Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
779 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Samostojni grafični oblikovalec m/ž Shrani Samostojni grafični oblikovalec m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo predvsem, da: imate visokošolsko likovno izobrazbo oblikovalske ali druge smeri, ste sposobni vizualiziranja pojmov z lastno likovno govorico, ste usposobljeni za praktično delo z večjim številom grafičnih orodji za tiskane in interaktivne medije,...

Studio Signum d.o.o.

Področje: Kreativa, design  

Strojni vzdrževalec m/ž Shrani Strojni vzdrževalec m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika iščemo strojnega vzdrževalca m/ž . Pričakujemo natančne in zanesljive ljudi, ki so pripravljeni z delom pričeti takoj. Delovno razmerje se sklepa za nedoločen čas čas s 6 mesečnim poskusnim delom.

Kariera d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Proizvodni delavec m/ž Shrani Proizvodni delavec m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, iščemo kandidatko za delo v proizvodnji. Gre za natančno delo. iščemo kandidatko, ki ima zelo dobro razvite ročne spretnosti in je pripravljena na delo v več izmenah. Prednost bodo imeli kandidati iz Ljubljane in okolice.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Proizvodnja  

Operater v farmacevtski industriji m/ž Shrani Operater v farmacevtski industriji m/ž

Ljubljana

Za delo v farmacevtski družbi Lek d.d. iščemo več kandidatov za turnusno delo v proizvodnji. Pogoj: izobrazba tehničn ali naravoslovne smeri IV., V. ali VI/1 stopnje. Zaželene izkušnje s proizvodnim delom.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Prodaja izdelkov preko telefona obstoječim in novim strankam m/ž Shrani Prodaja izdelkov preko telefona obstoječim in novim strankam m/ž

Maribor

V našem podjetju sta dobro počutje in uspeh delavcev zelo pomembna. Zato nudimo delo v sproščenem in urejenem klicnem centru, kjer motivacija poteka preko svetovanja in učenja, tako individualno kot skupinsko. Vaše delo bo prodaja izdelkov preko telefona obstoječim in novim strankam.

TELEMARKETING d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Vzgojitelj predšolskih otrok in Pomočnik vzgojiteljev predšolskih otrok m/ž Shrani Vzgojitelj predšolskih otrok in Pomočnik vzgojiteljev predšolskih otrok m/ž

Ljubljana

Ob sebi in za naše najmlajše želimo najboljše sodelavce. Zato iščemo vzgojiteljice ali vzgojitelje ter pomočnice vzgojiteljic ali vzgojiteljev, ki izpolnjujejo naša pričakovanja ter želje.

Moja zgodba d.o.o.

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport  

Preddelavec mehanske obdelave m/ž Shrani Preddelavec mehanske obdelave m/ž

Šentrupert na Dolenjskem.

Za nedoločen čas zaposlimo Preddelavec mehanske obdelave, poskusna doba 6 mesecev. Delo po potrebi poteka v več izmenah.

JMW Fire d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Sodelavec orodjarne in konstrukcije m/ž Shrani Sodelavec orodjarne in konstrukcije m/ž

Šentrupert na Dolenjskem

Za nedoločen čas zaposlimo sodelavca orodjarne in konstrukcije, poskusna doba 6 mesecev, ter po potrebi večizmensko delo.

JMW Fire d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Delavec za enostavna dela v proizvodnji (Čistilec) m/ž Shrani Delavec za enostavna dela v proizvodnji (Čistilec) m/ž

Ljubljana

Iščemo delavca/ko za enostavna dela v proizvodnji m/ž. Nudimo: redno zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja, urejeno delovno okolje, možnost redno in zanesljivo plačilo.

Kariera d.o.o.

Področje: Osebne storitve in varovanje   Proizvodnja   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Trgovski zastopnik m/ž - Štajerska regija Shrani Trgovski zastopnik m/ž - Štajerska regija

Štajerska regija

Izbrani kandidat bo zadolžen za stike z obstoječimi kupci pri katerih bo tedensko prevzel naročila iz kataloškega programa cca. 3000 artiklov.

Axent d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Trgovski zastopnik m/ž - Dolenjska regija Shrani Trgovski zastopnik m/ž - Dolenjska regija

Dolenjska regija

zbrani kandidat bo zadolžen za stike z obstoječimi kupcih pri katerih bo tedensko prevzel naročila iz kataloškega programa cca. 3000 artiklov.

Axent d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Informatik analitik m/ž Shrani Informatik analitik m/ž

Koper

Za priznanega naročnika iščemo osebo za del. mesto INFORMATIK ANALITIK, kandidat bo skrbel za vzdrževanje računalnikov, za vnos in obdelavo podatkov, aplikacijo bančnega/finančnega znanja in znanja informatike pri urejanju podatkovnih baz, statističnih analiz podatkov ter pri razvoju statističnih modelov, ter ostala dela po navodilih nadrejenega.

Axent d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Telefonski operater z znanjem nemškega jezika m/ž Shrani Telefonski operater z znanjem nemškega jezika m/ž

Koper

Pričakujemo: zaključena najmanj IV. stopnja izobrazbe, aktivno znanje NEMŠKEGA jezika in pasivno znanje italijanskega oz. angleškega jezika, komunikativnost kandidatov, odlično računalniško znanje (Office paket)...

Axent d.o.o.

Področje: Administracija  

Administrator z znanjem turškega jezika m/ž Shrani Administrator z znanjem turškega jezika m/ž

Koper

Opis dela: pregled in analiza podatkov v TURŠKEM jeziku, telefonska komunikacija s strankami v turškem jeziku, administrativna podpora pri projektu, pregled podatkov v podatkovnih bazah, svetovanje strankam o storitvah.

Axent d.o.o.

Področje: Administracija  

Telefonski operater - administrator m/ž Shrani Telefonski operater - administrator m/ž

Koper

Za uspešno mednarodno podjetje, ki je specializirano na področju upravljanja podatkov bančnega in administrativnega sektorja, iščemo kandidate z aktivnim znanjem italijanskega jezika, komunikativnim značajem, občutkom dela z ljudmi za opravljanje dela v klicnem centru kot TELEFONSKI OPERATER - ADMINISTRATOR m/ž.

Axent d.o.o.

Področje: Administracija  

Varilec m/ž Shrani Varilec m/ž

Nova Gorica

Vaše naloge bodo: izvajanje ključavničarskih nalog ter nalog varjenja, spenjanja, zarisovanja, embaliranja, izvajanje ličarskih nalog, pripravljanje delovnih sredstev za delo, sestavljanje in nastavljanje orodja, lepljenje kovinskih predmetov, čiščenje in urejanje delovnega okolja. Pričakujemo: odgovornost, samostojnost, vestnost, delovne Izkušnje z rezkanjem In krivljenjem pločevine.

Axent d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Svetovalec za osebna zavarovanja m/ž Shrani Svetovalec za osebna zavarovanja m/ž

Koper

Za vodilno zavarovalniško družbo v Sloveniji, iščemo sSetovalce za osebna zavarovanja m/ž, katerih zadolžitve bodo obiskovanje obstoječih in potencialnih strank (svetovanje, trženje), promoviranje finančnih produktov, spremljanje ter skrb za obstoječe naložbe strank. Nudimo: možnost kariernega razvoja in izobraževanj, samostojnost pri delu, fleksibilen delovni čas.

Axent d.o.o.

Področje: Zavarovalništvo  

Upravljalec CNC stroja m/ž Shrani Upravljalec CNC stroja m/ž

Goriška

Za priznanega slovenskega naročnika iščemo sodelavca za zaposlitev na delovno mesto Upravljalec na CNC stroju m/ž. Nudimo: zaposlitev za določen čas. Pričakujemo: zaključeno 4-letna srednjo šolo strojno tehnične smeri (zaželen strojni tehnik), izkušnje pri upravljanju CNC obdelovalnih strojev.

Axent d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Pomožni električar m/ž Shrani Pomožni električar m/ž

tujina - Nemčija

Opis dela: pomoč pri hišnih elektroinstalacijah. Delo poteka v Nemčiji. Bivanje in potni stroški pokriti iz strani firme. Nudimo urejene delovne pogoje in dobro plačilo.

Kranos d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve  

Odvetnik/odvetniški kandidat m/ž Shrani Odvetnik/odvetniški kandidat m/ž

Ljubljana

Vaš profil: ste pravnik z opravljenim PDI in imate vsaj 3 leta delovnih izkušenj v odvetniški pisarni ali na sodišču, poleg slovenskega jezika aktivno obvladate angleški jezik, ste natančni in imate organizacijske sposobnosti.

Odvetniška pisarna Wolf Theiss-Podružnica v Sloveniji

Področje: Pravo in družboslovje