Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
212 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Sodelavec/ka v komercialnem oddelku Shrani Sodelavec/ka v komercialnem oddelku

Ljubljana

Za našega poslovnega partnerja, ki širi poslovanje na francoskem trgu, iščemo sodelavko/ca v komercialnem oddelku v zaledni službi.

CILJ Družba za poslovno svetovanje d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja  

Komercialist prodajalec na terenu za BAR, GASTRO, MEHIŠKA program m/ž Shrani Komercialist prodajalec na terenu za BAR, GASTRO, MEHIŠKA program m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanja obsega poslovanja znanih blagovnih znamk za gostinstvo nudimo komercialistom-prodajalcem z registracijo s.p.ipd. z izkušnjami delo v prodaji za gostinstvo na posameznih regijah Slovenije.

Univerzal Commerce Ljubljana d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Prodajni svetovalci m/ž - za posamezne regije Shrani Prodajni svetovalci m/ž - za posamezne regije

celotna Slovenija

Prodajni svetovalec (m/ž) opravlja delo Pirsovega zastopnika in je odgovoren za prodajo Pirsovih rešitev na določenem območju. Ključne naloge so obiski podjetij in podjetnikov. Izkušnje so dobrodošle, niso pa nujne, saj boste deležni usposabljanj za tovrstno delo.

Slovenska knjiga d.o.o., PC Pirs

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Sodelavec za predstavništvo m/ž Shrani Sodelavec za predstavništvo m/ž

Ljubljana

Dunajska PR-agencija išče za nadomeščanje porodniškega dopusta dinamičnega/-no sodelavca/-ko za predstavništvo v Ljubljani z začetkom dela 1. febrauarja 2015. Naloge: sodelovanje z mediji, prevajanje (slovenščina–nemščina, nemščina–slovenščina), pisanje člankov v nemškem jeziku, občasna organizacija dogodkov in novinarskih konferenc,...

Compress - PR, odnosi z javnostmi d.o.o.

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport   Mediji  

Prodajalec na oddelku kuhinj m/ž Shrani Prodajalec na oddelku kuhinj m/ž

Ljubljana

V Rutar Ljubljana iščemo Prodajalca na oddelku kuhinj m/ž. Naloge bodo: prodaja in svetovanje strankam v trgovini, skrb za urejenost trgovine. Nudimo: zaposlitev za polni delovni čas (40 ur/teden), za določen čas z možnostjo podaljšanja, stimulativno nagrado za uspešnost. Pričakujemo vsaj 2 leti delovnih izkušenj v prodaji.

Rutar Group

Področje: Trgovina   Lesarstvo  

Samostojni tržnik na tujih trgih m/ž Shrani Samostojni tržnik na tujih trgih m/ž

Trzin

Iščemo kandidata za delovno mesto: Samostojni tržnik na tujih trgih m/ž. Naloge bodo: določitev ciljev prodaje skladno s poslovnim načrtom in dogovorom z vodilnimi, določitev trženjske strategije in prodajnih procesov, spremljanje doseganja ciljev, analiziranje trga in konkurence, sklepanje pogodb, vzdrževanje odnosov s poslovnimi partnerji in ključnimi kupci,...

PALMIERI d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Razvijalec IT rešitev m/ž Shrani Razvijalec IT rešitev m/ž

Ljubljana

Zelo uspešno slovensko podjetje, ki je s svojimi finančnimi storitvami prodorno tudi v tujini, zaradi povečanega obsega dela nudi karierni izziv osebi na delovnem mestu »Razvijalec IT rešitev (m/ž)«.

ADECCO H.R.d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Znanost, tehnologija  

Izkušeni svetovalci (m/ž) v oddelku finančnega svetovanja (transaction services) Shrani Izkušeni svetovalci (m/ž) v oddelku finančnega svetovanja (transaction services)

Ljubljana

Zaradi hitre rasti in številnih projektov, oddelek Strateškega svetovanja išče visoko motivirane svetovalce, ki bodo vodili projekte finančnega svetovanja. Ekipa naših svetovalcev svetuje strankam na področju finančnih skrbnih pregledov, združitev in pridobitev podjetij (M&A), cenitev, neodvisnih pregledov in podobno.

PricewaterhouseCoopers svetovanje d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Transporter m/ž Shrani Transporter m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, iščemo večje število transporterjev m/ž za delo v proizvodnji.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika   Proizvodnja  

Zavarovalni zastopnik / zastopniški kandidat m/ž (Ljubljana) Shrani Zavarovalni zastopnik / zastopniški kandidat m/ž (Ljubljana)

Ljubljana z okolico

Pričakujemo IV. stopnjo izobrazbe, prodajno naravnanost, ambicioznost, kreativnost, samostojnost, marljivost, lojalnost, strokovnost, samoiniciativnost. Nudimo priložnost za graditev in razvijanje kariere, redno izobraževanje in usposabljanje, redno plačilo, navzgor neomejen zaslužek, pridobivanje izkušenj v prodaji in pri delu s strankami,…

Merkur zavarovalnica d.d.

Področje: Komerciala, prodaja   Zavarovalništvo  

Digitalni strateg, kreator in vizionar m/ž Shrani Digitalni strateg, kreator in vizionar m/ž

Ljubljana

Si digitalni strateg, kreator in vizionar? Potem si pravi za naš tim. Iščemo ljudi, ki se upajo ter si željo dokazati v svetu.

CREATOORLABS d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Kreativa, design   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Sistemski inženir m/ž Shrani Sistemski inženir m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: VII. stopnjo izobrazbe elektrotehnične smeri, računalništva, informatike ali druge ustrezne smeri; poznavanje zgradbe mrež in vzdrževanja informacijskih sistemov; poznavanje DNS, HTTP, CISCO IOS; odlično poznavanje operacijskega sistema Linux (ubuntu); odlično poznavanje Mysql, MongoDB, REDIS ter High Availability; odlično poznavanje skripnega jezika bash,...

PRO PLUS d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Vzdrževalec m/ž Shrani Vzdrževalec m/ž

Ljubljana

Iščemo izkušenega Vzdrževalca m/ž za delo v proizvodnem obratu v Ljubljani.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vodja programerske ekipe m/ž Shrani Vodja programerske ekipe m/ž

Ljubljana

Iščemo: Vodjo programerske ekipe m/ž. Naloge bodo: voditi ekipo programerjev (interni in zunanji), mesečni in tedenski razpored dela ekipe, razvoj in mentoriranje ekipe sodelavcev za boljše delo v ekipi in delo z »ne-programerji«, reševanje konfliktov, delovati kot »poslovni analitik« pri oceni tehničnih rešitev. Zahtevamo: tehnično izobrazbo in izkušnje s spletnimi in mobilnimi tehnologijami.

Renderspace d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Vodja prodaje in marketinga m/ž (Slovenija, republike bivše Jugoslavije, Albanija) Shrani Vodja prodaje in marketinga m/ž (Slovenija, republike bivše Jugoslavije, Albanija)

Slovenija, republike bivše Jugoslavije, Albanija

Delo bo obsegalo vodenje zaposlenih na področju komerciale, sodelovanje pri oblikovanju politike trženja, pripravo plana trženja in skrb za njegovo realizacijo, iskanje novih tržnih priložnosti, oblikovanje cen, trženje blaga iz prodajnega programa družbe, vodenje postopkov v zvezi z javnimi naročili, obiske končnih koristnikov v Sloveniji, bivši Jugoslaviji in Albaniji...

Mediline d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Računovodja/Samostojni računovodja m/ž Shrani Računovodja/Samostojni računovodja m/ž

Ljubljana

Iščemo kandidata za delovno mesto: Računovodja/Samostojni računovodja m/ž. Naloge bodo: kontrolo in knjiženje dokumentov; izdelavo mesečnih in letnih poročil AJPES/DURS; obračun plač in ostalih virov prihodkov; izterjavo in kompenzacije; intrastat. Nudimo: pogodbo za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Protokorp d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Samostojni razvojni inženir m/ž Shrani Samostojni razvojni inženir m/ž

Ljubljana

Naša pričakovanja: VI. ali VII. stopnja strokovne izobrazbe tehnične smeri (FRI, FE, FMF), aktivno znanje angleškega jezika, 3 leta izkušenj na področju razvoja programske opreme na mikrokrmilnikih, poznavanje programskih jezikov C/C++ in operacijskega sistema Linux, sposobnost sistematične analize in samostojnega reševanja problemov, samostojnost, natančnost, vztrajnost in inovativnost.

Solvera Lynx d.d.

Področje: Računalništvo, programiranje   Matematika, fizika in naravoslovje  

Strokovni sodelavec za informiranje strokovne javnosti m/ž Shrani Strokovni sodelavec za informiranje strokovne javnosti m/ž

Ljubljana

Iščemo kandidata za delovno mesto: Strokovni sodelavec za informiranje strokovne javnosti m/ž na področju osrednje in zahodne Slovenije. Pričakujemo: univerzitetno izobrazbo farmacevtske ali medicinske smeri oziroma univerzitetno izobrazbo naravoslovne ali biomedicinske smeri in dodatna znanja s področja zdravil.

MEDA Pharmaceuticals Switzerland GmbH Podružnica Ljubljana

Področje: Farmacija, kemija   Marketing, PR  

Elektro monter na terenu m/ž Shrani Elektro monter na terenu m/ž

Osrednjeslovenska

Iščemo kandidata na delovnem mestu: Elektro monter na terenu m/ž. Delo bo obsegalo: elektro dela na terenu kabliranje, priklopi elektro omar, elektro inštalacijska dela, predvsem na čistilnih napravah in črpališčih. Delo je timsko. Pričakujemo: elektro tehnik V. ali VI. stopnje, po možnosti z izpitom za odgovorno vodenje del.

R-GROUP PROJEKTIRANJE IN INŽENIRING D.O.O.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Prodajnik na terenu m/ž Shrani Prodajnik na terenu m/ž

Okolica Ljubljane/ Po Sloveniji

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje, ki se ukvarja z gradbenim materialom

KI interim d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Kmetijstvo, ribištvo, gozdarstvo   Komerciala, prodaja