Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
61 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Serviser proizvodnih strojev (m/ž) na terenu (referenčna številka: SI2015865315) Shrani Serviser proizvodnih strojev (m/ž) na terenu (referenčna številka: SI2015865315)

teren

Za uspešno mednarodno podjetje iščemo ambicioznega in fleksibilnega posameznika, z več letnimi izkušnjami v vzdrževanju strojne opreme in z aktivnim znanjem angleškega jezika. V kolikor ste se prepoznali kot primerni kandidat in si želite razgibanega dela na terenu, vas vabimo, da se prijavite na razpisano delovno mesto: Serviser proizvodnih strojev (m/ž) na terenu

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Maribor, Ljubljana

IV ZALOŽBA d.o.o. - partner Policijskega sindikata Slovenije išče na področju cele Slovenije sodelavce za telefonsko dejavnost. v Mariboru in Ljubljani.

IV založba d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

CNC operater m/ž Shrani CNC operater m/ž

Krško

Pričakujemo: nekajletne delovne izkušnje pri programiranju CNC strojev, zaželena je strojna izobrazba (vsaj IV stopnja), bližino stalnega prebivališča v Krškem ali okolici, skrb za čisto in urejeno delovno okolje, zanesljivost, samostojnost pri delu, odgovornost in natančnost.

CERJAK d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Telefonsko trženje B2B m/ž Shrani Telefonsko trženje B2B m/ž

Od doma

Nudimo delo od doma preko telefona: pridobivanje izvoznih in turističnih podjetij za poslovni spletni katalog, ki je sestavni del največje kadarkoli narejene slovenske promocijske kampanje na globalnem trgu. Odlična priložnost in dober zaslužek za izkušene tržnike in prodajne teame.

Merat d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Skrbnik ključnih kupcev m/ž Shrani Skrbnik ključnih kupcev m/ž

Od doma

Uspešno mednarodno podjetje, eno izmed vodilnih na področju zagotavljanja asistence in zavarovanja v tujini/na poti, išče Skrbnika ključnih kupcev (m/ž).

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž Shrani Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž

Slovenija

Iščemo komunikativne tržnike za telefonsko trženje oglasnega prostora znotraj lastnih razvedrilnih TV-oddaj in za dogodke (evente). V prvi vrsti pričakujemo, da ste resni in da si službe res želite. Prihodek, osnovan od delovne učinkovitosti (realizacija prodaje), urejene delovne razmere (možno delo od doma // ali pisarna, telefon in prijetni sodelavci). Možnost dogovora glede delovnega časa.

PRODUKCIJA DGU d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Mediji  

Merilni tehnolog m/ž Shrani Merilni tehnolog m/ž

Črnomelj

V podjetju Polycom Škofja Loka d.o.o., iščemo kandidata za zaposlitev na delovnem mestu merilni tehnolog na lokaciji Črnomelj. Delo je II. izmensko in zajema določanje in spremljanje merilnih postopkov, izdelave EMPB oz. PPAP dokumentacije ter skrb za razvoj sodelavcev.

POLYCOM Škofja Loka d.o.o.

Področje: Proizvodnja  

Vodja proizvodnje m/ž Shrani Vodja proizvodnje m/ž

dolenjska

Adecco H.R. d.o.o. za svojega naročnika, uspešno slovensko podjetje z tradicijo, ki se ukvarja z proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva išče osebo na delovnem mestu Vodje proizvodnje m/ž.

ADECCO H.R. Poslovalnica NOVO MESTO

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve  

Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž Shrani Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž

celotna Slovenija

Nudimo delo v mladem kolektivu, priložnost za razvoj kariere, saj iščemo prve prodajnike, ki bodo kasneje postali vodje prodajnikov, samostojno razporejanje sestankov in delovnega časa, pridobivanje komunikacijskih sposobnosti in učenje od "mojstrov prodaje", možnost podpisati letne pogodbe in kasneje le še "ohranjati stike" z že sklenjenimi klienti ter pridobivati plačila tudi za vnaprej.

FINANČNI TRGI, finančno svetovanje, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Viličarist komisionar m/ž Shrani Viličarist komisionar m/ž

Ljubljana

Naš naročnik potrebuje delavca za delovno mesto viličarist komisionar. Delo je normirano in fizično zahtevno. Delovni čas: neenakomerno razporejen, lahko opravlja delo v treh izmenah. Potrebna je hitrost in natančnost. Kandidat bo sprejet za določen čas 3, z enomesečnim poskusnim delom.

Atama agencija za zaposlovanje, d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Komercialist za italijanski trg (m/ž) na Dolenjskem (ref. št.: SI2015854924) Shrani Komercialist za italijanski trg (m/ž) na Dolenjskem (ref. št.: SI2015854924)

Dolenjska

Za uspešno podjetje na Dolenjskem, iščemo prodajno naravnanega in samostojnega kandidata z dobrimi komunikacijskimi veščinami in aktivnim znanjem italijanskega jezika, za delovno mesto Komercialist za italijanski trg (m/ž).

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Projektant strojnih elementov in konstrukcij m/ž Shrani Projektant strojnih elementov in konstrukcij m/ž

Dolenjska

Kot »Projektant strojnih elementov in konstrukcij (m/ž)« boste v tesnem sodelovanju z oddelkom proizvodnje, nabave, prodaje, vodji projektov in končnim kupcem.

ADECCO H.R.d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Proizvodnja   Tehnične storitve  

Promotor/ka - Degustator/ka S.P. (izključno pogodbeno sodelovanje preko s.p.) Shrani Promotor/ka - Degustator/ka S.P. (izključno pogodbeno sodelovanje preko s.p.)

Ljubljana

V svoje vrste vabimo sodelavce (s.p.) za izvedbo degustacij v trgovinah po Sloveniji. Pričakujemo odlične prodajne sposobnosti, urejenost, spretnost z kuhalnico ter obvladanje komunikacijskih veščin. Še posebej cenimo zanesljivost, pripadnost in pripravljenost na pomoč znotraj ekipe. Poudarek je na zelo STIMULATIVNEM zaslužku, dolgoročnem sodelovanju in samoiniciativnosti.

Promina d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Account Manager / tržnik m/ž Shrani Account Manager / tržnik m/ž

Ljubljana

Iščemo mlade komunikativne in urejene ljudi za delo v našem podjetju. Nudimo šolanje oz. dodatno izobraževanje, veliko možnosti za napredovanje, mobilni telefon, moderno in prijetno delovno okolje, mlad in dinamičen kolektiv. Želimo si sodelavce z izrazito željo po nadpovprečnem zaslužku.

FORO CM d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Mizar/lesarski tehnik m/ž Shrani Mizar/lesarski tehnik m/ž

Dolenjska

Za našega naročnika, družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v mizarstvu, iščemo kandidata m/ž za delo na lesno-obdelovalnih strojih. Proizvodnja je sodobno opremljena, vključno z ekološko lakirnico. Finalna obdelava poteka strojno in ročno.

Manpower d.o.o., PE Ljubljana 1

Področje: Tehnične storitve   Lesarstvo  

Mizar v lakirnici m/ž Shrani Mizar v lakirnici m/ž

Dolenjska

Za našega naročnika, družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v mizarstvu, iščemo kandidata za delo mizarja v lakirnici. Proizvodnja je sodobno opremljena, vključno z ekološko lakirnico. Finalna obdelava poteka strojno in ročno.

Manpower d.o.o., PE Ljubljana 1

Področje: Tehnične storitve   Lesarstvo  

Avtoličar m/ž Shrani Avtoličar m/ž

Novo mesto

Zaposlimo Avtoličarja m/ž. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas, s poskusnim delom 3 mesece, dvoizmensko delo. Pričakujemo srednjo poklicno izobrazbo in 5 let delovnih izkušenj.

Avtocenter Krašna d.o.o. Škocjan

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Delovni terapevt m/ž Shrani Delovni terapevt m/ž

Krško

Opis delovnega mesta: delovna terapija z otroci v razvojni ambulanti. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, skrajšan delovni čas: 8 ur na teden. Pričakujemo: visokošolsko izobrazbo 1.stopnje, smeri Terapija in rehabilitacija.

Zdravstveni dom Krško

Področje: Zdravstvo, nega  

Zdravnik specialist IV m/ž Shrani Zdravnik specialist IV m/ž

Črnomelj

Vaše delo bo: zdravnik specialist medicine dela, prometa in športa. Nudimo: zaposlitev za nedoločen čas, polni delovni čas s poskusno dobo 3 mesece. Pričakujemo: visokošolsko izobrazbo 2.stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) smeri Medicina, 1 leto delovnih izkušenj in licenco Zdravniške zbornice Slovenije za delo na področju medicine dela, prometa in športa.

Zdravstveni dom Črnomelj

Področje: Zdravstvo, nega