanje marketinških in prodajnih aktivnosti in oglaševalskega trga.

TAX-FIN-LEX, Informacije in storitve d.o.o.

Področje: Pravo in družboslovje   Marketing, PR  

Skrbnik ključnih kupcev (na področju izobraževalnih in internetnih storitev) m/ž Shrani Skrbnik ključnih kupcev (na področju izobraževalnih in internetnih storitev) m/ž

Ljubljana

Podjetje Oprof d.o.o. je majhno in mlado podjetje, ki upravlja s sistemom OpenProf.com. OpenProf.com je najinovativnejša in največja izobraževalna platforma v Sloveniji. Smo mlada in nadarjena ekipa z velikim potencialom in medse vabimo ambiciozne, bistre in nadarjene ljudi, ki si želijo dinamične in stimulativne službe.

OPROF d.o.o.

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport   Komerciala, prodaja  

Višji svetovalec za urbanizem in gospodarjenje z zemljišči m/ž Shrani Višji svetovalec za urbanizem in gospodarjenje z zemljišči m/ž

Dobrova pri Ljubljani

Občina Dobrova - Polhov Gradec zaposli Višjega svetovalca za urbanizem in gospodarjenje z zemljišči. Poleg obveznih pogojev pričakujemo še: - poznavanje računalniških programov: word, excel, internet, elektronska pošta, - poznavanje programov za obdelovanje prostorskih podatkov in znanje uporabe geo informacijskih sistemov.

Občina Dobrova - Polhov Gradec

Področje: Javni sektor, nevladne organizacije  

Mehanik motornih koles m/ž Shrani Mehanik motornih koles m/ž

Velenje

Pogoj za opravljanje dela je ustrezno znanje za servisiranje motornih koles. Prednost imajo kandidati z izkušnjami. Ponujamo zaposlitev in fleksibilne delovne pogoje. Začetek dela: takoj!

YOGI MOTO CENTER d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Asistent / asistentka hendikepirani osebi m/ž Shrani Asistent / asistentka hendikepirani osebi m/ž

Koper

Na območju Kopra iščemo osebo za zaposlitev na delovnem mestu osebne asistentke/asistenta hendikepirani osebi. Delo obsega pomoč pri vsakodnevnih opravilih, nego, spremstvo.

YHD-Društvo za teorijo in kulturo hendikepa

Področje: Zdravstvo, nega  

Serviser motornih koles in plovil m/ž Shrani Serviser motornih koles in plovil m/ž

Miklavž na Dravskem polju

Zaposlimo serviserja motornih koles in plovil. Glavne naloge bodo: samostojno opravljanje servisov, sprejem strank, urejanje garancij, vzdrževalno-servisna dela, menjava in centriranje pnevmatik, sestava novih motornih koles, montaža izvenkrmnih motorjev na plovila,..

Moto nautika d.o.o.

Področje: Tehnične storitve  

Elektrotehnik m/ž Shrani Elektrotehnik m/ž

Ilirska Bistrica

Zaposlimo elektrotehnika za napeljevanje in priključevanje elektroinštalacije v vozilih in njenih nadgradnjah, montaža svetlobne signalizacije siren, montaža radijskih vez,...

Euro gv d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve  

Inženir strojništva m/ž Shrani Inženir strojništva m/ž

Ilirska Bistrica

Zaposlimo Inženirja strojništva. Glavne naloge bodo: priprava, predlaga in izvaja izdelavo projektnih načrtov in skic, kosovnice, raznih izračunov, izdelava statičnega izračuna obremenitve , izdelava tehnološko kontrolnega lista, izvaja nadzor nad izdelavo projekta.

Euro gv d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve  

Tržnik oglasnega prostora m/ž Shrani Tržnik oglasnega prostora m/ž

Obalna, Notranjsko-kraška in Goriška regija

Podjetje, ki se ukvarja s športnim marketingom zaposli žensko ali moškega za trženje oglasnega prostora na Obali, Krasu in Goriškem. Pričakujemo: zaželjene izkušnje v prodaji; status s.p. ali študent; vozniški izpit B in lasten osebni avtomobil; pozitivna naravnanost, veselje do dela s strankami; znanje italijanskega jezika je prednost.

MODUS KOMUNIKACIJE, Aleš Košuta s.p.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Vodja projektov sodobnih tehnologij m/ž Shrani Vodja projektov sodobnih tehnologij m/ž

Maribor

Te zanimajo sodobne digitalne tehnologije in imaš dobre organizacijske ter vodstvene sposobnosti? Si želiš soustvarjati digitalno prihodnost in si pripravljen/a na nove izzive, poslovne ter osebne uspehe? Oglasi se nam in postani vodja projektov sodobnih tehnologij v uspešni digitalni agenciji.

TOVARNA IDEJ d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Znanost, tehnologija