Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
61 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Strojnik težke gradbene mehanizacije m/ž v Podravju in v Pomurju (referenčna številka: SI2014401691) Shrani Strojnik težke gradbene mehanizacije m/ž v Podravju in v Pomurju (referenčna številka: SI2014401691)

Podravje, Pomurje

Za našega naročnika, priznano gradbeno podjetje v Sloveniji, iščemo izkušenega delavca, ki ima občutek za delo s težko gradbeno mehanizacijo na delovne mestu Strojnik težke gradbene mehanizacije m/ž v Podravju in v Pomurju.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Servisni inženir logističnih robotskih sistemov m/ž Shrani Servisni inženir logističnih robotskih sistemov m/ž

Gornja Radgona

Pričakujemo: zaključeno VI. stopnjo izobrazbe s področja mehatronike, elektrotehnike ali avtomatike, aktivno znanje angleškega jezika in osnovno znanje nemškega jezika, vsaj 2 leti primerljivih delovnih izkušenj na področju mehatronike, elektrotehnike ali avtomatike, dobro utrjeno osnovno znanje reševanja okvar elektro mehanskih in elektronskih naprav...

FarmAsist d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Maribor, Ljubljana

IV ZALOŽBA d.o.o. - partner Policijskega sindikata Slovenije išče na področju cele Slovenije sodelavce za telefonsko dejavnost. v Mariboru in Ljubljani.

IV založba d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Tehnik proizvodnje m/ž Shrani Tehnik proizvodnje m/ž

Lendava

Uspešno podjetje v Prekmurju išče novega sodelavca, ki bo odgovoren za odpravljanje zastojev v proizvodnji in zagotavljanje nemotenega proizvodnega procesa.

ADECCO H.R., d.o.o., Poslovalnica MARIBOR

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Telefonsko trženje B2B m/ž Shrani Telefonsko trženje B2B m/ž

Od doma

Nudimo delo od doma preko telefona: pridobivanje izvoznih in turističnih podjetij za poslovni spletni katalog, ki je sestavni del največje kadarkoli narejene slovenske promocijske kampanje na globalnem trgu. Odlična priložnost in dober zaslužek za izkušene tržnike in prodajne teame.

Merat d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Konstrukcijski ključavničar m/ž Shrani Konstrukcijski ključavničar m/ž

Hoče

Pričakujemo IV. ali V. st. izobrazbe strojne smeri, delovne izkušnje enakega / primerljivega delovnega mesta, znanje branja delavniških risb in načrtov. Varjenje in montaža kovinskih konstrukcij po načrtu ali navodilu. Zaposlitev v stabilnem podjetju in redno plačilo. Delovno razmerje za nedoločen čas, 4-mesečna posk. doba.

ADK d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Skrbnik ključnih kupcev m/ž Shrani Skrbnik ključnih kupcev m/ž

Od doma

Uspešno mednarodno podjetje, eno izmed vodilnih na področju zagotavljanja asistence in zavarovanja v tujini/na poti, išče Skrbnika ključnih kupcev (m/ž).

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž Shrani Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž

Slovenija

Iščemo komunikativne tržnike za telefonsko trženje oglasnega prostora znotraj lastnih razvedrilnih TV-oddaj in za dogodke (evente). V prvi vrsti pričakujemo, da ste resni in da si službe res želite. Prihodek, osnovan od delovne učinkovitosti (realizacija prodaje), urejene delovne razmere (možno delo od doma // ali pisarna, telefon in prijetni sodelavci). Možnost dogovora glede delovnega časa.

PRODUKCIJA DGU d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Mediji  

Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž Shrani Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž

celotna Slovenija

Nudimo delo v mladem kolektivu, priložnost za razvoj kariere, saj iščemo prve prodajnike, ki bodo kasneje postali vodje prodajnikov, samostojno razporejanje sestankov in delovnega časa, pridobivanje komunikacijskih sposobnosti in učenje od "mojstrov prodaje", možnost podpisati letne pogodbe in kasneje le še "ohranjati stike" z že sklenjenimi klienti ter pridobivati plačila tudi za vnaprej.

FINANČNI TRGI, finančno svetovanje, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Promotor/ka - Degustator/ka S.P. (izključno pogodbeno sodelovanje preko s.p.) Shrani Promotor/ka - Degustator/ka S.P. (izključno pogodbeno sodelovanje preko s.p.)

Ljubljana

V svoje vrste vabimo sodelavce (s.p.) za izvedbo degustacij v trgovinah po Sloveniji. Pričakujemo odlične prodajne sposobnosti, urejenost, spretnost z kuhalnico ter obvladanje komunikacijskih veščin. Še posebej cenimo zanesljivost, pripadnost in pripravljenost na pomoč znotraj ekipe. Poudarek je na zelo STIMULATIVNEM zaslužku, dolgoročnem sodelovanju in samoiniciativnosti.

Promina d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Orodjar (m/ž) Shrani Orodjar (m/ž)

Ljubečna

Zaposlimo izkušenega orodjarja za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

ŠUMER d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Komercialist za prodajo (m/ž) Shrani Komercialist za prodajo (m/ž)

Slovenija in tujina

Zaradi povečanega obsega dela želimo zaposliti izkušenega komercialista za prodajo (m/ž).

ŠUMER d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Zdravnik brez specializacije/zdravnik po opravljenem sekundariatu m/ž Shrani Zdravnik brez specializacije/zdravnik po opravljenem sekundariatu m/ž

Ljutomer

Opis delovnega mesta: delo zdravnika brez specializacije, delo v ambulanti in NMP. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev, polni delovni čas, s poskusno dobo 3 mesece, gibljiv/nestalen urnik. Pričakujemo: 6 mesecev delovnih izkušenj.

Zdravstveni dom Ljutomer

Področje: Zdravstvo, nega  

Zdravnik specialist splošne ali družinske medicine m/ž Shrani Zdravnik specialist splošne ali družinske medicine m/ž

Ljutomer

Opis delovnega mesta: opravljanje medicinskih pregledov in postavljanje diagnoze. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas, s poskusno dobo 3 mesece, večizmensko delo. Pričakujemo: 2 leti delovnih izkušenj.

Zdravstveni dom Ljutomer

Področje: Zdravstvo, nega  

Elektroinštalater m/ž (4 delovna mesta) Shrani Elektroinštalater m/ž (4 delovna mesta)

Murska Sobota

Opis delovnega mesta: elektroinštalaterska dela. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev, polni delovni čas. Pričakujemo 1 leto delovnih izkušenj.

S & N, elektrotehnika d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve  

Doktor medicine specialist družinske oz. splošne medicine z licenco m/ž Shrani Doktor medicine specialist družinske oz. splošne medicine z licenco m/ž

Lenart v Slovenskih Goricah

Opis delovnega mesta: dela in naloge doktorja medicine, specialista družinske medicine z licenco. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas, s poskusno dobo 4 mesece, dvoizmensko delo. Pričakujemo: 3 leta delovnih izkušenj.

Zdravstveni dom Lenart

Področje: Zdravstvo, nega  

Doktor medicine specialist družinske oz splošne medicine z licenco m/ž Shrani Doktor medicine specialist družinske oz splošne medicine z licenco m/ž

Lenart v Slovenskih Goricah

Opis delovnega mesta: dela in naloge doktorja medicine, specialista družinske medicine z licenco. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas, s poskusno dobo 4 mesece. Pričakujemo: 3 leta delovnih izkušenj.

Zdravstveni dom Lenart

Področje: Zdravstvo, nega  

Zdravnik specialist splošne ali družinske medicine IV PPD2 m/ž (2 prosti mesti) Shrani Zdravnik specialist splošne ali družinske medicine IV PPD2 m/ž (2 prosti mesti)

Šmarje pri Jelšah

Vaše delo bo: delo zdravnika specialista v ambulanti in na terenu, vključevanje v NMP v ambulanti in na terenu in sicer v okviru rednega dela kot tudi v času dežurne službe v skladu z razporedom; en izvajalec v ZP Šmarje pri Jelšah in en izvajalec v ZP Rogaška Slatina. Zaposlitev za nedoločen čas, polni delovni čas, s poskusno dobo 6 mesecev.

Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah

Področje: Zdravstvo, nega  

Univ. dipl. psiholog pripravnik m/ž Shrani Univ. dipl. psiholog pripravnik m/ž

Murska Sobota

Opis delovnega mesta: opravljanje pripravništva. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev, polni delovni čas. Alternativna izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Psihologija.

Zdravstveni dom Murska Sobota

Področje: Zdravstvo, nega