Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
265 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela s področja na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Tehnik za izvedbo tolmaških dogodkov m/ž Shrani Tehnik za izvedbo tolmaških dogodkov m/ž

Ljubljana

Imaš izkušnje iz tehnične podpore na konferenčnih dogodkih? Si po duši IT-jevec in zanesljiv tonski mojster, ki zna dogodke tudi ozvočevati? Te odlikuje komunikativnost in prijaznost ter veseli delo na terenu? Si visoko motivirana, odgovorna in organizirana oseba, ki ji količina dela ne predstavlja preglavic, tudi tedaj, ko je potrebno postavljati in prenašati tolmaške kabine?

Prevajalska agencija Julija d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Tehnične storitve  

Ključavničar / obdelovalec kovin m/ž Shrani Ključavničar / obdelovalec kovin m/ž

Dobrova

Pričakujemo: vsaj IV. stopnja izobrazbe strojne smeri, najmanj 2 leti del. izkušenj v kovinarski industriji na preoblikovanju, spajanju pločevine, prednost je poznavanje varjenja po TIG oz. MIG postopku, znanje branja tehnične dokumentacije.

Plevnik d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Varilec za zahtevnejša dela m/ž Shrani Varilec za zahtevnejša dela m/ž

Dobrova

Pričakujemo: vsaj V. stopnja izobrazbe strojne smeri, najmanj 2 leti delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu (varjenje), sposobnost samostojnega in timskega dela ter natančnost pri delu.

Plevnik d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Operater na cnc stroju m/ž Shrani Operater na cnc stroju m/ž

Dobrova

Pričakujemo: vsaj V. stopnja izobrazbe strojne smeri, poznavanje obdelave rezkanja in struženja kovin, znanje branja tehnične dokumentacije, znanje programiranja CNC obdelovalnih strojev (prednost je poznavanje programiranja krmilja Heidenhain), najmanj 2 leti del. izkušenj na podobnih delovnih mestih, znanje slovenskega in angleškega jezika.

Plevnik d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

.NET razvijalec m/ž Shrani .NET razvijalec m/ž

Ljubljana

Iščemo izkušenega C# programerja, poznavanje SharePoint strežnika in razvoja zanj je prednost. Nujno je tudi poznavanje front-end tehnologij, kot so jQuery, Node.JS ali KnockOut. Nuno je veliko veselje do dela z novimi tehnologijami in želja po nenehnem izobraževanju na teh področjih.

Virtua IT, d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Prodajni inženir/prodajni zastopnik za Slovenijo m/ž Shrani Prodajni inženir/prodajni zastopnik za Slovenijo m/ž

Kranj

Iščemo kandidata za delovno mesto: Prodajni inženir/prodajni zastopnik za Slovenijo m/ž. Naloge bodo: vzdrževanje že obstoječih strank – po telefonu in na rednih poslovnih potovanjih – ter pridobivanje novih potencialnih klientov, pri čemer vam bodo v veliko pomoč visokokakovostne storitve, odlično razmerje med ceno in rezultati ter privlačna in široka ponudba izdelkov.

ESONE Executive Solution GmbH

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Operativni tehnolog m/ž Shrani Operativni tehnolog m/ž

Ljubljana - Moste

Zaposlimo operativnega tehnologa za uspešno mednarodno proizvodno podjetje iz Ljubljane z dolgoletno tradicijo dela. Opis dela: vodenje manjših in večjih skupin v proizvodnji plastičnih mas. Delo poteka v treh ali štirih izmenah. Pričakujemo: izkušnje z delom v proizvodnji in vodenjem ljudi. Redno delovno razmerje z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Naton d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Prodajalec m/ž (TUŠ market Moste) Shrani Prodajalec m/ž (TUŠ market Moste)

Moste

Za eno največjih slovenskih podjetij, Engrotuš d.o.o., ki je iz lokalnega trgovca zrasel v mednarodno trgovsko verigo in zaposluje več kot 4000 sodelavcev, iščemo kandidata za delovno mesto prodajalca v trgovini TUŠ market Moste.

Kariera d.o.o.

Področje: Trgovina  

Produktni vodja m/ž Shrani Produktni vodja m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno mednarodno proizvodno podjetje, iščemo izkušenega Produktnega vodjo za področje aplikacij vodnih sistemov ogrevanja in hlajenja.

COMPETO d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Operater v farmacevtski proizvodnji m/ž Shrani Operater v farmacevtski proizvodnji m/ž

Ljubljana

Iščemo več Operaterjev m/ž za delo v znani farmacevtski družbi. Predvidena izobrazba: kemijski, farmacevtski, elektro-, živilski tehnik, tehnik zdravstvene nege, veterinarski tehnik, tehnik mehatronike, avtomehanik, strojni mehanik. Delo poteka turnusno (4 izmene), kraj dela: Ljubljana.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Prodajalec m/ž (TUŠ drogerija Ljubljana BTC) Shrani Prodajalec m/ž (TUŠ drogerija Ljubljana BTC)

Ljubljana

Za eno največjih slovenskih podjetij, Engrotuš d.o.o., ki je iz lokalnega trgovca zrasel v mednarodno trgovsko verigo in zaposluje več kot 4000 sodelavcev, iščemo kandidata za delovno mesto Prodajalec m/ž za polni delovni čas (Tuš drogerija Ljubljana BTC).

Kariera d.o.o.

Področje: Trgovina  

Prodajni strokovnjak m/ž (celotna Slovenija – sedež podjetja: Maribor) Shrani Prodajni strokovnjak m/ž (celotna Slovenija – sedež podjetja: Maribor)

Celotna Slovenija

Pričakujemo: VII. stopnje ustrezne smeri, znanje angleškega, nemškega in slovenskega jezika (pisno in ustno), samostojni in odgovorni način dela, dober občutek za delo s strankami, fleksibilnost, prepričljiv in samozavesten nastop, vozniški izpit B – kategorije, vzdževanje statusov in certifikatov, nenehno izobraževanje, dobro poznavanje uporabe računalniških orodij (Excel, Word, E-pošta).

Powerserv d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Konstrukter m/ž Shrani Konstrukter m/ž

Ljubljana-Črnuče

Uspešno podjetje išče novega sodelavca, ki ima VI. ali VII. stopnjo izobrazbe strojne smeri (zaželena smer konstrukterstvo), ki bi zasedel prosto delovno mesto Konstrukter m/ž. Obvezno znanje uporabe programov Creo 2.0 (ex. ProEngineer). Nudimo delo v urejenem okolju s stimulativnim nagrajevanjem.

KOLEKTOR ETRA d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Delilec hrane m/ž v Ljubljani Shrani Delilec hrane m/ž v Ljubljani

Ljubljana

Delo obsega: deljenje hrane v restavraciji in delo na blagajni, priprava sestavin za kuhanje (termična in mehanska obdelava), opravljanje kuharskih del po navodilih, pomoč pri distribuciji hrane, pomivanje in čiščenje.

Slorest d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Samostojni kuhar m/ž v Ljubljani Shrani Samostojni kuhar m/ž v Ljubljani

Ljubljana

Vaše delo bo: samostojna priprava toplih in hladnih obrokov, priprava dodatne ponudbe, deljenje hrane na delilni linji, razvoz hrane.

Slorest d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Prodajni svetovalec m/ž Shrani Prodajni svetovalec m/ž

celotno področje Slovenije

Pogoji: vsaj V. stopnja tehnične ali ekonomske smeri, vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju sanitarnih in ogrevalnih instalacij, organiziranost, komunikativnost ter pozitivna usmerjenost k uspehu, vozniško dovoljenje B kategorije, veselje do terenskega dela.

TECE d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Produktni vodja m/ž Shrani Produktni vodja m/ž

Ljubljana

Naš naročnik upravlja omrežno infrastrukturo ter ponuja raznolike inovativne omrežne storitve. Zaradi nenehnih sprememb tehnologije se sproti prilagaja potrebam svojih uporabnikov, storitve pa nadgrajuje s sodelovanjem z organizacijami v tujini. V svoje vrste vabijo komunikativno, tehnično podkovano osebo, ki bo opravljala delovno mesto Produktni vodja (m/ž).

Kadis d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Tehnične storitve  

Slikopleskar m/ž Shrani Slikopleskar m/ž

Kranj

Zaposlimo slikopleskarja z vsaj 5 letnimi izskušnjami, izpit B kategorije, urejen, nekadilec, starost do 35 let. Dela se večina izvajajo na Gorenjskem in Ljubljani. Plačilo stimulativno in po dogovoru.

SLIKOPLESKARSTVO BREZAR PRIMOŽ S.P.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija  

Tehnična podpora kupcem m/ž Shrani Tehnična podpora kupcem m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: Začetnice in začetnike z nič do dveh let delovnih izkušenj. Od kandidatk in kandidatov pričakujemo tehnično izobrazbo VII. stopnje, dobro pisno in govorno poslovno komuniciranje vsaj v slovenščini, angleščini in (srbo)hrvaščini, obvladovanje računalniških programskih in komunikacijskih orodij za pisarniško delo, vozniški izpit b kategorije, visoko stopnjo samostojnosti,...

COMMERCE TRGOVINA d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Vodja proizvodnje sokov in pijač – živilec m/ž Shrani Vodja proizvodnje sokov in pijač – živilec m/ž

Kamnik

Pričakujemo: sposobnost timskega dela, motiviranja, razvoja in vodenja sodelavcev, pripravljenost na večmesečno usposabljanje v procesu proizvodnje kot proizvodni sodelavec, poznavanje procesne opreme za izdelavo sokov in novih tehnologij, sistematičnost in dobre delovne navade, samostojnost in organizacijske sposobnosti, končana visoka šola živilske smeri.

NEKTAR NATURA d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Proizvodnja   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina