Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
444 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Prodajalec m/ž (10 delovnih mest) Shrani Prodajalec m/ž (10 delovnih mest)

Ljubljana

Pogoji: SSŠ (srednja strokovna šola), prednost trgovska ali ekonomska šola, izkušnje z delom v maloprodaji minimalno 1-3 leta, izražene komunikacijske in prodajne veščine, ljubeznivost in prisrčnost v komunikaciji s kupci, marljiv, vesten in odgovoren pristop k delu in delovnim nalogam

Mlinar S d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Elektro inženir m/ž Shrani Elektro inženir m/ž

Deskle (Anhovo)

Iščemo strokovnega elektro inženirja – energetika z izkušnjami močnostnih inštalacij. Izdelujemo elektroagregate in kogeneracije moči med 10 in 3500 kVA. Vaše naloge bodo: Sodelovanje pri razvoju novih izdelkov, projektiranje in nadzor nad izdelavo krmilno/preklopnih elektro omar agregata, parametriranje in nastavitve elektroagregata pred zagonom, nadzor nad elektro proizvodnjo (3 zaposleni)...

Stubelj d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Skrbnik ključnih strank m/ž Shrani Skrbnik ključnih strank m/ž

Ljubljana

Delo obsega sodelovanje z vsemi večjimi in manjših podjetji ter oglaševalskimi in medijskimi agencijami v slovenskem prostoru. Pričakujemo: samostojno, dinamično in predvsem odgovorno osebo, pripravljenost za izobraževanje in samoiniciativnost pri tem, odlične komunikacijske sposobnosti, občutek za sodelovanje, vestnost in doslednost pri delu, izkušnje pri delu s ključnimi strankami...

Media Bus d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Upravljanje, svetovanje, vodenje   Marketing, PR  

Delo na terenu na področju Italije m/ž Shrani Delo na terenu na področju Italije m/ž

Italija

Podjetje z več kot 20-letno tradicijo na področju avtomobilske industrije zaradi širitve svojega dela išče novega sodelavca v prodajnem oddelku. Delo na terenu na področju Italije. Pričakujemo izobrazba najmanj VI. stopnje, katerekoli smeri; aktivno znanje italijanskega jezika; izkušnje iz prodaje.. Prednost je poznavanje vzdrževanja spletnih strani.

Konstill d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Potnik na terenu m/ž (področje Avstrije) Shrani Potnik na terenu m/ž (področje Avstrije)

Avstrija

Podjetje z več kot 20-letno tradicijo na področju avtomobilske industrije zaradi širitve svojega dela išče novega sodelavca. Delo na terenu na področju Avstrije. Pričakujemo aktivno znanje nemškega jezika; izkušnje iz prodajnih veščin; izkušnje iz direktne prodaje na terenu; zanesljivost, pridnost, delavnost.. Stimulativno plačilo.

Konstill d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

CNC-operater m/ž in CAM-programer m/ž Shrani CNC-operater m/ž in CAM-programer m/ž

osrednja Slovenija

Za našega naročnika, uveljavljeno in priznano podjetje, ki se ukvarja z izdelavo orodij, s 35 zaposlenimi iz osrednje Slovenije, iščemo sposobna, izkušena in visoko motivirana sodelavca v orodjarni: CNC-operater m/ž in CAM-programer m/ž. Zaposlitev je za nedoločen čas s poskusno dobo za določen čas.

Atama, agencija za zaposlovanje d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Konstrukter m/ž Shrani Konstrukter m/ž

Ljubljana-Črnuče

Uspešno podjetje išče novega sodelavca, ki ima VI. ali VII. stopnjo izobrazbe oz. opravljeno I. oz. II. bolonjsko stopnjo strojne smeri (zaželjena smer konstrukterstvo), ki bi zasedel prosto delovno mesto. Nudimo delo v urejenem okolju s stimulativnim nagrajevanjem.

KOLEKTOR ETRA d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Razvijalec programske opreme m/ž Shrani Razvijalec programske opreme m/ž

Ljubljana

Iščemo nove, znanja in dokazovanja željne sodelavce, ki so pripravljeni na dolgoročno sodelovanje na inovativnih razvojnih projektih. Zahtevano je znanje JavaEE stack-a, zaželjeno poznavanje JavaScript in Android programiranja. V kolikor si končal ali končuješ univerzitetni ali bolonjski magisterski študij te prosimo, da se prijaviš na razgovor in izveš več o nas. Prijava na jobs@medius.si

Medius d.o.o., Java Middleware & Application Integration

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje   Kreativa, design  

Promotor rezervnih delov m/ž Shrani Promotor rezervnih delov m/ž

Ljubljana in teren

Naš naročnik pričakuje osebo s vsaj 5. leti delovnih izkušenj s področja pospeševanja prodaje rezervnih delov, poznavanje avtomobilske panoge (rezervnih delov), dobro znanje angleškega jezika, poznavanje MS Office, vozniški izpit B kategorije.

KI interim d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Tehnične storitve  

Administrator m/ž Shrani Administrator m/ž

Ljubljana, Izola

Za našega naročnika, podjetje Advancing Trade d.o.o. (član mednarodne organizacije Working Capital Management Group (WCMG)), ki je specializirana za aktivno upravljanje s terjatvami, razpisujemo prosto delovno mesto ADMINISTRATOR M/Ž. Prijave zbira ga. Evelin Radovac po e-pošti: e.kolarec@advtrade.it

Naton d.o.o.

Področje: Administracija   Komerciala, prodaja  

Samostojni Kuhar m/ž Shrani Samostojni Kuhar m/ž

Maribor

Priprava vseh vrst jedi po predpisanih normativih, skrb za racionalne zaloge, pravilno skladiščenje in shranjevanje gotovih jedi, skrb za kvaliteto in videz pripravljene hrane itd. Pričakujemo; delovne izkušnje na podobnem delovnem mestu in ustrezno izobrazbo (srednja poklicna, hotelirstvo in gostinstvo).

HOT-TEN DRUŽBA ZA ŠPORT, TURIZEM IN GOSTINSTVO D.O.O.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Varnostnik m/ž Shrani Varnostnik m/ž

Ljubljana

Zaposlimo varnostnika m/ž. Pričakujemo minimalno osnovnošolsko izobrazbo, opravljena NPK (opravljena nacionalna poklicna kvalifikacija za varnostnika), nimajo zadržkov javnega reda, so državljani RS, fleksibilnost (urnik dela je gibljiv-izmensko delo). Ponujamo dinamično in stimulativno delo z možnostjo osebnega razvoja, usposabljanja in napredovanja.

Fit varovanje d.d.

Področje: Osebne storitve in varovanje  

Svetovalec za produkt iCenter - svetovalec za področje trgovine m/ž Shrani Svetovalec za produkt iCenter - svetovalec za področje trgovine m/ž

Šempeter pri Gorici

Delo svetovalca za področje trgovine za produkt iCenter vključuje uvajanje uporabnikov v delo z aplikacijami SAOP iCenter, vodenje izobraževalnih seminarjev, skrbništvo aplikacij in ostale aktivnosti povezane s prodajnim inženirstvom ter sodelovanje s proizvodnimi skupinami.

SAOP d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Komerciala, prodaja   Trgovina  

Skladiščnik m/ž Shrani Skladiščnik m/ž

Ljubljana

Za proizvodno podjetje v Ljubljani iščemo skladiščnika za nočno delo. Obvezne so izkušnje na enakem delovnem mestu, znanje slovenskega jezika, natančnost in urejenost.

Kariera d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Kuhar m/ž Shrani Kuhar m/ž

Lahovče, Cerklje na Gorenjskem

Gostilna Zajc zaposli kuharja z delovnimi izkušnjami m/ž. Od kandidata/kandidatke se pričakuje: poznavanje kulinarike, vestnost in čistoča pri delu. Nudimo vam zaposlitev za določen čas z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas.

Gostilna ZAJC

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Strokovni sodelavec za področje ortotike, protetike in flebologije m/ž Shrani Strokovni sodelavec za področje ortotike, protetike in flebologije m/ž

Ljubljana

Opis delovnih nalog: predstavitev izdelkov podjetja Bauerfeind d.o.o. kupcem in medicinski stroki, izobraževanje kupcev podjetja Bauerfeind d.o.o., skrb za oglaševanje in trženje izdelkov podjetja Bauerfeind d.o.o.: prevajanje, oblikovanje, distribucija reklamnega gradiva, pridobivanje novih informacij in podatkov o izdelkih podjetja Bauerfeind d.o.o., skrb za pridobivanje novih kupcev...

Bauerfeind d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Zdravstvo, nega  

Samostojni slaščičar m/ž Shrani Samostojni slaščičar m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, večje gostinsko podjetje, iščemo novega sodelavca za zasedbo delovnega mesta samostojni slaščičar. Delo bo obsegalo samostojno priprava toplih in hladnih sladic. Izbranemu kandidatu bo ponujena pogodba za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, urejeno delobno okolje, varna zaposlitev in redno plačilo.

Atama, agencija za zaposlovanje d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Operater na liniji za predelavo plastičnih mas in tiskanje m/ž Shrani Operater na liniji za predelavo plastičnih mas in tiskanje m/ž

Kisovec

Za določen čas zaposlimo operater ja na liniji za predelavo plastičnih mas in tiskanje. Kasneje možnost sklenitve delovnega razmerja za nedoločen čas. Pričakujemo pa kandidata z izobrazbo IV. ali V. stopnje tehnične smeri.

KUM-PLAST D.O.O.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Razvijalec programske opreme m/ž Shrani Razvijalec programske opreme m/ž

Lesce

Iščemo Razvijalca programske opreme. Naše zahteve: visokošolsko izobrazba računalniške ali elektrotehnične smeri, 5 let izkušenj pri razvoju programske opreme, zelo dobro poznavanje sodobnih tehnologij in razvojnih orodij (C / C++, C#, .NET ...), Izkušnje pri razvoju aplikacij na Windows platformi, Izkušnje pri uporabi spletnih tehnologij (spletne storitve in Web aplikacije).

Swarco Lea, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Računalništvo, programiranje  

Monter - ključavničar m/ž Shrani Monter - ključavničar m/ž

tujina

Pričakujemo: delovne izkušnje, zaželeno znanje nemškega jezika ni pa pogoj, pogoj je državljanstvo EU oziroma urejeno bivanje v SLO ter delovno dovoljenje.

Montaža industrijske opreme, Roman Šoštarič, s.p.

Področje: Gradbeništvo, arhitektura, geodezija   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo