Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
573 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Monter - ključavničar m/ž Shrani Monter - ključavničar m/ž

Nemčija

Vaše delo bo samostojno opravljanje montažnih ključavničarskih del. Prostih je 5 delovnih mest. Z delom lahko pričnete takoj. Ob obojestranskem zadovoljstvu si želimo dolgoročnega sodelovanja.

Lehmer d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik m/ž Shrani Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik m/ž

Avstrija

Zaposlimo večje število diplomiranih medicinskih sester/diplomiranih zdravstvenikov. Delo poteka v bolnišnicah in domovih za ostarele. Kaj pričakujemo: ustrezno izobrazbo, dokazila o pridobljeni izobrazbi, obvezno znanje nemškega jezika, delovne izkušnje.

ASF FUN d.o.o.

Področje: Zdravstvo, nega   Znanost, tehnologija  

Frizerji m/ž (frizerski saloni Simple v Domžalah, na Vrhniki in Jesenicah) Shrani Frizerji m/ž (frizerski saloni Simple v Domžalah, na Vrhniki in Jesenicah)

Domžale, Vrhnika, Jesenice

K sodelovanju vabimo izkušene frizerje ali/in frizerke za delo v frizerskih salonih SIMPLE na Jesenicah, Vrhniki/Logatcu in Domžalah. Vaše naloge bodo opravljanje vseh frizerskih del (striženje, barvanje, feniranje, svetovanje strankam itd.). Izmenski delovni čas. Delo v mladem in dinamičnem timu.

Pravi raj d.o.o.

Področje: Osebne storitve in varovanje  

Vodja projektov / direktor projektov m/ž Shrani Vodja projektov / direktor projektov m/ž

Ljubljana

Pričakujemo osebo z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi in smislom za natančnost in organizacijo. Biti morate samoiniciativni, prodorni in proaktivni. Obvezna pogoja sta odlično poznavanje marketinških aktivnosti in oglaševalskega trga ter najmanj 4-5 let delovnih izkušenj s področja vodenja projektov in svetovanja.

Creatoor d.o.o.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Marketing, PR  

Razvojni tehnolog m/ž Shrani Razvojni tehnolog m/ž

Poljane nad Škofjo Loko

V podjetju Polycom Šk. Loka d.o.o iščemo kandidata za zaposlitev na delovnem mestu Razvojni tehnolog m/ž. Delo je I. izmensko in zajema razvoj in dokumentiranje kompleksnejših sistemov. Delo za nedoločen čas.

POLYCOM Škofja Loka d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Znanost, tehnologija   Proizvodnja  

Merilni tehnolog m/ž Shrani Merilni tehnolog m/ž

Črnomelj

V podjetju Polycom Škofja Loka d.o.o., iščemo kandidata za zaposlitev na delovnem mestu merilni tehnolog na lokaciji Črnomelj. Delo je II. izmensko in zajema določanje in spremljanje merilnih postopkov, izdelave EMPB oz. PPAP dokumentacije ter skrb za razvoj sodelavcev.

POLYCOM Škofja Loka d.o.o.

Področje: Proizvodnja  

Ročni orodjar m/ž Shrani Ročni orodjar m/ž

Poljane nad Škofjo Loko

V podjetju Polycom Škofja Loka iščemo kandidata z izkušnjami, za zaposlitev na delovnem mestu Ročni orodjar. Delo je I. izmensko in je vezano na sestavljanje orodij. Obvezno je poznavanje orodij za brizganje plastike.

POLYCOM Škofja Loka d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vodja proizvodnje m/ž Shrani Vodja proizvodnje m/ž

dolenjska

Adecco H.R. d.o.o. za svojega naročnika, uspešno slovensko podjetje z tradicijo, ki se ukvarja z proizvodnjo in montažo stavbnega pohištva išče osebo na delovnem mestu Vodje proizvodnje m/ž.

ADECCO H.R. Poslovalnica NOVO MESTO

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve  

Monter m/ž Shrani Monter m/ž

tujina

monterja na montaži ter v mizarski delavnici v tujini. Pričakujemo: strokovnost do dela, ter samostojnost dela delavne izkušnje na montaži minimalno 3 leta. Obvezno znanje nemškega jezika. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za določen čas z poskusno dobo 2 mesecev z možnostjo kasnejše redne zaposlitve.

Kernol d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve   Lesarstvo  

Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž Shrani Specialist prodaje na terenu za podjetja (kasneje lahko tudi vodja/manager prodajnikov) m/ž

celotna Slovenija

Nudimo delo v mladem kolektivu, priložnost za razvoj kariere, saj iščemo prve prodajnike, ki bodo kasneje postali vodje prodajnikov, samostojno razporejanje sestankov in delovnega časa, pridobivanje komunikacijskih sposobnosti in učenje od "mojstrov prodaje", možnost podpisati letne pogodbe in kasneje le še "ohranjati stike" z že sklenjenimi klienti ter pridobivati plačila tudi za vnaprej.

FINANČNI TRGI, finančno svetovanje, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje  

Komercialist - potnik z lastnim s.p. m/ž Shrani Komercialist - potnik z lastnim s.p. m/ž

področje Koroške, Celja, Slovenskih Konjic in Slovenske Bistrice

Pričakujemo, da imate lasten s.p., V. ali VI. stopnjo lesarske, strojne ali komercialne smeri in nekajletne izkušnje s podobnimi deli, vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz. Zaželeno je znanje nemškega jezika.

Odorfer d.o.o. Ljubljana

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo   Lesarstvo  

Varilec (MAG / TIG) m/ž Shrani Varilec (MAG / TIG) m/ž

Nemčija

Zaradi povečanega obsega dela trenutno iščemo več izkušenih in samostojnih Varilcev m/ž. Delo se opravlja na terenu, pretežno v Nemčiji. Pričakujemo vsaj 3 leta delovnih izkušenj pri samostojnem opravljanju dela Cevarja, poznavanje branje načrtov, dobro znanje izometrije in pogovorno znanje enega tujega jezika. Nudimo vam konkurenčne delovne pogoje in možnost napredovanja.

MONTPRO d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Proizvodnja   Tehnične storitve  

Cevar m/ž Shrani Cevar m/ž

Nemčija

Zaradi povečanega obsega dela trenutno iščemo več izkušenih in samostojnih Cevarjev m/ž. Delo se opravlja na terenu, pretežno v Nemčiji. Pričakujemo vsaj 3 leta delovnih izkušenj pri samostojnem opravljanju dela Cevarja, poznavanje branje načrtov, dobro znanje izometrije in pogovorno znanje enega tujega jezika. Nudimo vam konkurenčne delovne pogoje in možnost napredovanja.

MONTPRO d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Viličarist komisionar m/ž Shrani Viličarist komisionar m/ž

Ljubljana

Naš naročnik potrebuje delavca za delovno mesto viličarist komisionar. Delo je normirano in fizično zahtevno. Delovni čas: neenakomerno razporejen, lahko opravlja delo v treh izmenah. Potrebna je hitrost in natančnost. Kandidat bo sprejet za določen čas 3, z enomesečnim poskusnim delom.

Atama agencija za zaposlovanje, d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Komercialist za slovenski trg m/ž (ref. št.: SI2015291424) Shrani Komercialist za slovenski trg m/ž (ref. št.: SI2015291424)

Osrednja Slovenija

K prijavi vabimo kandidate za delovno mesto Komercialist (m/ž) za slovenski trg. Uspešno in rastoče podjetje s področja prodaje logističnih rešitev ponuja zaposlitev za nedoločen čas prodajno usmerjenim posameznikom z odličnimi komunikacijskimi in pogajalskimi sposobnostmi.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Komisionar v hladilnici m/ž Shrani Komisionar v hladilnici m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, uspešno podjetje v Ljubljani, iščemo 2 komisionarja za delo v hladilnici. Iščemo kandidata za daljše časovno obdobje. Dela se v hladilnici pri -15 stopinj celzija. Če ste se prepoznali v oglasu, vas vabimo, da nam pošljete vaš podroben življenjepis.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Transport, nabava in logistika  

Komercialist za italijanski trg (m/ž) na Dolenjskem (ref. št.: SI2015854924) Shrani Komercialist za italijanski trg (m/ž) na Dolenjskem (ref. št.: SI2015854924)

Dolenjska

Za uspešno podjetje na Dolenjskem, iščemo prodajno naravnanega in samostojnega kandidata z dobrimi komunikacijskimi veščinami in aktivnim znanjem italijanskega jezika, za delovno mesto Komercialist za italijanski trg (m/ž).

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Vodja obrata v proizvodnji m/ž Shrani Vodja obrata v proizvodnji m/ž

Borovnica

Pričakujemo: dokončano izobrazbo: univerzitetni diplomirani inženir kemijske tehnologije ali druge ustrezne tehnično naravoslovne smeri, 5 let delovnih izkušenj na primerljivih vodstvenih delovnih mestih v proizvodnji, dobro znanje angleškega jezika, poznavanje dela z osebnim računalnikom.

Fenolit, d.d.

Področje: Farmacija, kemija   Proizvodnja  

Voznik m/ž Shrani Voznik m/ž

Zg. Jarše pri Domžalah

SAM d.o.o. Domžale išče voznika v PE Jarše za prevoz gradbenega materiala. Nudimo zaposlitev za določen čas 3 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pričakujemo vsaj IV. stopnjo izobrazbe, vozniški izpit B, C, E kategorije, izpit za viličarja, izpit za HIAB.

SAM d.o.o., Domžale

Področje: Transport, nabava in logistika   Trgovina