Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Nov datum zaposlitvenega sejma MOJE DELO 12

objavljeno 19.12.2013
Zaposlitveni sejem MOJE DELO

Zaposlitveni sejem MOJE DELO

Že 10. V seriji uspešnih zaposlitvenih sejmov MOJE DELO (v preteklosti poznan tudi kot sejem Kariera) bo letos potekal v sredo, 24. in četrtek 25. oktobra 2012. To je mesec prej kot navadno, saj so bili sejmi do sedaj konec novembra. 

Izkušnje so pokazale, da je oktober bolj primeren mesec za iskanje kandidatov, oziroma na drugi strani za iskanje zaposlitve. Poleg tega pa se sejmu MOJE DELO letos priključuje tudi Študentska arena, kar zagotavlja še večji obisk iskalcev prve zaposlitve.

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani bo 24. in 25. oktober 2012 za dva dni postalo središče povpraševanja in ponudbe privlačnih delodajalcev in sposobnih kandidatov. Že desetič bomo povezali najboljše delodajalce z 12.000+ zaposljivimi posamezniki.

Na dosedanjih sejmih MOJE DELO in KARIERA smo gostili že:
- 265 slovenskih in tujih podjetij, ki so se predstavljala kot dobri delodajalci in zbirala kandidate za zaposlitev
v njihovem podjetju.
- 52 Veličastnih karieristov, poslovnežev, športnikov, estradnikov, ki so udeležencem zaupali skrivnosti svojega uspeha.
- 174 predavateljev, ki so slušateljem predstavili karierne nasvete oz. možnosti za zaposlitev v njihovem podjetju.
- 98.500 obiskovalcev, ki so spoznavali nove karierne priložnosti in prejemali nasvete top karieristov.

Dobri sodelavci so dragocen kapital podjetij in že od nekdaj je njihovo zaposlovanje eden večjih izzivov za podjetja. Med gospodarsko krizo se je trg dela precej spremenil; na trgu je veliko več (dobrih) kandidatov, kot pred nekaj leti. Kljub temu pa zdaj ni nič lažje najti dobrega sodelavca. Izkoristite situacijo, predstavite se na sejmu MOJE DELO kot privlačen delodajalec in pritegnite najboljše kadre na trgu dela!

Martin Pelicon za MojeDelo.comVse ostale informacije v zvezi z zaposlitvenim sejmom najdete pri Nastji Slak (nastja.slak@mojedelo.com / 080 13 35), ki je tudi letos odgovorna za izvedbo sejma. Poglejte še

Elementi celostne podobe (.ai, .eps, .jpg)