Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
535 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Transportni komercialist / disponent-organizator prevozov v tovornem prometu m/ž Shrani Transportni komercialist / disponent-organizator prevozov v tovornem prometu m/ž

Šenčur na Gorenjskem

Pričakujemo: obvezno najmanj dve leti izkušenj v mednarodnem transportnem podjetju, zaželeno z lastnim voznim parkom, polna računalniška pismenost, aktivno znanje (pisna in govorna oblika) nemškega in ang. jezika, zaželena francoščina ali kateri drugi jezik,vozniški izpit B-kat., lasten prevoz, obvezno državljan Slovenije, zaželeni so kandidati iz Gorenjske in/ali okolice Ljubljane.

ŠTEMPIHAR d.o.o. transport in storitve

Področje: Komerciala, prodaja   Transport, nabava in logistika  

Vodja razvojnih projektov – konstrukcija m/ž Shrani Vodja razvojnih projektov – konstrukcija m/ž

Ljubljana

Naša pričakovanja: univ. dipl. inž. strojništva, zaželeno znanje iz osnov brizganja plastike in konstruiranja orodij, poznavanje prenapetostnih zaščit, aktivno znanje angleškega jezika, zelo dobro poznavanje programa PROENGINEER/CREO in AUTOCAD.. Izzivov polno delo z odličnimi priložnostmi za osebni ter strokovni razvoj.

ISKRA ZAŠČITE d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Konstrukter m/ž Shrani Konstrukter m/ž

Ljubljana-Črnuče

Uspešno podjetje išče novega sodelavca, ki ima VI. ali VII. stopnjo izobrazbe strojne smeri (zaželena smer konstrukterstvo), ki bi zasedel prosto delovno mesto Konstrukter m/ž. Obvezno znanje uporabe programov Creo 2.0 (ex. ProEngineer). Nudimo delo v urejenem okolju s stimulativnim nagrajevanjem.

KOLEKTOR ETRA d.o.o.

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Spletni razvijalec m/ž Shrani Spletni razvijalec m/ž

Nova Gorica

Ti programiranje spletnih strani in spletnih trgovin predstavlja izziv? Imaš morda izkušnje z odprtokodnimi sistemi? Potem te potrebujemo v naši ekipi! Pridruži se in nam pomagaj ustvarjati kakovostne in prepoznavne projekte. Iščemo Spletnega razvijalca m/ž. Pričakujemo: poznavanje PHP in MySQL, HTML5, CSS3, JS, jQuery,...

CARPEDIEM d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Administrator - podpora strankam m/ž Shrani Administrator - podpora strankam m/ž

Koper

Za uspešno mednarodno podjetje, ki je specializirano za področje upravljanja podatkov, iščemo več sodelavcev za opravljanje dela v oddelku klicni center. Kandidati bodo zasedali delovno mesto administrator- podpora strankam m/ž.

ADECCO H.R. Poslovalnica KOPER

Področje: Administracija  

Strokovni delavec na področju logističnih procesov m/ž Shrani Strokovni delavec na področju logističnih procesov m/ž

Celje

So vaše delovne izkušnje s področja logističnih procesov (tudi znotraj proizvodnih podjetji), in vam dinamično delo ne predstavlja ovir? Za mednarodno podjetje, ki se ukvarja z zagotavljanjem integriranih robotskih rešitev v različnih proizvodnjah, iščemo že usposobljen kader na delovnem mestu Strokovni delavca na področju logističnih procesov m/ž.

ADECCO H.R. Poslovalnica CELJE

Področje: Administracija   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Sodelavec na področju financ m/ž Shrani Sodelavec na področju financ m/ž

Ljubljana

Za ugledno farmacevtsko podjetje iščemo sodelavca m/ž na področju financ. Pričakujemo odlično znanje Excela (vrtilne tabele) in znanje angleškega jezika. Delo v odličnem poslovnem okolju.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Administracija   Bančništvo, finance  

Bolničar negovalec m/ž - Nemčija Shrani Bolničar negovalec m/ž - Nemčija

Bavarska

Za naše poslovne partnerje v Nemčiji posredujemo delovno mesto Bolničarja - negovalca m/ž.

FMG kadrovska agencija d.o.o.

Področje: Zdravstvo, nega  

Vodja projektov m/ž Shrani Vodja projektov m/ž

Prekmurje, Pomurje

Mednarodno proizvodno podjetje išče sodelavca m/ž na področju vodenja projektov. Od kandidatov pričakujemo: visokošolsko ali univerzitetno izobrazbo tehnične smeri (študij elektrotehnike), vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem področju, aktivno znanje (govorno in pisno) angleškega in nemškega jezika.

ADECCO H.R., d.o.o., Poslovalnica MARIBOR

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Komerciala, prodaja   Proizvodnja  

Pospeševalec prodaje m/ž za gorenjsko področje Shrani Pospeševalec prodaje m/ž za gorenjsko področje

Gorenjska, teren

Objavljamo oglas za delovno mesto: Pospeševalec prodaje m/ž za gorenjsko področje. Naloge: urejanje izdelkov družbe v prostorih poslovnih partnerjev v skladu s standardi družbe, postavljanje in organiziranje promocijskih materialov. Pričakujemo prijave kandidatov, ki so zanesljivi, organizirani, odgovorni ter sposobni za samostojno opravljanje dela na terenu.

Coca-Cola HBC Slovenija d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Marketing, PR  

Upravljalec s tveganji m/ž Shrani Upravljalec s tveganji m/ž

Ljubljana

V naši ekipi enote portfeljsko upravljanje kreditnega tveganja iščemo Upravljalca s tveganji m/ž. Vaše naloge in odgovornosti bodo med drugim obsegale obdelavo portfeljskih podatkov, redne analize kreditnega portfelja in posameznih poslov/strank, sodelovanje pri pripravi meril in standardov za upravljanje s kreditnimi tveganji banke in priprava rednih poročil s področja kreditnega tveganja.

UniCredit Banka Slovenija d.d.

Področje: Bančništvo, finance  

Razvijalec programske opreme (C#) m/ž Shrani Razvijalec programske opreme (C#) m/ž

Ljubljana

Pridružite se Adacti, najuspešnejšemu regijskemu podjetju na področju poslovne informatike. Z učinkovitimi informacijskimi rešitvami omogočamo našim strankam nadaljnji razvoj. Iščemo Razvijalca programske opreme (C#) m/ž. Pričakujemo: univerzitetni študij naravoslovne ali tehnične smeri, odlično poznavanje .NET tehnologij, odlično poznavanje relacijskih baz podatkov.

Adacta d.o.o.

Področje: Računalništvo, programiranje  

Referent za strateško nabavo m/ž (Portorož) Shrani Referent za strateško nabavo m/ž (Portorož)

Portorož

V podjetju SMT d.o.o., kjer se ukvarjamo s proizvodnjo in razvojem elektronskih naprav, iščemo dinamične in motivirane sodelavce - Referent za strateško nabavo m/ž. Pričakujemo: poznavanje veščin nabave, iznajdljivost in samoiniciativnost, komunikacijske in pogajalske sposobnosti, osnovno poznavanje elektronskih komponent.

SMT, PROIZVODNJA ELEKTRONSKIH NAPRAV IN ELEKTRONIKE, d.o.o.

Področje: Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije   Transport, nabava in logistika  

Brezplačna šola ličenja in prodaje Shrani Brezplačna šola ličenja in prodaje

Gornja Radgona, Ljubelj, Holmec, Vič

Nudimo vam enkratno priložnost, da svojo strast do kozmetike in veselje do prodaje združite v eno. Nudimo vam: brezplačno šolo, ki traja 3 dni, izbrali bomo le 6 kandidatov m/ž na vsaki lokaciji. izvedeli boste: nekaj preprostih nasvetov in trikov, ki bodo omogočili lepši zgled, nasveti glede nege kože, izbira pravih barv, kako zagotoviti celodnevno obstojnost ličil.

Kompas shop d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja   Zdravstvo, nega  

Komercialist prodajalec na terenu za BAR, GASTRO, MEHIŠKA program m/ž Shrani Komercialist prodajalec na terenu za BAR, GASTRO, MEHIŠKA program m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanja obsega poslovanja znanih blagovnih znamk za gostinstvo nudimo komercialistom-prodajalcem z registracijo s.p.ipd. z izkušnjami delo v prodaji za gostinstvo na posameznih regijah Slovenije.

Univerzal Commerce Ljubljana d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Telefonski tržnik m/ž Shrani Telefonski tržnik m/ž

Maribor

Iščemo komercialista za trženje naših storitev preko telefona. Delovne izkušnje niso potrebne. Pričakujemo kandidate, ki jim telefonsko trženje predstavlja izziv.

Dental-medical d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Zastopniki in poslovni partnerji za sodelovanje z avstrijskimi podjetji m/ž Shrani Zastopniki in poslovni partnerji za sodelovanje z avstrijskimi podjetji m/ž

Slovenija

Advantage Austria Ljubljana organizira poslovno srečanje trgovskih zastopnikov. Na srečanju se bodo predstavila podjetja, ki iščejo partnerje za prodajo izdelkov na slovenskem trgu. Srečanje bo potekalo v Austria trend hotelu v Ljubljani, 19. novembra 2014.

Avstrijsko veleposlaništvo - gospodarski oddelek

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Razvojni tehnolog m/ž Shrani Razvojni tehnolog m/ž

Dolenjska

Vas zanima svet avtomobilske industrije, ste samostojni, visoko motivirani in ambiciozni ter si želite redne zaposlitve v proizvodnem podjetju z dolgoletno tradicijo? Ste usmerjeni v razvoj in domači na področju tehnologije brizganja plastike? V kolikor ustrezate opisu, vas vabimo k prijavi na delovno mesto Razvojnega tehnologa m/ž.

MANPOWER d.o.o., PE Kranj

Področje: Znanost, tehnologija   Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Mesar m/ž Shrani Mesar m/ž

Škofja Loka

Za našega naročnika iščemo osebo za zasedbo delovnega mesta Mesar m/ž. Oseba bo odgovorna za razkosavo in pripravo mesa in mesnih izdelkov, svetovanje kupcem, zaračunavanje blaga, vzdrževanje sanitarne in higienske neoporečnosti blaga in prostorov, urejenost delovnega mesta in druge naloge po nalogu nadrejenega. Delo poteka v dveh izmenah v Škofji Loki.

FMG kadrovska agencija d.o.o.

Področje: Trgovina   Prehrambena industrija, živilstvo, veterina  

Prodajalec na delikatesi m/ž Shrani Prodajalec na delikatesi m/ž

Ljubljana

Zaradi povečanega obsega dela v naše vrste vabimo prodajalca na delikatesi (m/ž). Zaposlimo organizirano in predano osebo, ki ima posluh za stranko in je ustrežljiva. Prodaja, svetovanje in spremljanje stranke so del našega vsakdana.

E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.

Področje: Trgovina