Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
73 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

3D CAD/CAM specialist m/ž Shrani 3D CAD/CAM specialist m/ž

Maribor

Razpisujemo prosto delovno mesto "3D CAD/CAM specialist". Pričakujemo znanja s področja 3D modeliranja, CNC tehnologije, poznavanje Inventor, CATIA, PRO/E (Creo), ipd... Nudimo stabilno delovno okolje, potovanja, možnost napredovanja, ... Pričakujemo strokovnost, osebno urejenost, lojalnost,... Prednost imajo osebe s poznavanjem angleškega in nemškega jezika. Delovno mesto je v Mariboru.

BiroCom2000

Področje: Računalništvo, programiranje   Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Kontrolni tehnolog m/ž Shrani Kontrolni tehnolog m/ž

Maribor

PRIMAT d.d. - smo proizvajalec varnostne opreme s tradicijo od leta 1901. Proizvodni procesi so podprti s sodobno opremo. Družba ima naslednje standarde: sistem ISO 9001, na področju ekologije 14001, varstvo in zdravja zaposlenih OHSAS 18001 ter energetski standard ISO 50001.

Primat d.d.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Maribor

IV ZALOŽBA d.o.o. - partner Policijskega sindikata Slovenije išče na področju cele Slovenije sodelavce za telefonsko dejavnost. v Mariboru

IV založba d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Samostojni zavarovalni zastopnik m/ž Shrani Samostojni zavarovalni zastopnik m/ž

Slovenija

Pričakujemo: pozitivno naravnanost, veselje do dela s strankami, sposobnost iskanja optimalnih razlag na ponujene rešitve, sposobnost timskega dela... Pogoji za opravljanje dela: licenca AZN za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja, vozniški izpit B kategorije, lastno vozilo...

Prva osebna zavarovalnica, d. d.

Področje: Komerciala, prodaja   Zavarovalništvo  

Ključavničar m/ž v Mariboru Shrani Ključavničar m/ž v Mariboru

Maribor in občasno teren

Perspektivno slovensko podjetje k prijavi vabi nove sodelavce. V kolikor imate izkušnje s ključavničarskimi deli ter vas zanima dinamično delo, vas vabimo, da se nam predstavite z življenjepisom.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Voznik kamiona m/ž Shrani Voznik kamiona m/ž

Ruše

Iščemo VOZNIKA KAMIONA, ki zna opravljati s HIAB-om. Prednost imajo osebe z znanjem avtomehanike. Nudimo delo za določen čas: 3 mesece z možnostjo podaljšanja. Pričetek dela je s 1.4.2014.

Energetika Ruše d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Samostojni Kuhar m/ž Shrani Samostojni Kuhar m/ž

Maribor

Priprava vseh vrst jedi po predpisanih normativih, skrb za racionalne zaloge, pravilno skladiščenje in shranjevanje gotovih jedi, skrb za kvaliteto in videz pripravljene hrane itd. Pričakujemo; delovne izkušnje na podobnem delovnem mestu in ustrezno izobrazbo (srednja poklicna, hotelirstvo in gostinstvo).

HOT-TEN DRUŽBA ZA ŠPORT, TURIZEM IN GOSTINSTVO D.O.O.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Telefonski tržnik m/ž Shrani Telefonski tržnik m/ž

Maribor

Iščemo komercialista za trženje naših storitev preko telefona. Delovne izkušnje niso potrebne. Pričakujemo kandidate, ki jim telefonsko trženje predstavlja izziv.

Dental-medical d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Tesar m/ž Shrani Tesar m/ž

Maribor

Zaposlimo izkušene tesarje. Nudimo zaposlitev za določen čas z možnostjo tudi dolgoročnega sodelovanja, stimulativno plačilo, delo v prijaznem kolektivu.

Vargrad d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija  

Zidar m/ž Shrani Zidar m/ž

Maribor

Zaposlimo zidarja za izvajanje raznih pomožnih gradbenih del, z vsaj 2 leti delovnih izkušenj na enakem ali sorodnem področju. Nudimo pogodbo za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.

Vargrad d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija  

Prodajalec pohištva – kuhinj m/ž Shrani Prodajalec pohištva – kuhinj m/ž

Slovenska Bistrica oz. Ptuj

V svoj kolektiv vabimo kreativno in ambiciozno osebo. Ponujamo vam zaposlitev in zanesljivo delovno razmerje ter nagrajevanje na podlagi delovne uspešnosti. Od kandidata pričakujemo poznavanje programa KPS ali CARAT in znanje vsaj enega tujega jezika (nemško ali angleško).

Šmigoc d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Skladiščnik - viličarist m/ž Shrani Skladiščnik - viličarist m/ž

Podravska

Zahteve: vsaj 1 leto delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, izpit za viličarja, zaključena IV. ali V. stopnja izobrazbe, osnovno računalniško znanje, natančnost, vestnost, samostojnost.

Powerserv d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Prodaja izdelkov preko telefona m/ž Shrani Prodaja izdelkov preko telefona m/ž

Maribor

Telemarketing d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja z oglaševanjem in prodajo različnih izdelkov preko telefona, v urejenem in sproščenem klicnem centru. Velik poudarek je na kvaliteti dela in zadovoljstvu naših strank. Zagotavljamo fiksno plačo+ stimulacijo, z možnostjo dolgotrajne zaposlitve.Pričakujemo natančnost, vztrajnost in prodajno naravnanost kandidatov.

TELEMARKETING d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina