Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

VABIMO te, da SPREJMEŠ IZZIV in se udeležiš delavnice »IZZIVI MLADIM«

20.7.2015

Si morda brezposeln/a ali si dijak/inja ali si študent/enka ali si samozaposlen/a, ali zaposlen/a, star/a med 15 in 30 let. V septembru in oktobru zate pripravljamo brezplačne podjetniške delavnice.

Več »
Image

Umetnost pisanja življenjepisov

13.7.2015

Prav vsi smo bili ob pisanju življenjepisa že kdaj soočeni s praznim listom papirja, ko nismo vedeli, na kakšen način naj se predstavimo in kako naj razporedimo informacije o sebi. Na internetu lahko danes najdemo številne članke z nasveti, kako že ob prvem branju ustvariti dinamičen prvi vtis in se ločiti od konkurence.

Več »

Delo invalidov – priložnost za podjetje

5.5.2015

Zaposlovanje invalidov v Sloveniji je pereč problem – invalide štejemo v najšibkejšo skupino na področju zaposlovanja, kljub zakonom o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov, katerega cilj je povečati stopnjo zaposlenosti invalidov v Sloveniji, povečati njihovo zaposljivost in socialno vključenost, zagotavljati enakovredno udeležbo invalidov na trgu dela z oblikovanjem ustreznih delovnih mest in pogojev za delo ter boljša izraba finančnih sredstev, ki jih država namenja za pospeševanje zaposlovanja invalidov.

Več »

Center JASPIS – odgovoren in zanesljiv partner

5.5.2015

Smo Zaposlitveni center JASPIS, ki čas in vrsto storitev prilagaja potrebam in željam naročnika. Naše poslanstvo je zaposlovanje invalidov na zaščitenih delovnih mestih, kar pomeni, da je vsako delo nadzorovano s strani mentorja, ki skrbi za pravilno in pravočasno izvedbo zaupane storitve.

Več »
Image

Obožujemo ljudi z iskrico v očeh

28.4.2015

Svetovalci, ki skrbijo za pomoč pri iskanju zaposlitve se mnogokrat srečajo s posamezniki, ki kljub dobri kvalificiranosti ne najdejo zaposlitve. Mnogi med njimi iščejo razloge za to na popolnoma napačnih koncih. Včasih je namreč vzrok bližje, kot bi si človek mislil. Zato smo se v tem prispevku lotili kadrovanja na drugi strani in pogledali skozi perspektivo direktorja družbe, ki ima dolgoletne izkušnje na področju zavarovalništva. Ta nam je zaupal nekaj najpomembnejših informacij, na podlagi katerih se v podjetju odločajo za najem kadrov in poudaril nekaj težav, s katerimi se pri tem srečujejo.

Družba Zavarovalno zastopanje I. Q. d. o. o. je zavarovalno-zastopniška družba, ki je na izjemno tekmovalnem trgu prisotna že več kot 14 let. Zadnjih 10 let ekskluzivno zastopa Zavarovalnico Maribor d. d. kot specializirana agencija za osebna zavarovanja. Na čelu družbe je vsa ta leta Etbin Medved, ki ima 15-letne dragocene izkušnje s področja prodaje osebnih zavarovanj, z ekipo družbenikov in sodelavk pa že več kot desetletje nastopajo na zahtevnem trgu. Z direktorjem podjetja smo se pogovarjali o zaposlovanju in iskanju novih kadrov na področju zavarovalništva.

Več »
Image

8. študentska marketinška konferenca Fanfara

10.4.2015

Vsaka ideja mora najti svojo številko.

Že osmo leto je stalnica najbolj muhastega meseca v letu študentska marketinška konferenca Fanfara. Letošnja bo 15. aprila v znamenju umetnosti v številkah, ki so predpogoj za uresničitev kreativnih idej. Odvila se bo v Festivalni dvorani v Ljubljani, v organizaciji Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije. 

Več »
Image

Freshhh 2015

31.3.2015

Skupina MOL že devetič zaporedoma razpisuje mednarodno spletno študentsko tekmovanje Freshhh, na katerem študenti sodelujejo povezani v ekipe, sestavljene iz treh članov. Še v tem tednu se tako lahko mednarodne ekipe iz vsega sveta pridružijo spletnemu tekmovanju na internetni strani – www.freshhh.net in se dokažejo v nalogah povezanih z naftno in plinsko industrijo, ki so bile razvite s strani Skupine MOL. Pet najboljših ekip bo dobilo priložnost pridružiti se programu zaposlovanja mladih diplomantov Growww in osvojiti nagrado v skupni vrednosti 25.000 EUR.

Več »
Image

Sejem izobraževanja in poklicev za vse generacije

21.1.2015

Sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo 23. in 24. januarja 2015 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že sedmo leto zapovrstjo na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do podiplomskih in poslovnih izobraževanj – in številne poklice. V sklopu Informative pa bo že četrtič potekala tudi Poslovna Informativa, katere partner je MojeDelo.com.

Več »
MBA stipendisti

MBA stipendisti

Tudi s pomočjo MojeDelo.com ponovno podeljene prestižne mednarodne MBA štipendije 12 slovenskim mladim managerjem

15.5.2014

V nedeljo, 11. 5. 2014 je v Ljubljani potekalo tekmovanje slovenskih managerjev za 12 prestižnih štipendij mednarodne poslovne šole COTRUGLI Business School. Na celodnevnem tekmovanju se je več kot 40 finalistov, mladih in srednjih menedžerjev, na podlagi več kot 120 predhodnih prijav, pomerilo med seboj skozi različna testiranja in naloge. 

Več »
12 E/MBA štipendij

12 E/MBA štipendij

Razpis za 12 MBA štipendij Cotrugli Business School

17.4.2014

Vas zanima MBA program? COTRUGLI Business School razpisuje 12 E/MBA štipendij v vrednosti 115.000€ za slovenske managerje in podjetnike za leto 2014/15!

Več »
Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje