Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
818 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Prodajni asistent m/ž Shrani Prodajni asistent m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: VI ali VII-stopnjo izobrazbe družboslovne smeri (ekonomija, logistika, organizacija dela), večletne izkušnje v mednarodni prodaji, poznavanje postopkov vezanih na javna naročila, osnove knjigovodstva in materialnega poslovanja, poznavanje dela z ERP in CRM sistemi,...

SOCOMEC SICON d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Gradbeni inžinir s komercialnimi znanji m/ž Shrani Gradbeni inžinir s komercialnimi znanji m/ž

Maribor

Zaposlimo Gradbenega inžinirja s komercialnimi znanji. Nudimo delo v uspešnem podjetju, ki širi svojo dejavnost, delo za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

DELANA d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Zdravstvo, nega  

Orodjar m/ž Shrani Orodjar m/ž

Ljubljana ali Škofja Loka

Od kandidatov pričakujemo: ustrezno izobrazbo: III., IV., V., ali VI. stopnja (odvisno od delovnega mesta) kovinarske ali tehnične smeri (orodjar, kovinar, strojni tehnik, inženir strojništva), poznavanje osnovnih CAD programov, razumevanje konstrukcijskih načrtov, znanje iz tehnologije izdelave orodij...

LTH Castings d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Natakarica m/ž Shrani Natakarica m/ž

Bled

Zaposlimo natakarja/natakarico za strežbo hrane in pijače. Pričakujemo kandidate z vsaj tremi leti delovnih izkušenj in izobrazbo gostinske smeri natakar - ni pogoj. Od kandidatov zahtevamo pozitiven odnos do dela strank in ostalih zaposlenih.

ABC DINAMIKA d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Strojni vzdrževalec m/ž Shrani Strojni vzdrževalec m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika iščemo strojnega vzdrževalca m/ž . Pričakujemo natančne in zanesljive ljudi, ki so pripravljeni z delom pričeti takoj. Delovno razmerje se sklepa za nedoločen čas čas s 6 mesečnim poskusnim delom.

Kariera d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Proizvodni delavec m/ž Shrani Proizvodni delavec m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, iščemo kandidatko za delo v proizvodnji. Gre za natančno delo. iščemo kandidatko, ki ima zelo dobro razvite ročne spretnosti in je pripravljena na delo v več izmenah. Prednost bodo imeli kandidati iz Ljubljane in okolice.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Proizvodnja  

Operater v farmacevtski industriji m/ž Shrani Operater v farmacevtski industriji m/ž

Ljubljana

Za delo v farmacevtski družbi Lek d.d. iščemo več kandidatov za turnusno delo v proizvodnji. Pogoj: izobrazba tehničn ali naravoslovne smeri IV., V. ali VI/1 stopnje. Zaželene izkušnje s proizvodnim delom.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Prodaja izdelkov preko telefona obstoječim in novim strankam m/ž Shrani Prodaja izdelkov preko telefona obstoječim in novim strankam m/ž

Maribor

V našem podjetju sta dobro počutje in uspeh delavcev zelo pomembna. Zato nudimo delo v sproščenem in urejenem klicnem centru, kjer motivacija poteka preko svetovanja in učenja, tako individualno kot skupinsko. Vaše delo bo prodaja izdelkov preko telefona obstoječim in novim strankam.

TELEMARKETING d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Vzgojitelj predšolskih otrok in Pomočnik vzgojiteljev predšolskih otrok m/ž Shrani Vzgojitelj predšolskih otrok in Pomočnik vzgojiteljev predšolskih otrok m/ž

Ljubljana

Ob sebi in za naše najmlajše želimo najboljše sodelavce. Zato iščemo vzgojiteljice ali vzgojitelje ter pomočnice vzgojiteljic ali vzgojiteljev, ki izpolnjujejo naša pričakovanja ter želje.

Moja zgodba d.o.o.

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport  

Preddelavec mehanske obdelave m/ž Shrani Preddelavec mehanske obdelave m/ž

Šentrupert na Dolenjskem.

Za nedoločen čas zaposlimo Preddelavec mehanske obdelave, poskusna doba 6 mesecev. Delo po potrebi poteka v več izmenah.

JMW Fire d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Sodelavec orodjarne in konstrukcije m/ž Shrani Sodelavec orodjarne in konstrukcije m/ž

Šentrupert na Dolenjskem

Za nedoločen čas zaposlimo sodelavca orodjarne in konstrukcije, poskusna doba 6 mesecev, ter po potrebi večizmensko delo.

JMW Fire d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Delavec za enostavna dela v proizvodnji (Čistilec) m/ž Shrani Delavec za enostavna dela v proizvodnji (Čistilec) m/ž

Ljubljana

Iščemo delavca/ko za enostavna dela v proizvodnji m/ž. Nudimo: redno zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja, urejeno delovno okolje, možnost redno in zanesljivo plačilo.

Kariera d.o.o.

Področje: Osebne storitve in varovanje   Proizvodnja   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Trgovski zastopnik m/ž - Štajerska regija Shrani Trgovski zastopnik m/ž - Štajerska regija

Štajerska regija

Izbrani kandidat bo zadolžen za stike z obstoječimi kupci pri katerih bo tedensko prevzel naročila iz kataloškega programa cca. 3000 artiklov.

Axent d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Trgovski zastopnik m/ž - Dolenjska regija Shrani Trgovski zastopnik m/ž - Dolenjska regija

Dolenjska regija

zbrani kandidat bo zadolžen za stike z obstoječimi kupcih pri katerih bo tedensko prevzel naročila iz kataloškega programa cca. 3000 artiklov.

Axent d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Informatik analitik m/ž Shrani Informatik analitik m/ž

Koper

Za priznanega naročnika iščemo osebo za del. mesto INFORMATIK ANALITIK, kandidat bo skrbel za vzdrževanje računalnikov, za vnos in obdelavo podatkov, aplikacijo bančnega/finančnega znanja in znanja informatike pri urejanju podatkovnih baz, statističnih analiz podatkov ter pri razvoju statističnih modelov, ter ostala dela po navodilih nadrejenega.

Axent d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Telefonski operater z znanjem nemškega jezika m/ž Shrani Telefonski operater z znanjem nemškega jezika m/ž

Koper

Pričakujemo: zaključena najmanj IV. stopnja izobrazbe, aktivno znanje NEMŠKEGA jezika in pasivno znanje italijanskega oz. angleškega jezika, komunikativnost kandidatov, odlično računalniško znanje (Office paket)...

Axent d.o.o.

Področje: Administracija  

Administrator z znanjem turškega jezika m/ž Shrani Administrator z znanjem turškega jezika m/ž

Koper

Opis dela: pregled in analiza podatkov v TURŠKEM jeziku, telefonska komunikacija s strankami v turškem jeziku, administrativna podpora pri projektu, pregled podatkov v podatkovnih bazah, svetovanje strankam o storitvah.

Axent d.o.o.

Področje: Administracija  

Telefonski operater - administrator m/ž Shrani Telefonski operater - administrator m/ž

Koper

Za uspešno mednarodno podjetje, ki je specializirano na področju upravljanja podatkov bančnega in administrativnega sektorja, iščemo kandidate z aktivnim znanjem italijanskega jezika, komunikativnim značajem, občutkom dela z ljudmi za opravljanje dela v klicnem centru kot TELEFONSKI OPERATER - ADMINISTRATOR m/ž.

Axent d.o.o.

Področje: Administracija  

Varilec m/ž Shrani Varilec m/ž

Nova Gorica

Vaše naloge bodo: izvajanje ključavničarskih nalog ter nalog varjenja, spenjanja, zarisovanja, embaliranja, izvajanje ličarskih nalog, pripravljanje delovnih sredstev za delo, sestavljanje in nastavljanje orodja, lepljenje kovinskih predmetov, čiščenje in urejanje delovnega okolja. Pričakujemo: odgovornost, samostojnost, vestnost, delovne Izkušnje z rezkanjem In krivljenjem pločevine.

Axent d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Svetovalec za osebna zavarovanja m/ž Shrani Svetovalec za osebna zavarovanja m/ž

Koper

Za vodilno zavarovalniško družbo v Sloveniji, iščemo sSetovalce za osebna zavarovanja m/ž, katerih zadolžitve bodo obiskovanje obstoječih in potencialnih strank (svetovanje, trženje), promoviranje finančnih produktov, spremljanje ter skrb za obstoječe naložbe strank. Nudimo: možnost kariernega razvoja in izobraževanj, samostojnost pri delu, fleksibilen delovni čas.

Axent d.o.o.

Področje: Zavarovalništvo