Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
987 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Vodja projekta (m/ž) Shrani Vodja projekta (m/ž)

Ljubljana

Iščemo sodelavca z višjo, visoko strokovno ali univerzitetno izobrazbo tehnične ali družboslovne smeri za delo na delovnem mestu - Vodja projekta. Nudimo delovno razmerje za ne nedoločen čas s polnim delovnim časom in šestmesečnim poskusnim delom.

AMZS d.d.

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Tehnične storitve  

Natakarica m/ž - 2 prosti delovni mesti Shrani Natakarica m/ž - 2 prosti delovni mesti

Kranj

Iščemo 2 izkušeni natakarici (eno prosto delovno mesto je za polovični delovni čas (od 10h-14h), in drugo za polni delovni čas).

Nova družba 34 d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Ekspert kontrole kakovosti m/ž Shrani Ekspert kontrole kakovosti m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, farmacevtsko proizvodno podjetje Lek d.d., iščemo kandidata za delovno mesto: Ekspert kontrole kakovosti m/ž. Od kandidatov pričakujemo : visokošolsko stopnjo izobrazbe farmacevtske, kemijske ali druge naravoslovne smeri, aktivno znanje angleškega jezika in MS Office, 1 leto delovnih izkušenj s področja kakovosti, razvoja ali proizvodnje.

Kariera d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija  

Ekspert kontrole kakovosti m/ž Shrani Ekspert kontrole kakovosti m/ž

Ljubljana

Naš naročnik Lek d.d. k sodelovanju vabi Eksperta kontrole kakovosti (m/ž) - osebo z zaključeno izobrazbo kemijske, farmacevtske ali druge naravoslovne smeri VII. stopnje, z dobrim znanjem angleškega jezika. Zaposlitev za določen čas, možnost kasnejše dolgoročne zaposlitve.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Farmacija, kemija   Znanost, tehnologija   Proizvodnja  

Elektrikar m/ž Shrani Elektrikar m/ž

Avstrija, Nemčija

Opis dela: elektromontažna dela v poslovnih stavbah in elektroindustriji. Prvi mesec uvajanja v Sloveniji in potem delo na terenu (Nemčija, Avstrija). Pričakujemo elektro izobrazbo.

Elektro inženiring Tramar d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Ljubljana

Pričakujemo: vsaj V. stopnja izobrazbe, vsaj 2 leti delovnih izkušenj, urejenost, samostojnost, samoiniciativnost, lastna baza strank/ samostojno pridobivanje strank, izpit B kategorije, lasten prevoz, računalniška pismenost.

PRINTSPOT d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Računovodja m/ž Shrani Računovodja m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: najmanj tri leta delovnih izkušenj iz samostojnega dela v računovodstvu, zanimanje za to področje dela in željo po strokovnem napredovanju, natančnost, pozitivno naravnanost, kolegialnost, dobro osebno organiziranost, željo po pomoči drugim.

RAČUNOVODSKI SERVIS ZEUS, D.O.O.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Inženir v IT podpori m/ž v Zasavju Shrani Inženir v IT podpori m/ž v Zasavju

Zasavje

Za našega naročnika iščemo novega sodelavca za delovno mesto Inženir v IT podpori m/ž. Podjetje je pripravljeno tudi na priučitev začetnika.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje   Znanost, tehnologija  

Varilec – inštalater plinske opreme m/ž v okolici Celja Shrani Varilec – inštalater plinske opreme m/ž v okolici Celja

Okolica Celja

Za našega naročnika k prijavi vabimo izkušene kandidate s področja plamenskega varjenja na prosto delovno mesto Varilec – inštalater plinske opreme m/ž. Delo bo potekalo na sedežu podjetja.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Tehnični sodelavec v proizvodnji m/ž v Celju Shrani Tehnični sodelavec v proizvodnji m/ž v Celju

Celje

Veliko uspešno celjsko proizvodno podjetje s tradicijo vabi k prijavi kandidate m/ž s tehnično izobrazbo. Delo poteka v večih izmenah.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Komercialist za avstrijski trg m/ž Shrani Komercialist za avstrijski trg m/ž

Avstrija

Ste tehnični tip človeka, z veseljem do dela v sektorju prodaje s podjetniškim razmišljanjem in sposobnostjo iskanja rešitev? Uspešno slovensko podjetje, ki nudi celostne, kakovostne in napredne rešitve za področje gospodarstva, gradbeništva in elektro industrije, nudi zanimivo priložnost osebnega in profesionalnega razvoja na delovnem mestu Komercialist m/ž za avstrijski trg.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Samostojni knjigovodja m/ž Shrani Samostojni knjigovodja m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, katerega dejavnost zajema računovodske storitve in davčno svetovanje iščemo Samostojno knjigovodjo m/ž.

Atama agencija za zaposlovanje, d.o.o.

Področje: Računovodstvo in revizija  

Tehnični projektni vodja - elektro m/ž Shrani Tehnični projektni vodja - elektro m/ž

okolica Celja

Imate komercialno - pogajalske izkušnje, izkušnje z vodenjem večje skupine, organizacijo dela,... iz področja elektro stroke? Za podjetje iz širšega območja Celja zaradi povečanega obsega dela iščemo kandidata za delovno mesto Tehnični projektni vodja - elektro (m/ž).

ADECCO H.R. Poslovalnica CELJE

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Znanost, tehnologija   Tehnične storitve  

Mehanik - vzdrževalec Lek d.d., Prevalje m/ž Shrani Mehanik - vzdrževalec Lek d.d., Prevalje m/ž

Prevalje - Koroška regija

Za našega naročnika,evropsko in svetovno priznano farmacevtsko družbo LEk d.d., v enoti Prevalje iščemo Mehanika - vzdrževalca proizvodnih naprav m/ž. Pričakujemo: V. stopnjo strokovne izobrazbe strojne, elektro ali druge ustrezne smeri.

ADECCO H.R. Poslovalnica CELJE

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Samostojni svetovalec za izterjavo pravnih in fizičnih oseb m/ž Shrani Samostojni svetovalec za izterjavo pravnih in fizičnih oseb m/ž

Ljubljana

Svetovalec za izterjavo bo odgovoren za izterjavo zapadlih neplačanih terjatev, kar vključuje aktivnosti od poizvedb strank, različnih metod izterjave, pravnih zahtevkov in sodelovanja z zunanjimi agencijami. Svetovalec mora imeti sposobnost delati z zaupnimi podatki in opravljati raznolike delovne naloge. Upoštevali bomo samo prijave, ki bodo tudi v ANGLEŠKEM JEZIKU.

B2 KAPITAL, poslovne storitve d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Komerciala, prodaja   Pravo in družboslovje  

IT sistemski tehnik - m/ž Shrani IT sistemski tehnik - m/ž

Ljubljana

K sodelovnju vabimo IT sistemskega tehnika za podporo končnim uporabnikom in upravljanje Microsoft strežniških sistemov, ponujamo dinamično delo v strokovnem urejenem kolektivu z možnostjo napredovanja in osebnostnega razvoja.

HC CENTER d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Samostojni kuhar m/ž Shrani Samostojni kuhar m/ž

Kranj

Odprli smo novo gostilno v Kranju. Iščemo izkušenega samostojnega kuharja m/ž. Nudimo redno zaposlitev za NEDOLOČEN ČAS, dobro in redno plačilo, polni delovni čas in urejeno ter prijetno delovno okolje.

Nova družba 34 d.o.o.

Področje: Gostinstvo, turizem, potovanje  

Skladiščnik m/ž Shrani Skladiščnik m/ž

Postojna

Za našega naročnika, uspešno podjetje iz območja primorske, z več kot 50-letno tradicijo, iščemo osebo za zasedbo delovnega mesta SKLADIŠČNIK m/ž. Temeljna dejavnost podjetja je razvoj, proizvodnja in trženje izdelkov iz termoplastov. Omenjeno dejavnost družba uresničuje s programom sanitarne tehnike. Delo poteka v dveh izmenah.

FMG kadrovska agencija d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika   Proizvodnja   Tehnične storitve  

Mizar za montažo pohištva na plovilih in drugih nadstandardnih objektih m/ž (5 mest) Shrani Mizar za montažo pohištva na plovilih in drugih nadstandardnih objektih m/ž (5 mest)

Evropa

Iščemo kandidata za delovno mesto: Mizar za montažo pohištva na plovilih in drugih nadstandardnih objektih m/ž. Delo je terensko in poteka tako doma kot v tujini - Evropi. Naloge so: raznos materiala na delovno mesto, postavljanje šablon, postavljanje in montaža predelnih sten ter oblog, montaža konstrukcij in podkonstrukcij, pomoč pri montaži, montaža pohištva, skrb za red in čistočo,...

Montaža trend Interieri d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Lesarstvo