5775 – Prodajni inženir – strokovnjak elektrotehnik za prodajo na področju testiranja in meritev m/ž

6.11.2023
Trescon d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Trescon d.o.o.
TRESCON d.o.o.
Vodnikova cesta 211
1000 Ljubljana


Smo mednarodno podjetje, aktivno na podrocju širše regije (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in globalno preko verige CFR Global Executive Search s tradicijo na podrocju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih. Nudimo strokovnost, profesionalnost, žar za naš posel in posel naših narocnikov ter iskren odnos z narocniki in kandidati. Kot del skupine CFR Global Executive Search nudimo headhunting rešitve po svetu, pri cemer lahko projekte vodimo iz Slovenije ali pa izberete naše partnerje v tujini.
Dejavnost:
Podjetniške in poslovne storitve

Število zaposlenih:
3 ali 4 zaposleni

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:

Junior projektni inženir/vodja projektov m/ž

5775 – Prodajni inženir – strokovnjak elektrotehnik za prodajo na področju testiranja in meritev m/ž

Podjetje Rohde & Schwarz za svoje predstavništvo v Ljubljani in prodajo v SLO, CRO in BIH, išče 
strokovnjaka področju opreme za testiranje, ki ima tudi močno prodajno žilico. 

Nemško podjetje Rohde & Schwarz, s svojo bogato tradicijo v svetu inovacij na področju elektrotehnike, je priznano kot vodilno in tehnološko napredno podjetje na globalnem merilu. Njihova zavezanost k raziskavam, razvoju in izjemni kakovosti izdelkov jih je postavila med najbolj spoštovane igralce v industriji. Z izdelki in rešitvami, ki omogočajo napredno testiranje in merjenje strojev, naprav in sistemov, pomagajo oblikovati prihodnost v različnih panogah, vključno z elektroniko, telekomunikacijami, avtomobilsko industrijo in več. Pri Rohde & Schwarz verjamejo, da so zaposleni ključ do uspeha, zato si prizadevajo za trajno sodelovanje s sodelavci in podpirajo njihov strokovni in osebni razvoj ter razumejo pomen ustreznega finančnega nagrajevanja za uspešno opravljenega delo. 

Ste inženir elektrotehnike, ki si želi novega inovativnega izziva? Imate izkušnje v uporabi opreme za testiranje in merjenje? 
Ali ste se morda v karieri že izkazali s svojimi izjemnimi rezultati v direktni prodaji?

Če si želite ustvariti uspešno kariero v prodaji rešitev s področja izdelkov za testiranje in merjenje, pri čemer boste delovali samostojno, in če to zmorete, ker imate za seboj obsežno ekipo tehničnih strokovnjakov v tujini, imamo za vas privlačno delovno priložnost. Vaša naloga bo skrbeti za obstoječe stranke in razširiti prisotnost podjetja na slovenskem, hrvaškem in bosanskem tržišču. 

Ekipa v matičnem podjetju vam bo zagotavljala novo znanja o produktih in inovativnih tehnologijah ter aktivno sodelovala pri pripravi rešitev, vaša glavna naloga bo prepoznavanje potencialnih novih kupcev, razumevanje njihovih izzivov in potreb, predstavitev naših produktov in rešitev ter priprava ponudb.

V podjetju Rohde & Schwarz cenijo sodelavce, ki so samoiniciativni, znajo samostojno podpirati stranke pri njihovih potrebah ter jim svetovati. Prav tako je pomembno, da odprto sodelujete z ostalimi sodelavci doma in v tujini, kar vam omogoča nadgrajevanje strokovnega znanja in podporo pri razvoju uspešne kariere. Naše podjetje je tehnično odlično opremljeno in ima dobro urejene poslovne procese, vključno s sistemom CRM.

Poročali boste vodji področja na Dunaju, pri delu pa vam bo pomagal tudi novi vodja predstavništva v Sloveniji, ki pa bo odgovoren za druge produktne segmente. Z nami lahko gradite uspešno in zadovoljujočo kariero, saj se zavedamo, da so naši zaposleni in njihovo znanje naša največja vrednost.

Česa bomo veseli in kaj še posebej cenimo:

 • vsaj tri do pet let izkušenj na področju prodaje B2B, v segmentu elektronike za meritve in testiranja 
 • prodajno žilico in vaše navdušenje, da lahko obiskuješ najrazličnejša industrijska podjetja, pa tudi javno infrastrukturo in jim predstaviš produkte oz. z njimi skupaj poiščeš možne rešitve 
 •  veselje nad tem, da lahko nudiš rešitve lastnega podjetja z neverjetno širokim portfeljem in nisi le distributer 
 • znanje angleščine na nivoju, da boste lahko sodelovali s člani razširjenega tehničnega tima v tujini ter vodjem v tujini
 • znanje hrvaškega jezika oz. bosanskega jezika za aktivno prodajo v CRO in BIH in pripravo ponudb in komunikacijo s strankami na teh tržiščih
 • vozniški izpit B kategorije, mobilnost za prodajne obiske v regiji
 • izobrazbo elektrotehnične smeri, če imate dodatno še izobrazbo ekonomske smeri, ali MBA je samo dobrodošlo
 • morda zaključene treninge prodaje različnih priznanih trenerjev
 • komunikativnosti, odprtosti, energičnosti, samoiniciativnost
 • iskreno timskost, ne le skrb za lasten interes
 • »hands on«, kar pomeni, da delo sami vidite in zagrabite, tam, kjer je potrebno, saj je tim majhen

Kaj nudimo:

 • zaposlitev v mednarodnem podjetju, ki pa je zaradi majhnosti lokalnega teama fleksibilna in hitra
 • fleksibilnost pri delovnem času, saj štejejo rezultati in ustrezno redno poročanje nadrejenim
 • kombinacija dela na terenu, v pisarni in od doma
 • korektno in redno plačo, ki sestoji iz fiksnega, variabilnega in bonusnega dela
 • delodajalca, ki ima vrhunske rešitve, strokovnost in neomejeno možnost učenja
 • delo s produkti priznane blagovne znamke, ki ima tradicijo in je med vodilnimi svetovnimi proizvajalci na področju testiranj in meritev, 
 • že obstoječe kupce, ki potrebujejo vašo podporo in strokovno znanje in so dobra referenca za pridobivanje novih
 • majhen agilen team, kjer boste imeli priložnost sodelovati na raznolikih projektih
 • podjetje, ki si želi visoko usposobljen, zadovoljen kader za dolgotrajno sodelovanje
 • zaposlitev za nedoločen čas (6-mesečna poskusna doba) brez skrbi za prihodnost
 • možnost mentorstva ter dodatnega izobraževanja doma in v tujini 

Vemo, da načeloma ne iščete nove službe, morda pa bi veljalo navezati stik z nami? Pošljite nam kratek mail in označite vaš interes s kodo d.m. 5775 na pisarna@trescon.si. Lahko tudi pokličete 031 834 456. Še najbolj pa bomo veseli, če priložite življenjepis, ker je pogovor z nami lahko hitrejši in za vas bolj smiseln.

TRESCON d. o. o.
Vodnikova c. 211, 1000 Ljubljana, Tel. 01 5819215
pisarna@trescon.siwww.trescon.si

Ne odlašaj!
Še 7 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

5775 – Prodajni inženir – strokovnjak elektrotehnik za prodajo na področju testiranja in meritev m/ž

Podjetje Rohde & Schwarz za svoje predstavništvo v Ljubljani in prodajo v SLO, CRO in BIH, išče strokovnjaka področju opreme za testiranje, ki ima tudi močno prodajno žilico.
Nemško podjetje Rohde & Schwarz, s svojo bogato tradicijo v svetu inovacij na področju elektrotehnike, je priznano kot vodilno in tehnološko napredno podjetje na globalnem merilu. Njihova zavezanost k raziskavam, razvoju in izjemni kakovosti izdelkov jih je postavila med najbolj spoštovane igralce v industriji. Z izdelki in rešitvami, ki omogočajo napredno testiranje
in merjenje strojev, naprav in sistemov, pomagajo oblikovati prihodnost v različnih panogah, vključno z elektroniko, telekomunikacijami, avtomobilsko industrijo in več. Pri Rohde & Schwarz verjamejo, da so zaposleni ključ do uspeha, zato si prizadevajo za trajno sodelovanje s sodelavci in podpirajo njihov strokovni in osebni razvoj ter razumejo pomen ustreznega finančnega nagrajevanja za uspešno opravljenega delo.
Ste inženir elektrotehnike, ki si želi novega inovativnega izziva? Imate izkušnje v uporabi opreme za testiranje in merjenje?
Ali ste se morda v karieri že izkazali s svojimi izjemnimi rezultati v direktni prodaji?
Če si želite ustvariti uspešno kariero v prodaji rešitev s področja izdelkov za testiranje in merjenje, pri čemer boste delovali samostojno, in če to zmorete, ker imate za seboj obsežno ekipo tehničnih strokovnjakov v tujini, imamo za vas privlačno delovno priložnost. Vaša naloga bo skrbeti za obstoječe stranke in razširiti prisotnost podjetja na slovenskem, hrvaškem in bosanskem tržišču.
Ekipa v matičnem podjetju vam bo zagotavljala novo znanja o produktih in inovativnih tehnologijah ter aktivno sodelovala pri pripravi rešitev, vaša glavna naloga bo prepoznavanje potencialnih novih kupcev, razumevanje njihovih izzivov in potreb, predstavitev naših produktov in rešitev ter priprava ponudb.

V podjetju Rohde & Schwarz cenijo sodelavce, ki so samoiniciativni, znajo samostojno podpirati stranke pri njihovih potrebah ter jim svetovati. Prav tako je pomembno, da odprto sodelujete z ostalimi sodelavci doma in v tujini, kar vam omogoča nadgrajevanje strokovnega znanja in podporo pri razvoju uspešne kariere. Naše podjetje je tehnično odlično opremljeno in ima dobro urejene poslovne procese, vključno s sistemom CRM.
Poročali boste vodji področja na Dunaju, pri delu pa vam bo pomagal tudi novi vodja predstavništva v Sloveniji, ki pa bo odgovoren za druge produktne segmente. Z nami lahko gradite uspešno in zadovoljujočo kariero, saj se zavedamo, da so naši zaposleni in njihovo znanje naša največja vrednost.

Kaj pričakujemo

Česa bomo veseli in kaj še posebej cenimo:
• vsaj tri do pet let izkušenj na področju prodaje B2B, v segmentu elektronike za meritve in testiranja
• prodajno žilico in vaše navdušenje, da lahko obiskuješ najrazličnejša industrijska podjetja, pa tudi javno
infrastrukturo in jim predstaviš produkte oz. z njimi skupaj poiščeš možne rešitve
• veselje nad tem, da lahko nudiš rešitve lastnega podjetja z neverjetno širokim portfeljem in nisi le distributer
• znanje angleščine na nivoju, da boste lahko sodelovali s člani razširjenega tehničnega tima v tujini ter vodjem v
tujini
• znanje hrvaškega jezika oz. bosanskega jezika za aktivno prodajo v CRO in BIH in pripravo ponudb in
komunikacijo s strankami na teh tržiščih
• vozniški izpit B kategorije, mobilnost za prodajne obiske v regiji
• izobrazbo elektrotehnične smeri, če imate dodatno še izobrazbo ekonomske smeri, ali MBA je samo dobrodošlo
• morda zaključene treninge prodaje različnih priznanih trenerjev
• komunikativnosti, odprtosti, energičnosti, samoiniciativnost
• iskreno timskost, ne le skrb za lasten interes
• »hands on«, kar pomeni, da delo sami vidite in zagrabite, tam, kjer je potrebno, saj je tim majhen

Kaj nudimo

• zaposlitev v mednarodnem podjetju, ki pa je zaradi majhnosti lokalnega teama fleksibilna in hitra
• fleksibilnost pri delovnem času, saj štejejo rezultati in ustrezno redno poročanje nadrejenim
• kombinacija dela na terenu, v pisarni in od doma
• korektno in redno plačo, ki sestoji iz fiksnega, variabilnega in bonusnega dela
• delodajalca, ki ima vrhunske rešitve, strokovnost in neomejeno možnost učenja
• delo s produkti priznane blagovne znamke, ki ima tradicijo in je med vodilnimi svetovnimi proizvajalci na področju
testiranj in meritev,
• že obstoječe kupce, ki potrebujejo vašo podporo in strokovno znanje in so dobra referenca za pridobivanje novih
• majhen agilen team, kjer boste imeli priložnost sodelovati na raznolikih projektih
• podjetje, ki si želi visoko usposobljen, zadovoljen kader za dolgotrajno sodelovanje
• zaposlitev za nedoločen čas (6-mesečna poskusna doba) brez skrbi za prihodnost
• možnost mentorstva ter dodatnega izobraževanja doma in v tujini

Vemo, da načeloma ne iščete nove službe, morda pa bi veljalo navezati stik z nami? Pošljite nam kratek mail in označite vaš interes s kodo d.m. 5775 na pisarna@trescon.si. Lahko tudi pokličete 031 834 456. Še najbolj pa bomo veseli, če priložite življenjepis, ker je pogovor z nami lahko hitrejši in za vas bolj smiseln.

TRESCON d.o.o.
Vodnikova cesta 211
1000 Ljubljana
http://www.trescon.si/

Dejavnost:
Podjetniške in poslovne storitve


Smo mednarodno podjetje, aktivno na podrocju širše regije (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in globalno preko verige CFR Global Executive Search s tradicijo na podrocju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih. Nudimo strokovnost, profesionalnost, žar za naš posel in posel naših narocnikov ter iskren odnos z narocniki in kandidati. Kot del skupine CFR Global Executive Search nudimo headhunting rešitve po svetu, pri cemer lahko projekte vodimo iz Slovenije ali pa izberete naše partnerje v tujini.
Število zaposlenih:
3 ali 4 zaposleni

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela