Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
617 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Urednik - vodja digitala m/ž Shrani Urednik - vodja digitala m/ž

Ljubljana

Zaposlimo urednik/vodja digitala. Nudimo redno zaposlitev za nedoločen čas, s poskusno dobo 6 mesecev, ali pa kakšna druga oblika zaposlitve ( po dogovoru) .

Arih Statik d.o.o.

Področje: Kreativa, design   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Marketing, PR  

Grafični oblikovalec m/ž Shrani Grafični oblikovalec m/ž

Ljubljana

Zaposlimo grafičnega oblikovalca za: oblikovanje oglasov, plakatov, katalogov, embalaž, embalažnih skupin, ter celostnih podob podjetji.

Arih Statik d.o.o.

Področje: Kreativa, design   Marketing, PR  

Tekstopisec - kreativec m/ž Shrani Tekstopisec - kreativec m/ž

Ljubljana

Zaposlimo Tekstopisca-kreativca za: pisanje sloganov, tekstov za oglase, naslovov, PR.

Arih Statik d.o.o.

Področje: Kreativa, design   Mediji  

Telefonist za iskanje in dogovore terminov pri strankah m/ž Shrani Telefonist za iskanje in dogovore terminov pri strankah m/ž

Ljubljana

Trenutno iščemo nove sodelavce, ki bodo klicali fizične osebe, za dogovarjanje terminov prezentacij pri strankah na domu. Klicanje se izvaja iz telefonskega studia v Ljubljani.

LIGHTON d.o.o

Področje: Komerciala, prodaja  

Pomoč v kadrovski službi (m/ž) - študentsko delo Shrani Pomoč v kadrovski službi (m/ž) - študentsko delo

Ljubljana

Iščemo študenta (m/ž), zainteresiranega pridružiti se kadrovski ekipi mednarodne družbe. K prijavi vabimo kandidate, ki: so v fazi zaključevanja študija IMB programa ali sociologije – kadrovskega managementa, v sebi združujejo željo po delu z ljudmi in so nadpovprečno organizirani...

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Kadrovanje, HR  

Delovodja (m/ž) Shrani Delovodja (m/ž)

Litija (okolica)

Naš naročnik je zelo uspešno slovensko podjetje, ki se ukvarja z dekorativno gradnjo okolice in doma, ki v svoje vrste vabi Delovodjo m/ž. Pričakujemo: zaključeno V. ali Vi. stopnjo izobrazbe strojne smeri, delo poteka zunaj na gradbišču ali terenu, neodvisno in samostojno ukrepanje.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Osebni bančni svetovalec (m/ž) v Ljubljani (referenčna številka: SI2015296412) Shrani Osebni bančni svetovalec (m/ž) v Ljubljani (referenčna številka: SI2015296412)

Ljubljana

Imate izkušnje na področju bančništva in dela s strankami? Iščete odgovorno delo? Ste urejeni, samozavestni, ciljno usmerjeni in si želite dinamičnega dela? Potem vas vabimo, da se prijavite na prosto delovno mesto osebni bančni svetovalec.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance  

Prodajni inženir I. m/ž Shrani Prodajni inženir I. m/ž

Maribor

Pričakujemo: univerzitetna izobrazba (tehnične ali ekonomske smeri), aktivno znanje tujih jezikov - odlično ustno in pisno znanje nemškega in angleškega jezika - vsak dodatni jezik predstavlja prednost, vsaj 3-5 letne izkušnje z delom v prodaji (s konkretiziranimi dosežki)... prednost vsekakor predstavljajo izkušnje iz veliko-serijskih industrij/podjetij, pripravljenost za aktivno delo v tujini.

MLM d.d.

Področje: Komerciala, prodaja  

Svetovalec za področje interneta m/ž Shrani Svetovalec za področje interneta m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: zahtevana izobrazba: V., VI/1., VI/2., VII., zaželene izkušnje na področju osebne ali poslovne prodaje, želja po razvoju trženjskih kompetenc. Ostala pričakovanja: izpit B kategorije, znanje angleškega jezika, uporaba MS orodij: Excell, Powerpoint, Access.

DEKRA zaposlitev d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja  

Komisionar v logističnem centru m/ž Shrani Komisionar v logističnem centru m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, mednarodno podjetje v Ljubljani (območje LPP), iščemo dinamičnega komisionarja z izkušnjami pri delu s skenerjem in električnim viličarjem za delo v skladišču. Kandidat bo zaposlen za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.

DEKRA zaposlitev d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Prodajni svetovalci m/ž Shrani Prodajni svetovalci m/ž

Kranj

Ali uživate v prodaji? Imate veliko energije in radi delate z ljudmi? Ste pozitivno naravnani? Imate podjetniško žilico in ste ustvarjalni? Vas zavrnitve ne vržejo iz tira? Ste resnično osredotočeni na stranke in se znate vživeti v njihovo kožo? Se trudite poiskati za njih najustreznejšo rešitev? Vas osrečujejo zmagaš-zmagam odnosi? Se hočete nenehno izboljševati...

Pronet, Kranj, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Izkušeni PHP razvijalec m/ž Shrani Izkušeni PHP razvijalec m/ž

Šenčur pri Kranju

Pričakujemo: obvezno 3+ letne izkušnje z razvijanjem spletnih rešitev, izkušnje z razvijalskimi vzorci (design patterns, SOLID, cohesion/coupling, DRY, YAGNI, ...), izkušnje z dobrimi razvijalskimi praksami (avtomatsko testiranje kode, pregledovanje kode, programiranje v paru, ...), izjemno dobro poznavanje: PHP, MySQL, SOAP, REST, Java Script (jQuery),...

pixi* labs d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Strokovnjak za razvoj in proizvodnjo m/ž (Kidričevo) Shrani Strokovnjak za razvoj in proizvodnjo m/ž (Kidričevo)

Kidričevo

Naša pričakovanja: najmanj VI. stopnja ekonomske, strojne ali tekstilne smeri, aktivno znanje nemškega in angleškega jezika, prednost pri zaposlitvi imajo kandidati z dodatnim znanjem španskega jezika, najmanj 5 let delovnih izkušenj pri vodenju proizvodnje ali razvoja ali financ, vodstvene kompetence in izkušnje. Zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Boxmark Leather d.o.o.

Področje: Znanost, tehnologija   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Tehnolog proizvodnega inženiringa m/ž Shrani Tehnolog proizvodnega inženiringa m/ž

Lendava

Od vas pričakujemo: visokošolska stopnja izobrazbe tehnične smeri (strojništvo), aktivno znanje angleškega jezika, poznavanje orodja Microsoft Office, komunikativnost, kreativnost in samoiniciativnost, usmerjenost k timskemu delu in doseganju rezultatov, sprejemanje novih izzivov.

LEK farmacevtska družba d.d.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Mehanik - šlosar za popravljanje strojev m/ž Shrani Mehanik - šlosar za popravljanje strojev m/ž

Nemčija

Pričakujemo: delovne izkušnje (1 leto), znanje nemškega jezika (vsaj pogovorno), izpit B kategorije.

Kranos d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Predavatelj / svetovalec m/ž, na področju Oracle tehnologij Shrani Predavatelj / svetovalec m/ž, na področju Oracle tehnologij

Ljubljana

Od kandidatov pričakujemo: visoka strokovna ali univerzitetna izobrazba (računalništvo, informatika), 3 leta ali več delovnih izkušenj v IT, zelo dobro poznavanje računalništva in informatike, komunikacijske sposobnosti. Za ambicij polne in uspehov željne posameznike je pri nas vedno prostor.

Housing Co. d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport  

Kontroling asistenta m/ž Shrani Kontroling asistenta m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo samoiniciativnost, odločnost in zanesljivost, višjo izobrazbo ekonomske smeri, najmanj tri leta delovnih izkušenj na področju kontrolinga in finančnih analiz, izkušnje iz proizvodnega okolja in poslovanja mednarodnih korporacij ter aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Vodja projekta m/ž (Muta) Shrani Vodja projekta m/ž (Muta)

Muta

Za vodenje aktivnosti, ki se bodo odvijale v sklopu Future Factory Vision in pri implementaciji novega proizvodnega programa, se išče kandidata za vodenje projekta. Kandidat bo v dveletnem obdobju ko bo potekal projekt FFV prevzel ključno vlogo pri uvajanju/implementaciji sprememb kot tudi sodeloval pri postavitvi procesov za nov proizvodni program.

Armature d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Serviser dvigal m/ž Shrani Serviser dvigal m/ž

Ljubljana

Naloga bo vzdrževanje in servisiranje dvigal na terenu Slovenije. Delo poteka v dopoldanski izmeni. Pričakujemo V. stopnjo izobrazbe elektrotehnik-elektronik, izkušnje z elektrovzdrževanjem strojev oz. naprav, poznavanje dela na računalniku. Redna zaposlitev, urejeno delovno okolje.

SEC d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve  

Referent za obračun osebnih prejemkov m/ž Shrani Referent za obračun osebnih prejemkov m/ž

Ljubljana

Kandidat naj izpolnjuje naslednje pogoje: visokošolska ali univerzitetna izobrazba ekonomske/finančne/ poslovne ali podobne smeri, odlično znanje angleškega jezika, zadovoljivo znanje nemškega in srbo-hrvaškega jezika je prednost, odlično poznavanje programa SAP, sposobnost samostojnega obračunavanja osebnih prejemkov, sposobnost delovanja v skupini,...

TMF d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija