Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Medijsko središče

V vrsto po karierni nasvet.

V vrsto po karierni nasvet.

V vrsto po karierni nasvet

Letošnji Karierni sejem je pod streho Gospodarskega razstavišča v Ljubljani v dveh dneh zbral približno 16.500 obiskovalcev. Tudi letos so prevladovali tisti obiskovalci, ki so prišli po informacije o boljših kariernih priložnostih, in tisti, ki so trenutno brez zaposlitve. Sejem tradicionalno obiskujejo tudi študenti, ki bodo v bližnji prihodnosti iskali svojo prvo zaposlitev. Letos so se na Kariernem sejmu zbrali tudi kadroviki in vodje HR oddelkov, ki so združili svoje poglede in izkušnje ter izpostavili nekatere probleme slovenskega trga dela. kvalificirane kadre.

več »
Najuglednejši delodajalci 2013

Najuglednejši delodajalci 2013

Najuglednejši delodajalec 2013 je Lek farmacevtska družba d. d.

Farmacevtska družba Lek d.d. je prejela priznanje zaposlitvenega portala Mojedelo.com za najuglednejšega delodajalca 2013. V raziskavi, ki so jo izvajali že četrtič, je sodelovalo več kot tisoč kandidatov na trgu dela, ki so po različnih kriterijih ocenjevali ugled posameznih slovenskih podjetij.

več »
Zaposlitveni sejem

Zaposlitveni sejem

Skoraj 15.000 iskalcev po službo kar po bližnjici

Minuli teden se je na Gospodarskem razstavišču uspešno zaključil že enajsti  zaposlitveni sejem MOJE DELO. V dveh dneh je prireditev obiskalo 14.500 iskalcev zaposlitve. Organizator sejma, zaposlitveni portal MojeDelo.com, je ponovno povezal iskalce z delodajalci, ki kljub težjim ekonomskim razmeram pospešeno zaposlujejo.

več »
Zaposlitveni portal MojeDelo.com

Zaposlitveni portal MojeDelo.com

Jesen na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com

Poletje je za nami, zato že pričakujemo jesen in njene bogate darove. V dopustniškem času zaposlovanje nekoliko zastane, pa vendar aktivni iskalci zaposlitve pridejo do odličnih kariernih priložnosti.

več »
Zoran Savin

Zoran Savin

Zoran Savin prevzema vajeti zaposlitvenega portala MojeDelo.com

V začetku avgusta je vodenje zaposlitvenega portala MojeDelo.com prevzel Zoran Savin

več »
Raziskava Ugled delodajalca

Raziskava Ugled delodajalca

Poletje na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com

Poletje načeloma ni naklonjeno iskanju zaposlitve, čeprav podjetja zaposlujejo ne glede na letni čas. Aktivni iskalci zaposlitve dobro vedo, da je čas dopustov lahko odločilna prednost, saj je takrat konkurenca manjša in posledično možnost za dobro zaposlitev večja. Več o prednostih iskanja zaposlitve v poletnem času najdete tukaj.

več »
100 top tržnikov

100 top tržnikov

5. generacija programa 100 TOP TRŽNIKOV

Zaposlitveni portal MojeDelo.com in marketinško podjetje Lisac & Lisac najavljata že 5. generacijo programa 100 top tržnikov.

več »
Piškotki na MojeDelo.com

Piškotki na MojeDelo.com

Piškotki na portalu MojeDelo.com skladno z Zakonom o elektronskih komunikacijah

Sodelavci zaposlitvenega portala MojeDelo.com z našimi uporabniki gradimo odnos, ki temelji na zaupanju in transparentnem poslovanju. V ta namen smo pripravili obsežne informacije o tem, kaj so piškotki, zakaj so potrebni in katere izmed njih uporablja zaposlitveni portal MojeDelo.com.

več »
Projekt Itak Job

Projekt Itak Job

Na trgu dela uspejo tisti iskalci zaposlitve, ki si upajo in ki imajo jasne cilje

V zadnjem obdobju so se na trgu dela zgodile pomembne spremembe tako glede pričakovanj delodajalcev kot oblik zaposlitev in deli, ki so na voljo, drugačne kot nekoč pa so tudi potrebe po znanjih in lastnostih, ki jih kandidati pri iskanju zaposlitve potrebujejo. Danes dobijo delo tisti kandidati, ki so nadarjeni, fleksibilni, pogumni in ki imajo jasno oblikovane cilje.

več »
9. kadrovska konferenca

9. kadrovska konferenca

9. kadrovska konferenca Moje HR Delo

Minuli teden se je v Kristalni palači v Ljubljani odvila že 9. kadrovska konferenca v organizaciji zaposlitvenega portala MojeDelo.com.

več »
Poglejte še

Elementi celostne podobe (.ai, .eps, .jpg)