Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

 Izbrani delodajalec

PRO PLUS d.o.o.
PRO PLUS d.o.o.
Kranjčeva ulica 26
1521 Ljubljana
Kontaktna oseba:
Meta Bogataj, Eva Zadnik
Telefon:
01 589 3 509 / 45
Spletna stran:
http://pro-plus.si/

Zaposlovanje v podjetju PRO PLUS d.o.o.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev 

Pričakujemo inovativnost, samoiniciativnost in profesionalnost. Skupna lastnost vseh naših sodelavcev pa je navdušenje in strast za medijski svet. Če to strast z nami delite tudi vi, se pridružite raznoliki ekipi, ki vsak dan ustvarja nove medijske trende.

Odgovornost do zaposlenih

Zavezani smo k poslovnemu razvoju naših zaposlenih in zato skušamo vsakomur od njih zagotoviti dolgoročno karierno pot. Prav tako smo znotraj podjetja ustvarili kreativno okolje, ki spodbuja tudi osebni razvoj naših zaposlenih. Nenehne možnosti za učenje, pretok informacij, skupinski duh ter odprta kultura so ključni del našega podjetja.

Izobraževanje in usposabljanje 

Izobraževanje in usposabljanje zaposlenih je eno izmed ključnih dejavnosti, h kateri stremi naše podjetje. Nudimo dodatna strokovna izobraževanja, ki jih izvajamo v okviru lastne medijske hiše, občasno tudi s pomočjo priznanih strokovnjakov in trenerjev, ki prihajajo iz uglednih podjetij na svojem področju delovanja. Ob začetku dela vsem novozaposlenim nudimo tudi mentorsko vodeno usposabljanje, ki jim omogoča lažji začetek dela.   

POP AKADEMIJA 

Vsako leto izvajamo izobraževanje za vse, ki se želijo seznaniti z medijsko produkcijo ter se preizkusiti v televizijskem in internetnem novinarstvu. Naši in najboljši, visoko specializirani, slovenski strokovnjaki na posameznih področjih z udeleženci v treh mesecih intenzivnega spoznavanja delijo vsa teoretična ter praktična spoznanja o televizijskem novinarstvu in o delovanju sodobnih medijev nasploh. Od snemanja na terenu in komunikacije s snemalci, dobre in pravilne montaže, poročanja v živo in nastopanja na televiziji, do načinov priprave dobrega televizijskega prispevka in članka na internetu. Namen POP AKADEMIJE je omogočiti udeležencem osvajanje znanja, ki ga danes drugje ne morejo pridobiti in ki bo njihova velika prednost pri iskanju novih kariernih izzivov.   

Ugodnosti za delojemalce 

Možnost opravljanja študentske prakse: 

Možnost prakse ponujamo mladim, ki bi svoje znanje želeli preizkusiti tudi v praksi in si nabrati novih izkušenj v medijskem svetu. Študentom visokostrokovnih in univerzitetnih šol različnih smeri omogočamo opravljanje strokovne prakse na različnih področjih. Z veščinami praktičnega znanja in pridobitvijo prvih delovnih izkušenj v vodilnem multimedijskem podjetju študentje na organiziran način spoznavajo delovne procese in se vanje tudi aktivno vključujejo.
O podjetju PRO PLUS d.o.o.O podjetju PRO PLUS d.o.o.

Naša vizija in cilji 

Naše poslanstvo je doseganje odličnih rezultatov. Z inovativnim, fleksibilnim in ustvarjalnim pristopom do medijskih vsebin ter s pomočjo uvajanja najnaprednješih multimedijskih tehnologij bomo obdržali status vodilnega ponudnika televizijskih in internetnih vsebin. Tako bomo lahko najučinkoviteje prispevali k uspehu podjetij, ki oglašujejo z nami. Vsak dan stremimo k iskanju novih poti za doseganje lastnih in skupnih ciljev, ki navdušujejo gledalce in spletne obiskovalce ter dosegajo cilje naših poslovnih partnerjev.

Glavne dejavnosti podjetja:

Z izdajanjem televizijskih programov POP TV, Kanal A, tematskimi programi BRIO, OTO, KINO, spletnim portalom 24ur.com, raznimi specializiranimi spletnimi portali in prvim slovenskim S-VOD programom VOYO družba ostaja najuspešnejše medijsko podjetje v Sloveniji. Ustvarja najbolj gledane televizijske programe in najbolj brane spletne vsebine ter uživa status hiše z najučinkovitejšimi mediji za oglaševalce.

PRO PLUS poleg produkcje vsebin ustvarja tudi uspešno domačo televizijsko produkcijo, ki navdušuje, zabava in razveseljuje občinstvo pred televizijskimi zasloni ter obenem postavlja mejnike, ki definirajo kakovost televizijskega doživetja.

Organizacijska kultura in klima

Delo v medijski hiši PRO PLUS je življenjski slog, ki ga s pravimi vrednotami, kot so profesionalnost, odgovornost, inovativnost, nekonvencionalnost, odprtost in predanost, dnevno gradimo in negujemo. Usmerjeno je k dobrim medsebojnim odnosom za doseganje poslovnih in osebnih rezultatov.


Produkti in storitve PRO PLUS d.o.o.

PRO PLUS z najbolj gledanima televizijskima programoma POP TV in Kanal A, tremi tematskimi programi BRIO, KINO in OTO ter s prvim slovenskim S-VOD programom VOYO, najbolj obiskano spletno stranjo 24ur.com in  raznimi specializiranimi spletnimi portali, ostaja in utrjuje status vodilne medijske hiše na področju predvajanja in ustvarjanja televizijskih in internetnih vsebin v Sloveniji.

Opisi produktov: 

POP TV je kot osrednja slovenska komercialna televizija in najprepoznavnejša blagovna znamka medijske hiše PRO PLUS prepričljivo prva izbira gledalcev tako po gledanosti kot tudi po priljubljenosti (Trusted Brand 2008, 2009, 2010, 2011 in 2012 in 2013). S kakovostnim informativnim programom 24UR, popularno domačo produkcijo oddaj in TV serij, telenovelami, številnimi filmskimi hiti ter svetovno priljubljenimi in aktualnimi serijami POP TV vsakdan navdušuje in zadovoljuje želje svojih gledalcev.

Kanal A kot drugi najbolj gledan televizijski program v Sloveniji gledalcem ponuja vsebine tako na informativnem (SVET na Kanalu A), kot tudi zabavnem področju s številnimi tujimi uspešnicami – odličnimi filmi, oddajami in uspešnimi serijami.

24ur.com je vodilna spletna stran v Sloveniji, ki svojim obiskovalcem vsak dan ponuja široko in pregledno paleto aktualnih, ažurnih in ekskluzivnih informacij, številne domače in tuje novice ter kopico ostalih zanimivih vsebin. Svojim uporabnikom zagotavlja tehnološko dovršene storitve, visoko interaktivnost in kakovostne videovsebine.   
Obenem ustvarjamo še razne specializirane spletne portale: Zadovoljna.si, Cekin.si, Bibaleze.si, Vizita.si, Moskisvet.com, Dominvrt.si, Okusno.je, Frendi in flirt

VOYO je prvi slovenski S-VOD (naročniški video na zahtevo) paket, ki obsega ekskluzivne video vsebine ter neskončen arhiv vseh žanrov in formatov. Storitev je pisana na kožo sodobnemu življenju, saj omogoča, da zanimive vsebine pogledamo na prenosnem računlaniku kar v kavarni, na vlaku ali v službi. VOYO je osebna zakladnica video vsebin domače produkcije, tujih filmov, serij in športnih prenosov, ekskluzivnih vsebin resničnostnih šovov, koncertov itd.


PRO PLUS d.o.o.


Izbrani delodajalci