Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

Regres za letni dopust

Regres za letni dopust

Regres za letni dopust za leto 2013

4.6.2013

Vsak zaposlen, ki ima pravico do letnega dopusta, ima tudi pravico do regresa za letni dopust. 

Več »
Zaposlitev v IT-ju

Zaposlitev v IT-ju

Pridruži se kolektivu vrhunskih IT strokovnjakov, ki v kreativnem okolju razvijajo tehnološko in oblikovno dovršene produkte.

24.12.2013

Klika je razvojno-tehnološko podjetje, ki zaposluje izkušene inženirje z znanji različnih programskih jezikov in tehnologij. Zaradi povečanega obsega dela v svoje vrste vabimo predvsem front-end razvijalce, pa tudi strokovnjake iz ostalih računalniških strok.

Več »
Sanjska služba

Sanjska služba

Sanjska služba portala 1nadan.si!

29.5.2013

Portal 1nadan.si želi svojim uporabnikom vsakodnevno zagotoviti najboljše znižane ponudbe. Čeprav so storitve in izdelki znižani od 50 do 90 %, si želijo, da bi imeli njihovi uporabniki kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Zato so se odločili, da nekomu ponudijo sanjsko službo in  poiščejo svojega preizkuševalca ponudb, ki bo zagotovil nepristransko povratno informacijo o kakovosti njihovih ponudb. 

Več »
5x tablicni racunalnik

5x tablicni racunalnik

Pravila nagradne igre

10.5.2013

Pravila nagradne igre 'Raziskava Ugled delodajalca 2013'. V nagradni igri lahko sodelujete z vpisom vaših podatkov na koncu izpolnjenega vprašalnika.

Več »
Brezposelnost

Brezposelnost

Marca sezonsko zmanjševanje brezposelnosti

25.4.2013

Marca se je brezposelnost pričela sezonsko zmanjševati, vendar ostaja višja kot pred letom. Ob koncu marca 2013 je bilo na Zavodu prijavljenih 122.630 brezposelnih oseb, 1,2 % manj kot februarja, v primerjavi z marcem 2012 pa je bila brezposelnost večja za 10,6 %. Brezposelnost se je rahlo zmanjšala v vseh območnih službah, razen v ljubljanski. 

Več »
Vesela zaposlitev

Vesela zaposlitev

Ali je res, da veseli kandidati dobijo več ponudb za zaposlitev?

17.4.2013

Pomislite na tistih nekaj srečnih in veselih ljudi, ki vas dnevno obkrožajo. S svojo pozitivno energijo velikokrat tudi vas spravijo v dobro voljo. Radi ste v njihovi družbi, saj je vedno zanimivo in precej sproščeno. Je mogoče, da taki ljudje dobivajo več ponudb za zaposlitev? Odgovor je preprost: zagotovo.

Več »
Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

Novosti Zakona o urejanju trga dela

16.4.2013

Spremenjeni Zakon o urejanju trga dela (ZUTD-A), ki je del reforme trga dela, je začel veljati 12. aprila letos. Prinaša spremembe in uvaja novosti tako za delodajalca, kot tudi za iskalce zaposlitve. Glavne spremembe so pri objavi prostih delovnih mest ter pri prijavi na Zavod za zaposlovanje.

Več »
Fanfara 2013

Fanfara 2013

Fanfara, študentska marketinška konferenca

8.4.2013

10. aprila bo potekala že 6. Fanfara in za vse, še neodločene, smo poiskali 6 razlogov zakaj Fanfare res ne gre zamuditi!

Več »
Zakon o urejanju trga dela

Zakon o urejanju trga dela

Ključne spremembe zakona o urejanju trga dela (ZUTD-A)

16.4.2013

Poglavitni cilji novosti zakona o urejanju trga dela so doseganje večje fleksibilnosti na trgu dela, zmanjšanje pasti brezposelnosti za brezposelne osebe in odprava administrativnih ovir.

Več »
Fanfara 2013

Fanfara 2013

Vabljeni na Fanfaro 2013

29.3.2013

10. aprila 2013 bo svoja vrata na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že šestič odprla Fanfara, študentska marketinška konferenca v organizaciji Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije.

Več »
Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje