Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

 Izbrani delodajalec

Grawe zavarovalnica d.d.
Grawe zavarovalnica d.d.
Gregorčičeva ulica 39
2000 Maribor
Kontaktna oseba:
Bojana Mitraković
Telefon:
01 47 50 522

Zaposlovanje v podjetju Grawe zavarovalnica d.d.
Planirano število novih zaposlenih: -

Po stopnji izobrazbe  
VI.150
V.50
I.-IV.10
Po področju dela  
strokovni sodelavci
strokovni sodelavci
svetovalci prodaje- zavarovalni zastopniki

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Lastnosti, ki so za tovrstno delo izrednega pomena – sposobnost komunikacije, pošten odnos do strank, prilagodljivost glede delovnega časa, željo po dodatnih izobraževanjih.

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Plačna politika je zelo pomemben motivacijski faktor, česar se v GRAWE Zavarovalnici d.d. zavedamo, zato posameznikom zagotavljamo stimulativen in nadpovprečen zaslužek.

Odgovornost do zaposlenih

Glede na svoje bogate, skoraj 181 letne izkušnje si v Grawe d.d. prizadevamo zagotavljati zaposlenim zdravo delovno okolje, v katerem imajo možnost razvijati svoje sposobnosti. S pomočjo t.i. GRAWE Kariere posameznikom na področju trženja, omogočamo postopen karierni razvoj. Kar nekaj med njimi je že doseglo visoko karierno stopnjo in se odločilo odpreti lastno podjetje in danes se uvrščajo med naj uspešnejše v zavarovalni panogi.

Izobraževanje in usposabljanje

Z lastno Grawe Akademijo in priznanimi mednarodnimi predavatelji omogočamo sodelavcem konstantno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih in s tem pripomoremo k strokovnemu napredovanju in osebni rasti posameznikov.

Ugodnosti za delojemalce

Možnost nadaljnega šolanja: da
Možnost opravljanja študentske prakse: /

Druge ugodnosti

Možnost nadalnjega šolanja obstaja, saj imamo lastno izobraževalno akademijo, kjer nudimo možnost nadgradnje znanja na vseh področjih delovanja.

O podjetju Grawe zavarovalnica d.d.

Statistika

 • Število sodelavcev: 232
 • Organiziranost: delniška družba
 • Velikost podjetja: srednja
 • Prihodki 2009: 21.6 mio €
 • Delovno okolje: dinamično
 • Ocena prihodkov 2010: preko 30 mio €
 • Oblika podjetja: d.d.
 • Dobiček 2008: 2,1 mio €

Struktura zaposlenih

Stopnja izobrazbe 2008 2009 Povprečna neto plača
VII in več30--
VI24--
V177--

Naša vizija in cilji

GRAWE Zavarovalnica d.d. je bila ustanovljena leta 1991 kot prva tuja in prva zasebna zavarovalnica v takratni Jugoslaviji in nato v Sloveniji. Prva zavarovanja so se začela sklepati v januarju 1991, kar pomeni, da smo v letu 2001 proslavljali 10-letnico obstoja in izplačali prve 10-letne življenjske police. Do junija 2001 smo delovali kot Prima zavarovalna družba. Ime smo spremenili v GRAWE in s tem poudarili našo povezanost z evropskimi kvalitetami v zavarovalništvu. Lastnik je zavarovalnica Grazer Wechselseitige Versicherung AG.
GRAWE Zavarovalnica d.d. je četrta po številu sklenjenih življenjskih zavarovanj v Sloveniji, tudi na področju premoženjih zavarovanj beležimo lepe uspehe. V prvem četrtletju leta 2005 smo ponudbo zavarovanj zaokrožili z avtomobilskim zavarovanjem . Naša ciljna skupina so posamezniki in mala ter srednja podjetja. V celoti obvladujemo rizike, ki jih sprejemamo v zavarovanje. Pri zavarovanju pričakovanih večjih škod sodelujemo z najbolj znanimi svetovnimi pozavarovalnicami, kot so: München Re, Swiss Re, American Re itd.

Prednosti GRAWE Zavarovalnice d.d. so:

 • Na desettisoče zavarovancev v vsej Sloveniji zaupa Grawe Zavarovalnici;
 • Učinkovita organiziranost zagotavlja majhne stroške in s tem nadpovprečne donose zavarovancem;
 • Ima vpeljan in izdelan dostop do mednarodnih finančnih trgov;
 • Naložbena politika je usmerjena k naložbam v Sloveniji;
 • Je prva zasebna slovenska zavarovalna družba.

Naša vizija je:

 • Slovenskim potrošnikom ponuditi zavarovalne storitve po standardih koncerna na način, ki bo zagotavljal naložbo, ki je nad povprečjem v Sloveniji;
 • Zaposlenim in ostalim sodelavcem zavarovalnice zagotoviti delovno okolje, v katerem bodo lahko kreativno razvijali svoje potenciale za dosego skupnega cilja

Organizacijska struktura in klima

Kot članica mednarodnega zavarovalno finančnega koncerna GRAWE Zavarovalnica d.d., nudi zaposlenim delovno okolje, v katerem bodo lahko kreativno razvijali svoje potenciale za dosego skupnega cilja, ki je:
Z NADPOVPREČNO RASTJO USTVARITI ENO VIDNEJŠIH FINANČNIH INSTITUCIJ V SLOVENIJI

Produkti in storitve Grawe zavarovalnica d.d.

GRAWEelite

Ste sposobni, ustvarjalni, vodite in ostali vam sledijo, finančno ste uspešni in nato čez noč zbolite in ostanete brez vsega. Ostanete sami, ostali pa gredo lepo naprej brez vas. Tega si seveda nihče ne želi, se pa dogaja tudi najboljšim. Življenje je samo eno, pogostih sodobnih življenjsko nevarnih bolezni pa najmanj devet. In za vse te primere se lahko zavarujete z življenjskim zavarovanjem GRAWEelite.

Z novim programom GRAWEelite zavarujete vaše življenje in istočasno tudi vaše zdravje.

GRAWEelite je življenjsko zavarovanje, kjer izplačamo denar ob izteku zavarovalne dobe, ob naravni smrti, ob smrti zaradi bolezni in smrti v primeru nezgode ter dodatno ob diagnozi ene od zavarovanih težkih bolezni. Bolezen kot rak, srčni infarkt ali možganska kap so ene izmed težkih bolezni. Statistika kaže, da bo eden od treh ljudi v razvitem svetu zbolel za eno od teh težkih bolezni. S primernim zdravljenjem, z dosežki moderne medicine in programom GRAWEelite si ustvarite najboljše možnosti za rehabilitacijo.

NE POSTAVLJAJTE SVOJEGA ZDRAVJA NA KOCKO

Bolezni, ki so še pred leti bile neozdravljive, je danes možno uspešno zdraviti in možnost ozdravitve je večja kot kdajkoli prej. Za vse to je potrebna visoka medicinska tehnologija in najboljši specialisti, ki se usposabljajo tudi v tujini. Zdravila, moderne terapije in stalna zdravniška pomoč prav tako povečajo stroške. Zdravljenje težkih bolezni predstavlja veliko finančno breme.

GRAWEapollo plus – Vaš prispevek k boljšemu življenju!

Si upate zazreti v prihodnost? Se veselite vaše zaslužene pokojnine? Hočete to življenjsko obdobje preživeti brezbrižno in finančno brezskrbno?

Izberite že danes pravilno pot za uresničitev vaših ciljev. Prestopite na varno stran z GRAWEapollo plus , življenjskim zavarovanjem z naložbo v mednarodne investicijske sklade. Zavarovanje vključuje zavarovanje za primer smrti in naložbeni del, ki se do konca zavarovalne dobe plemeniti v enem ali več skladih. Zajema dve funkciji: zavarovanje in finančno naložbo – v atraktivnem kombiniranem finančnem produktu, ki je zadnjih nekaj let ena najbolj iskanih naložbenih možnosti na razvitih finančnih in zavarovalnih tržiščih.

GRAWEapollo fix – Vaš izbor za varnejšo prihodnost brez tveganja!

V zadnjih letih smo priča kopici sprememb, ki zadevajo naše vsakdanje življenje – predvsem na finančnem področju. Najprej pokojninske reforme, ki imajo za posledico nizek življenjski standard na jesen življenja, nato so se vrtoglavi donosi slovenskih vzajemnih skladov umirili in v zadnjih letih izkazujejo minimalen donos, pa vse do padca obrestnih mer, kar prinaša nizke donose na vezanih bančnih vlogah. Tako se postavlja vprašanje ali obstaja finančni produkt, ki bi omogočil donosno in hkrati varno obliko plemenitenja sredstev? Pravi odgovor je GRAWEapollo fix - življenjsko zavarovanje vezano na investicijske sklade z garantirano glavnico in donosom.

GRAWEavto – vaš prispevek k varnejši vožnji

Ali veste, da se na leto zgodi več kot 43.000 prometnih nesreč, povzročitelji pa so v večini vozniki osebnih avtomobilov. Zgodbe so različne, bolj ali manj tragične. Ne odlašajte, poskrbite za svojo varnost – odločite se za GRAWEavto zavarovanje. Program GRAWEavto ponuja obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti, zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb, zavarovanje avtomobilskega kaska, nezgodno zavarovanje potnikov v motornih vozilih in zavarovanje 24-urne pomoči na cesti – GRAWEmobil.

Grawe zavarovalnica d.d.


Izbrani delodajalci