Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

8. konferenca Moje HR Delo ponovno uspešnica

objavljeno 19.12.2013
Image

Vrhunski dogodek – druženje z 200 slovenskimi HR strokovnjaki in managerji, uporabna predavanja, odlično postrežbo in privlačna darila. Ekipa MojeDelo.com se je ponovno maksimalno potrudila zato verjamemo, da so kadrovski strokovnjaku preživeli prijeten dan v Kristalni palači v Ljubljani. 

Ob tej priložnosti bi se najprej zahvalili vsem predavateljem, prof. dr. Mateju Tušku, Antonu Majhnu, Boštjanu Jarcu in dr. Borisu Dularju, ki so nam poskusili predstaviti svoj pogled na motivacijo in vodenje zaposlenih. Prepričani smo, da je bil marsikateri nasvet uporaben in upamo, da bodo kadroviki katerega od njih preizkusili tudi v praksi. 

Nenazadnje hvala tudi podpornikom in sponzorjem konference: Ljubljanskim mlekarnam za zdrav zajtrk, Sodexu za okusno malico in podjetjem B2, COTRUGLI Business School, Verlag Dashofer, Opal, Trenkwalder, ReHR, Juvenilia in Diagnostični center Bled.

Celotna ekipa MojeDelo.com se vsem še enkrat zahvaljuje za udeležbo, saj našim dogodkom dajejo poseben čar prav udeleženci. Vse komentarje, pohvale, kritike in predloge pa lahko še vedno pošljete na nastja.slak@mojedelo.com, veseli bomo prav vseh.Poglejte še

Elementi celostne podobe (.ai, .eps, .jpg)