Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Skrivnost uspeha je v motivirani ekipi (HR konferenca)

objavljeno 19.12.2013
Image

Vabimo vas na 8. kadrovsko konferenco v organizaciji zaposlitvenega portala MojeDelo.com. Konferenca bo potekala v četrtek, 17. maja, v Kristalni palači (BTC) v Ljubljani. Rdeča nit letošnje kadrovske konference je uspeh, ki ga zagotavlja motivirana ekipa.

Krize še kar ne bo konec in podjetja morajo za svoje preživetje izkoriščati vse resurse in priložnosti, ki so jim na voljo. Ekipa zaposlenih je potencialno največji adut vsakega podjetja, a tudi v času krize najbolj na udaru. Kako lahko iz svoje ekipe potegniti največ, kako vzdrževati visoko motiviranost članov ekipe, četudi je potrebno zategovati pas? Kako ustvarjati timski duh v podjetju in dosegati visoko angažiranost zaposlenih?

Na ta vprašanja bodo odgovarjali strokovnjaki z bogatimi osebnimi in strokovnimi izkušnjami s področja vodenja in motiviranja:

prof. dr. Matej Tušak, SIRIUS AM d.o.o.
Anton Majhen, I AM institute, Paideia d.o.o.
dr. Boris Dular, Krka, d. d., Novo mesto
Boštjan Jarc, svetovalec za e-izobraževanje, B2 d.o.o.

Več o predavateljih ter točen program konference najdete na spletni strani HR konference.

V kolikor se boste konference udeležili kot novinar, nam to čim prej sporočite, da vam zagotovimo akreditacijo.

8. konferenca Moje HR Delo: Skrivnost uspeha je v motivirani ekipi
Četrtek, 17. maj 2012 (8:30 - 13:30)
Kongresna dvorana Kristalne palače v BTC Cityju v Ljubljani

Poglejte še