Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
106 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Skrbnik ključnih kupcev m/ž Shrani Skrbnik ključnih kupcev m/ž

Od doma

Uspešno mednarodno podjetje, eno izmed vodilnih na področju zagotavljanja asistence in zavarovanja v tujini/na poti, išče Skrbnika ključnih kupcev (m/ž).

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž Shrani Telefonsko trženje oglasnega prostora m/ž

Slovenija

Iščemo komunikativne tržnike za telefonsko trženje oglasnega prostora znotraj lastnih razvedrilnih TV-oddaj in za dogodke (evente). V prvi vrsti pričakujemo, da ste resni in da si službe res želite. Prihodek, osnovan od delovne učinkovitosti (realizacija prodaje), urejene delovne razmere (možno delo od doma // ali pisarna, telefon in prijetni sodelavci). Možnost dogovora glede delovnega časa.

PRODUKCIJA DGU d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Mediji  

Varilec (Mig/Mag) m/ž Shrani Varilec (Mig/Mag) m/ž

Delo v Sloveniji

Vaše delo bo samostojno opravljanje varilskih in ključavničarskih del. Nudimo zaposlitev za določen čas, z 1 mesečnim poskusnim delom. Ob obojestranskem zadovoljstvu si želimo dolgoročnega sodelovanja.

Lehmer d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž Shrani Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž

celotna Slovenija

Nudimo delo v mladem kolektivu, priložnost za razvoj kariere, saj iščemo prve prodajnike, ki bodo kasneje postali vodje prodajnikov, samostojno razporejanje sestankov in delovnega časa, pridobivanje komunikacijskih sposobnosti in učenje od "mojstrov prodaje", možnost podpisati letne pogodbe in kasneje le še "ohranjati stike" z že sklenjenimi klienti ter pridobivati plačila tudi za vnaprej.

FINANČNI TRGI, finančno svetovanje, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Komercialist - potnik z lastnim s.p. m/ž Shrani Komercialist - potnik z lastnim s.p. m/ž

področje Koroške, Celja, Slovenskih Konjic in Slovenske Bistrice

Pričakujemo, da imate lasten s.p., V. ali VI. stopnjo lesarske, strojne ali komercialne smeri in nekajletne izkušnje s podobnimi deli, vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz. Zaželeno je znanje nemškega jezika.

Odorfer d.o.o. Ljubljana

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo   Lesarstvo  

Prodajalec m/ž Shrani Prodajalec m/ž

Latkova vas 1x, Trbovlje 1x, Ormož 1x

SAM d.o.o. Domžale išče 3 prodajalce in sicer v PE Latkova vas, PE Trbovlje in PE Ormož. Nudimo zaposlitev za določen čas 3 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pričakujemo vsaj IV. stopnja izobrazbe, zaželjeno ekonomske ali tehnične smeri, prednost imajo kandidati z izkušnjami pri prodaji gradbenega materiala.

SAM d.o.o., Domžale

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Promotor/ka - Degustator/ka S.P. (izključno pogodbeno sodelovanje preko s.p.) Shrani Promotor/ka - Degustator/ka S.P. (izključno pogodbeno sodelovanje preko s.p.)

Ljubljana

V svoje vrste vabimo sodelavce (s.p.) za izvedbo degustacij v trgovinah po Sloveniji. Pričakujemo odlične prodajne sposobnosti, urejenost, spretnost z kuhalnico ter obvladanje komunikacijskih veščin. Še posebej cenimo zanesljivost, pripadnost in pripravljenost na pomoč znotraj ekipe. Poudarek je na zelo STIMULATIVNEM zaslužku, dolgoročnem sodelovanju in samoiniciativnosti.

Promina d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Mehanik motornih koles m/ž Shrani Mehanik motornih koles m/ž

Velenje

Pogoj za opravljanje dela je ustrezno znanje za servisiranje motornih koles. Prednost imajo kandidati z izkušnjami. Ponujamo zaposlitev in fleksibilne delovne pogoje. Začetek dela: takoj!

YOGI MOTO CENTER d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Serviser motornih koles in plovil m/ž Shrani Serviser motornih koles in plovil m/ž

Miklavž na Dravskem polju

Zaposlimo serviserja motornih koles in plovil. Glavne naloge bodo: samostojno opravljanje servisov, sprejem strank, urejanje garancij, vzdrževalno-servisna dela, menjava in centriranje pnevmatik, sestava novih motornih koles, montaža izvenkrmnih motorjev na plovila,..

Moto nautika d.o.o.

Področje: Tehnične storitve  

Vodja projektov sodobnih tehnologij m/ž Shrani Vodja projektov sodobnih tehnologij m/ž

Maribor

Te zanimajo sodobne digitalne tehnologije in imaš dobre organizacijske ter vodstvene sposobnosti? Si želiš soustvarjati digitalno prihodnost in si pripravljen/a na nove izzive, poslovne ter osebne uspehe? Oglasi se nam in postani vodja projektov sodobnih tehnologij v uspešni digitalni agenciji.

TOVARNA IDEJ d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Znanost, tehnologija  

Tajnica ž/m (aktivno znanje nemškega jezika, Pesnica pri Mariboru) Shrani Tajnica ž/m (aktivno znanje nemškega jezika, Pesnica pri Mariboru)

Pesnica pri Mariboru

Vaša glavna naloga bo nudenje administrativne in organizacijske podpore sodelavcem in vodstvu podjetja, skrb za komuniciranje s poslovnimi partnerji, tekoče obveščanje o novostih, oskrba z marketinškim materialom, organiziranje sestankov, vodenje predpisanih evidenc in analiza podatkov, priprava poročil za vodstvo podjetja, ...

RECA, d.o.o.

Področje: Administracija  

Orodjar (m/ž) Shrani Orodjar (m/ž)

Ljubečna

Zaposlimo izkušenega orodjarja za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

ŠUMER d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Komercialist za prodajo (m/ž) Shrani Komercialist za prodajo (m/ž)

Slovenija in tujina

Zaradi povečanega obsega dela želimo zaposliti izkušenega komercialista za prodajo (m/ž).

ŠUMER d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Zdravnik specialist V/VI m/ž Shrani Zdravnik specialist V/VI m/ž

Maribor

Vaše delo bo: nadzor nad izvajanjem in izvajanje del na področju transfuzijske dejavnosti. sodelovanje z zunanjimi sodelavci na področju preskrbe s krvjo; nadzor nad izvajanjem in izvajanje pojasnilne dolžnosti krvodajalcem, bolnikom oz. svojcem. samostojno zdravljenje hospitaliziranih in ambulantnih bolnikov na specialističnem nivoju; druga dela po naročilu predstojnika oddelka,...

Univerzitetni klinični center Maribor

Področje: Zdravstvo, nega  

Doktor medicine specialist družinske oz. splošne medicine z licenco m/ž Shrani Doktor medicine specialist družinske oz. splošne medicine z licenco m/ž

Lenart v Slovenskih Goricah

Opis delovnega mesta: dela in naloge doktorja medicine, specialista družinske medicine z licenco. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas, s poskusno dobo 4 mesece, dvoizmensko delo. Pričakujemo: 3 leta delovnih izkušenj.

Zdravstveni dom Lenart

Področje: Zdravstvo, nega  

Doktor medicine specialist družinske oz splošne medicine z licenco m/ž Shrani Doktor medicine specialist družinske oz splošne medicine z licenco m/ž

Lenart v Slovenskih Goricah

Opis delovnega mesta: dela in naloge doktorja medicine, specialista družinske medicine z licenco. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, polni delovni čas, s poskusno dobo 4 mesece. Pričakujemo: 3 leta delovnih izkušenj.

Zdravstveni dom Lenart

Področje: Zdravstvo, nega  

Zdravnik specialist splošne ali družinske medicine IV PPD2 m/ž (2 prosti mesti) Shrani Zdravnik specialist splošne ali družinske medicine IV PPD2 m/ž (2 prosti mesti)

Šmarje pri Jelšah

Vaše delo bo: delo zdravnika specialista v ambulanti in na terenu, vključevanje v NMP v ambulanti in na terenu in sicer v okviru rednega dela kot tudi v času dežurne službe v skladu z razporedom; en izvajalec v ZP Šmarje pri Jelšah in en izvajalec v ZP Rogaška Slatina. Zaposlitev za nedoločen čas, polni delovni čas, s poskusno dobo 6 mesecev.

Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah

Področje: Zdravstvo, nega  

Delo v vinotoču m/ž Shrani Delo v vinotoču m/ž

Apače

Opis delovnega mesta: delo v vinotoču, prodaja vina in mesnih izdelkov. Zaposlitev za določen čas, 1 mesec, polni delovni čas (možnost nadaljnje zaposlitve; zaposlitev osebe z veseljem do tega dela). Delo se opravlja v popoldanskem času. Iščemo kandidata iz bližnje okolice Apač.

ERIH CELEC - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Področje: Kmetijstvo, ribištvo, gozdarstvo  

Srednja medicinska sestra/zdravstvenik v sprejemni ambulanti m/ž Shrani Srednja medicinska sestra/zdravstvenik v sprejemni ambulanti m/ž

Maribor

Opis delovnega mesta: asistenca zdravnikom v ambulanti in pomoč pri administrativnem delu. Trajanje zaposlitve: določen čas 31. 12. 2015, skrajšan delovni čas: 20 ur na teden, s poskusnim delom 1 mesec, dvoizmensko delo. Pričakujemo opravljen strokovni izpit na področju zdravstva.

CENTER ZA SLUH IN GOVOR MARIBOR

Področje: Zdravstvo, nega  

Pomočnik vzgojitelja m/ž Shrani Pomočnik vzgojitelja m/ž

Radlje ob Dravi

Opis delovnega mesta: pomoč pri vzgoji otrok. Trajanje zaposlitve: določen čas, polni delovni čas. Pričakujemo: opravljen strokovni izpit in potrdilo o nekaznovanosti.

Osnovna šola Radlje ob Dravi

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport   Javni sektor, nevladne organizacije