Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
463 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Razvojnik (m/ž) v okolici Celja Shrani Razvojnik (m/ž) v okolici Celja

Okolica Celja

Uspešno slovensko podjetje, eno vodilnih v Sloveniji pri proizvodnji izdelkov iz plastičnih mas, k prijavi vabi dinamičnega in samoiniciativnega kandidata s potencialom vodje na prosto delovno mesto razvojnik. Pričakujemo: VII. stopnjo izobrazbe strojne ali sorodne smeri, in najmanj 5 let delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Mehanik-klepar m/ž Shrani Mehanik-klepar m/ž

Letališče Jožeta Pučnika

Za našega naročnika uspešno slovensko podjetje iščemo dva kandidata za zasedbo delovnega mesta mehanik-klepar. Delovne naloge kandidata se navezujejo na področje vzdrževanja in popravil letal in letalskih delov. Delo je zanimivo in dinamično. Po večini delo poteka v jutranji izmeni. Pogoj za zasedbo delovnega mesta je izobrazba tehnične smeri.

FMG kadrovska agencija d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Delavec v proizvodnji - livarni m/ž Shrani Delavec v proizvodnji - livarni m/ž

Celje in okolica

Za delo v proizvodnji - brušenje ulitkov, sestavljanje izdelkov in ostala dela v proizvodnji, iščemo več delavcev. Dela se v treh izmenah, gre za izdelavo, pregled in brušenje ulitkov in pripravo jeder na strojih.

Kariera d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Tehnična podpora v prodaji m/ž Shrani Tehnična podpora v prodaji m/ž

Ljubljana

Podjetje KSB črpalke in armature d.o.o., hčerinsko podjetje korporacije KSB, ki je eden od vodilnih proizvajalcev črpalk, armatur in sistemov, išče strokovnjaka s področja črpalnih sistemov za tehnično podporo. Glavne naloge so tehnična in komercialna priprava ponudb, podpora projektantom, izbiranje črpalk in armatur, sodelovanje pri razvoju črpalnih sistemov in sodelovanje na projektih.

KSB črpalke in armature d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Strokovni svetovalec s področja hidravlike m/ž Shrani Strokovni svetovalec s področja hidravlike m/ž

Ljubljana

Za uspešno podjetje z Gorenjske na področju tehnične in storitvene dejavnosti iščemo strokovnega svetovalca, strokovnjaka na področju tesnil. Pričakujemo 2 leti delovnih izkušenj na področju hidravličnih sistemov in tesnil, odlično poznavanje vsaj enega svetovnega jezika (angleščina ali nemščina). Delovno mesto z izjemno dodelanim sistemom stimulacije.

Naton d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Proizvodnja   Tehnične storitve  

Strojnik - upravljalec TGM m/ž Shrani Strojnik - upravljalec TGM m/ž

Delo na terenu (večinoma Ljubljana, Medvode, Kranj z okolico)

Gre za delo na terenu, večinoma lokacije Ljubljana – Medvode - Kranj z okolico. Pričakujemo; delovne izkušnje na podobnih gradbenih strojih, delovne izkušnje iz področja vzdrževanja gradbenih strojev in opravljen izpit TGM za upravljanje strojev. Nudimo redno plačilo in delo v urejenem delovnem okolju.

SPEKTER KRANJ, d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Razvijalec mobilnih aplikacij m/ž Shrani Razvijalec mobilnih aplikacij m/ž

Ljubljana

Trenutno razvijamo augmented reality IOS in Android aplikacijo. Potrebujemo pomoč, zato iščemo osebo, ki ima naslednje izkušnje: Unity 4.2+ development, izkušnje v poljubnem 3D okolju, izkušnje z razvojem aplikacij za IOS in Adroid, zaželjeno poznavanje C#, izkušnje z apiji spletnih servisov in socialnih omrežij, zaželene izkušnje z implementacijo IAP, pisanje shaderjev.

NuFrame d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Monter suhogradnje m/ž Shrani Monter suhogradnje m/ž

Nemčija, Avstrija

Zaposlimo monterja suhogradnje. Kandidat se bo ukvarjal z zaključnimi suhomontažnimi deli v gradbeništvu, ki vključujejo izgradnjo predelnih sten, stropov, tal, strešnih površin ter izolacijo električnih in drugih vodov. Izvaja tudi sanacijo navedenih površin in vodov.

O2S d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Slikopleskar/ polagalec tapet m/ž Shrani Slikopleskar/ polagalec tapet m/ž

Nemčija, Avstrija

Zaposlimo slikopleskarja / polagalca tapet za delo v Avstriji in Nemčiji. Nudimo urejeno delovno okolje, redna plačila, zaposlitev za določen čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen.

O2S d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija  

Inženir tehnične podpore m/ž Shrani Inženir tehnične podpore m/ž

Ljubljana

Iščemo novega sodelavca na področju tehnične podpore. Od uspešnega kandidata/ke pričakujemo vestno opravljanje nalog in obveznosti, samoiniciativnost ter pripravljenost na prevzemanje odgovornosti, solidno znanje na področju računalništva vključno s programiranjem in administracijo sistemov. Nudimo zanimivo in pestro področje dela, možnost napredovanja ter primerno nagrajevanje.

NF CSB D.O.O.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Skladiščnik - voznik m/ž Shrani Skladiščnik - voznik m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, ugledno slovensko podjetje v okolici Ljubljane, iščemo sodelavca, ki bi delal v skladišču in občasno na dostavi blaga s tovornim vozilom.

Naton d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Ključavničar varilec m/ž Shrani Ključavničar varilec m/ž

Celje okolica

Naš naročnik je ugledno, zelo uspešno podjetje v Savinjski regiji, ki deluje na globalnem trgu na področju proizvodnje opreme za termično obdelavo materialov. Podjetje skrbi za neprestano izobraževanje zaposlenih in stalen razvoj proizvodov z dodatki lastnih inovacij.

Naton d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Skladiščnik - viličarist m/ž Shrani Skladiščnik - viličarist m/ž

Podravska

Zahteve: vsaj 1 leto delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, izpit za viličarja, zaključena IV. ali V. stopnja izobrazbe, osnovno računalniško znanje, natančnost, vestnost, samostojnost.

Powerserv d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Programer m/ž Shrani Programer m/ž

Ljubljana

Idealni kandidat ima naslednja znanja: html 5 css 3 (less), javascript, net c#, Mssql, poznavanje azure okolja, poznavanje php, poznavanje Magento spletnih trgovin. Potrebujemo all-rounderja, ki ima izkušnje na zgoraj opisanih področjih dela in se je pripravljen učiti.

Studio PEŠEC d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Vodja prodaje m/ž Shrani Vodja prodaje m/ž

Deskle

Delovne naloge: trženje elektroagregatov, UPS-ov in kogeneraciji na področju Slovenije in Hrvaške, vzdrževanje stikov z obstoječimi kupci, pridobivanje novih kupcev, usklajevanje zahtev med kupcem in proizvodnjo, ogled objektov pred prodajo, širjenje prodajnega trga, povečevanje razpoznavnosti naše blagovne znamke, povečevanje razpoznavnosti naše blagovne znamke, sodelovanje na sejmih.

Stubelj d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Strojni inženir m/ž Shrani Strojni inženir m/ž

Deskle

Delovne naloge: nadzor nad vgradnjo motorjev v elektroagregate, parametriranje in nastavitve motorja pred zagonom, razvoj novih izdeklov na podlagi motorjev (kogenracija na lesni plin, velike energetske postaje z elektroagregatom 6-20 MW, ogled objektov postavitve naših naprav, interakcija s kupčevim tehničnim kadrom, testni zagoni naših naprav na lokacijah.

Stubelj d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Skrbnik, vzdrževalec, nastavljalec strojev, oblikovalec kovin m/ž Shrani Skrbnik, vzdrževalec, nastavljalec strojev, oblikovalec kovin m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika iščemo delavce za vzdrževanje mehanskih naprav, oblikovanje kovin, nastavljanje strojev ter skrbništvo linije.

Paksima PSS d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Direktor razvoja poslovanja za področje športnih produktov m/ž Shrani Direktor razvoja poslovanja za področje športnih produktov m/ž

Ljubljana

Odgovorni boste za razvoj poslovanja na področju športnih produktov, prepoznali boste poslovne priložnosti na novih in obstoječih trgih ter zaznali smernice razvoja spletnih tehnologij. Pripravljali boste analize in izvajali trženjske raziskave. Razvijali boste produkte in storitve na področju športnih vsebin. Odgovorni boste za njihov celoten ciklus, od idejne zasnove do implementacije.

Klika d.o.o.

Področje: Mediji   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Marketing, PR  

Komercialist za tuje tržišče m/ž Shrani Komercialist za tuje tržišče m/ž

Gomilsko

Pričakujemo: najmanj VI. stopnjo izobrazbe komercialne, tehnične ali druge smeri, izkušnje v prodaji, pogajalske in organizacijske sposobnosti, aktivno znanje angleškega in nemškega jezika, fleksibilnost, pripravljenost na potovanja. Intenzivno izobraževanje, zelo stimulativno nagrajevanje.

Silco d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Pek m/ž Shrani Pek m/ž

Podlog v Savinjski dolini

Delovno mesto PEK z izkušnjami v Podlogu v Saviijski dolini.

SPD d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina