Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
48 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Terenska direktna prodaja (preko s.p.) m/ž Shrani Terenska direktna prodaja (preko s.p.) m/ž

Slovenija

Iščemo predstavnika naših izdelkov. Več o izdelkih najdete na spletni strani; http://www.kje-spis-macka.si. Gre za predstavitev izdelkov pri znanih strankah doma. Zato iščemo samo izkušene ljudi kateri vedo zakaj delajo.Vrhunski prodajni program in prijeten kolektiv.

IGA d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Svetovalec za finančno varnost m/ž Shrani Svetovalec za finančno varnost m/ž

Terensko delo

Uveljavljeno mednarodno podjetje z 10-letnim uspešnim delovanjem v svoje vrste vabi borzne posrednike, bančnike, zavarovalne zastopnike in vse, ki želite spremeniti delovno okolje ter sprejeti nove življenjske izzive. Če vas veseli komuniciranje, razgiban delovnik ter delo s strankami, se nam oglasite.

FINANČNA VARNOST D.O.O.

Področje: Komerciala, prodaja   Zavarovalništvo  

Monter mini splitov m/ž Shrani Monter mini splitov m/ž

Delo na terenu

Za našega naročnika, uspešno podjetje z Dolenjske iščemo monterja mini splitov m/ž. Naloge: montaža mini splitov, predpriprava opreme, materiala in vozil za montažo, servisiranje in vzdrževanje klimatskih naprav na terenu pri kupcih in v skladišču, odgovornost za spoštovanje rokov in realizacijo montaže..

Naton d.o.o.

Področje: Tehnične storitve  

Samostojni natakar (m/ž) na Obali Shrani Samostojni natakar (m/ž) na Obali

Portorož

Za uspešno in prodorno hotelirsko podjetje iščemo več oseb za delovno mesto samostojni natakar m/ž. Pričakujemo: 1-3 leta delovnih izkušenj na področju strežbe, aktivno znanje slovenskega jezika in zaželjeno znanje vsaj enega tujega jezika.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Natakarski pomočnik (m/ž) na Obali Shrani Natakarski pomočnik (m/ž) na Obali

Portorož

Za uspešno in prodorno hotelirsko podjetje iščemo več oseb za delovno mesto natakarski pomočnik m/ž. Pričakujemo: 1-3 leta delovnih izkušenj na področju strežbe, priprave pijače in napitkov, aktivno znanje slovenskega jezika in zaželjeno znanje vsaj enega tujega jezika.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Kuhar / kuharski pomočnik (m/ž) na Primorskem Shrani Kuhar / kuharski pomočnik (m/ž) na Primorskem

Obala

Si želite novih izzivov pri svojem delu? Je čas, da si pridobite nova znanja ter nove izkušnje, ki vam bodo pomagale pri razvoju vaše kariere kuharja? Potem ste mogoče oseba, katero iščemo za našega naročnika. Pridružite se njihovi ekipi, v eni izmed njegovih gostinskih obratov na Obali, in oddajte prijavo na prosto delovno mesto.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Samostojni komercialist/tržnik m/ž Shrani Samostojni komercialist/tržnik m/ž

Slovenija

Ste tržnik po duši? Je delo v komercialnih vodah nekaj kar vas od nekdaj veseli? Nudimo vam stimulativno plačilo, ki je sestavljeno iz fiksnega in variabilnega dela (višina variabilnega dela navzgor ni omejena), pomoč in podpora zanesljive ekipe, ki stremi za istimi cilji in ustvarja v timskem duhu.

ADECCO H.R., d.o.o., Poslovalnica MARIBOR

Področje: Komerciala, prodaja  

Organizator transporta m/ž Shrani Organizator transporta m/ž

Vipava

Za našega klienta, ki se ukvarja z mednarodnim transportom iščemo Organizatorja transporta m/ž, z dobrimi organizacijskimi sposobnostmi. Pričakujemo: zaključeno vsaj V. stopnjo izobrazbe katerekoli smeri, aktivno zanje italijanskega in srbo-hrvaškega jezika, aktivna uporaba MS Office programov.

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Transport, nabava in logistika