Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
56 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Skladiščni delavec m/ž Shrani Skladiščni delavec m/ž

Ankaran

Podjetje v svoj kolektiv vabi skladiščne delavce. Pričakujemo: interes za delo v skladišču, dobra fizična kondicija, urejenost, samostojnost, samoiniciativnost in vztrajnost, osebo, ki je komunikativna, iznajdljiva, pozitivno usmerjena in rada dela v kolektivu, pripravljenost za delo v treh izmenah.

Geaprodukt d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Trgovina  

Vodja marketinga m/ž Shrani Vodja marketinga m/ž

Portorož

Naš klient je Obalno podjetje z dolgoletno tradicijo. Svojim strankam nudijo široko paleto sodobnih in atraktivnih iger na srečo. V svoj kolektiv vabijo novega sodelavca na delovno mesto Vodja marketinga (m/ž).

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Marketing, PR  

Grafični oblikovalec m/ž Shrani Grafični oblikovalec m/ž

Portorož

Naš klient je Obalno podjetje z dolgoletno tradicijo. Svojim strankam nudijo široko paleto sodobnih in atraktivnih iger na srečo. V svoj kolektiv vabijo novega sodelavca na delovno mesto Grafičnega oblikovalca (m/ž).

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Administracija   Kreativa, design  

Telefonsko trženje B2B m/ž Shrani Telefonsko trženje B2B m/ž

Od doma

Nudimo delo od doma preko telefona: pridobivanje izvoznih in turističnih podjetij za poslovni spletni katalog, ki je sestavni del največje kadarkoli narejene slovenske promocijske kampanje na globalnem trgu. Odlična priložnost in dober zaslužek za izkušene tržnike in prodajne teame.

Merat d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Skrbnik ključnih kupcev m/ž Shrani Skrbnik ključnih kupcev m/ž

Od doma

Uspešno mednarodno podjetje, eno izmed vodilnih na področju zagotavljanja asistence in zavarovanja v tujini/na poti, išče Skrbnika ključnih kupcev (m/ž).

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž Shrani Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž

Slovenija

Iščemo komunikativne tržnike za telefonsko trženje oglasnega prostora znotraj lastnih razvedrilnih TV-oddaj in za dogodke (evente). V prvi vrsti pričakujemo, da ste resni in da si službe res želite. Prihodek, osnovan od delovne učinkovitosti (realizacija prodaje), urejene delovne razmere (možno delo od doma // ali pisarna, telefon in prijetni sodelavci). Možnost dogovora glede delovnega časa.

PRODUKCIJA DGU d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Mediji  

Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž Shrani Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž

celotna Slovenija

Nudimo delo v mladem kolektivu, priložnost za razvoj kariere, saj iščemo prve prodajnike, ki bodo kasneje postali vodje prodajnikov, samostojno razporejanje sestankov in delovnega časa, pridobivanje komunikacijskih sposobnosti in učenje od "mojstrov prodaje", možnost podpisati letne pogodbe in kasneje le še "ohranjati stike" z že sklenjenimi klienti ter pridobivati plačila tudi za vnaprej.

FINANČNI TRGI, finančno svetovanje, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Promotor/ka - Degustator/ka S.P. (izključno pogodbeno sodelovanje preko s.p.) Shrani Promotor/ka - Degustator/ka S.P. (izključno pogodbeno sodelovanje preko s.p.)

Ljubljana

V svoje vrste vabimo sodelavce (s.p.) za izvedbo degustacij v trgovinah po Sloveniji. Pričakujemo odlične prodajne sposobnosti, urejenost, spretnost z kuhalnico ter obvladanje komunikacijskih veščin. Še posebej cenimo zanesljivost, pripadnost in pripravljenost na pomoč znotraj ekipe. Poudarek je na zelo STIMULATIVNEM zaslužku, dolgoročnem sodelovanju in samoiniciativnosti.

Promina d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Asistent / asistentka hendikepirani osebi m/ž Shrani Asistent / asistentka hendikepirani osebi m/ž

Koper

Na območju Kopra iščemo osebo za zaposlitev na delovnem mestu osebne asistentke/asistenta hendikepirani osebi. Delo obsega pomoč pri vsakodnevnih opravilih, nego, spremstvo.

YHD-Društvo za teorijo in kulturo hendikepa

Področje: Zdravstvo, nega  

Elektrotehnik m/ž Shrani Elektrotehnik m/ž

Ilirska Bistrica

Zaposlimo elektrotehnika za napeljevanje in priključevanje elektroinštalacije v vozilih in njenih nadgradnjah, montaža svetlobne signalizacije siren, montaža radijskih vez,...

Euro gv d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve  

Inženir strojništva m/ž Shrani Inženir strojništva m/ž

Ilirska Bistrica

Zaposlimo Inženirja strojništva. Glavne naloge bodo: priprava, predlaga in izvaja izdelavo projektnih načrtov in skic, kosovnice, raznih izračunov, izdelava statičnega izračuna obremenitve , izdelava tehnološko kontrolnega lista, izvaja nadzor nad izdelavo projekta.

Euro gv d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve  

Tržnik oglasnega prostora m/ž Shrani Tržnik oglasnega prostora m/ž

Obalna, Notranjsko-kraška in Goriška regija

Podjetje, ki se ukvarja s športnim marketingom zaposli žensko ali moškega za trženje oglasnega prostora na Obali, Krasu in Goriškem. Pričakujemo: zaželjene izkušnje v prodaji; status s.p. ali študent; vozniški izpit B in lasten osebni avtomobil; pozitivna naravnanost, veselje do dela s strankami; znanje italijanskega jezika je prednost.

MODUS KOMUNIKACIJE, Aleš Košuta s.p.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Pomožni kmetijski delavec m/ž Shrani Pomožni kmetijski delavec m/ž

Koper

Opis delovnega mesta: podsajevanje in okopavanje trt, čiščenje in urejanje obračalnih pasov in dovoznih poti, pobiranje kamna, vzdrževanje okolice, vinske kleti, košnja trave, opravljanje drugih nalog po nalogu nadrejenega. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev, polni delovni čas, s 1 mesečno poskusno dobo.

Brič, proizvodnja in trgovina d.o.o.

Področje: Kmetijstvo, ribištvo, gozdarstvo  

Traktorist - vinogradnik m/ž Shrani Traktorist - vinogradnik m/ž

Koper

Opis delovnega mesta: oranje, sajenje obrezovanje sadik vinske trte, škropljenje in gnojenje vinske trte, vodenje tipizacije po delovnih nalogih, urejanje vinograda, opravljanje dela z mehanizacijo, ureditev okolja, sajenje drugih kultur, opravljanje drugih del po nalogu nadrejenega. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev, polni delovni čas, s 1 mesečno poskusno dobo.

Brič, proizvodnja in trgovina d.o.o.

Področje: Kmetijstvo, ribištvo, gozdarstvo   Transport, nabava in logistika  

Prodajalec- menjalniški delavec- delovno mesto v Jelšanah m/ž Shrani Prodajalec- menjalniški delavec- delovno mesto v Jelšanah m/ž

Jelšane

Opis delovnega mesta: prodaja v trgovini na drobno, opravljanje menjalniških poslov in pomoč v gostinskem lokalu (strežba gostov). Zaposlitev za določen čas, do 30.9.2015, s poskusno dobo 1 mesec. Pričakujemo srednjo poklicno izobrazbo, 2 leti delovnih izkušenj, osnovno znanje angleškega, italijanskega in nemškega jezika.

Adriamia INT, turizem, trgovina in storitve, d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Gostinstvo, turizem, potovanje   Komerciala, prodaja  

Menjalniški delavec- delovno mesto v Kozini m/ž Shrani Menjalniški delavec- delovno mesto v Kozini m/ž

Kozina

Opis delovnega mesta: opravljanje menjalniških poslov. Zaposlitev za določen čas, do 30.9.2015, dvoizmensko delo. Pričakujemo: srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, 2 leti delovnih izkušenj, znanje italijanskega jezika.

Adriamia INT, turizem, trgovina in storitve, d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance