Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Pripomočki

Vas zanimajo prave skrivnosti uspešnega iskanja zaposlitve?

Potem potrebujete zaposlitveni priročnik. Za vas smo ga pripravili sodelavci portala MojeDelo.com, saj vam želimo pomagati pri učinkovitem iskanju vaše naslednje zaposlitve. 

Dobro poznamo slovenske delodajalce in vemo, kaj hočejo prebrati v vaših prošnjah in kaj od vas slišati na intervjujih. 

Na več kot 250 straneh smo zbrali navodila in uporabne nasvete, ki vas bodo vodili med čermi iskanja službe in vas pripeljali do vašega cilja, dobre zaposlitve.

Prelistajte najbolje prodajani zaposlitveni priročnik pri nas. V njem so zbrane vse skrivnosti uspešnega iskanja zaposlitve.Vaš življenjepis (CV) ima manj kot 30 sekund časa, da prepriča kadrovika. Je pripravljen tako, da ga bo prepričal?

Vsak delodajalec ima v glavi sliko idealnega kandidata. Iz kupa prijav na delo, ki jih prejme, bo po hitrem pregledu izbral tiste kandidate, ki ustrezajo njegovem videnju idealnega kandidata. 

Če vaš življenjepis ni pripravljen tako, da ustreza tej sliki, potem praktično nimate nobene možnosti, da dobite to delovno mesto, četudi ste odličen kandidat zanj.

Želite življenjepis (prošnjo, CV), ki vas bo predstavil kot rešitelja problema, ki ga ima kadrovik zaradi prostega delavnega mesta?Kaj lahko vaš bodoči delodajalec razbere iz rezultatov vašega psihometričnega testa?

Na podlagi rezultatov psihometričnih testiranj sodelavcev se veliko delodajalcev odloči, ali bodo kandidata zaposlili ali ne. Vas zanima, kaj piše v vašem psihometričnem poročilu? 

Sedaj imate priložnost – v sodelovanju s podjetjem Selby & Mills za vas pripravljamo vaše psihometrično poročilo o vaših kariernih možnostih že za samo 12,00 €. 

Zakaj bi tvegali – zagotovite si vpogled v rezultate psihometričnih poročil še danes – s Selby & Mills poročilom kariernih zmožnostiNajvečji slovenski spletni izobraževalni portal 

PortalZnanja.com je največji slovenski spletni izobraževalni portal. 

Potencialni slušatelji si lahko ogledate aktualno ponudbo in se na izobraževanja tudi prijavite. Iskanje izobraževanj, elektronsko prijavljanje ali pošiljanje zahtevkov za več informacij je hitro in preprosto. 

Naročite se lahko tudi na brezplačno e-obveščanje, s katerim boste med prvimi obveščeni o ponudbi izobraževanj, ki jih iščete.

Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje