Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
477 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Prodaja izdelkov preko telefona m/ž Shrani Prodaja izdelkov preko telefona m/ž

Maribor

Telemarketing d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z oglaševanjem in prodajo različnih izdelkov preko telefona, v urejenem in sproščenem klicnem centru. Velik poudarek je na kvaliteti dela in zadovoljstvu naših strank. Zagotavljamo fiksno plačo+ stimulacijo, z možnostjo dolgotrajne zaposlitve.Pričakujemo natančnost, vztrajnost in prodajno naravnanost kandidatov.

TELEMARKETING d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

TIG Varilec m/ž Shrani TIG Varilec m/ž

Avstrija

Zaradi povečanega obsega vabimo k sodelovanju TIG-varilca m/ž. Pogoj za zaposlitev je vsaj osnovnošolska izobrazba. Potrebne delovne izkušnje – najmanj eno leto na podobnih delovnih mestih varjenje po varjenje po TIG-postopku. Nudimo vam urejeno delovno okolje, redno plačilo ter kasneje možnost zaposlitve za nedoločen čas. Prevoz in bivanje uredi delodajalec...

Omnitech d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Novinarji, avtorji, tekstopisci, fotografi, producenti - ustvarjalci vsebin m/ž Shrani Novinarji, avtorji, tekstopisci, fotografi, producenti - ustvarjalci vsebin m/ž

Ljubljana

Razvijamo inovativni medij na najsodobnejših tehnoloških platformah, zato v svoje vrste vabimo novinarje, avtorje, tekstopisce, fotografe, producente ter vse vrste ustvarjalcev vsebine, ki mate željo soustvarjati prepoznavno drugačen medij, originalne in navdušujoče vsebine ter verjamete, da lahko s svojim kreativnim potencialom pritegnete, prepričate ter navdušite.

CREATOORLABS d.o.o.

Področje: Mediji  

Projektni vodja m/ž Shrani Projektni vodja m/ž

Ljubljana in okolica

Za našega naročnika, uspešno slovensko proizvodno družbo, specializirano v avtomobilski industriji, iščemo novega sodelavca/ko. Pričakujemo: najmanj 3 leta izkušenj na podobnem delovnem mestu, vsaj VI. stopnja izobrazbe strojne smeri, izkušnje v mednarodnem okolju predstavljajo prednost, poznavanje vsaj enega CAD programa.

COMPETO d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Razvojni inženir za brizganje plastike in/ali gume m/ž Shrani Razvojni inženir za brizganje plastike in/ali gume m/ž

Ljubljana in okolica

Za našega naročnika, uspešno slovensko proizvodno družbo, specializirano v avtomobilski industriji, iščemo novega sodelavca/ko. Pogoji: inženir strojništva ali druga podobna tehnična smer, vsaj 3 leta delovnih izkušenj na tem področju, poznavanje tehnologije brizganja plastike ali gume (vsaj poznavanje tehnologije plastike).

COMPETO d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Spletni programer m/ž Shrani Spletni programer m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanega obsega dela iščemo pomoč pri izdelavi, oblikovanju in vzdrževanju spletnih strani. Delo bo obsegalo: izdelava, oblikovanje in vzdrževanje spletnih strani, delo v procesu elektronske priprave materialov. Nudimo dinamično delovno okolje, redno in stimulativno plačilo.

Mobinet d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Kreativa, design  

Upravljalec proizvodnih procesov m/ž Shrani Upravljalec proizvodnih procesov m/ž

Novo mesto

Pričakujemo: V. stopnjo izobrazbe kemijske, farmacevtske ali druge ustrezne smeri, računalniška usposobljenost, natančnost in zavzetost, samoiniciativnost in samostojnost pri delu.

Kariera d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja  

Operativni tehnolog m/ž Shrani Operativni tehnolog m/ž

Ljubljana - Moste

Zaposlimo operativnega tehnologa za uspešno mednarodno proizvodno podjetje iz Ljubljane z dolgoletno tradicijo dela. Opis dela: vodenje manjših in večjih skupin v proizvodnji plastičnih mas. Delo poteka v treh ali štirih izmenah. Pričakujemo: izkušnje z delom v proizvodnji in vodenjem ljudi.

Naton d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Telefonski operater m/ž Shrani Telefonski operater m/ž

Izola

Podjetje Advancing Trade d.o.o., ki je specializirano za upravljanje s terjatvami, v svoje vrste vabi telefonista/svetovalca (m/ž). Gre za delo na Obali. Izbran kandidat bo opravljal telefonske klice v italijanskem jeziku, delovno mesto vključuje tudi administrativna dela ter vnos podatkov. Pogoj je odlično znanje italijanskega jezika in komunikativnost. Prijave na e-kolarec@advtrade.it.

Naton d.o.o.

Področje: Administracija   Bančništvo, finance  

Pravnik / pravnica Shrani Pravnik / pravnica

Celje

Pogoji: VII. stopnja – Univerzitetna izobrazba pravne smeri, pravljen državni pravosodni izpit, vsaj 3 leta delovnih izkušenj s področja gospodarskega prava – zlasti pogodbenega prava in delovnega prava. Kandidati z mednarodnimi izkušnjami imajo prednost...

EMA d.o.o.

Področje: Pravo in družboslovje  

Geodet m/ž Shrani Geodet m/ž

Štajerska in Celjska regija

Izvajali boste geodetske storitve za gradbeno podjetje. Pričakujemo; vsaj dve leti izkušenj pri delu z geodetskimi inštrumenti, geodetsko izkaznico (vpisana v imenik geodetov, ki ga vodi Inženirska zbornica Slovenije), izpit B kategorije in osnovno računalniško znanje.

Gaal, Albin Leskovšek s.p.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija  

Mehanik tovornih vozil in TGM m/ž Shrani Mehanik tovornih vozil in TGM m/ž

Podčetrtek

Vaše delo bo obsegalo samostojno servisiranje tovornih vozil in delovnih strojev. Delo se opravlja v specializirani delavnici in na terenu. Pričakujemo; vsaj 5 let praktičnih izkušenj kot mehanik tovornih vozil in TGM, poznavanje del z ročnim orodjem.

Gaal, Albin Leskovšek s.p.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Elektrikar - merilec specialist m/ž Shrani Elektrikar - merilec specialist m/ž

Celje

Delo bo obsegalo: vezana razdelilcev, električnih omar in sklopov, izvajanje meritev, parametriranje merilno regulacijske opreme, izvajanje posegov in revizij na SN električnih napravah, montaža in servisiranje merilno regulacijske opreme, izdelava in sestava merilnih sond, termoelementov.

KOMPOZIT EMRA D.O.O.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Konstrukter m/ž v okolici Celja Shrani Konstrukter m/ž v okolici Celja

Savinjska regija

Mednarodno proizvodno podjetje iz okolice Celja takoj zaposli konstrukterja z najmanj 1-letnimi izkušnjami s področja mehanske obdelave materialov ter področja brizganja plastike.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Strokovnjak za vodenje projektov s področja plastike m/ž Shrani Strokovnjak za vodenje projektov s področja plastike m/ž

Slovenija

K prijavi vabimo izkušene strokovnjake na področju brizganja plastike. Delo bo potekalo na mednarodni ravni, s potovanji po Evropi in prenašanjem znanja in tehnologij na nivoju top managementa.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Varilec m/ž v Celjski regiji Shrani Varilec m/ž v Celjski regiji

Celjska regija

K prijavi vabimo kandidate za prosto delovno mesto varilec. Pričakujemo: izkušnje na podobnih delovnih mestih, pripravljenost na večizmensko delo, natančnost, pridnost in zanesljivost.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Laboratorijski inženir v razvoju (m/ž) v okolici Celja Shrani Laboratorijski inženir v razvoju (m/ž) v okolici Celja

Okolica Celja

Mednarodno proizvodno podjetje iz okolice Celja vabi k prijavi inovativnega in natančnega razvojnika z vodstvenimi sposobnostmi za delovno mesto vodja projektov.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo