Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
827 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Pripravljalec blaga m/ž Shrani Pripravljalec blaga m/ž

Ljubljana

Delo obsega predvsem pripravo blaga v skladu z naročilom stranke, pripravo spremljajoče dokumentacije, izdajo oz. prevzem blaga, urejanje skladišča in druga dela po navodilih vodstva. Delo poteka v skladišču živil in neživil, kjer se temperatura giba okoli -21°C oz. +4°C oz. +18°C. Delo je fizično zahtevno, zato pričakujemo fizično vzdržljive kandidate.

E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika   Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Prodajalec m/ž Shrani Prodajalec m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanega obsega dela v naše vrste vabimo prodajalca za delo na različnih oddelkih sektorja bazar (m/ž). Zaposlimo organizirane in predane sodelavce, ki imajo posluh za stranko in so ustrežljivi. Svetovanje in spremljanje stranke je del vsakdana. Delo poteka tudi v skladišču – urejanje in pospravljanje blaga, zato je zaželen izpit za viličarja.

E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika   Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Komercialist na terenu m/ž Shrani Komercialist na terenu m/ž

teren

Od vas pričakujemo: znanje in izkušnje pri prodaji na terenu, odlične prodajne in organizacijske sposobnosti, računalniška pismenost in uporaba MS Office, znanje tujega jezika, visoka mera natančnosti v delu, urejenost, vztrajnost, visoka stopnja kretivnosti, samoiniciativnosti in iznajdljivosti,...

Mlinar S d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Ključavničar - varilec m/ž Shrani Ključavničar - varilec m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno podjetje iz Ljubljane, iščemo ključavničarja - varilca m/ž. Možnost sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas.

Naton d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vzdrževalec strojev m/ž Shrani Vzdrževalec strojev m/ž

Škofljica

Naš naročnik je podjetje JUMAPLAST d.o.o. iz Škofljice, uspešno manjše družinsko proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo dela. Zaradi povečanega obsega dela vabijo v svoj kolektiv vzdrževalca strojev m/ž. Možnost dolgoročnega sodelovanja.

Naton d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Prodajalec m/ž v PE Velenje (2 prosti delovni mesti) Shrani Prodajalec m/ž v PE Velenje (2 prosti delovni mesti)

Velenje

Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati prijavitelji na razpis za prodajalca: stopnja izobrazbe: IV. ali V., smer: trgovska, komercialna ali ekonomska, zahtevana dodatna znanja: osnovna računalniška znanja.

NKD d.o.o.

Področje: Trgovina  

Nadzornik izmene / Shift Supervisor (m/ž) za mobilno prodajalno na Letališču Jožeta Pučnika Shrani Nadzornik izmene / Shift Supervisor (m/ž) za mobilno prodajalno na Letališču Jožeta Pučnika

Letališče Jožeta Pučnika

Pričakujemo: zaključili ste najmanj srednješolsko usposabljanje na področju prehrambne industrije, industrije pijač, ekonomije ali na podobnem področju; imate izkušnje na področju vodenja osebja; vaše znanje angleškega jezika je zelo dobro (pisno in ustno); imate talent za organizacijo, ste odločni; ste zanesljivi in fleksibilni, kar je pomembno zaradi različnih izmen na letališču..

Regal GH d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Delavec za delo na višini m/ž Shrani Delavec za delo na višini m/ž

Pomurska, terensko delo

Za našega naročnika - uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo dela - iščemo delavce, ki bodo izvajali montažna ključavničarska dela ali električna dela na višini ter druga tehnična dela.

Naton d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Komercialist - prodajni inženir m/ž Shrani Komercialist - prodajni inženir m/ž

Maribor

K sodelovanju vabimo komunikativno osebo z prodajnimi izkušnjami, ki bo skrbela za kakovostno in strokovno izvedbo prodajnih aktivnosti.

Naton d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

IT revizor m/ž Študenstsko delo Shrani IT revizor m/ž Študenstsko delo

Ljubljana

Pričakujemo: da imate solidno splošno znanje s področja IT in predvsem željo po nadaljnjem izobraževanju na področju informacijske varnosti, aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika (nivo C1, C2), dobro poznavanje Excela in ostalih MS Office programov, poznavanje relacijskih baz podatkov je prednost.

Ernst & Young d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Samostojni razvijalec m/ž za uporabniške vmesnike storitev v oblaku Shrani Samostojni razvijalec m/ž za uporabniške vmesnike storitev v oblaku

Ljubljana

Vas motivira delo z novimi tehnološkimi izzivi? Želite soustvarjati nove produkte za domači in tuji trg? Ste pripravljeni sodelovati pri uvajanju brezpapirnega poslovanja v domačih in mednarodnih korporacijah? Imate dobre izkušnje in znanje iz razvoja programske opreme? Potem vas vabimo, da se nam pridružite kot Samostojni razvijalec m/ž za uporabniške vmesnike storitev v oblaku.

SETCCE d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Samostojni razvijalec m/ž za razvoj storitve za enostavno integracijo poslovnih sistemov na področju brezpapirnega poslovanja Shrani Samostojni razvijalec m/ž za razvoj storitve za enostavno integracijo poslovnih sistemov na področju brezpapirnega poslovanja

Ljubljana

Vas motivira delo z novimi tehnološkimi izzivi? Želite soustvarjati nove produkte za domači in tuji trg? Ste pripravljeni sodelovati pri uvajanju brezpapirnega poslovanja v domačih in mednarodnih korporacijah? Imate dobre izkušnje in znanje iz razvoja programske opreme? Potem vas vabimo, da se nam pridružite kot Samostojni razvijalec m/ž.

SETCCE d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Natakar m/ž v Ljubljani Shrani Natakar m/ž v Ljubljani

Ljubljana

Za našega naročnika iščemo osebo za delovno mesto natakar. Pričakujemo: IV. ali V. stopnjo izobrazbe gostinske smeri, najmanj 1 leto delovnih izkušenj na področju strežbe, aktivno znanje vsaj enega tujega jezika.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Komisionar v hladilnici m/ž v Sežani Shrani Komisionar v hladilnici m/ž v Sežani

Sežana

Ste izkušeni komisionar m/ž v dobri fizični kondiciji? V kolikor ustrezate predpisanim pogojem, vas vabimo v kolektiv uspešnega trgovsko-logističnega podjetja, za katerega iščemo več oseb za dinamično delovno mesto komisionar v hladilnici m/ž.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Komisionar m/ž v Ljubljani Shrani Komisionar m/ž v Ljubljani

Ljubljana

Za uspešno in stabilno podjetje iščemo več oseb za delovno mesto Komisionar m/ž.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Vodja kontrolinga m/ž Shrani Vodja kontrolinga m/ž

Sevnica

Vaše delo bo: priprava poslovnih poročil in podpora vodstvu podjetja pri poročanju ter odločanju, sodelovanje pri pripravi in razvoju poslovnih in finančnih planov ter napovedi, priprava navodil za pripravo planov na celotni ravni podjetja, priprava planov ter usklajevanje planov skupaj z ostalimi službami v okviru podjetja, odgovornost za operativni in finančni kontroling podjetja.

Stilles d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Računovodstvo in revizija  

Key Account Manager Traktorenkunden m/w / Vodja ključnih kupcev m/ž Shrani Key Account Manager Traktorenkunden m/w / Vodja ključnih kupcev m/ž

Steyr

Vaše naloge: globalna, celostna predstavitev AVL Powertrain Engineering-a kupcem in poslovnim partnerjem, izoblikovanje novih poslovnih vezi in možnosti, iskanje novih potencialnih kupcev, analiziranje trga (že obstoječe in nove produkte), prepoznavanje novih poslovnih priložnosti, načrtovanje strategij proizvodnje, skupaj z vodstvom proizvodnje,...

AVL LIST GMBH

Področje: Komerciala, prodaja  

Ste podjetnik ali zaposleni v rastočem podjetju in želite Vaše strokovne izkušnje prenesti na naslednje generacije? Shrani Ste podjetnik ali zaposleni v rastočem podjetju in želite Vaše strokovne izkušnje prenesti na naslednje generacije?

Maribor

Na Višji strokovni šoli Academia Vas vabimo, da se pridružite kolektivu predavateljev iz prakse, ki z medsebojnim sodelovanjem, inovativnostjo in strokovnostjo izvaja poslanstvo šole in sledi zastavljenim ciljem poslovnega sistem Academia. Uspešnost šole in zadovoljstvo študentov namreč gradimo na strokovno podkovanih in dobro usposobljenih kadrih.

Academia d.o.o.

Področje: Izobraževanje, prevajanje, kultura, šport  

Tehnolog kakovosti - rezident v tujini m/ž Shrani Tehnolog kakovosti - rezident v tujini m/ž

Prebold

Od kandidatov pričakujemo: zaključena najmanj VI. stopnja izobrazbe tehnične smeri, tekoče znanje nemškega jezika, organizacijske sposobnosti, sposobnost koordiniranja, komunikacije in analitičnega razmišljanja, mobilnost in fleksibilnost.

odelo Slovenija d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vodja kuhinje m/ž v Novi Gorici Shrani Vodja kuhinje m/ž v Novi Gorici

Nova Gorica

Opis dela: Organiziranje in izvajanje proizvodnega procesa v kuhinji, izdelava jedilnikov in plana proizvodnje ter priprava jedi; Spremljanje in zagotavljanje dnevne kakovosti pripravljene hrane in spremljanje zadovoljstva gostov; Naročanje živil pri odobrenih dobaviteljih, kontrola nabave in dostave ter vodenje zalog; ...

Slorest d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje