Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
104 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Zdravstvo, nega

Želiš prejemati aktualna dela s področja Zdravstvo, nega na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Promotorji, tržniki m/ž Shrani Promotorji, tržniki m/ž

celotna Slovenija

Našo iHELP družino želimo razširiti s promotorji, ki bodo skrbeli za večanje prepoznavnosti projekta in osveščanje ljudi o njegovi potrebi/nujnosti, s tem pa skrbeli, da se bo stopnja varnosti Slovencev višala.

Mids d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Zdravstvo, nega   Marketing, PR  

Physiotherapeut - Fizioterapevt m/ž Shrani Physiotherapeut - Fizioterapevt m/ž

Leibnitz, Österreich

Fizioterapevte za delo v Avstriji vabimo k takojšnji prijavi! Plačilo najmanj 2.000 EUR bruto/mesec (14* na leto). Višlje plačilo po dogovoru glede na izkušnje in kvalifikacije.

forum energetix Gesundheits- und Lebensenergieinstitut GmbH

Področje: Zdravstvo, nega  

Specialist interne medicine m/ž Shrani Specialist interne medicine m/ž

Salzburg

Vaše delovno področje: specialistična oskrba in obdelava pacientov, izvedba vseh preiskav pri onkoloških pacientih, sogovornik za paciente, negovalne in druge oddelke, prevzem organizacijskih nalog na oddelčni ravni, mentorstvo mladim zdravnikom.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Partner Thomas Kurz

Področje: Zdravstvo, nega  

Specialist za otroško in mladostniško psihiatrijo m/ž Shrani Specialist za otroško in mladostniško psihiatrijo m/ž

Salzburg

Vaše delovno področje: storitve psihiatričnega svetovanja in oskrbe pri zdravljenju otrok in mladostnikov v okviru univerzitetne klinike; skupno vodenje oddelka za psihosomatiko otrok in mladostnikov, ki sestoji iz akutne postaje (4 postelje), terapevtske postaje (8 postelj) in ambulante; svetovalna dejavnost na področju psihosomatike.

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Partner Thomas Kurz

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Zdravstvo, nega  

Diplomirane medicinske sestre / Diplomirane zdravstvenike in Zdravnike (Švica) m/ž Shrani Diplomirane medicinske sestre / Diplomirane zdravstvenike in Zdravnike (Švica) m/ž

Zurich in okolica, Švica

Ponujamo: takojšen delovni vizum, pomoč pri iskanju stanovanja (sobo dobite takoj) in urejanju administrativnih zadev, zelo dobre razmere, plačo in zavarovanje. Za dodatna vprašanja ali prijave pišite ali pokličite: info@staehliperosnal.ch www.staehlipersonal.ch, 0041 55 610 12 12 (med 8. in 18. uro). govorimo tudi slovensko. Možen je osebni termin enkrat na mesec v Sloveniji (Celje).

Stähli Personal

Področje: Zdravstvo, nega  

Prodajni farmacevtski tehnolog m/ž Shrani Prodajni farmacevtski tehnolog m/ž

Medvode

Vaše poslanstvo bo prispevati, da podjetje še bolje koncipira inovativne, v realne kupčeve potrebe usmerjene tehnološke rešitve. S svojim poznavanjem bodočih razvojnih trendov na področju farmacije in drugih »life science« področij in dobrim poznavanjem tehnologij ter sposobnostjo, da razumete kupčeve potrebe, boste v pomoč, da nastanejo grobe idejne tehnološke rešitve.

Trescon d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Zdravstvo, nega   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Reševalec iz vode z licenco m/ž v Pomurju Shrani Reševalec iz vode z licenco m/ž v Pomurju

Pomurje

Ste v dobri fizični kondiciji in imate veljavno licenco za reševalca iz vode (A1 ali A2)? Potem vas vabimo k prijavi na delovno mesto Reševalec iz vode z licenco m/ž v Pomurju.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Zdravstvo, nega  

Diplomirana medicinska sestra ž/m Shrani Diplomirana medicinska sestra ž/m

Avstrija

Izkušena diplomirana medicinska sestra - delo v javnih bolnišnicah, domovih za ostarele in privatnih klinikah, pomoč zdravnikom, opravljanje zahtevnih postopkov zdravstvene nege in diagnostično-terapevtskih posegov, evidentiranje postopkov zdravstvene nege, izvajanje bolniške oskrbe, svetovanje pacientom.

Direkt marketing, Andrej Ljubec s.p.

Področje: Zdravstvo, nega  

Elektro projektant-programer m/ž Shrani Elektro projektant-programer m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanega obsega dela zaposlimo: Elektro projektant-programer za projektiranje električnih in signalnih instalacij in izdelava druge tehnične dokumentacije, konfiguriranje sistemov, izdelava in spuščanje v pogon aplikativne programske opreme PLC in DCS, na opremi Yokogawa, Siemens.

Colbyco d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Zdravstvo, nega  

Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik m/ž Shrani Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik m/ž

Avstrija

Zaposlimo večje število diplomiranih medicinskih sester/diplomiranih zdravstvenikov. Delo poteka v bolnišnicah in domovih za ostarele. Kaj pričakujemo: ustrezno izobrazbo, dokazila o pridobljeni izobrazbi, obvezno znanje nemškega jezika, delovne izkušnje.

ASF FUN d.o.o.

Področje: Zdravstvo, nega   Znanost, tehnologija  

Keramičar m/ž Shrani Keramičar m/ž

Švica

Iščemo samostojne keramičarje m/ž za delo v Švici. Zaposlitev v švicarskem podjetju, plačilo po njihovi zakonodaji ter pomoč pri iskanju prenočišča. Dovolj je osnovno znanje nemškega jezika.

Direkt marketing, Andrej Ljubec s.p.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Zdravstvo, nega  

Samostojni komercialist za prodajo medicinskih pripomočkov m/ž Shrani Samostojni komercialist za prodajo medicinskih pripomočkov m/ž

Ljubljana

Zaposlimo samostojnega komercialista za prodajo medicinskih pripomočkov. V. stopnja izobrazbe, zdravstvene, farmacevtske smeri. Nudimo sklenitev pogodbe o zaposlitvi za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, možnost postati del uspešnega podjetja, možnost strokovnega razvoja, ter redno in stimulativno plačilo.

Kastor medical dental d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Zdravstvo, nega  

Asistent / asistentka hendikepirani osebi m/ž Shrani Asistent / asistentka hendikepirani osebi m/ž

Koper

Na območju Kopra iščemo osebo za nadomeščanje začasno odsotne delavke na delovnem mestu osebne asistentke/asistenta hendikepirani osebi. Delo obsega pomoč pri vsakodnevnih opravilih, nego, spremstvo.

YHD-Društvo za teorijo in kulturo hendikepa

Področje: Zdravstvo, nega  

Srednja medicinska sestra v ambulanti m/ž Shrani Srednja medicinska sestra v ambulanti m/ž

Ljubljana

Izvajanje zdravstvene nege v skladu s strokovno usposobljenostjo, sodelovanje v timu zdravnika pri izvajanju osnovne zdravstvene dejavnosti, izvajanje delnih aktivnosti na področju sterilizacije. Zaposlitev za nedoločen čas, polni delovni čas.

Zdravstveni dom Ljubljana

Področje: Zdravstvo, nega  

Fizioterapevt I ( intenzivna nega, rehabilitacijska enota ) m/ž Shrani Fizioterapevt I ( intenzivna nega, rehabilitacijska enota ) m/ž

Ljubljana

Vaše delo bo: ocenjevanje bolnikove psihofizične sposobnosti, na podlagi ocene bolnikovega stanja izvajanje fizioterapevtske metode in tehnike, sodelovanje pri izbiri in aplikaciji ortoz, protez in ostalih pripomočkov. Trajanje zaposlitve: določen čas, oz. nadomeščanje porodniške od 1.8.2015-9.5.2016, polni delovni čas, s 4 mesečnim poskusnim delom.

Univerzitetni rehabilitacijski inštitut RS - Soča

Področje: Zdravstvo, nega  

Logoped II m/ž Shrani Logoped II m/ž

Ribnica

Opis delovnega mesta: izvajanje terapije v kombinirani povezavi z drugimi terapijami, sodelovanje s strokovnim timom, sodelovanje z drugimi strokovnjaki v zd in izven, timska obravnava pacientov, dezinfeciranje delovnih in terapevtskih pripomočkov, izdelava strokovnih mnenj.Trajanje zaposlitve: določen čas, 3 mesece oz. vrnitve odsotne delavke, polni delovni čas.

Zdravstveni dom dr. Janeza Oražma Ribnica

Področje: Zdravstvo, nega  

Specialist medicine dela, prometa in športa, za delo v enoti medicine dela, prometa in športa ZD Idrija m/ž Shrani Specialist medicine dela, prometa in športa, za delo v enoti medicine dela, prometa in športa ZD Idrija m/ž

Idrija

Opis delovnega mesta: izvajanje preventivnih pregledov v zvezi zdravjem in varnostjo pri delu ter izdelava ocene tveganja; izvajanje preventivnih zdravstvenih pregledov oseb, ki so pod zdravstvenim nadzorstvom, voznikov in kandidatov za voznike motornih vozil in športnikov; poklicno usmerjanje. Zaposlitev za določen čas, 12 mesecev, polni delovni čas.

Zdravstveni dom Idrija

Področje: Zdravstvo, nega  

Specialist pediatrije/specialist šolske medicine, za delo v otroškem/šolskem dispanzerju ZD Idrija m/ž Shrani Specialist pediatrije/specialist šolske medicine, za delo v otroškem/šolskem dispanzerju ZD Idrija m/ž

Idrija

Opis delovnega mesta: načrtovanje strokovnega razvoja v ambulantah za šolsko in predšolsko medicino; izvajanje dispanzerskega zdravstvenega varstva določenih skupin; odkrivanje bolezni, zdravljenje in rehabilitacija; naloge s socialno-medicinskega področja; vodenje medicinske dokumentacije. Zaposlitev za določen čas, 12 mesecev oz. z možnostjo podaljšanja, polni delovni čas, dvoizmensko delo.

Zdravstveni dom Idrija

Področje: Zdravstvo, nega  

Srednja medicinska sestra v negovalni enoti - pripravnik m/ž Shrani Srednja medicinska sestra v negovalni enoti - pripravnik m/ž

Maribor

Vaše delo bo: usposabljanje za kasnejše opravljanje samostojnega dela. Zaposlitev za nedoločen čas, 6 mesecev, polni delovni čas.

Univerzitetni klinični center Maribor

Področje: Zdravstvo, nega  

Univ. dipl. psiholog pripravnik m/ž Shrani Univ. dipl. psiholog pripravnik m/ž

Murska Sobota

Opis delovnega mesta: opravljanje pripravništva. Trajanje zaposlitve: določen čas, 12 mesecev, polni delovni čas. Alternativna izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Psihologija.

Zdravstveni dom Murska Sobota

Področje: Zdravstvo, nega