Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

Zaposlitev

Zaposlitev

Po prehitevalnem pasu do zaposlitve

27.6.2013

V poletnih dneh večina hiti proti morski osvežitvi. Sanje se pogosto razblinijo že na obvoznici, ko se dolga kolona pomika le nekaj metrov na minuto. Človek si res zaželi, da bi obstajal hitri pas, ki bi izbrancem omogočal hitri dostop do želene lokacije. Hitro, enostavno in mimo vseh zastojev!

Več »
Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

V 1. četrtletju 2013 je bilo v Sloveniji na voljo povprečno skoraj 4.900 prostih delovnih mest, stopnja prostih delovnih mest pa je znašala 0,7 %.

10.6.2013

V 1. četrtletju 2013 je bilo na voljo povprečno skoraj 4.900 prostih delovnih mest, to je takih, za katera se do zadnjega dne posameznega meseca v opazovanem četrtletju še ni iztekel rok za prijavo. V primerjavi s prejšnjim četrtletjem jih je bilo skoraj 900 več, v primerjavi z enakim četrtletjem prejšnjega leta pa okoli 1.000 manj. 

Več »
Image

Prva tablica je že našla lastnika

13.6.2013

Kot smo obljubili, bomo v naslednjih petih mesecih razdelili 5 tabličnih računalnikov. Za nagradno igro se lahko kvalificirate s sodelovanjem v raziskavi o ugledu slovenskih delodajalcev.

Več »
Regres za letni dopust

Regres za letni dopust

Regres za letni dopust za leto 2013

4.6.2013

Vsak zaposlen, ki ima pravico do letnega dopusta, ima tudi pravico do regresa za letni dopust. 

Več »
Zaposlitev v IT-ju

Zaposlitev v IT-ju

Pridruži se kolektivu vrhunskih IT strokovnjakov, ki v kreativnem okolju razvijajo tehnološko in oblikovno dovršene produkte.

24.12.2013

Klika je razvojno-tehnološko podjetje, ki zaposluje izkušene inženirje z znanji različnih programskih jezikov in tehnologij. Zaradi povečanega obsega dela v svoje vrste vabimo predvsem front-end razvijalce, pa tudi strokovnjake iz ostalih računalniških strok.

Več »
Sanjska služba

Sanjska služba

Sanjska služba portala 1nadan.si!

29.5.2013

Portal 1nadan.si želi svojim uporabnikom vsakodnevno zagotoviti najboljše znižane ponudbe. Čeprav so storitve in izdelki znižani od 50 do 90 %, si želijo, da bi imeli njihovi uporabniki kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Zato so se odločili, da nekomu ponudijo sanjsko službo in  poiščejo svojega preizkuševalca ponudb, ki bo zagotovil nepristransko povratno informacijo o kakovosti njihovih ponudb. 

Več »
5x tablicni racunalnik

5x tablicni racunalnik

Pravila nagradne igre

10.5.2013

Pravila nagradne igre 'Raziskava Ugled delodajalca 2013'. V nagradni igri lahko sodelujete z vpisom vaših podatkov na koncu izpolnjenega vprašalnika.

Več »
Brezposelnost

Brezposelnost

Marca sezonsko zmanjševanje brezposelnosti

25.4.2013

Marca se je brezposelnost pričela sezonsko zmanjševati, vendar ostaja višja kot pred letom. Ob koncu marca 2013 je bilo na Zavodu prijavljenih 122.630 brezposelnih oseb, 1,2 % manj kot februarja, v primerjavi z marcem 2012 pa je bila brezposelnost večja za 10,6 %. Brezposelnost se je rahlo zmanjšala v vseh območnih službah, razen v ljubljanski. 

Več »
Vesela zaposlitev

Vesela zaposlitev

Ali je res, da veseli kandidati dobijo več ponudb za zaposlitev?

17.4.2013

Pomislite na tistih nekaj srečnih in veselih ljudi, ki vas dnevno obkrožajo. S svojo pozitivno energijo velikokrat tudi vas spravijo v dobro voljo. Radi ste v njihovi družbi, saj je vedno zanimivo in precej sproščeno. Je mogoče, da taki ljudje dobivajo več ponudb za zaposlitev? Odgovor je preprost: zagotovo.

Več »
Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

Novosti Zakona o urejanju trga dela

16.4.2013

Spremenjeni Zakon o urejanju trga dela (ZUTD-A), ki je del reforme trga dela, je začel veljati 12. aprila letos. Prinaša spremembe in uvaja novosti tako za delodajalca, kot tudi za iskalce zaposlitve. Glavne spremembe so pri objavi prostih delovnih mest ter pri prijavi na Zavod za zaposlovanje.

Več »
Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje