Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
104 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Zdravstvo, nega

Želiš prejemati aktualna dela s področja Zdravstvo, nega na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Promotorji, tržniki m/ž Shrani Promotorji, tržniki m/ž

celotna Slovenija

Našo iHELP družino želimo razširiti s promotorji, ki bodo skrbeli za večanje prepoznavnosti projekta in osveščanje ljudi o njegovi potrebi/nujnosti, s tem pa skrbeli, da se bo stopnja varnosti Slovencev višala.

Mids d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Zdravstvo, nega   Marketing, PR  

Physiotherapeut - Fizioterapevt m/ž Shrani Physiotherapeut - Fizioterapevt m/ž

Leibnitz, Österreich

Fizioterapevte za delo v Avstriji vabimo k takojšnji prijavi! Plačilo najmanj 2.000 EUR bruto/mesec (14* na leto). Višlje plačilo po dogovoru glede na izkušnje in kvalifikacije.

forum energetix Gesundheits- und Lebensenergieinstitut GmbH

Področje: Zdravstvo, nega  

Reševalec iz vode z licenco m/ž v Pomurju Shrani Reševalec iz vode z licenco m/ž v Pomurju

Pomurje

Ste v dobri fizični kondiciji in imate veljavno licenco za reševalca iz vode (A1 ali A2)? Potem vas vabimo k prijavi na delovno mesto Reševalec iz vode z licenco m/ž v Pomurju.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Zdravstvo, nega  

Specialist interne medicine m/ž Shrani Specialist interne medicine m/ž

Salzburg

Vaše delovno področje: specialistična oskrba in obdelava pacientov, izvedba vseh preiskav pri onkoloških pacientih, sogovornik za paciente, negovalne in druge oddelke, prevzem organizacijskih nalog na oddelčni ravni, mentorstvo mladim zdravnikom.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Partner Thomas Kurz

Področje: Zdravstvo, nega  

Specialist za otroško in mladostniško psihiatrijo m/ž Shrani Specialist za otroško in mladostniško psihiatrijo m/ž

Salzburg

Vaše delovno področje: storitve psihiatričnega svetovanja in oskrbe pri zdravljenju otrok in mladostnikov v okviru univerzitetne klinike; skupno vodenje oddelka za psihosomatiko otrok in mladostnikov, ki sestoji iz akutne postaje (4 postelje), terapevtske postaje (8 postelj) in ambulante; svetovalna dejavnost na področju psihosomatike.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Partner Thomas Kurz

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Zdravstvo, nega  

Diplomirane medicinske sestre / Diplomirane zdravstvenike in Zdravnike (Švica) m/ž Shrani Diplomirane medicinske sestre / Diplomirane zdravstvenike in Zdravnike (Švica) m/ž

Zurich in okolica, Švica

Ponujamo: takojšen delovni vizum, pomoč pri iskanju stanovanja (sobo dobite takoj) in urejanju administrativnih zadev, zelo dobre razmere, plačo in zavarovanje. Za dodatna vprašanja ali prijave pišite ali pokličite: info@staehliperosnal.ch www.staehlipersonal.ch, 0041 55 610 12 12 (med 8. in 18. uro). govorimo tudi slovensko. Možen je osebni termin enkrat na mesec v Sloveniji (Celje).

Stähli Personal

Področje: Zdravstvo, nega  

Prodajni farmacevtski tehnolog m/ž Shrani Prodajni farmacevtski tehnolog m/ž

Medvode

Vaše poslanstvo bo prispevati, da podjetje še bolje koncipira inovativne, v realne kupčeve potrebe usmerjene tehnološke rešitve. S svojim poznavanjem bodočih razvojnih trendov na področju farmacije in drugih »life science« področij in dobrim poznavanjem tehnologij ter sposobnostjo, da razumete kupčeve potrebe, boste v pomoč, da nastanejo grobe idejne tehnološke rešitve.

Trescon d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Zdravstvo, nega   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Diplomirana medicinska sestra ž/m Shrani Diplomirana medicinska sestra ž/m

Avstrija

Izkušena diplomirana medicinska sestra - delo v javnih bolnišnicah, domovih za ostarele in privatnih klinikah, pomoč zdravnikom, opravljanje zahtevnih postopkov zdravstvene nege in diagnostično-terapevtskih posegov, evidentiranje postopkov zdravstvene nege, izvajanje bolniške oskrbe, svetovanje pacientom.

Direkt marketing, Andrej Ljubec s.p.

Področje: Zdravstvo, nega  

Elektro projektant-programer m/ž Shrani Elektro projektant-programer m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanega obsega dela zaposlimo: Elektro projektant-programer za projektiranje električnih in signalnih instalacij in izdelava druge tehnične dokumentacije, konfiguriranje sistemov, izdelava in spuščanje v pogon aplikativne programske opreme PLC in DCS, na opremi Yokogawa, Siemens.

Colbyco d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Zdravstvo, nega  

Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik m/ž Shrani Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik m/ž

Avstrija

Zaposlimo večje število diplomiranih medicinskih sester/diplomiranih zdravstvenikov. Delo poteka v bolnišnicah in domovih za ostarele. Kaj pričakujemo: ustrezno izobrazbo, dokazila o pridobljeni izobrazbi, obvezno znanje nemškega jezika, delovne izkušnje.

ASF FUN d.o.o.

Področje: Zdravstvo, nega   Znanost, tehnologija  

Keramičar m/ž Shrani Keramičar m/ž

Švica

Iščemo samostojne keramičarje m/ž za delo v Švici. Zaposlitev v švicarskem podjetju, plačilo po njihovi zakonodaji ter pomoč pri iskanju prenočišča. Dovolj je osnovno znanje nemškega jezika.

Direkt marketing, Andrej Ljubec s.p.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Zdravstvo, nega  

Samostojni komercialist za prodajo medicinskih pripomočkov m/ž Shrani Samostojni komercialist za prodajo medicinskih pripomočkov m/ž

Ljubljana

Zaposlimo samostojnega komercialista za prodajo medicinskih pripomočkov. V. stopnja izobrazbe, zdravstvene, farmacevtske smeri. Nudimo sklenitev pogodbe o zaposlitvi za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, možnost postati del uspešnega podjetja, možnost strokovnega razvoja, ter redno in stimulativno plačilo.

Kastor medical dental d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Zdravstvo, nega  

Samostojni komercialist za gradbeni material m/ž Shrani Samostojni komercialist za gradbeni material m/ž

Lavrica

Zaposlimo samostojnega komercialista za gradbeni material. Nudimo sklenitev pogodobe o zaposlitvi za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, možnost postati del uspešnega podjetja, možnost strokovnega razvoja ter kreativno in dinamično delo.

SBS trgovina d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Zdravstvo, nega  

Zdravnik specialist IV PPD 2 - specialist splošne/družinske medicine m/ž Shrani Zdravnik specialist IV PPD 2 - specialist splošne/družinske medicine m/ž

Slovenska Bistrica

Opis delovnega mesta: prvi in ponovni pregledi varovancev, kurativna, preventivna dejavnost, pregled po organih, nevrološki pregled, oskrba poškodb, dežurstvo in služba NMP,... Zaposlitev za nedoločen čas, polni delovni čas.

Zdravstveni dom Slovenska Bistrica

Področje: Zdravstvo, nega  

Asistent / asistentka hendikepirani osebi m/ž Shrani Asistent / asistentka hendikepirani osebi m/ž

Koper

Na območju Kopra iščemo osebo za nadomeščanje začasno odsotne delavke na delovnem mestu osebne asistentke/asistenta hendikepirani osebi. Delo obsega pomoč pri vsakodnevnih opravilih, nego, spremstvo.

YHD-Društvo za teorijo in kulturo hendikepa

Področje: Zdravstvo, nega  

Diplomirana babica v negovalni poporodni negi m/ž Shrani Diplomirana babica v negovalni poporodni negi m/ž

Slovenj Gradec

Opis delovnega mesta: vodenje normalnega poroda (sprejem porodnice, vodenje porodne dobe) ter sodelovanje z zdravstvenim timom pri vodenju nepravilnega in operativnega poroda, evidentiranje postopkov zdravstvene nege in medicinsko tehničnih posegov ter zdravstveno vzgojno delo z bolniki, svojci v okviru strokovne usposobljenosti. Zaposlitev za določen čas, 6 mesecev, polni delovni čas.

Splošna bolnišnica Slovenj Gradec

Področje: Zdravstvo, nega  

Zobozdravnik pripravnik m/ž Shrani Zobozdravnik pripravnik m/ž

Ptuj

Opis delovnega mesta: dela in naloge zobozdravnika pripravnika. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev, polni delovni čas.

JAVNI ZAVOD ZDRAVSTVENI DOM PTUJ

Področje: Zdravstvo, nega  

Zobotehnik - pripravnik m/ž Shrani Zobotehnik - pripravnik m/ž

Novo mesto

Vaše delo bo: uvajanje in usposabljanje za samostojno delo zobotehnika po navodilih glavnega ter neposrednih mentorjev. Trajanje zaposlitve: določen čas, 6 mesecev, polni delovni čas.

Zdravstveni dom Novo mesto

Področje: Zdravstvo, nega  

Zobozdravstveni asistent m/ž Shrani Zobozdravstveni asistent m/ž

Ljutomer

Opis delovnega mesta: pripravljanje in skrb za zobozdravstvene instrumente in naprave, pripravljanje zobozdravstvenih materialov, pomoč pri pripravi pacientov za pregled ali zdravljenje, opravljanje postopkov sterilizacije in skrb za brezhibno delovanje aparata, zobozdravstveno vzgojo v okviru pooblastil. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev, polni delovni čas, s poskusno dobo 3 mesece.

Zdravstveni dom Ljutomer

Področje: Zdravstvo, nega  

Srednja medicinska sestra v negovalni enoti m/ž Shrani Srednja medicinska sestra v negovalni enoti m/ž

Slovenj Gradec

Opis delovnega mesta: izvajanje negovalnih postopkov in posegov pri posamezniku v različnih stanjih zdravja in bolezni ter v različnih življenjskih obdobjih v ambulanti priprava pacienta in sodelovanje pri zdravniškem pregledu in diagnostično terapevtskih posegih priprava in izvedba enostavnih diagnostičnih posegov,...Trajanje zaposlitve: določen čas, 3 mesece, polni delovni čas.

Splošna bolnišnica Slovenj Gradec

Področje: Zdravstvo, nega