Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
453 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Tržnik (m/ž) v okolici Celja Shrani Tržnik (m/ž) v okolici Celja

Okolica Celja

Uspešno slovensko podjetje k prijavi vabi prodornega, samoiniciativnega in dinamičnega kandidata z izdelanim komercialnim pristopom na prosto delovno mesto tržnik.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Samostojni natakar (m/ž) na Obali Shrani Samostojni natakar (m/ž) na Obali

Portorož

Za uspešno in prodorno hotelirsko podjetje iščemo več oseb za delovno mesto samostojni natakar m/ž. Pričakujemo: 1-3 leta delovnih izkušenj na področju strežbe, aktivno znanje slovenskega jezika in zaželjeno znanje vsaj enega tujega jezika.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Natakarski pomočnik (m/ž) na Obali Shrani Natakarski pomočnik (m/ž) na Obali

Portorož

Za uspešno in prodorno hotelirsko podjetje iščemo več oseb za delovno mesto natakarski pomočnik m/ž. Pričakujemo: 1-3 leta delovnih izkušenj na področju strežbe, priprave pijače in napitkov, aktivno znanje slovenskega jezika in zaželjeno znanje vsaj enega tujega jezika.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Kuhar / kuharski pomočnik (m/ž) na Primorskem Shrani Kuhar / kuharski pomočnik (m/ž) na Primorskem

Obala

Si želite novih izzivov pri svojem delu? Je čas, da si pridobite nova znanja ter nove izkušnje, ki vam bodo pomagale pri razvoju vaše kariere kuharja? Potem ste mogoče oseba, katero iščemo za našega naročnika. Pridružite se njihovi ekipi, v eni izmed njegovih gostinskih obratov na Obali, in oddajte prijavo na prosto delovno mesto.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Dipl. inženir strojništva m/ž Shrani Dipl. inženir strojništva m/ž

Gornja Avstrija

Zahteve: Diplomirani inženirji strojništva, dobro znanje nemškega jezika, slovensko državljanstvo, timsko delo, samostojnost in samoiniciativnost.

ACE consulting GmbH

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Samostojni komercialist/tržnik m/ž Shrani Samostojni komercialist/tržnik m/ž

Slovenija

Ste tržnik po duši? Je delo v komercialnih vodah nekaj kar vas od nekdaj veseli? Nudimo vam stimulativno plačilo, ki je sestavljeno iz fiksnega in variabilnega dela (višina variabilnega dela navzgor ni omejena), pomoč in podpora zanesljive ekipe, ki stremi za istimi cilji in ustvarja v timskem duhu.

ADECCO H.R., d.o.o., Poslovalnica MARIBOR

Področje: Komerciala, prodaja  

Strojni tehnik m/ž Shrani Strojni tehnik m/ž

Gornja Avstrija

Vaše naloge so: zagotoviti pravilno izvajanje, preverjanje kakovosti v proizvodnji, kontrola od začetnega vzorca do končnega produkta, strokovno svetovanje in podpora ter uvajanje novih delavcev.

ACE consulting GmbH

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Kuhar m/ž v Dravogradu Shrani Kuhar m/ž v Dravogradu

Dravograd

Vaše naloge obsegajo: priprava toplih in hladnih obrokov, organiziranje dela, vodenje in poznavanje dokumentacije HACCP.

Sodexo d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Vodja kuhinje m/ž v Medvodah Shrani Vodja kuhinje m/ž v Medvodah

Ljubljana

Opis dela: Organiziranje in izvajanje proizvodnega procesa v kuhinji, izdelava jedilnikov in plana proizvodnje ter priprava jedi; Spremljanje in zagotavljanje dnevne kakovosti pripravljene hrane in spremljanje zadovoljstva gostov; Naročanje živil pri odobrenih dobaviteljih, kontrola nabave in dostave ter vodenje zalog; ...

Slorest d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Strežaj stroja - proizvodni delavec m/ž Shrani Strežaj stroja - proizvodni delavec m/ž

Maribor

Upravljanje manj zahtevnih strojev in naprav, strežba linijam za nemoteno delovanje, ostala dela, ki so v skladu z delavčevimi znanji in sposobnostmi, po navodilih vodje.

ADECCO H.R. Poslovalnica Maribor

Področje: Proizvodnja  

Organizator transporta m/ž Shrani Organizator transporta m/ž

Vipava

Za našega klienta, ki se ukvarja z mednarodnim transportom iščemo Organizatorja transporta m/ž, z dobrimi organizacijskimi sposobnostmi. Pričakujemo: zaključeno vsaj V. stopnjo izobrazbe katerekoli smeri, aktivno zanje italijanskega in srbo-hrvaškega jezika, aktivna uporaba MS Office programov.

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Transport, nabava in logistika  

Parketar in mizar m/ž Shrani Parketar in mizar m/ž

Belgija

Iščemo polagalce parketov za delo v tujini. Pričakujemo delovne izkušnje, natančnost in odgovornost, zaželeno osnovno znanje nemškega jezika. Nudimo dobro in redno plačilo, urejeno zdravstveno zavarovanje ter prijavo v delovno razmerje.

Moa studio, poslovno svetovanje, d.o.o.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Lesarstvo  

Zavarovalni zastopniki m/ž Shrani Zavarovalni zastopniki m/ž

Ljubljana

Od kandidatov pričakujemo: najmanj IV. stopnjo izobrazbe, dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja je zaželeno, ni pa obvezno; izkušnje pri prodaji v zavarovalništvu ali v podobnih panogah; samoiniciativnost, samostojnost in kreativnost pri delu; poznavanje dela z računalnikom; vozniški izpit B-kategorije.

SOP - Sklad obrtnikov in podjetnikov

Področje: Komerciala, prodaja   Zavarovalništvo  

Svetovanje strankam, tehnična podpora m/ž Shrani Svetovanje strankam, tehnična podpora m/ž

Dunaj

Pričakujemo: končana izobrazba za elektroinštalaterja, električarja, elektromehanika ali elektrotehnika, prve delovne izkušnje s tega področja dela, zaželene so izkušnje z delom s strankami (tudi telefonsko), izkušnje s te panoge so prednost, odlično znanje nemščine in angleščine, znanje francoščine in/ali italijanščine je zaželeno, sposobnost uporabe računalnika (MS Office, SAP).

Schneider Electric Austria Ges.m.b.H.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Mizar m/ž Shrani Mizar m/ž

Gornja Avstrija

Iščemo strokovnega delavca za delo v proizvodnji, izmensko delo, zaključena šola: lesarski tehnik/mizar. Zahteve: dobro znanje nemščine, pripravljenost na delo v izmenah in timsko delo, skrben in natančen način dela. Iz umetnih snovi je potrebno izoblikovati točno obliko, ipd.

ACE consulting GmbH

Področje: Lesarstvo  

CNC operater m/ž Shrani CNC operater m/ž

Avstrija

Pričakujemo: dobro znanje nemškega jezika, zaključena izobrazba tehnične smeri, izkušnje z delom na CNC strojih, zanesljivost in fleksibilnost, točnost, pripravljenost na izmensko delo.

ACE consulting GmbH

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Računovodja - senior m/ž Shrani Računovodja - senior m/ž

Ljubljana

Za priznano podjetniško in razvojno naravnano računovodsko hišo, ki zna prisluhniti in poiskati najboljše rešitve za stranke, iščemo Računovodjo - senior. Pričakujemo: VII. stopnja ekonomske izobrazbe, najmanj 3 leta delovnih izkušenj s samostojnim vodenjem računovodstva, v poštev pridejo tudi kandidati, ki imajo izkušnje na poziciji Revizor-senior.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Računovodstvo in revizija  

Električar m/ž Shrani Električar m/ž

EU

Zaposlimo električarja za delo v tujini ( EU). Obvezno osnovno znanje nemškega jezika. Zaposlimo le EU državljane. Glavne naloge bodo skrb za nemoteno delovanje vseh električnih naprav in inštalacij ter izvajanje rednih vzdrževalnih del.

Pro monting d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Prodajni svetovalec - tržnik m/ž Shrani Prodajni svetovalec - tržnik m/ž

Ljubljana (za svetovalce izven Ljubljane, možnost dela na daljavo -od doma)

Iščemo ljudi z izkušnjami na področju direktne telefonske prodaje (telemarketing-prodajni svetovalec) oz. na področju prodaje proizvodov namenjenih izboljšanju ali ohranjanju zdravja. Izobrazba ni pomembna, je pa zaželena.

Magnetomedicina d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja   Trgovina  

Orodjar m/ž Shrani Orodjar m/ž

Ljubljana

Za uspešno slovensko proizvodno podjetje k sodelovanju vabimo izkušene orodjarje. Možnost dolgoročne zaposlitve in pridobivanja novih znanj.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Proizvodnja