Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
347 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Terenski komercialist za okna in vrata m/ž Shrani Terenski komercialist za okna in vrata m/ž

teren Slovenija

Iščemo terenskega komercialista stavbnega pohištva, ki je stanoviten in vidi svojo prihodnost v naši ekipi v obliki zaposlitve na daljši rok. Pričakujemo: izkušnje na področju prodaje; tehnično znanje; pripravljenost na dodatno izobraževanje; natančnost, zanesljivost; urejenost in pozitivno usmerjenost.

TIP-TOP DESIGN d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Prvi prodajalec m/ž v poslovalnici v Ljubljani Shrani Prvi prodajalec m/ž v poslovalnici v Ljubljani

Ljubljana

Pridružite se nam kot Prvi prodajalec m/ž - če ste dinamični, radi delate z ljudmi, ste komunikativni, imate visoko motivacijo ter hočete napredovati, imate izkušnje v prodaji. Ponujamo zelo prijetno delovno klimo, intenzivno izobraževanje, premije za uspešnost..

Rutar Group

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina  

Trainee m/ž v poslovalnici v Ljubljani Shrani Trainee m/ž v poslovalnici v Ljubljani

Ljubljana

Pridružite se nam kot Trainee m/ž - če ste dinamični, radi delate z ljudmi, ste komunikativni, imate visoko motivacijo ter hočete napredovati. Nudimo zelo prijetno delovno klimo, intenzivno izobraževanje, premije za uspešnost..

Rutar Group

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Vodja prodaje m/ž v poslovalnici v Ljubljani Shrani Vodja prodaje m/ž v poslovalnici v Ljubljani

Ljubljana

Pridružite se nam kot Vodja prodaje m/ž v poslovalnici Rutar v Ljubljani.Če ste dinamični, radi delate z ljudmi, ste komunikativni, imate visoko motivacijo ter hočete napredovati, imate izkušnje na vodilnem položaju, imate izkušnje v prodaji. Odlične razvojne možnosti, zelo prijetna delovna klima, premije za uspešnost.

Rutar Group

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Samostojni strokovni delavec VII/2 (I) – za sistemske zadeve Shrani Samostojni strokovni delavec VII/2 (I) – za sistemske zadeve

Ljubljana

Opis dela in nalog: samostojno opravlja strokovne naloge na svojem delovnem področju, oblikuje poročila, sklepe in stališča delovnega področja, koordinira, spremlja in izvaja postopke svojega delovnega področja, spremlja informacije in novosti na svojem delovnem področju, opravlja druge naloge, ki vsebinsko sodijo v širše področje delovnega mesta po nalogu nadrejenega.

Univerza v Ljubljani

Področje: Računalništvo, programiranje  

Operater potopne in žične erozije m/ž Shrani Operater potopne in žične erozije m/ž

Mengeš

Pričakujemo: strojnega tehnika / orodjarja s poklicno izobrazbo – oblikovalec kovin, rezkalec, frezalec ali srednjo izobrazbo-strojni tehnik, dobre fizične sposobnosti, smisel za organizacijske sposobnosti, samostojnost, samoiniciativnost, k rešitvam usmerjena osebnost, ki se ne ustraši izzivov in priložnosti. Zaželeno poznavanje Fanuc ali AGIE krmilnika.

Plamtex INT., d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Kontrolor - merilec m/ž Shrani Kontrolor - merilec m/ž

Mengeš

Pogoji za zasedbo delovnega mesta: najmanj VI. stopnja izobrazbe strojne smeri, aktivno znanje vsaj enega tujega jezika: angleščina ali nemščina, najmanj eno leto delovnih izkušenj na področju kontrole proizvodnje in pri reševanju reklamacij, znanja s področja kakovosti (FMEA, MSA, SPC, PPAP),...

Plamtex INT., d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vodja pravno kadrovskega oddelka m/ž Shrani Vodja pravno kadrovskega oddelka m/ž

Medvode

Kot pravnik boste samostojno delovali pri sestavi pogodb, dogovorov, sporazumov in drugih dokumentov s področja obligacijskega in delovnega prava, vlagali izvršilne predloge za dolžnike in pripravljali dokumentacijo v zvezi s statusno pravnimi zadevami. Vaše delo bo vključevalo tudi sodelovanje z zunanjimi institucijami (odvetniki in notarji).

Trescon d.o.o.

Področje: Kadrovanje, HR   Pravo in družboslovje  

Pred prodajni svetovalec m/ž Shrani Pred prodajni svetovalec m/ž

Ljubljana

Vaše naloge bodo: pred prodajno svetovanje, pripravo tehnične dokumentacije, tekočo komunikacijo s poslovnimi partnerji in strankami, pripravo vsebinskih specifikacij in usklajevanje z naročnikom, izdelavo ponudb in pogodb...

S&T Effective HRM

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Vodja prodaje na slovenskem trgu m/ž Shrani Vodja prodaje na slovenskem trgu m/ž

Sinja Gorica

Za tiste, ki iščejo izziv, priložnost vabimo, da se pridružijo ustvarjalnemu kolektivu mladih sodelavcev, ki že nekaj let soustvarjajo uspešno mednarodno podjetje za proizvodnjo in prodajo izdelkov za dom in vrt. Vodja prodaje na Slovenskem trgu bo: načrtoval, organiziral, usmerjal in nadzoroval prodajo na slovenskem trgu, skrbel za odnose s ključnimi kupci in dogovarjal parametre poslovanja.

Unichem d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Prodajni inženir m/ž Shrani Prodajni inženir m/ž

Logatec

Ključna pričakovanja: najmanj višješolska izobrazba (VI), smer elektrotehnika, elektronika, odlične komunikacijske sposobnosti, podjetniški duh, samostojnost in samoiniciativnost, pripravljenost na službena potovanja doma in v tujini, ambicioznost pri razvoju poslovnega področja, dobro poznavanje angleškega jezika (govorno in pis

Moja vizija poslovno svetovanje s.p.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Komerciala, prodaja  

Sodelavec na področju spremljave kartičnih zlorab m/ž Shrani Sodelavec na področju spremljave kartičnih zlorab m/ž

Ljubljana

Podrobno poznate kartično poslovanje ter imate sposobnost samostojnega odločanja, logičnega in analitičnega razmišljanja ter ste usmerjeni k timskemu delu? V oddelku Kartično poslovanje želimo zaposliti Sodelavca na področju spremljave kartičnih zlorab (m/ž), ki bo imel pomembno vlogo pri zagotavljanju optimalnega kartičnega poslovanja in kvalitete storitev banke.

Sberbank banka d.d.

Področje: Bančništvo, finance  

Področni vodja blagovnih skupin za sadje in zelenjavo m/ž Shrani Področni vodja blagovnih skupin za sadje in zelenjavo m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: V. stopnjo izobrazbe živilske ali druge ustrezne smeri, vsaj 2 leti delovnih izkušenj pri delu na področju sadja in zelenjave, zaželeno znanje nemškega ali angleškega jezika, poznavanje dela s programi MS Office, vozniški izpit B kategorije, poznavanje dela v živilski maloprodaji, organizacijske sposobnosti, odgovornost ter samostojnost pri delu.

Spar Slovenija d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Transport, nabava in logistika   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Področni vodja blagovnih skupin svežega programa m/ž Shrani Področni vodja blagovnih skupin svežega programa m/ž

Ljubljana

Kandidat bo odgovoren za doseganje plana oziroma rezultata v njemu dodeljenih trgovinah za naslednje blagovne skupine: meso, mesnine, ribe, kruh, mlečni program in siri, program convenience

Spar Slovenija d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Transport, nabava in logistika   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Vzdrževalec strojev m/ž Shrani Vzdrževalec strojev m/ž

Škofljica

Naš naročnik je manjše družinsko proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo dela. Zaradi povečanega obsega dela vabijo v svoj kolektiv vzdrževalca strojev m/ž. Možnost dolgoročnega sodelovanja.

Naton d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Prodajni farmacevtski tehnolog m/ž Shrani Prodajni farmacevtski tehnolog m/ž

Medvode

Naš naročnik je uspešno slovensko podjetje Brinox, ki nudi kompletne tehnološke rešitve za farmacevtsko in njej sorodne industrije, od idejne zasnove projekta do konstrukcije in proizvodnje ključnih enot, montaže in avtomatizacije, osnovna surovina pa so nerjavna jekla. Z namenom uresničevanja poslovne vizije podjetja iščemo izkušenega tehnologa, ki bo vez med prodajo in projektivo.

Trescon d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Znanost, tehnologija   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Sistemski inženir / System engineer m/ž Shrani Sistemski inženir / System engineer m/ž

področje Ljubljane

Glavna naloga na tem delovnem mestu je podpora uporabniškim IT-sistemom na osnovi Microsoftovih tehnologij, in sicer s samostojnim reševanjem nalog, ki se pojavljajo pri incidentih. Sekundarna naloga je tudi opravljanje funkcije tehnične podpore za določene uporabnike (technical account managerja) za določene uporabnike in delo na projektih implementacije novih IT-sistemov.

SPAN d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Razvijalec - Sharepoint / Sharepoint developer m/ž Shrani Razvijalec - Sharepoint / Sharepoint developer m/ž

področje Ljubljane

Razvijalec snuje in razvija zahtevne programske aplikacije in komponente na osnovi platforme Microsoft® SharePoint® 2010/2013 in integracije z ostalimi strežniškimi rešitvami, kot so Microsoft Server® Active Directory , Microsoft® Project™ Server, Microsoft® BizTalk® , Reporting Services ipd.

SPAN d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Service desk specialist m/ž Shrani Service desk specialist m/ž

področje Ljubljane

Pogoji: srednješolska strokovna izobrazba/višješolska izobrazba, visokošolska izobrazba, 1-2 leti delovnih izkušenj v podobni dejavnosti, napredno poznavanje platforme Windows in paketa Office ter osnovno poznavanje Microsoftovih strežniških tehnologij, aktivno govorno in pisno znanje angleškega jezika, zaželeni certifikati MCP in MCSA, vozniško dovoljenje B kategorije.

SPAN d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Delavec v proizvodnji m/ž Shrani Delavec v proizvodnji m/ž

Komenda

Opis dela: delo v proizvodnji na področju senčil, razvoz proizvodov znanim kupcem.

TEHROL hiša senčil d.o.o.

Področje: Proizvodnja