Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

 Izbrani delodajalec

OBI d.o.o.
OBI d.o.o.
Jurčkova cesta 226
1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
kadrovska služba
Telefon:
01/ 518 88 52
Spletna stran:
http://obi.si/

Zaposlovanje v podjetju OBI d.o.o.

Planirano število novih zaposlenih: -

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Od novih sodelavcev pričakujemo veselje do timskega dela ,fleksibilnost, prijaznost in ustrežljivost do strank oz.kupcev, pozitiven odnos do dela in sodelavcev, komunikativnost, pripravljenost na dodatna šolanja in izobraževanja, želja po nadgradnji strokovnega znanja.

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Delovna uspešnost zaposlenih se pregleda z letnimi razgovori, ki jih opravijo neposredni nadrejeni z vsemi zaposlenimi ob koncu poslovnega leta. Pogovori potekajo v sodelovanju obeh strani, izrazijo si svoja opažanja, želje, predloge, zastavijo se tudi cilji za osebnostni ter poslovni razvoj vsakega posazmenika v prihodnjem letu. Na podlagi izpolnjenih ciljev se ob koncu poslovnega leta Izplača nagrada zaposlenim.

Odgovornost do zaposlenih

V našem podjetj se čutimo odgovorne za vse svoje zaposlene, zato jim poskušamo zagotoviti urejeno delovno okolje, varnost pri delu in ugodno delovno klimo. Redno jim nudimo izobraževanja s področja varstva pri delu in protipožarne zaščite. Zaposleni redno opravljajo obdobne zdravniške preglede, ki so potrebni za določeno delovno mesto.

Izobraževanje in usposabljanje

V našem podjetju dajemo velik poudarek na dodatna izobraževanja, strokovno nadgradnjo zaposlenih, dodatna usposabljanja, interna šolanja. Omogočamo udeležbo na raznih seminarjih, ter po potrebi organiziramo tečaje tujih jezikov. V samem podjetju imamo veliko strokovnih trenerjev oz.učiteljev, ki poskrbijo za razna interna šolanja, tako da so zaposleni vedno dobro pripravljeni in uspešni na svojih delovnih mestih.

O podjetju OBI d.o.o.

Statistika

  • Število sodelavcev: 334
  • Glavne dejavnosti podjetja: trgovina
  • Organiziranost: -
  • Velikost podjetja: -
  • Prihodki: 2007: 43 mio
  • Delovno okolje: Mednarodno
  • Ocena prihodkov 2008: 47 mio
  • Oblika podjetja: d.o.o.
  • Dobiček 2006: -

Struktura zaposlenih

Stopnja izobrazbe 2006 2007 Povprečna neto plača
VII. in več 5 5 -
VI. 5 3 -
V. 127 118 -

Naša vizija in cilji

Trenutno se OBI pripravlja na vstop na tržišče Ukrajine, Romunije in Slovaške. S trgovskim centrom v Murski Soboti pa se pričenja obdobje intenzivne širitve OBI trgovskih centrov tudi v Sloveniji. Naš namen za prihodnost je povečanje naše vloge na slovenskem trgu s pomočjo našega intenzivnega programa odpiranja novih prodajaln. Naša vizija je biti vodilni na trgu – v obsegu prodaje in tržnem deležu, kot vodilno podjetje pri inovacijah pri izdelkih in storitvah ter pri uresničitvi konceptov in formatov prodajaln.

Organizacijska struktura in klima

Zaupamo vsakemu posamezniku, poskušamo upoštevati njegove želje in predloge. Dobre rezultate prodaje dosegamo s skupinskim timskim delom in tako da poskušamo zaposlene usmeriti na področje, kjer so oz.kjer bi bili najbolj uspešni.

Produkti in storitve OBI d.o.o.

Kratka predstavitev podjetja

OBI je trgovsko podjetje in ena najprepoznavnejših nemških blagovnih znamk za izdelke ˝naredi sam ˝. Bogat izbor vključuje izdelke za vrtnarjenje, gradbene materiale in elemente, orodja, sanitarno opremo in notranjo dekorativno opremo.Trenutno ima podjetje 334 prodajaln v Nemčiji in več kot 170 v Avstriji, Švici, na Češkem,Madžarskem, na Poljskem,v Rusiji, Italiji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, ter v Sloveniji. Na slovenskem trgu OBI deluje že od leta 1998. Naše prodajalne so v Mariboru, Ljubljani, Kopru in Kranju in v Murski Soboti.

OBI d.o.o.


Izbrani delodajalci