Administrator / knjigovodja m/ž

Včeraj
FEYDOM HOME d.o.o.
Ljubljana
m/ž
VROČ OGLAS DANES
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

ABC-ji podjetja
Podjetje FEIDOM AA d.o.o. smo del svetovne znamke FEYDOM. Glavna dejavnost je prodaja modularnih sedežnih garnitur in drugih sorodnih izdelkov, kjer je poudarek na trajnosti, ustvarjanje izdelkov z ničelnim odpadom, domovi, ki se spreminjajo in živijo z nami. 

V podjetju smo mladi odštekanci. Celotna ekipa je sproščena, domača in neprestano išče načine, kako lahko izboljša počutje in kvaliteto dela.

 VIZIJA IN CILJI

Kam gremo (oz. kam si želimo iti?)
V boljšo prihodnost.

Pri delu nas vodi par načel:
 • Modularnost in praltičnost. Želimo si ustvariti izdelke, ki imajo življenjsko dobo daljšo od našega prodajnega cikla. Tako ustvarjamo garniture, ki so modularne - po načelu - v manj kot minuti lahko iz sedežne garniture naredite ležišče ali pa jo spremenite v dvosed in počivalnik. 
 • Pustiti ničelni vtis na okolje, kar predvsem želimo doseči s FEYDOM gozdom na 50ih hektarih s skupaj 30.000 drevesi. Poleg tega našo celotno proizvodnjo poganja elektrika pridobljena iz sončnih celic. Imamo program, kjer vse ostanke nastale pri proizvodnji spremenimo v produkt in smo tako zero-waste. Ves čas raziskujemo, kako bolj trajnostno pakirati sedežne in raziskujemo, kaj še lahko raziščemo, da bomo boljši.
 • Ponuditi kvaliteto za super ceno. Kvaliteta je v izbranih materialih, hand-made izdelavi, v znanju in viziji. Hkrati pa da sam produkt naredi vaše dinamično življenje lažje in zabavnejše. 

Vsekakor pa ste vabljeni, da nas obiščete v salonu na Tavčarjevi 1 v Ljubljani, da tudi sami začutite, kaj je FEYDOM in za kaj se zavzemamo. Verjamemo, da produkt pove vse. 

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Work hard, party hard.
Iskreno, težko boste našli kolektiv, kjer se boste počutili bolj sproščeno. Vsaj enkrat na dan se celotna pisarna utopi v smehu. Kave imamo na pretek, zraven pa tudi polno opremljeno kuhinjo (s pomivalcem in pečico), kjer se vsake toliko kuha, peče in žge. 

Odprti smo na vse tipe idej, o organizaciji dela, načinov in programov, s katerimi delamo, idej za teambuildinge, boljše odnose, jasnejšo komunikacijo in tako dalje. Vemo, da kot podjetje nikoli ne moreš imeti vsega 100% poštimanega, si pa to res želimo. Skladno s tem imamo tudi vedno odprta vsa vrata v pisarni (razen wc-ja, iz jasnih razlogov).

Nujno pa moramo povedati, da se tudi dela. Dokler se držimo rokov in je delo opravljeno, je v pisarni sproščeno. Ko imamo akcije delamo, optimiziramo in ugotavljamo, zakaj je šla kakšna stvar narobe. Ko se kaj zalomi, se napakiramo v avte in po hitrem postopku rešimo še tako zateglo situacijo, da problem čim hitreje poštimamo.

Ponašamo se tudi s svojo iskrenostjo in odprtostjo do vsega in vseh.
FEYDOM HOME d.o.o.
Tavčarjeva ulica 1
1000 Ljubljana
https://fey.si/

Dejavnost:
Pohištvo in oprema
Število zaposlenih:
5 do 9 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Jo! Živ’! Kje si, kje si? 

V FEYDOM ekipi iščemo predvsem takšne, ki bodo imeli pravi ~vibe~. Nekako veš, da si tapravi, če se na razgovoru za delo prerežiš dovolj, da zmotiš vse v sosednji sobi. Ampak okej, poglejmo še druge, bolj objektivne, kriterije poleg vibe check-a?

Iščemo posameznike, ki že nekaj znajo, imajo željo po učenju in so se pripravljeni tudi nekaj novega naučiti (itak). Vemo, da količina izkušenj ni enaka ustreznosti na delovnem mestu. Vemo, da bolj resen še ne pomeni bolj profesionalen. Vemo, da nihče ni delal identično tega, kar bi potrebovali (vseeno pa je fajn, da je vsaj podobno delo).

Long story short - če se počutite, kot da vam je oglas za delo vsaj približno pisan na kožo, nas obiščite kdaj. Vrata našega salona so vam vedno odprta (no, od ponedeljka do sobote med 12 in 19h).

 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Za začetek ponujamo kolektiv, v katerem ni časa za dolgčas. Pomembno nam je, da gre dobro podjetju in da gre dobro našim zaposlenim. Zastavljene imamo tako skupinske kot individualne KPI-je, s katerimi merimo odnos do dela in uspeh (in oba tudi nagrajujemo!). 

Radi se poslušamo (ampak ne v samovšečnem stilu) - na skupnih sestankih kar poka od fantastičnih idej - nobena pa ni preslaba. Projektov in izzivov iz dneva v dan ne zmanjka. Naklonjeni smo testiranju novih idej in predlogov za kakršnekoli izboljšave.

Se prilagajamo in (se res trudimo da) ne kompliciramo. Razumemo, da ima vsak svoj življenjski slog, kateremu se potrudimo maksimalno prilagoditi. Bolj pomembno od tega, da smo v službi od 9h do 17h je to, da se s sodelavci počutimo dobro.

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Modularne sedežne!
So najboljše stvari, ki bodo doletele dnevne sobe. Ker v 30 sekundah sedežno spremenite v ležišče. Ker ko se umaže, slečete prevleke, jih vržete v pralni stroj, posušite in nazaj oblečete, kot da ni bilo nič.

So pa naše sedežne true modularne (tako kot smo dobili wireless slušalke, ki so bile še vedno povezane s kablom, tako še vedno pogosto lahko kupite modularno sedežno, ki vam jo zbijejo skupaj po tem ko jo prvič sestavite. Grozno. No, kakorkol, potem so naredili true wireless slušalke (AirPods) ki so pa končno bile poštene do pomena besede.). Vse naše sedežne se lahko razstavi, nazaj sestavi in spremeni v ležišča, kotne garniture, počivalnike, dvosede in tako dalje. Za vse podvige potrebujete le vaše roke (torej brez raznih vrtanj, vijakov ali sorodnih nevšečnosti.

Anyway, here’s our wall.

Vsem zaposlenim nudimo bonitete za boljše delo in bonitete, vezane na osebni razvoj.

Delo se opravlja v naših prostorih, v katerih zaposlenim priskrbimo vso opremo, ki jo potrebujejo. Če ste navajeni delati s post-it’s-i, jih kupimo. Če ste navajeni delat s piši-briši tablo, tudi zrihtamo. Seveda pridejo zraven tudi računalniki in vsa klasična oprema, ki pride k delovnemu mestu.

Nudimo dinamične delavnike - ko se malo bolj spoznamo, vam prepustimo več prostora pri samodoločanju delavnika. Dokler se znamo vsi igrati v istem peskovniku, se lahko igramo marsikaj. 

Nagrajevanja in napredovanja - vse imamo poštimano! Mesečne nagrade glede na individualno delo, na koncu leta pa preverimo tudi skupen uspeh glede na predviden uspeh. Opredeljeno imamo tudi periodiko za povišanje plače in predvideno rast po plačilnih razredih.

Seveda pa imamo urejene vse stvari, ki jih je fajn imet - dopusti, bolniške, tehnična oprema, mentorstvo, usposabljanja in licence, komunikacijo v timu, itn.

Zdrava ekipa v zdravih poslovnih prostorih, ali kako že gre. 


komercialist / vodja salona

FEYDOM IŠČE NOVEGA ČLANA EKIPE

ADMINISTRATOR / KNJIGOVODJA 

So tvoje lastnosti organiziranost, natančnost, pozitivnost? Uživaš v urejenem okolju in si oseba, ki se dobro vklopi v ekipo? Želiš službo zamenjati za »lifestyle«? Potem se prijavi na edinstveno karierno priložnost.

Zaposlimo novega člana oz. članico ekipe na delovnem mestu ADMINISTRATOR/KNJIGOVODJA z možnostjo napredovanja.

Pomemben oz. pomembna si TI! Tvoj vibe, samoiniciativnost, želja po učenju, samostojnost, organiziranost. Kot član ekipe si del družine!

Od tebe pričakujemo, da imaš žilico za organizacijo in si znaš razporejati delo. Definitivno je zaželjeno, da imaš željo po učenju in napredovanju in veš, kaj pomeni vztrajnost in osredotočenost.

Znati moraš slovensko, angleško. Uporaba računalnika IS A MUST.

Delovno mesto je v Ljubljani.

OPIS DELOVNEGA MESTA

Naloge in odgovornosti

 • odgovarjanje na emaile, telefone, 
 • urejanje celotne administracije,
 • poročanje o tekočih zadevah,
 • pregled listin, vnašanje v system in potrjevanje,
 • preverjanje usklajenosti podatkov med poslovnimi knjigami,
 • izdelava prevzemnic, računov in dobavnic,
 • urejanje baze zaloge in sodelovanje pri Inventuri,
 • osnovno, rutinsko opozarjanje neplačnikov na zamujene plačilne roke,
 • vodenje gotovinskih izdatkov in prejemkov ter polaganje gotovine,
 • vodenje evidence plačil,
 • priprava in pošiljanje (rutinskih) faktur,
 • evidenca plačil dobaviteljem,
 • evidenca prejetih faktur za material in storitve, ureditev potrjevanja s strani internih naročnikov,
 • organizacija pošte,
 • komunikacija s strankami in sodelavci,
 • urejanje administracije,
 • organiziranje datotek in excelov, 
 • predlogi glede optimizacije sistema,
 • ostala administrativna in računovodska dela.

Delovni čas

 • polni delovni čas 

PRIČAKUJEMO

Zahtevana izobrazba

 • V., VI/1., VI/2., VII.

Zahtevane delovne izkušnje

 • 1 - 3 let

Od kandidata pričakujemo:

 • Natančno opravljeno delo v dogovorjenem roku 
 • In seveda, da si del ekipe.

PONUJAMO

Delovno mesto ponuja:

 • Izjemno priložnost za delo v pozitivnem mladem kolektivu, ki je med seboj tesno povezan,
 • priložnost za rast in karierni razvoj,
 • stabilno, dolgotrajno zaposlitev,
 • možnost napredovanja,
 • osebnostno rast,
 • dobro plačilo (nagrade, stimulacije).

Oblika zaposlitve ali sodelovanja

 • zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečno poizkusno dobo.

Prijava na delovno mesto

Prijave z življenjepisom sprejemamo na anita@feydom.si.

Za več informacij nas lahko pokličete tudi na tel. št. 041 681 088.

Pohitite s prijavo! Rok za prijavo je 30 dni od objave, vendar v primeru, da bo ustrezen kandidat oz. kandidatka izbran/a prej, se razpis zaključi pred navedenim datumom.


**FEYDOM se ukvarja s prodajo dizajneskih, multifunkcionalnih in izredno praktičnih sedežnih garnitur. Smo izredno inovativni, unikatni in imamo skoraj vse modele nagrajene z Nemškimi nagradami za design. V zadnjih dveh letih smo tudi zasadili 13.000 dreves, tako da za vsako sedežno garnituro posadimo eno drevo. Vsako leto produkte izboljšujemo, dodajamo nove in generalno stremimo k napredku na vseh področjih.


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

FEYDOM IŠČE NOVEGA ČLANA EKIPE

ADMINISTRATOR / KNJIGOVODJA😁

So tvoje lastnosti organiziranost, natančnost, pozitivnost? Uživaš v urejenem okolju in si oseba, ki se dobro vklopi v ekipo? Želiš službo zamenjati za »lifestyle«? Potem se prijavi na edinstveno karierno priložnost.

Zaposlimo novega člana oz. članico ekipe na delovnem mestu ADMINISTRATOR/KNJIGOVODJA z možnostjo napredovanja.

Pomemben oz. pomembna si TI! Tvoj vibe, samoiniciativnost, želja po učenju, samostojnost, organiziranost. Kot član ekipe si del družine!

Od tebe pričakujemo, da imaš žilico za organizacijo in si znaš razporejati delo. Definitivno je zaželjeno da imaš željo po učenju in napredovanju in veš, kaj pomeni vztrajnost in osredotočenost.


Znati moraš slovensko, angleško. Uporaba računalnika IS A MUST.


Delovno mesto je v Ljubljani.

OPIS DELOVNEGA MESTA
Naloge in odgovornosti
• - odgovarjanje na emaile, telefone,
• - Urejanje celotne administracije
• - poročanje o tekočih zadevah,
• - Pregled listin, vnašanje v system in potrjevanje,
• - Preverjanje usklajenosti podatkov med poslovnimi knjigami
• - Izdelava prevzemnic, računov in dobavnic
• - Urejanje baze zaloge in sodelovanje pri Inventuri
• - osnovno, rutinsko opozarjanje neplačnikov na zamujene plačilne roke
• - vodenje gotovinskih izdatkov in prejemkov ter polaganje gotovine
• - vodenje evidence plačil
• - priprava in pošiljanje (rutinskih) faktur
• - evidenca plačil dobaviteljem,
• - evidenca prejetih faktur za material in storitve, ureditev potrjevanja s strani internih naročnikov
• - organizacija pošte
• - komunikacija s strankami in sodelavci
• - Urejanje administracije
• - organiziranje datotek in excelov,
• - predlogi glede optimizacije sistema,
• - Ostala administrativna in računovodska dela

Delovni čas
polni delovni čas

Kaj pričakujemo

PRIČAKUJEMO
Zahtevana izobrazba
V., VI/1., VI/2., VII.

Zahtevane delovne izkušnje
1 - 3 let
Od kandidata pričakujemo:
Natančno opravljeno delo v dogovorjenem roku  In seveda, da si del ekipe.

Kaj nudimo

Delovno mesto ponuja:
• Izjemno priložnost za delo v pozitivnem mladem kolektivu, ki je med seboj tesno povezan,
• priložnost za rast in karierni razvoj,
• stabilno, dolgotrajno zaposlitev,
• možnost napredovanja,
• osebnostno rast,
• dobro plačilo (nagrade, stimulacije).

Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečno poizkusno dobo.

Prijava na delovno mesto
Prijave z življenjepisom sprejemamo na anita@feydom.si.

Za več informacij nas lahko pokličete tudi na tel. št. 041 681 088.


Pohitite s prijavo! Rok za prijavo je 30 dni od objave, vendar v primeru, da bo ustrezen kandidat oz. kandidatka izbran/a prej, se razpis zaključi pred navedenim datumom.**FEYDOM se ukvarja s prodajo dizajneskih, multifunkcionalnih in izredno praktičnih sedežnih garnitur. Smo izredno inovativni, unikatni in imamo skoraj vse modele nagrajene z Nemškimi nagradami za design. V zadnjih dveh letih smo tudi zasadili 13.000 dreves, tako da za vsako sedežno garnituro posadimo eno drevo. Vsako leto produkte izboljšujemo, dodajamo nove in generalno stremimo k napredku na vseh področjih.


FEYDOM HOME d.o.o.
Tavčarjeva ulica 1
1000 Ljubljana
https://fey.si/

Dejavnost:
Pohištvo in oprema
Število zaposlenih:
5 do 9 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela