Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
MojeDelo.com

Karierni nasveti

Za vas smo pripravili vrsto uporabnih zaposlitvenih nasvetov, ki jih lahko takoj uporabite v praksi. In kar je najboljše – vse to vam je na voljo brezplačno. Preverite, kako napisati življenjepis, s katerim boste zagotovo prišli na zaposlitveni intervju, kaj vključiti v spremno pismo, da bo kadrovik z zanimanjem pregledal tudi vaš življenjepis, in seveda – kako se pripraviti na zaposlitveni intervju, kaj odgovoriti, ko vam postavijo neprijetna vprašanja in kaj morate sami vprašati.Izobraževalni programi

Obiščite največji izobraževalni portal.

PortalZnanja.com je največji slovenski spletni izobraževalni portal. Lahko si ogledate aktualno ponudbo izobraževanj in se nanja tudi hitro in preprosto tudi prijavite. Naročite se lahko tudi na brezplačno e-obveščanje, s katerim boste med prvimi obveščeni o ponudbi izobraževanj, ki jih iščete.Izbrani delodajalci

Na delovnem mestu preživite (vsaj) tretjino delovnega dneva. Izberite podjetje, v katerem boste ta čas preživeli lažje!

Preglejte naš izbor delodajalcev, preverite, kaj ponujajo, in stopite v kontakt s podjetji, ki vam ustrezajo.Porabite ure in ure, da najdete pravo informacijo?

Izkušena ekipa zaposlitvenega portala MojeDelo.com za vas zbira novice in pripravlja članke, ki vam lahko kakorkoli koristijo pri iskanju zaposlitve, razvoju kariere ali zgolj svetujejo, kako na splošno izboljšati kvaliteto življenja.

Izberite najkrajšo pot do uporabnih informacij. Redno nas obiskujte in preverite vse novosti, lahko pa se na novice naročite tudi po elektronski pošti ali preko sistema RSS.Kako vam še lahko pomagamo?

Preverite, kako učinkovito poiskati prosta delovna mesta ter kakšne zaposlitvene priložnosti ponujamo mi.

Če ste slučajno ostali brez zaposlitve, smo za vas pripravili navodila, kako se prijaviti na zavod za zaposlovanje. Na voljo vam je tudi strokovnjak s področja delovnega prava, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja.Ekipa zaposlitvenega portala MojeDelo.com vam želi veliko uspeha pri iskanju (prve, nove, boljše, sanjske) zaposlitve.


Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje