Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

 Izbrani delodajalec

Moje delo d.o.o.
Moje delo d.o.o.
Litostrojska 44c
1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
Zoran Savin
Telefon:
080 1335
Spletna stran:
http://www.mojedelo.com/

Zaposlovanje v podjetju Moje delo d.o.o.


Planirano število novih zaposlenih: 3
Po stopnji izobrazbe  
VII.0
VI.0
V.0
I.-IV.3
Po področju dela  
prodaja, marketing3
vodenje projektov0
oblikovanje, programiranje0

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Pričakujemo osebo, ki razume koncept marketinškega delovanja interneta. Pričakujemo, da ste oseba, ki resno jemlje svoje cilje in zanje prevzame vso odgovornost. Pričakujemo osebo, ki svojim podrejenim pomaga, ne zgolj delegira naloge.

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Nagrajevanje sodelavcev je vezano na uspeh njihovega dela in na uspeh projekta na katerem delajo. Boljši kot sodelavec postaja pri opravljanju svojega dela, višjo plačo in nagrade prejema.

Gradimo na transparentnosti opravljenega dela, posameznikovo delo je prepoznano in ustrezno nagrajeno.

Odgovornost do zaposlenih

Na svojih sodelavcih delamo dolgoročno. Sledimo njihovim željam in vlagamo v njih na področjih, kjer se želijo specializirati.

Izobraževanje in usposabljanje

Svojim sodelavcem omogočamo interne treninge, kot tudi izobraževanja pri naših partnerjih, strankah Portala Znanja. Imamo agresivno postavljene plane, vemo, da moramo vlagati v sodelavce, če želimo, da dosežejo te plane.

Ugodnosti za delojemalce

Možnost nadaljnega šolanja: omogočeno Možnost opravljanja študentske prakse: planirano

Druge ugodnosti

Naše prednosti za delojemalce:

 • odlične možnosti napredovanja,
 • plačevanje po uspešnosti, konkretne nagrade za doseganje ciljev,
 • delo v mladem, uspešnem timu, kjer šteje realizacija,
 • fleksibilni delavnik,
 • možna številna izobraževanja,
 • delo v vodilnem podjetju v svoji branži, trendsetterju.

O podjetju Moje delo d.o.o.

Dobre poslovne ideje, poznavanje sodobne tehnologije in predvsem odličen tim so razlogi, da smo v zelo kratkem času postali vodilni ponudnik kariernih storitev v Sloveniji. Karierno usmerjenim posameznikom ponujamo informacije in produkte za razvoj kariere, izobraževanje in iskanje zaposlitve, podjetjem pa olajšamo dostop do najbolj zaposljivih kandidatov na trgu dela s tem, da jim nudimo učinkovit kanal za komuniciranje s trgom dela. S korektnim odnosom in kakovostnimi storitvami smo si ustvarili ugled med našimi strankami in odlično izhodišče za nadaljnjo rast.

Glavne dejavnosti podjetja

Storitve eKadrovanja, storitve eIzobraževanja, spletni portali, izdajanje revije MD in kariernih priročnikov, - organizacija zaposlitvenih sejmov.

Statistika

 • Število sodelavcev: 22
 • Organiziranost: domače podjetje
 • Velikost podjetja: majhno
 • Delovno okolje: podjetniško
 • Oblika podjetja: d.o.o.

Struktura zaposlenih

Stopnja izobrazbe 2009 2010 Povprečna neto plača
VII in več16121.250 €
VI00-
V63834 €
I-IV00-

Naša vizija in cilji

Smo vodilni ponudnik kariernih storitev v Sloveniji. Karierno usmerjenim posameznikom ponujamo informacije in produkte za razvoj kariere, izobraževanje in iskanje dela, podjetjem pa olajšamo dostop do najbolj zaposljivih kandidatov na trgu dela.

Organizacijska struktura in klima

Smo mlad tim, povprečna starost sodelavcev je 31 let. Ne razmišljamo o 9-17 delavniku, liniji najmanjšega odpora in povišanju plače za 3 %. Pri nas zasledujemo cilje, nanje se popolnoma osredotočimo. Hočemo narediti velike stvari in pričakujemo (in dobimo) konkretne nagrade za uspeh.

Ne zanima nas pisarniška politika, vsak posameznik mora od sebe dajati 100% in delati tiste stvari, v katerih je dober.

Ne gledamo, kdaj kdo pride in kdaj oddide z delovnega mesta, rigidno pa spremljamo uspešnost dela vsakega posameznika. Ker smo malo, rastoče podjetje, lahko ponudimo številne možnosti osebnega napredovanja vsem, ki se izkažejo na svojih mestih in so dovolj ambiciozni.

Produkti in storitve Moje delo d.o.o.

Razvijamo karierne produkte. Ponudnikom del ponujamo učinkovit kanal za komuniciranje s trgom dela, karierno usmerjenim iskalcem pa številna orodja in storitve za karierni razvoj in iskanje zaposlitve.

Produkti

Zaposlitveni portal www.mojedelo.com je vodilni v Sloveniji. Podjetjem ponuja koristna orodja za iskanje novih sodelavcev, iskalcem pa koristne informacije o aktualnih delovnih mestih, karierne nasvete in storitve kot so profesionalna priprava življenjepisa, psihometrična testiranja, svetovanja kadrovskih in pravnih strokovnjakov itd.

Izobraževalni portal www.portalznanja.com je vodilni na svojem področju. Svojim uporabnikom ponuja prek 1000 aktualnih izobraževanj znanih slovenskih izobraževalcev in zanimive informacije o aktualnih izobraževalnih trendih, štipendijah, šolanju v tujini itd.

Sejmi MojeDelo (Kariera) predstavljajo unikatno okolje za srečevanje karierno usmerjenih posameznikov in podjetij, ki potrebujejo nove sodelavce.

Priročniki Zbirke Kariera so uporabni propomočki za vse, ki razmišljajo o svoji karieri.

V letu 2007 sta pod okriljem podjetja Moje delo d.o.o. zaživela tudi portala www.BoljiPosao.com v Bosni in Hercegovini ter v Srbiji, ki sta že po nekaj mesecih delovanja požela velike uspehe. Obisk obeh portalov strmo raste, za kar poleg ekipe v Sloveniji skrbijo tudi zaposleni na lokaciji v obeh državah.

Moje delo d.o.o.

Sodelovanje z našim podjetjem je primerno za kandidate, ki bi želeli ustvarjati, in na delovnem mestu uživati, ne samo hoditi v službo. Pri nas ne potrebujemo oseb, ki pričakujejo, da bodo dobili točno določene naloge, jih opravili in šli domov. Vsak sodelavec je del tima, opravlja svoje delo, poleg tega ves čas išče možnosti za izboljšavo svojega in skupnega dela. Pri nas nimamo urnika dela, imamo pa cilje, ki jih moramo doseči. Naš sodelavec je kreativen, navajen na spremembe, zna se pravilno odzivati na nenehne nove izzive.

Zakaj Moje Delo d.o.o.?

Smo mlado podjetje z mladim timom, povprečna starost sodelavcev je 26 let. V dveh letih smo lansirali več portalov, revijo in številne popolnoma nove storitve v slovenskem prostoru. S korektnim odnosom in kakovostnimi storitvami smo si ustvarili ugled med našimi strankami in odlično izhodišče za nadaljnjo rast. Ustvarjamo delovno okolje, ki vas ne omejuje, ravno nasprotno, obožujemo sodelavce, ki stopijo naprej, prevzamejo odgovornost in generirajo nove ideje in produkte.

Kaj dobi karierno usmerjen posameznik pri nas?

Nudimo dobre izzive. Vsakih nekaj mesecev plasiramo nove produkte, tedensko nadgrajujemo obstoječe. Praktično vse, kar delamo, je unikatno, z vsemi produkti in storitvami orjemo ledino. Na vseh področjih aktivnosti smo vodilni slovenski ponudnik. Naše gonilo je napredek skozi spremembe in naši sodelavci se v nekaj mesecih dela z nami naučijo več, kot skozi nekajletno delo v velikih podjetjih. Nagrajujemo uspešnost. Zagotovimo vam dobro plačilo in zelo privlačne bonuse za nadpovprečno dobro delo.

Dodatna izobraževanja...

Vlagamo v svoje sodelavce. Večino izobraževanja izvajamo interno prek mentorstva in posebej usposobljenih sodelavcev. Največ treningov opravljamo na področju komunikacije, NLP-ja, prodaje. Zaradi dobrih odnosov z zunanjimi izvajalci izobraževanj (smo lastnik portala www.portalznanja.com) lahko svojim sodelavcem omogočimo udeležbe kakovostnih (in dragih) zunanjih izobraževanj.

Kakšne profile sodelavcev potrebujemo?

V osnovi smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo. Sami razvijamo svoje produkte, vendar je večina naših sodelavcev posredno ali neposredno povezana z prodajo, svetovanjem in komuniciranjem z našimi strankami. Večino naših novih kadrovskih potreb bo s področja marketinga in prodaje, vedno pa najdemo delo za dobre vodje projektov, ki razumejo princip delovanja interneta in so vešči prodaje in marketinga.


Izbrani delodajalci