Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
96 delovnih mest  

Prosta delovna mesta za področje Zdravstvo, nega

Želiš prejemati aktualna dela s področja Zdravstvo, nega na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Fizioterapevt m/ž v Talasu Strunjan Shrani Fizioterapevt m/ž v Talasu Strunjan

Strunjan

Pogoji: končana višja ali visoka šola za fizioterapevte, znanje enega tujega jezika (angleškega, italijanskega ali nemškega). Zaželene so delovne izkušnje.

Terme Krka d.o.o.

Področje: Zdravstvo, nega  

Promotorji, tržniki m/ž Shrani Promotorji, tržniki m/ž

celotna Slovenija

Našo iHELP družino želimo razširiti s promotorji, ki bodo skrbeli za večanje prepoznavnosti projekta in osveščanje ljudi o njegovi potrebi/nujnosti, s tem pa skrbeli, da se bo stopnja varnosti Slovencev višala.

Mids d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Zdravstvo, nega   Marketing, PR  

Negovalci in medicinske sestre specializirane na področje psihiatrije, psihoterapevti in fizioterapevti m/ž Shrani Negovalci in medicinske sestre specializirane na področje psihiatrije, psihoterapevti in fizioterapevti m/ž

Dürnstein, Österreich

Zaposlimo zdravnike s področja psihiatrije, negovalce in medicinske sestre specializirane na področje psihiatrije in psihoterapevte. Pričakujemo vsaj VI. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, ki je priznana tudi v Avstriji, empatijo, strokovno znanje,dobro znanje nemškega jezika, motiviranost, sposobnost teamskega dela. Nudimo vam zaposlitev v mladem, dinamičnem kolektivu in dobro plačilo.

Gesundheitstherme Wildbad Betriebs GmbH

Področje: Zdravstvo, nega  

Zdravnik specialist s področja psihiatrije, kot namestnik vodje zdravstvenega teama, trije splošni zdravniki s certifikatom - Jusprakticandi m/ž Shrani Zdravnik specialist s področja psihiatrije, kot namestnik vodje zdravstvenega teama, trije splošni zdravniki s certifikatom - Jusprakticandi m/ž

Dürnstein, Österreich

Zaposlimo zdravnika specialista s področja psihiatrije, kot namestnik vodje zdravstvenega teama in tri splošne zdravnike s certifikatom - Jusprakticandi in izkušnjami s področja psihiatrije. Pričakujemo vsaj VII. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, ki je priznana tudi v Avstriji, empatijo, strokovno znanje, dobro znanje nemškega jezika. Nudimo vam zaposlitev v strokovnem kolektivu in dobro plačilo.

Gesundheitstherme Wildbad Betriebs GmbH

Področje: Zdravstvo, nega  

Physiotherapeut - Fizioterapevt m/ž Shrani Physiotherapeut - Fizioterapevt m/ž

Leibnitz, Österreich

Fizioterapevte za delo v Avstriji vabimo k takojšnji prijavi! Plačilo najmanj 2.000 EUR bruto/mesec (14* na leto). Višlje plačilo po dogovoru glede na izkušnje in kvalifikacije.

forum energetix Gesundheits- und Lebensenergieinstitut GmbH

Področje: Zdravstvo, nega  

Diplomirane medicinske sestre / Diplomirane zdravstvenike in Zdravnike (Švica) m/ž Shrani Diplomirane medicinske sestre / Diplomirane zdravstvenike in Zdravnike (Švica) m/ž

Zurich in okolica, Švica

Ponujamo: takojšen delovni vizum, pomoč pri iskanju stanovanja (sobo dobite takoj) in urejanju administrativnih zadev, zelo dobre razmere, plačo in zavarovanje. Za dodatna vprašanja ali prijave pišite ali pokličite: info@staehliperosnal.ch www.staehlipersonal.ch, 0041 55 610 12 12 (med 8. in 18. uro). govorimo tudi slovensko. Možen je osebni termin enkrat na mesec v Sloveniji (Celje).

Stähli Personal

Področje: Zdravstvo, nega  

Reševalec iz vode z licenco m/ž v Pomurju Shrani Reševalec iz vode z licenco m/ž v Pomurju

Pomurje

Ste v dobri fizični kondiciji in imate veljavno licenco za reševalca iz vode (A1 ali A2)? Potem vas vabimo k prijavi na delovno mesto Reševalec iz vode z licenco m/ž v Pomurju.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje   Zdravstvo, nega  

Medicinska sestra m/ž Shrani Medicinska sestra m/ž

Celotna Slovenija

Potrebujemo osebe za zdravstvene preglede, s posebnim aparatom. Nudimo redno plačilo, delo v urejenem okolju in prijetnem kolektivu, zaposlitev za n.č.... Iščemo osebe, ki so komunikativne, pozitivne, imajo veselje do dela, odgovorne...

IGA d.o.o.

Področje: Zdravstvo, nega  

Strokovni sodelavec za izobraževanja m/ž Shrani Strokovni sodelavec za izobraževanja m/ž

Ljubljana

Za uspešno mednarodno podjetje iz področja farmacije, iščemo zagnano in visoko dinamično osebo, ki si želi narediti velik korak v svoji karieri in prevzeti delovno mesto Strokovni sodelavec za izobraževanja (m/ž) v ECEMEA regiji.

ADECCO H.R. Executive search

Področje: Farmacija, kemija   Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport   Zdravstvo, nega  

Diplomirana medicinska sestra m/ž Shrani Diplomirana medicinska sestra m/ž

Švica

Adecco H.R. d.o.o., vodilno mednarodno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri, v svoje vrste vabi odgovorno in zanesljivo osebo, ki bo opravljala delo na delovnem mestu Diplomirana medicinska sestra (m/ž) v Švici. Diplomirana medicinska sestra (m/ž) bo svoje delo opravljala bodisi v bolnici, na kliniki ali v domu za ostarele.

ADECCO H.R., Poslovalnica LJUBLJANA

Področje: Zdravstvo, nega  

Produktni vodja I m/ž Shrani Produktni vodja I m/ž

Ljubljana

Izbrani kandidat bo skrbel: za stabilno portfolijo produktov in njihovo uspešno predstavljanje zainteresirani javnosti, za samostojno organiziranje strokovnih srečanj za ciljne skupne, za ustrezno strokovno izobraženost strokovnih sodelavcev o produktih.

Berlin Chemie AG, podružnica Ljubljana

Področje: Farmacija, kemija   Zdravstvo, nega  

Komercialni referent za področje molekularne biologije m/ž Shrani Komercialni referent za področje molekularne biologije m/ž

Slovenija, republike bivše Jugoslavije, Albanija

V kolikor ste samoiniciativni, imate sposobnost dela v timu, ste komunikativni in imate veselje do dela z ljudmi, potem je delovno mesto komercialnega referenta za promocijo aparatov, reagentov in potrošnih materialov v glavnem s področja molekularne biologije, priznanih svetovnih proizvajalcev, ki ga nudimo, pravšnje za vas.

Mediline d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Komerciala, prodaja   Zdravstvo, nega  

Keramičar m/ž Shrani Keramičar m/ž

Švica

Iščemo samostojne keramičarje m/ž za delo v Švici. Zaposlitev v švicarskem podjetju, plačilo po njihovi zakonodaji ter pomoč pri iskanju prenočišča. Dovolj je osnovno znanje nemškega jezika.

Direkt marketing, Andrej Ljubec s.p.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Zdravstvo, nega  

Tehnik zdravstvene nege m/ž Shrani Tehnik zdravstvene nege m/ž

Avstrija

Vaše delo bo: delo v domovih za starejše ter skrb in nega varovancev. Nudimo: redno zaposlitev za določen čas, nadpovprečno dobro plačilo, dodatke ter 13. in 14. plačo, individualno svetovanje in podporo. Pričakujemo: dokončano ustrezno izobrazbo, pogovorno znanje nemškega jezika, delovne izkušnje, motiviranost,...

Trummer osebni servis d.o.o.

Področje: Zdravstvo, nega  

Zdravstveni tehnik (Graz) m/ž Shrani Zdravstveni tehnik (Graz) m/ž

Graz (Avstrija)

Vaše delo bo: delo v domovih za starejše ter skrb in nega varovancev. Pričakujemo: V. stopnjo izobrazbe, najmanj 1 - 3 let delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih. Nudimo: socialno varnost, dodatke ter 13. in 14. plačo, individualno svetovanje in podporo.

Trummer osebni servis d.o.o.

Področje: Zdravstvo, nega  

Diplomirana medicinska sestra (Graz) m/ž Shrani Diplomirana medicinska sestra (Graz) m/ž

Graz (Avstrija)

Vaše delo bo: delo v domovih za starejše ter skrb in nega varovancev. Pričakujemo: VI/2. stopnjo izobrazbe, najmanj 1 - 3 let delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih. Nudimo: socialno varnost, dodatke ter 13. in 14. plačo, individualno svetovanje in podporo.

Trummer osebni servis d.o.o.

Področje: Zdravstvo, nega  

Zdravnik brez specializacije/zdravnik po opravaljenem sekundariatu m/ž Shrani Zdravnik brez specializacije/zdravnik po opravaljenem sekundariatu m/ž

Litija

Opis dela: delo v okrepljeni ambulanti - splošna ambulanta.

Zdravstveni dom Litija

Področje: Zdravstvo, nega  

Zdravnik specialist družinske medicine m/ž (OE ZD Bled, ZD Bohinj) Shrani Zdravnik specialist družinske medicine m/ž (OE ZD Bled, ZD Bohinj)

Bled

Iščemo kandidata za delovno mesto: Zdravnik specialist družinske medicine m/ž. Delo bo obsegalo: delo v splošni ambulanti in nmp, občasno izvajanje dežurne službe v zdravstvenem domu Bohinj ( Triglavska cesta 15, Bohinjska Bistrica). Pogoj: zaključena medicinska fakulteta in končana specializacija iz družinske medicine ter veljavna licenca za področje družinske medicine.

Osnovno zdravstvo Gorenjske

Področje: Zdravstvo, nega  

Diplomirana medicinska sestra v patronažni zdravstveni negi m/ž Shrani Diplomirana medicinska sestra v patronažni zdravstveni negi m/ž

Medvode

Opis delovnega mesta: izvajanje procesov zdravstvenega varstva v patronažni zdravstveni negi. Trajanje zaposlitve: določen čas, polni delovni čas, s poskusno dobo 3 mesece. Pričakujemo: 1 leto delovnih izkušenj.

Zdravstveni dom Medvode

Področje: Zdravstvo, nega  

Zdravnik specialist pediatrije m/ž Shrani Zdravnik specialist pediatrije m/ž

Celje

Opis delovnega mesta: Opravljanje del in nalog zdravnika specialista pediatrije za področje dela v DE razvojna ambulanta. Zaposlitev za nedoločen čas, polni delovni čas.

Zdravstveni dom Celje

Področje: Zdravstvo, nega