Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
255 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Vodja prodaje za logistiko in transport m/ž v Ljubljani (ref. št.: SI2014203142) Shrani Vodja prodaje za logistiko in transport m/ž v Ljubljani (ref. št.: SI2014203142)

Ljubljana

Radi delate z ljudmi in za ljudi? Vas vzpostavljanje, ohranjene in krepitev dolgoročnih partnerskih odnosov s kupci bogati in izpopolnjuje? So vam poznani logistični procesi in storitve? Potem ste pravi kandidat za našega naročnika, eno izmed najuspešnejših podjetij v Sloveniji, ki je del mednarodno razvejane mreže, s celovito ponudbo logističnih rešitev.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Finančni in prodajni kontrolor m/ž Shrani Finančni in prodajni kontrolor m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje s FMCG področja, iščemo novega sodelavca (m/ž) z odličnim poznavanjem področja financ in davkov, aktivnim znanjem angleškega jezika ter izkušnjami na primerljivih delovnih mestih, ki bo prevzel finančni in prodajni kontroling. K sodelovanju vabimo kandidate z odličnimi analitičnimi sposobnostmi ter veseljem do dela v dinamičnem mednarodnem okolju.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Tehnični svetovalec za rezilna orodja m/ž na terenu po Sloveniji (referenčna številka SI2014859141) Shrani Tehnični svetovalec za rezilna orodja m/ž na terenu po Sloveniji (referenčna številka SI2014859141)

teren po Sloveniji

V kolikor vas zanima delo na terenu, je iskanje in predlaganje rešitev kompleksnejših problemov vaša vrlina ter dobro poznate rezilna orodja za kovinsko predelovalno industrijo, vas vabimo, da se pridružite mednarodno priznanemu proizvajalcu orodij za mehansko obdelavo kovin.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Varilci MIG, z A-testi m/ž Shrani Varilci MIG, z A-testi m/ž

Ljubljana

Naš naročnik je uspešno podjetje iz Osrednjeslovenske regije, ki se ukvarja s proizvodnjo zahtevnih produktov iz inox in jeklenih materialov., med svoje vrste vabijo: Varilce z atestom MIG m/ž. Vaše prijave pričakujemo do 20.09.2014, preko www.mojedelo.com. Upoštevane bodo le prijave kandidatov, ki imajo opravljene in veljavne A teste iz varjenja MIG.

Atama agencija za zaposlovanje, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Komercialist za kadrovsko področje m/ž Shrani Komercialist za kadrovsko področje m/ž

Ljubljana

Za okrepitev komercialnega področja vabimo v svoje vrste Komercialista m/ž za kadrovsko področje . Vaše delo bo: izvajanje tržnih aktivnosti v skladu s tržno strategijo, izvajanje telefonske prodaje, organizacija sestankov s potencialnimi strankami, udeležba sestankov, nadaljnje sledenje stranki, priprava ponudb (stroškovno in marketinško), pogajanja.

Naton d.o.o.

Področje: Kadrovanje, HR   Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Vodja računovodstva m/ž Shrani Vodja računovodstva m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: najmanj univerzitetno stopnjo izobrazbe ekonomsko-finančne (računovodstvo/revizija/ekonomija/finance) ali druge ustrezne smeri / zaželena diploma MBA ali naziv pooblaščenega revizorja s strokovnim izpitom, poznavanje mednarodnih standardov računovodskega poročanja, slovenskih računovodskih standardov, davčne zakonodaje, mednarodnih standardov revidiranja,...

LEK farmacevtska družba d.d.

Področje: Bančništvo, finance   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Računovodstvo in revizija  

Delo v skladišču m/ž Shrani Delo v skladišču m/ž

Ljubljana

Agencija Atama za naročnike išče kandidate za delo (težko fizično delo) v skladišču (odprema blaga, deklriranje, logistika..).

Atama agencija za zaposlovanje, d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Področni vodja za servis m/ž Shrani Področni vodja za servis m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: V.-VI. stopnja izobrazbe tehnične ali komercialne smeri, temeljito poznavanje avtomobilske stroke, delovne izkušnje na primerljivem delovnem področju, aktivno znanje nemškega in/ali angleškega jezika, nemščina prednostno, široko usposobljenost za delo z osebnim računalnikom, organizacijske sposobnosti,...

Porsche Slovenija d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Iščemo ambicioznega, inteligentnega in samostojnega študenta oz. diplomanta m/ž, ki želi pustiti svoj pečat v poslovnem svetu Shrani Iščemo ambicioznega, inteligentnega in samostojnega študenta oz. diplomanta m/ž, ki želi pustiti svoj pečat v poslovnem svetu

Ljubljana

Tobačna Ljubljana, d.o.o. je uspešno mednarodno podjetje, del četrte največje svetovne tobačne družbe Imperial Tobacco. Študentu/diplomantu matematike oz. podiplomskemu študentu/diplomantu ekonomije ponujamo izjemno priložnost celostnega razvoja kariere na področju prodaje in poslovne analitike.

Tobačna Ljubljana d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Matematika, fizika in naravoslovje  

Nepremičninski svetovalec m/ž Shrani Nepremičninski svetovalec m/ž

Ljubljana in okolica

Iščemo prodajno usmerjene nepremičninske svetovalce (m/ž), ki bodo z uporabo sodobne podporne platforme (lasten razvoj) sistematično proučevali in izkoriščali potencial trga ter ga spreminjali v rezultate. Plačo narekujejo postavljeni načrti – plačilo določa vaša uspešnost – nagrado določajo vaši presežki.

FORMAL d.o.o., nepremičninska družba

Področje: Komerciala, prodaja   Nepremičnine  

Vzdrževalec strojev in naprav za reciklažo odpadne plastike m/ž Shrani Vzdrževalec strojev in naprav za reciklažo odpadne plastike m/ž

Grosuplje

Od vas pričakujemo: srednješolska izobrazba smer: elektrotehnik, strojni tehnik ali avtomehanik, poznavanje strojev in naprav, poznavaje tehnologije vzdrževanja strojev in naprav, izkušnje na področju vzdrževanja in proizvodnega procesa vsaj 3 leta.

Omaplast d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Samostojni računovodja-bilancist m/ž (Ljubljana - Brnčičeva) Shrani Samostojni računovodja-bilancist m/ž (Ljubljana - Brnčičeva)

Ljubljana - Brnčičeva

Od novega sodelavca pričakujemo znanje in izkušnje s področja računovodstva, poznavanje davčne zakonodaje in splošno podjetniško razgledanost. Splošna potrebna in željena znanja in veščine: dobro poznavanje knjiženja, obračuna DDV, izdelave plač, zaključnih računov, specifična poslovna, računovodska in davčna znanja (računovodstvo, knjigovodstvo ter višje oblike knjigovodskih aktivnosti,...

Vizija računovodstvo d.d.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Ročni orodjar m/ž Shrani Ročni orodjar m/ž

Gorenjska

Ročni orodjar m/ž, orodjarna, pločevina, štance, sestavljanje, Kranj.

KI interim d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Analitik m/ž Shrani Analitik m/ž

osrednja Slovenija

Za našega naročnika, veliko slovensko podjetje, iščemo kandidata, ki si želi dolgoročne zaposlitve na delovnem mestu Analitik m/ž.

Kariera d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Maribor

IV ZALOŽBA d.o.o. - partner Policijskega sindikata Slovenije išče na področju cele Slovenije sodelavce za telefonsko dejavnost. v Mariboru.

IV založba d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Razvojni inženir elektrotehnike m/ž Shrani Razvojni inženir elektrotehnike m/ž

Kamnik

Mlado inovativno podjetje išče novega razvojnega inženirja elektrotehnike za področje krmiljenje elektromotorjev.

GEM MOTORS d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Komercialist na terenu m/ž Shrani Komercialist na terenu m/ž

Trzin

Iščemo komercialista za delo na terenu za prodajo Industrijske računalniške opreme, industrijskih napajalnikov in ostale pretežno industrijske elektronske opreme. Zaželeno je poznavanje lokalnega trga, znanje srbohrvaškega jezika in poznavanje programa Pantheon ali podobnega. Po preizkusni dobi 6 mesecev, zaposlitev za nedoločen čas.

LCR d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Ljubljana z okolico

Iščemo komunikativne osebe, ki jim ni tuje delo z ljudmi. Hkrati pa bi radi: z znanjem in delom uspeli, sprejemali nove izzive, oblikovali svojo prihodnost, ne vezano na stopnjo izobrazbe. Kandidati naj imajo vozniški izpit B kategorije. Delovne izkušnje so dobrodošle, niso pa pogoj.

Aqua viva d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Tehnično prodajni svetovalec na terenu m/ž Shrani Tehnično prodajni svetovalec na terenu m/ž

Ljubljana in okolica

Zaradi širitve poslovanja iščemo tehnično prodajnega svetovalca, z izkušnjami v neposredni prodaji, pri strankah in z ambicijami, da raste in se razvija skupaj s firmo FÖRCH, d.o.o., Slovenija.

FORCH d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve